|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
25.10.2008 18:50:32   
mlinčka
Horizontala? Že? Al ti uno u dva štuka misliš user posted image ?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
25.10.2008 18:53:22   
mlinčka
Tinči, kaj bereš user posted image ?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
25.10.2008 18:53:54   
Pija76
Če ti po pravici povem imam danes en tak len večer user posted image . Pa zdaj našga naštimujem naj neha, pa da greva vsak na svojo sedežno. Pa me ne uboga user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
25.10.2008 19:09:13   
Nikita***
Hvala za pohvaleuser posted image . Netka, našo Trini večkrat zamenjajo s tibetančkom (le da je manjša), še večkrat pa z lhasa apsom, maltežanom ipd. Sedaj niti ne več tako, ko je postrižena. Je pa en tak specifični karakter, skratka čisto prava (z)mešanka user posted image .

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
25.10.2008 19:09:43   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Če ti po pravici povem imam danes en tak len večer user posted image . Pa zdaj našga naštimujem naj neha, pa da greva vsak na svojo sedežno. Pa me ne uboga user posted image

Popolnoma enako. S tem, da moj že žaga tle zraven, jaz sem pa z lapom zraven razkomotena pa z enim učem 24 ur gledam. Paše kdaj konkretno gnojit, a ne?

user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
25.10.2008 19:33:11   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Mlinčka, a ti mene sprašuješ?user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
25.10.2008 20:14:16   
womanpolice

VSE NAJBOLJŠE, LUČKA!

Prijateljstvo prečudovit, občutljiv je cvet,
ki težko vzgojiti ga je in negovati,
a med nami se ohranja že veliko let -
vemo, da venenja se ni nam treba bati.
Mnogo mirnih, srečnih, zdravih ti želimo dni,
in da zvezdice v očeh bi se ti iskrile!
Le najlepše, le najboljše naj te doleti,
da bi skrite želje se vse ti izpolnile!
A kar financ se tiče, naj evro se množi,
in da vesele misli le bi te vodile!

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
25.10.2008 20:14:39   
womanpolice
http://shrani.si/f/3C/103/4x90zeop/img2761.jpg

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
25.10.2008 20:16:24   
womanpolice
no, zdaj pa bom znala lepit user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA MISMIS...

zdaj pa vam bom lahko dnevno nalimala gor, ampak jo bom jutr fotkala pri dnevni svetlobi. Upam, da mi moj spet ne bo okupiral računalnika in kaj "sesul".. sej drgač je kr strokovnjak za te reči; je včasih delal v računalniški firmi.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
25.10.2008 20:17:33   
womanpolice
No, zdaj pa morm še kaj napisat... sam mal počakte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
25.10.2008 20:17:48   
womanpolice
http://shrani.si/f/3e/rT/60otzyr/cakaj-da-ti-zavezem-veza.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1186
25.10.2008 20:18:37   
womanpolice
Tole fotkico sm pa posnela na letalskem mitingu v Mariboru letos... je ful fletna

Neposredna povezava do sporočila: 1187
25.10.2008 20:19:20   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Mlinčka, a ti mene sprašuješ?user posted image

Jap user posted image . Sem vidla, da si gor pa se mi je zdel, da se nekam dolgo boriš z branjem.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
25.10.2008 20:19:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Tole fotkico sm pa posnela na letalskem mitingu v Mariboru letos... je ful fletna

potem si posnela Brrr-ja in Tom-a user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1189
25.10.2008 20:20:19   
womanpolice
aha, čak ... še mam lučko pa toma

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
25.10.2008 20:21:35   
womanpolice
http://shrani.si/f/19/wG/r7ieeMH/img3439.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1191
25.10.2008 20:22:37   
želvica99
Ojla dečve. Jest sem se odločla izkoristit še zadnje dni pred punkcijami itd., zato skačem okrog kar se da. Mi horizontala glih ne odgovarja in me že naprej skrbi, kako bom mirovalauser posted image .

Ne mi zamert ampak dons sem pa tud jest prebrala bolj s preskoki, tko da sem vidla, da:

- ma Gigi 3 lepa jajčka, za katera držim pesti, da se vrnejo k mamici (svedea oplojena, pa mal namnožena)
- se Lučka pika s stopko - mirno roko lubica in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.10.2008 20:26:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

http://shrani.si/f/19/wG/r7ieeMH/img3439.jpg

absolutna romanitka user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.10.2008 20:27:01   
womanpolice
Punce.. kot vam je sporočila Mišška73  (sm jo pooblastila), je mojemu uspelo sesut sistem računalnika in se je dans cel dan zaje.... da je naložu zadevo... potem pa še neke kable kupil, ker imava tv full hd in da bo lahko iz računalnika gledal na tv.... otroc, ane...

v glavnem... tko sm bla jezna nanj, ker je cel dan porabu za to, pa še ni konec, ker zvok ne dela (tko da bo še jutr cel popoldan)... da mi ni nč pospravu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , niti posode pomil od včeraj. še včeraj sm jst nama skuhala kosilo. a jst sploh ne morm bit dolg pokonc, ker me v trebuhu tišči. full je za posesat za pomit, cot za zlikat, in še in še.... cote bodo zihr mene počakale do konc postopka (mu ne diši likanje), en dan pa bo verjetn prijel za sesalec in posesal. Prejle sm tko jst pomila posodo.

Če bi zdajle bil doma (je šel v službo) in če bi tole vidu kaj pišem, bi že bil ogenj v strehi... češ, a nism vidla kaj je cel dan počel... itd. ma j... računalnik... najprej mi posprav, da se jst dobr počutim. Joj, ga bom ta teden terala po ET. ima da pospravi. Za likanje si ne bom delala utvar, čeprav je cel škaf in še na likalni mizi...

Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.10.2008 20:31:54   
womanpolice
GIGI... Sm ti že po sms čestitala... Sva z žiži kr po sms klepetale (pa z Miško tud) ker nism mogla do računalnika...

LUČKA... V ponedeljek pa punkcija... mogoče se bomo pa vidli... jst imam ob 10.00 ET. Upam, da ne boš sramežljiva, in da se ne boš skrivala ktera si... user posted image user posted image user posted image

KAJŠICA.. Sm vidla,d a si se dans potepala... user posted image

PIKOVIT... Evo me... computer dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj bi jst brez RR in vas??????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svojga pa ne razvajej preveč, da mu ne preide v navado...

TINA1 Kak si mi?

MATEJA_GOLJEV... Sm imela prav. Dr. Tomaževič je v ponedeljek user posted image .

PUNCE, ME RES ZANIMA KAK TA DEDC IZGLEDA, KER GA TKO HVALITE...
mislm, da ne bom mogla držat jezika za zobmi, in bom mu rekla "a vi ste tisti...." user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČANJE... Vidm, da se pridno fočkate za srečanje... Men je pa zeloooooooooooo žal, da se ga ne bom mogla udeležiti, saj bo 30.10. ravn 3. dan po ET, pa še BD imam... pa so naši kr strogi glede tega...

Neposredna povezava do sporočila: 1195
25.10.2008 20:35:06   
mismis
samo nekaj na hitro napišem, potem grem pa kavčat in gledat mojega Colina po TV.

Žiži, 3 je tudi pravljično število (saj veš 3 user posted image ). Jaz verjamem, da bo vama uspelo, še sploh ker je imel tvoj plavalčke za vikat.

Kajši, sva se morali zjutraj ravno ujeti v pisanju, ko sem spraševala po tebi. Tako, da ne bom te nič objemčkala, ker to nočeš, pozdravljam pa tvoj pogum in optimizem. Gremo naprej user posted image

Lučka25, Bravo za Matevža (lepo ime), pa tudi za stopko ti moram čestitatiuser posted image user posted image user posted image , kot kaže bo tole res tvoj mesec

Mlinčka, a počivaš in se pripravljaš na sprejem user posted image

Netka, tudi tebi čestitke za pravljično število foliklov, way it go user posted image user posted image user posted image

Shuka, še dobro, da imam jaz tebe, da delaš namesto mene, Jaz sem zadnje čase res bolj kot ne v minusu s časomuser posted image user posted image

Pikovit, pa sej bo, tudi ta v dobrem in zlu, bo minil, potem si pa ti na vrsti.

Blanči, a sem jaz kaj pomutila, ali ti jutri res štartaš user posted image

Kalina, zna biti, da se je pikica res prijela. Držim pestke, da je res tako

Tina1, kako si? Kaj dogaja kaj pri tebi?

Pija, saj res, kako ti je všeč nova obleka tvoje hiše?

Nikita***, tvoja Trina je pa res cotek, user posted image , en čoh čoh zanjo, pa vse pohvale tvoji spletni strani.

n74, dobro opravi jutri, čimmanj bolečo punkcijo in čimvečje število celic, ti želim user posted image user posted image user posted image

Ženske moje, saj vem, da sem vas cel kup spustila: Daisy, marjetka cvetka, Želvica, Dakec, Hedi in Noki, pika.po,  in še in še in še, ampak jaz sem res tako utrujen, da moram iti kavčat ali pa spat, ali pa kar oboje. Uglavnom, vsem želim prav lep večer

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
25.10.2008 20:39:40   
womanpolice
In? a boste gledale danes Dnevnik Bridget Jones na POP TV? Jst ga bom,saj tega filma fulllllll dolg nism vidla...

Kak mi je dolgčas user posted image user posted image user posted image ....

Komaj čakam ponedeljek, da vidim kolk otročkov me čaka tam (upam, da več blastocist)... se mi že sanja vse mogoče; en dan se mi je sanjal, da mi je dr. rekel, da so se mi jajčniki posušili, in da jih bo treba odrezat, drug dan pa se mi je sanjal, da sm bla na ET, pa so mi rekli "imate 2 blastocisti in 5 morul".... Naj bo že ta ponedeljek,... potem ko bo pa to mimo, bom pa odštevala do 12. dneva po ET (8.11.), ko bom delala CB. Sm si rekla, da si ga prej sploh ne bom kupila, da me ne bodo prstki srbeli... user posted image Čeprav vem, da bo to težko, in si neb upala dat roko v ogenj, da ga neb prej delala. AMpak ga ne smem, ane?

No, tu je še ena fotkica, ko sva bila letos v Gardalandu... Zdej sm čist not padla v te fotke...

http://shrani.si/f/8/jC/3kf8GZhP/img4369.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.10.2008 20:44:19   
miska73
WPuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojga, da je nazaj vzpostavil delujoče stanje compa. Zdej boš pa vse za nazaj nadoknadila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.10.2008 20:45:28   
miska73
Mlinčka, kje si? Čas ja da zrihtama kej za user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.10.2008 20:47:30   
miska73
Zdle glih rokometaši špilajo...
Tole je pa s koledarja, ki so ga pripravili v Gorenju

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 25.10.2008 20:51:28 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?