|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
25.10.2008 12:24:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

glej jo šuko, ko bere, na kateri strani si? user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdele sem na zadnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image , vmes pa en kup drugih opraviluser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
25.10.2008 12:51:21   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo neki sem pa le ugotovila.

Kajši draga lupčkam te velik in nič ne objemčkam.

Netka zate vem user posted image

Lučka user posted image  user posted image  user posted image  za stopko in lepo praznuj user posted image

Se strinjam! 

Kajši moja, nam nč govorila ... sva se zmenle midve ... sej veš da imaš v Celju enga angela varuha z veliko ušeso user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
25.10.2008 12:51:45   
Pija76
Gigi počivaj user posted image . Ker una z jajčecem je bla res huda user posted image  user posted image  user posted image . Sem se že skor izobraževat začela.

A ste že skuhale? Jaz grem na kavico in dimljenje zdele user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
25.10.2008 13:00:01   
Shuka
K sem začela brat sem hotla napisat dobro jutro, zdej pa vidm, da je že skor 13huser posted image . Torej dober dan!

Lučkica - vse najboljšeuser posted image user posted image in poljubček user posted image malemu Matevžku.

Gigi - bravo za 3 čarobne foliklčkeuser posted image user posted image user posted image , naj se združijo s plavalčki, ti pa se pocajtaj od punkcije. Ni čudno, da te je bolelo, ko te je tolikokrat prešpiknil. Naj bolečine hitro minejo, da boš do ET-ja (kdaj bo) že OK.user posted image

nokes - in turist je ostal moškega spola, lepo da imaš zdaj parček user posted image user posted image user posted image . Ampak maš pa spomin, ja tud jaz sem šla z žurke direkt k atu R. na mizo, sam sem se streznila v njegovi čakalnici ko je govejo muzko nabijal, to se verjetno še Arneja in Daisy spomnita.user posted image user posted image user posted image

Daisy - ti pa spet na italijansko odisejado po menogon, lepo, da boš bolj mirna da imaš vse za to rundo, da te še zaradi tega ne bo skrbelo.user posted image

Zvezdica - tvoj mali je pa facko in optimist, otroci so res bitja z neverjetno domišljijo, verjetno mu je Božiček v sanjah namignil, da bi bilo fino če bi mami tud kak piškot naredila za starega dedka ko bo prišel čez 2 meseca, pa na mleko ne pozabi, da se bo dedi odžejal, čeprov se mi zdi, da bi bil bolj navdušen nad kako bolj gurmansko zadevo ne pa suhimi piškoti user posted image user posted image

Arneja
- maš pa zmer kako štorjo za povedat user posted image user posted image in teta Pehta je v tem modernem svetu res moderna, kaj?user posted image user posted image In da nisi niti pomislila, da bi šla na kako drugo temo, da te ne bomo pol iskal pa vlekli nazaj, tud če si klomifenka.user posted image

Kajsica - upam, da te občutek vara in da bo krvni pokazal lepo novičko, upajmo do konca. Če pa se izkaže drugače pa ti želim, da se pingvinčki pripravijo na mamico.user posted image In tvoja želja je uslišana.

Larči moja - moj otročaj je mel neke čudne mazohistične fore včeraj, čeprav ni bilo nogometa, me je mali tolk našutiral nekam v mehud, da me je tolk zapeklo, da sem kar poskočila, nič kaj prijetno ni bilo, tko da mami zdej razmišlja, če mu bo sploh kupila uno igračko k mu/ji je bila namenjena user posted image user posted image user posted image . Drgače pa nismo še nič v pripravah, smo sam še na ogledovanju, kupujemo pa še nič.

sabsa
- naj krčki hitro minejouser posted image

Pikovitka
- si me kar nasmejala z unim stavkom " O šit, kaj sem jaz storila 2 meseca nazaj!" user posted image user posted image ampak ne skrbi sej mu boš vrnila z lepim nazaj in to dolgih 9 mesecev, naj zdaj pocajta nogo, da bo potem on tebe stregel od spredaj in zadaj. user posted image user posted image

Zarja
- da bi se čimprej spucalauser posted image

Ostalim pikicam mojim gretki, piji, netki, WP, želvici, mlinčki, dajimaji, sončkoma, ajsi, sapi, mojmusončku, miški73, mismis, piki, jazzy, obi, gospodarici, reni, nikiti, giti, ozonu, bbpikici, lani, anci banci, mali81, blanči, oktaviji, in seveda vsem drugim še, pa fantom, sam da nau pol kera mene ganjala a provuser posted image ,pa en user posted image , da vas ne bo zeblo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
25.10.2008 13:00:48   
miska73
Lučka vse nartaboljše ti želim.
Ta pravo darilo bota z atom Reškotom zrihtala.
Od mene dobiš pa tole tortico pa enga lubčka user posted image

user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
25.10.2008 13:02:50   
mala81
gigi user posted image user posted image . Zdaj pa naj pokažejo v duetu s plavalčki kaj znajo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
25.10.2008 13:04:27   
mlinčka
Žižek, pridna punca! Si bla pogumna, veš user posted image . Teli tvoji jajčki user posted image  so pa itak ta pravi, top of the top! Zdej pa hitr user posted image ! Zvečer pa prid kej okol, če bo Lučka slučajno rabla še kako fotostimulacijo.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
25.10.2008 13:09:26   
Shuka
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sobota, 25.10.
Lučka25 -  user posted image   in UZ + stopka
netka34 - UZ
mateja_goljev - UZ + stopka
Gigi - punkcija

Nedelja, 26.10.
n74 - punkcija

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
netka34 - UZ
  mateja_goljev - punkcija
Lučka 25 - punkcija
womanpolice - ET

Torek, 28.10.
Želvica99 - UZ
mlinčka - ET

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ

Četritek, 30.10
Reby - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled

user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddy   user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajsica greje   user posted image user posted image    test 27.10.2008
Jazzz27 greje   user posted image user posted image   test 31.10.2008
Lana08 greje   user posted image user posted image   test 03.11.2008
Kalina greje     user posted image user posted image   test 03.11.2008 
zivalica greje  user posted image user posted image   test 05.11.2008
anci banci greje  user posted image user posted image   test 06.11.2008
miška73 greje  user posted image user posted image   test 10.11.2008

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)

• user posted image

sayuri 
     user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Animeuser posted image  user posted image , Mijavčekuser posted image  user posted image

Hope2  user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Konina user posted image user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image   NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

mojsonček (PO)

martin6 (LJ)      

Mandreja (LJ)      

Kicsi  (LJ)      

Goldy  (LJ)  

Sabsa (LJ)

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1133
    25.10.2008 13:13:25   
    mlinčka
    Lučka, vse najboljše, pupa!!!

user posted image

Fajn praznuj, še kak pir spij do večera, pol prid pa kej okol na kako fotostimulacijo! user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1134
    25.10.2008 13:30:47   
    miska73
    Arneja, generacija, ja kaj je pa narobe s temo klomifenk? user posted image Jst se švercam na obeh temah. Zdaj boste pa imeli timing za seks pri vas doma. Bo treba kar naprej biti aktiven. Ne tko ko me, ka sploh ne smemo user posted image

Kajsi, upam da bo pošta s pingvinčki čimprej prispela in da boš mimogrede spet v postopku. Ti se kar malo odklopi od RR. Pa pridi potem vsa naspidirana nazaj.

WP, je totalno nesrečna doma brez compa, ki se ga njen dragi muči nazaj usposobit. Leži v dnevni in šiva gobelin.

Pikovitka, lepo da je z možekom bolje.

Žižika, čestitke za jajčka. Zdaj pa lepo počivaj. Le zvečer lahko mal pošpegaš, če bo slučajno kakšna fotostimulacija.

Lučkica, bravo za folklčke in stopko. A potem rabiš zvečer kaj stimulacije? Al ga boš žurala, ker imaš danes RD?

Netka, tole ja pa bil lep UZ danes. Povej kaj pomaga - pirček, jajčka ali naša fotostimulacija?

O Šuki, vidim da si na istem. Prideš ob 13h reč dobro jutro, pa traja preden prebereš vse zamujeno...

Mlinčka, si se naspančkala včeraj. Maš super moža veš.
    A pol bomo zvečer kej za Lučko zrihtale?

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1135
    25.10.2008 13:32:22   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: netka34

pon. 27.10  Tomaževič
    tor. 28.10    Zorn
    sre. 29.10    Vogler
    čet. 30.10    Pinter
    pet in sob     Bokal
    ned. 2.11     Pinter

Netka, bejba, sam da si bolš vole. A vidš, zdej se jih je že 7 nabralo! Dolge luči pa gaaaaas user posted image !

Hvala ti za tale seznam tmle gor, čeprav prov razveselila me pa z njim nisi. Bemu, kje glih na Zorna spet naletim user posted image . Ma mi je tak masakr nazadnje na ET delal, da se ga kr mal bojim. Res, da je takrat naši nokici pupo pa turista zrihtal (he he, še kregala sta se okol tega), sam mene je pa prov izmuču. Ma, kaj čmo.

Noki, sej res! Nisem ti še napisala, kolk mi je blo lušno brat tvoje poročilo z morfologije in itak čestitke za pupo in pubeca user posted image !!! Ti, še zdej nam nisi zaupala, kako si z zobom zrihtala. Se prov izogibaš tej temi user posted image .

Kajši, če slučajno res ni uspelo, te poobjemčkam u živo, tukile pa samo user posted image .

Men je vseeno, kje se dobimo, glavn, da se dobimo. Bi blo pa mogoče res fajn, da pridemo Štajerkam mal naproti, da se pupe opogumjo in se nam pridružjo.    

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 1136
    25.10.2008 13:33:56   
    sonček33
    Lučka čestitke za nečaka. Naj mu bo pot posuta z rožicami.
               čestitke za rojstni dan! Izkoristi ga v nulo.
               super za stopko!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Hope2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1137
    25.10.2008 13:41:35   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mlinčka, si se naspančkala včeraj. Maš super moža veš.
    A pol bomo zvečer kej za Lučko zrihtale?

Sem se naspala, ja. Sesalca še slišala ne bi, če mi ne bi prišel povedat, da zdej bo pa malo ropotalo user posted image .

Ja za Lučko bi lahko kej fajnga za zvečer prpravle. Ona je bl za športnike, ne? Poleg Milkota je neke plavalce tud omenjala, če se prov spomnim. Ti, a mislš, da bi se ji kak rokometaš mogoče tud dopadu? Kkšn Renato Vugrinec mogoče? Bogsigavedi.

In ti, ležiš na desnem boku in se pustiš pedenat? user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1138
    25.10.2008 13:42:10   
    sonček33
    Netka - glede spanaj, nič nisi kriva ti, ampak tisti mali škrat v meni!

GiGi - ma čestitke za pogum!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1139
    25.10.2008 14:02:49   
    lučka 25
    Ojla punce, spet iskoriščam luknjo v programu tega dne, da se javim.user posted image

Hvala za vse čestitke,... Čez dan me še čaka mal dela, zvečer ma pa moj itak tekmo, pa sem sama doma, jutri pa pridejo k mn na kosilo, žur,.... Zvečer me samo čaka še to, da naredim torto (saharcouser posted image ). Tako, da bom vmes gotovo kaj tu na RR in se priporočam za fotostimulacijo. Mi že zdaj jezik ven gleda iz ust, ko samo razmišljam o slikcah.user posted image

Gigi, super, da si v redu in da so vse 3 celice lepe. Kdaj pa imaš ET?

Daisy, detektivski posel ti zgelda dobr laufa, ko si tako hitro menogon stauhala.user posted image  user posted image

Shuka, a tvoja pikica pa že zdaj nogomet igra?user posted image  Ja, midva sva pa bila skoraj direk, sav 2 urci malo odspala. Samo streznial sva se pa tudi v čakalnici, sem se jaz tako začela smejat, ko je bil en miren komad od Lovšina user posted image  user posted image  user posted image , ki ga jepel zeloo počasi in tako izgovarjal besedilo, kot da bi bil največji zadetek. čakalnica pri Rešu pa čist polna (so čakali še 4 pari), vsi zaspani pa na izi, midva pa vsa naspidirana. Ko sva šla pa ven od Reša pa jaz prav naglas vsem v čakalinici: "No, adijo", me je moj samo gledal in se mi smejal. Še dobro, da sva potem zaspala nazaj, ko sva prišla domov, vsaj za 4 ure.user posted image  Sem pa klicala brata, je pa kar bogi danes.user posted image

Mlinčka, miška, gigi, kaka fotostimulacija bo padla tudi danes?

mismis, kje se skrivaš?

pija, kao kaj doma, ti je nova obleka hiše všeč?

Kajsica, malo odklopi vse skupaj,v ponedeljek pa naj bo lep dan.

sonček, danes pa imaš dopust, ko nič ne svetiš. Kar malo se odpočij, da boš lahko spet svetila naslednje dni.user posted image

netka, počasi pa za ziher. Prav fino, da jih je sedaj že 7.user posted image

Pikovit, "v dobrem in slabem" znajo naši fantje hitro kdaj uporabiti za svoj bran. user posted image  Samo, da je že bolje in naj se hitro spet postavi na noge.

WP, naj se računalnik spet usposobi, da boš lahko med nami.

Arneja, teka klomifenk je bila včasih tako zabavna kot ta, zdaj smo pa glaven akterke malo tu, malo na temi IUI, pa mal se še tam švercamo.user posted image  Pa tako, kot je rekla miška, dobrodošla spet na taiming user posted image .user posted image

tassi, naj ostane belina, test pa naj pokaže user posted image .

nokes, kako se kaj držita tvoja user posted image user posted image ? Trebušček mora biti pa sedaj že kar fletno okrogel, velik. Nam gre tako hitro nosečnost vseh vas srečk, vam se pa gotovo čisto preveč veleč.

blanč, ti naša vijolična smejoča pošast. Tvoj avatar em vedno spravi v dobro voljo.

Kruce fiks, si pa res priden z jutranjim javljanjem. user posted image  a jutri bo pa "blu je modro" na vrsti? Srečno.

Vsem ostalim borkam, sopostopkarcem, nsečkam, ..... skartka vsem skupaj pa še en lep dan.

Zdaj pa spet šibam na teren. Se zvečer tipkamo.user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1140
    25.10.2008 14:03:55   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ja za Lučko bi lahko kej fajnga za zvečer prpravle. Ona je bl za športnike, ne? Poleg Milkota je neke plavalce tud omenjala, če se prov spomnim. Ti, a mislš, da bi se ji kak rokometaš mogoče tud dopadu? Kkšn Renato Vugrinec mogoče? Bogsigavedi.

ja, ja. Si na pravi poti.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1141
    25.10.2008 14:10:32   
    pikovit
    Tassi evo mene.Včeraj dobila user posted image  boli kot user posted image user posted image user posted image .Za enkrat gre po planu.Samo še ciste naj popokajo.Uz imam v četrtek,da vidimo a se je kaj spucalo.Upam,da ne bo punkcije.Potem pa takoj na kontracepcijo.In kako si ti?

Miska73 kako pa kaj pri vas?
    Gigi ti si ena naša Ksena vešuser posted image
    Pija res bi šli lahko na kavo.
    O Mala81 hellouuser posted image
    Dajamaja se čisto strinjam.Ni slabše kot bolan decuser posted image Bom rabila nekaj tvojih nasvetov.
    Šuka pa veš kako bo garal
    user posted image ,user posted image ,user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1142
    25.10.2008 14:11:55   
    pikovit
    Lučka a si že vidla slikce iz Zanzibarja?

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1143
    25.10.2008 14:13:28   
    ledenka
    lučkica, super za nečakca, stopko in vse najboljše! user posted image  a saharca praviš... ne govori tako na glas, boš mela vrsto pred vrati user posted image  

žiži, super, da je za tabo! zdaj pa počivanje, razvajanje, jajčka pa naj se lepo pustijo oplodit in otroc naj se delijo! user posted image user posted image user posted image

jaz spet neki šmrkam... si bom zdaj morala kar čaj z medom skuhat. eh jej. zvečer pa žurka, 20. obletnica valete user posted image  vsi majo že otroke, no, jaz sem pač malo pozna user posted image  me zanima, kako moji sošolci iz OŠ zgledajo zdaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1144
    25.10.2008 14:13:34   
    pikovit
    Kruce fiks jutri bomo pa skuj peli blue je modro user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz pa že kar dauser posted image nes držim pesti.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1145
    25.10.2008 14:15:30   
    ledenka
    jeeee, zmehčana pikovitka user posted image  jaja, bolani dedci. nič ne bom rekla. jaz pa rečem, da mi je slabo al pa da rabim pomoč za šoping, ker nočem težko nosit, pa naletim na gluha ušesa. grrrrrrrr

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1146
    25.10.2008 14:33:13   
    sapi
    IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pija, bova kupla kar v bušiju, leander. Je draga, ampak fuul lepa in raste z otrokom. Tisto, kar sva na vajinem koncu gledala, pa pride še dražje ... za vsako naslednjo stopnjo moraš kaj dokupit in na koncu je cifra user posted image so pa tiste sobice res lepe, sam klinc za par let je pa kar preveč.

Ta je res lepa user posted image .... mi je tolk všeč, da bi jo tudi za fantka imela, ampak to je v moji prihodnosti user posted image  ...

Ledenka si cort s svojim trebuščkom ...

mala pozdravček spet pri nas ... upam, da pošta čimprej prispe do tebe ...

Lučka vse naj, naj user posted image  za željo se pa ve ...
    kajsica tako se govori user posted image  ... pingvinčki čakajo ..
    gigi tri borčke imaš, super ... lepo počivaj, da bodo otročki prišli k spočiti mamici ... samo, da so jih dobili ven si pa imela kalvarijo ... upam, da bo hitro bolje ...
    netka vidiš zako močno smo navijale zate, da je uspelo user posted image  ...

ledenka jaz sem bila tudi pred parimi tedni in nisem bila edina brez otrok ... je bilo res super, imeli smo dj-a in je vrtel glasbo naše mladosti user posted image  sem prišla domov ob 5h ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1147
    25.10.2008 14:41:15   
    n74
    Dan,

danes pa same lepe novičke...

Gigi bravo za tri krasne celice

Lučka tebi se pa kar množjo folikli, a to dela pirčekuser posted image ? Pa čestitke za nečaka, mene tudi to čaka aprila, bom tud teta postala. Stopka včeraj je pa kar malo bolela, še danes čutim na tazadnji

Netka presenečaš, super še za dva folikelčka. Me samo zanima, a na prejšnjem uz sploh niso bili vidni, a so bili še bolj majhni pa so zdaj zrastli?
    Uglavnem jaz imam samo tri velike folikle, nobenega drobižka, a je možno, da se še kakšen skriva pa se bo na punkciji prikazaluser posted image

Uglavnem, pred dobro uro sem že uzela dva odvajalna tabletka, pol pa za južno pojem malo zelja in pireja, zvečer pa potem pucanje.
    Zdaj razmišljam ali jutri pred punkcijo sploh uzamem kakšen tablet, ker imam samo tri folikle? A moram potem nujno ležat domov, ker mojmu nekaj obljubljam, da bi šla potem malo v Piran na sončka. No če me bo bolelo normalno, da bom šla domov, sam a od treh foliklov sploh kaj boli?

lp

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1148
    25.10.2008 14:41:59   
    tassi1
    Ledenka - a greš mogoč na savinjski konc? če,potem se vidimauser posted image user posted image

lp uživajte,bejbe

(odgovor članu sapi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1149
    25.10.2008 15:07:07   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

In ti, ležiš na desnem boku in se pustiš pedenat? user posted image

JAAAAAAAAa...
    Mišek kuha kosilo, pomiva posodo...
    Jst se pa ukvarjam z daljincem.

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?