mismis
|
samo nekaj na hitro napišem, potem grem pa kavčat in gledat mojega Colina po TV. Žiži, 3 je tudi pravljično število (saj veš 3 ). Jaz verjamem, da bo vama uspelo, še sploh ker je imel tvoj plavalčke za vikat. Kajši, sva se morali zjutraj ravno ujeti v pisanju, ko sem spraševala po tebi. Tako, da ne bom te nič objemčkala, ker to nočeš, pozdravljam pa tvoj pogum in optimizem. Gremo naprej Lučka25, Bravo za Matevža (lepo ime), pa tudi za stopko ti moram čestitati , kot kaže bo tole res tvoj mesec Mlinčka, a počivaš in se pripravljaš na sprejem Netka, tudi tebi čestitke za pravljično število foliklov, way it go Shuka, še dobro, da imam jaz tebe, da delaš namesto mene, Jaz sem zadnje čase res bolj kot ne v minusu s časom Pikovit, pa sej bo, tudi ta v dobrem in zlu, bo minil, potem si pa ti na vrsti. Blanči, a sem jaz kaj pomutila, ali ti jutri res štartaš Kalina, zna biti, da se je pikica res prijela. Držim pestke, da je res tako Tina1, kako si? Kaj dogaja kaj pri tebi? Pija, saj res, kako ti je všeč nova obleka tvoje hiše? Nikita***, tvoja Trina je pa res cotek, , en čoh čoh zanjo, pa vse pohvale tvoji spletni strani. n74, dobro opravi jutri, čimmanj bolečo punkcijo in čimvečje število celic, ti želim Ženske moje, saj vem, da sem vas cel kup spustila: Daisy, marjetka cvetka, Želvica, Dakec, Hedi in Noki, pika.po, in še in še in še, ampak jaz sem res tako utrujen, da moram iti kavčat ali pa spat, ali pa kar oboje. Uglavnom, vsem želim prav lep večer