Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:28:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Tehtnica jaz pa lev od edine je tudi tehtnica No levinja gospodovalna, bo pa tehtnico kar fajn porihtala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:30:14
|
|
|
|
valentina2006
|
Oj... ste pa pridne... Mi smo se vmes skopal, nos spucal, inhalacije dal, napapcal in zaspal (upam... se gli neki oglaša ). zobki: Tud naš vse v usta tlač... ja baje, da lhk še kr traja predn vn pokukajo. zakonska zveza: Pravjo, da je prvih 7 let najbolj kriznih in da je v tem času največ ločitev... po tem takem, me čaka še eno leto , pol bo pa zgleda bolš . kajenje: V mi je fullll pasal kakšnga prcint.... zdej mi pa smrdi ko .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:31:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally he he he tri zvezdice . BRAVO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:31:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Tehtnica jaz pa lev od edine je tudi tehtnica No levinja gospodovalna, bo pa tehtnico kar fajn porihtala Ja sej res mislim da imata na isti dan RD.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:32:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Oj... ste pa pridne... Mi smo se vmes skopal, nos spucal, inhalacije dal, napapcal in zaspal (upam... se gli neki oglaša ). zobki: Tud naš vse v usta tlač... ja baje, da lhk še kr traja predn vn pokukajo. zakonska zveza: Pravjo, da je prvih 7 let najbolj kriznih in da je v tem času največ ločitev... po tem takem, me čaka še eno leto , pol bo pa zgleda bolš . kajenje: V mi je fullll pasal kakšnga prcint.... zdej mi pa smrdi ko . o VALENTINA, baje se kriza javlja vsake 7 let in mi2 jo bova mela naslednje leto pri 14 tih, če bova še skupaj ostala. Pol sta bila vi2 hitra s tamalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:33:48
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Oj... ste pa pridne... Mi smo se vmes skopal, nos spucal, inhalacije dal, napapcal in zaspal (upam... se gli neki oglaša ). zobki: Tud naš vse v usta tlač... ja baje, da lhk še kr traja predn vn pokukajo. zakonska zveza: Pravjo, da je prvih 7 let najbolj kriznih in da je v tem času največ ločitev... po tem takem, me čaka še eno leto , pol bo pa zgleda bolš . kajenje: V mi je fullll pasal kakšnga prcint.... zdej mi pa smrdi ko . o VALENTINA, baje se kriza javlja vsake 7 let in mi2 jo bova mela naslednje leto pri 14 tih, če bova še skupaj ostala. Pol sta bila vi2 hitra s tamalo Kva pa češ čakat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:33:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Tehtnica jaz pa lev od edine je tudi tehtnica No levinja gospodovalna, bo pa tehtnico kar fajn porihtala Ja sej res mislim da imata na isti dan RD. za , če boš vsak večer tako aktivna jih bo kmalu 5 A ma tvoj 26.9 ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:35:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Oj... ste pa pridne... Mi smo se vmes skopal, nos spucal, inhalacije dal, napapcal in zaspal (upam... se gli neki oglaša ). zobki: Tud naš vse v usta tlač... ja baje, da lhk še kr traja predn vn pokukajo. zakonska zveza: Pravjo, da je prvih 7 let najbolj kriznih in da je v tem času največ ločitev... po tem takem, me čaka še eno leto , pol bo pa zgleda bolš . kajenje: V mi je fullll pasal kakšnga prcint.... zdej mi pa smrdi ko . o VALENTINA, baje se kriza javlja vsake 7 let in mi2 jo bova mela naslednje leto pri 14 tih, če bova še skupaj ostala. Pol sta bila vi2 hitra s tamalo Kva pa češ čakat ja maš prav!!!Mi2 sva čakala preveč. A sipredstavljaš, da bi jazimela že 13 letnika doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:35:40
|
|
|
|
valentina2006
|
Mam pa tud jest doma tehtnico.... o joj.... kok je ta človk neodločen... včasih se mi kr zdi, da bom zdravn kr znorela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:37:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Tehtnica jaz pa lev od edine je tudi tehtnica No levinja gospodovalna, bo pa tehtnico kar fajn porihtala Ja sej res mislim da imata na isti dan RD. za , če boš vsak večer tako aktivna jih bo kmalu 5 A ma tvoj 26.9 ? Aha. Ponavadi je pri nas situacija zvečer glih obratna on na rač. jaz pa spim . Danes sem pa jaz prišla na vrsto ker onzjutri in vstane ob 4.40 gre delat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:37:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mam pa tud jest doma tehtnico.... o joj.... kok je ta človk neodločen... včasih se mi kr zdi, da bom zdravn kr znorela. Kaj si pa ti po H??? mOJ JE DEVICA IN JE ŠE HUJŠI, VERJAMI MI Picajzl, mencač..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjaz pa full energična
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:37:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Oj... ste pa pridne... Mi smo se vmes skopal, nos spucal, inhalacije dal, napapcal in zaspal (upam... se gli neki oglaša ). zobki: Tud naš vse v usta tlač... ja baje, da lhk še kr traja predn vn pokukajo. zakonska zveza: Pravjo, da je prvih 7 let najbolj kriznih in da je v tem času največ ločitev... po tem takem, me čaka še eno leto , pol bo pa zgleda bolš . kajenje: V mi je fullll pasal kakšnga prcint.... zdej mi pa smrdi ko . o VALENTINA, baje se kriza javlja vsake 7 let in mi2 jo bova mela naslednje leto pri 14 tih, če bova še skupaj ostala. Pol sta bila vi2 hitra s tamalo Kva pa češ čakat ja maš prav!!!Mi2 sva čakala preveč. A sipredstavljaš, da bi jazimela že 13 letnika doma Glih začetek pubertete.... po moje se ti bi kr rolal.... bi pa valda blo možn, glede na trajanje zakona.... TUD TO ŠE PRIDEEEEEEEEEE..... k nama istočasno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:38:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mam pa tud jest doma tehtnico.... o joj.... kok je ta človk neodločen... včasih se mi kr zdi, da bom zdravn kr znorela. Kaj si pa ti po H??? mOJ JE DEVICA IN JE ŠE HUJŠI, VERJAMI MI Picajzl, mencač..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjaz pa full energična O joj.... sam od devic mi ne.... moj ati je in je prava KATASTROFA Jest sem kozorog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:39:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Tehtnica jaz pa lev od edine je tudi tehtnica No levinja gospodovalna, bo pa tehtnico kar fajn porihtala Ja sej res mislim da imata na isti dan RD. za , če boš vsak večer tako aktivna jih bo kmalu 5 A ma tvoj 26.9 ? Aha. Ponavadi je pri nas situacija zvečer glih obratna on na rač. jaz pa spim . Danes sem pa jaz prišla na vrsto ker onzjutri in vstane ob 4.40 gre delat . Mi imamo rešeno, ker imamo 3 compe Drugače bi bila krizaaa. Skrbi me ko bo Alja zrasla, pol bomo rabili še enega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:39:52
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mam pa tud jest doma tehtnico.... o joj.... kok je ta človk neodločen... včasih se mi kr zdi, da bom zdravn kr znorela. Kaj si pa ti po H??? mOJ JE DEVICA IN JE ŠE HUJŠI, VERJAMI MI Picajzl, mencač..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjaz pa full energična A sem zgrešila??? Kaj si pa ti???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:41:11
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Tehtnica jaz pa lev od edine je tudi tehtnica No levinja gospodovalna, bo pa tehtnico kar fajn porihtala Ja sej res mislim da imata na isti dan RD. za , če boš vsak večer tako aktivna jih bo kmalu 5 A ma tvoj 26.9 ? Aha. Ponavadi je pri nas situacija zvečer glih obratna on na rač. jaz pa spim . Danes sem pa jaz prišla na vrsto ker onzjutri in vstane ob 4.40 gre delat . Mi imamo rešeno, ker imamo 3 compe Drugače bi bila krizaaa. Skrbi me ko bo Alja zrasla, pol bomo rabili še enega Mi mamo 1 in mamo NON STOP AKCIJEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:41:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mam pa tud jest doma tehtnico.... o joj.... kok je ta človk neodločen... včasih se mi kr zdi, da bom zdravn kr znorela. Ja vse je treba dobro pretehtat a ne .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:41:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: kako ste danes opravili? Je bilo kaj dorečenega??? enkrat drugo leto bo kaj dorečeno.....se kar vleče......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:42:03
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA: Moja mami je bila devica, sicer čisto drugačna od moža po karakterju, ampak na momante tako težka, da si ponorel No najina starejša sta pa strelca, ti so pa tud svojga denarja vredni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:43:14
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mam pa tud jest doma tehtnico.... o joj.... kok je ta človk neodločen... včasih se mi kr zdi, da bom zdravn kr znorela. Ja vse je treba dobro pretehtat a ne . ITAK... oči mi pa grejo glih tko .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:44:14
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA: Bo treba kmalu v nabavo pa vsaj še enega Ja jaz sem ena nežna duša RAK ampak imam podznak ne boš verjela tehtnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:44:28
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No najina starejša sta pa strelca, ti so pa tud svojga denarja vredni Že zdej..... KVA ŠE BOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:45:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: kako ste danes opravili? Je bilo kaj dorečenega??? enkrat drugo leto bo kaj dorečeno.....se kar vleče...... No, kaj za vraga mi plačujemo ta sodni sistem, da nič ne naredijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:46:23
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: Bo treba kmalu v nabavo pa vsaj še enega Ja jaz sem ena nežna duša RAK ampak imam podznak ne boš verjela tehtnico Jest morm še kak mesec počakat mi je rekla G . Jest pa ne vem kva sem v podznaku... (verjetn slon )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 22:46:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Oj... ste pa pridne... Mi smo se vmes skopal, nos spucal, inhalacije dal, napapcal in zaspal (upam... se gli neki oglaša ). zobki: Tud naš vse v usta tlač... ja baje, da lhk še kr traja predn vn pokukajo. zakonska zveza: Pravjo, da je prvih 7 let najbolj kriznih in da je v tem času največ ločitev... po tem takem, me čaka še eno leto , pol bo pa zgleda bolš . kajenje: V mi je fullll pasal kakšnga prcint.... zdej mi pa smrdi ko . o VALENTINA, baje se kriza javlja vsake 7 let in mi2 jo bova mela naslednje leto pri 14 tih, če bova še skupaj ostala. Pol sta bila vi2 hitra s tamalo potem je to najino štirinajsto leto krizno ....13. obletnica je minila ...bo treba še malo zobe stisnit. v sredo ob 09:20 pa ima Varja cepljenje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?