|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
24.10.2008 23:30:14   
micla
Evo....sm vam rekla, da morm it spat, Zdej je pa pršu moj model skoz vrata. user posted image
No pa da vidimo, v kakšnem stanju je.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.10.2008 23:31:36   
Pandica
micla   ooo, hvala za Radensko, je nisem pila že 100 let user posted image  user posted image   odžejala pa me je user posted image
Ker ponavadi jaz sploh ne pijem gaziranih pijač, razen, če si kdaj privoščim kak kozarec kakšnih pikic user posted image po grlu...

Valči   ti kr klepetaj z nami, se boš malo relaksirala user posted image
Pa tak fajna pozitivna oseba si, super mamica in žena user posted image
A imaš kak "domač" recept na zalogi za mene, se me nekaj grlo loteva, me boli in krevham ko stara baba...kaj pomaga?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.10.2008 23:35:26   
Pandica
micla   jaz se to morem tak  user posted image   ko rečeš za tvojega model user posted image  user posted image  user posted image
In kakšno je stanje? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.10.2008 23:36:05   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

A imaš kak "domač" recept na zalogi za mene, se me nekaj grlo loteva, me boli in krevham ko stara baba...kaj pomaga?

šnops pa cukeruser posted image

micla - in.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.10.2008 23:37:59   
mama06
Šibam spat. Moj je ravnokar odšel iz dnevne v posteljo in grem za njim.

Papa in lepo ter mirno noč želimuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.10.2008 23:43:12   
micla
K me je zagledu je reku samo "o miška...a si kej jezna" in zavil direkt v kopalnico. user posted image  Hitra ocena stanja....zaužita prevelika količina alkoholnih substanc.  

zdej ga grem nadrsat, če mi zmasira stopala, če noče da se začnem kregat.user posted image

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.10.2008 23:45:21   
micla
mama...lahko noč.

Se poslavljam tudi jst.      Nočko vsem.

user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.10.2008 23:46:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

zdej ga grem nadrsat, če mi zmasira stopala, če noče da se začnem kregat.user posted image

user posted image      user posted image      user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
25.10.2008 0:31:45   
Pandica
Draga naša desetka KINNIE vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
25.10.2008 0:36:07   
Pandica
In pa seveda tebi ZOJA AIKEN, vse najboljše za prvo svečko   user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
25.10.2008 0:38:25   
Pandica
Tak, današnjim slavljenkam sem čestitala user posted image   , zdaj pa lahko grem spat.
Itak še komaj gledam. Nočko user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
25.10.2008 1:32:27   
VANILI
danes pa  praznujeta:
zoja aiken, vse najboljše, novopečena malčica!!! veliko lepega in dobrega v življenju ti želim!user posted image

pa kinnie!!!!user posted image user posted image  eno leto starejša, prav toliko modrejša. Vse naj naj, iz srca!!!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
25.10.2008 8:34:14   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

No pa sem spet tuuser posted image
Zdaj, ko sem bila doma, sem se prav navadila zjutraj ob kavici hop na RR....mi smo z otročki sami, ati v službi,...
Se moram še jaz mal pritožit čez njegauser posted image ...v glavnem kupim Žanu spet eno drago igračo en gasilski avto....in glej Anja je že prvi dan poskrbela, da je nehala zvoniti sirena....čaki to, ati je šel popravljat sireno in pokvaril pogon avtomobilauser posted image ....pa je šel moj denar v nič....ma jim kupim samo še železne igrače za 1 euruser posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
25.10.2008 8:35:18   
*kinnie*

user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
25.10.2008 8:38:27   
*kinnie*

user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.10.2008 8:42:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

user posted image kje imate pa vi montirane avtosedeže? Za sovoznikom, na sredini ali za voznikom? pa dajte napisat al imate velik, majhen al sreden avto?

Ko se je ta večja rodila, smo naredili celo znanost kam montirati avtosedež, hja statistika pravi, da je najvarneje za sovoznikovem sedežem....ko se je rodil mali, smo ga dali za voznikov sedež.....Imamo pa pikasoja.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.10.2008 8:52:27   
*kinnie*
Vanili, Pandicauser posted image user posted image , joj hvala!!!! Sta me tako presenetiliuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.10.2008 9:13:02   
*kinnie*
Zoja Aiken, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.10.2008 10:07:38   
2ursae
 ZOJA AIKEN  user posted image

KINNIE user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.10.2008 10:29:46   
Pandica
user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.10.2008 10:35:18   
*kinnie*
Pandica, dober danuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.10.2008 10:40:00   
mama06
ZOJA AIKEN vse najboljše za tvojo prvo svečko!

*kinnie* tudi tebi iz srca vse najboljše. Naj se ti izpolnijo vse tihe željeuser posted image In naj te mož čim manj jezi s popravljanjem dragih igračuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.10.2008 11:35:18   
jasna
Zoja Aiken, vse najboljše mala malčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kinnie, vse naj naj naj naj naj najuser posted image , pa še enga štrumfa ob tem času drugo letouser posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.10.2008 12:27:53   
lane31
ZOJA AIKEN vse najboljše malčica user posted image user posted image

KINNIE.......cmooooooooka tudi tebi in lepo praznuj

NUTELA v hladilniku - dokler ni bilo mikrovalovne sem jo imela v hladilniku iz preprostega razloga - ker sem je fulll malo pojedla ko sem mogla strgat tist trdoto ,no pa smo nabavili mikrovele in sem hitro prišla gor da po 5 sek rata ravno fajna za zajemanje z veliko žlico ,tako je zdaj kar na pultu ker mi itak ni haska - no skrito imam zadaj za kruhom (predalnikom ) da mi takoj ne pade v oči......ampak meni je vseeno kar je - največkrat kupim kar nutoko v hoferju

Včeraj sem spila 1 dcl vina in kozlala ko vidra , še danes mi je slabo.......ma ne vem če ni kaki virus ,ker ima ta mala piška že 1 teden sumljivo blato - kaka nič pogosteje samo tako grisasto je in veliko bolj svetlo user posted image v ponedeljek pa j moram peljati na cepljenje

MICLA -res te je lepo brati user posted image pa dobra si ko si tak na izi

PANDICA ....- jaz sem že lupinico imela vedno na sredini zmontirano ,zdaj pa zic tudi ,pa mi je faj ker mi je mala na tak način najbolj dosegljiva

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.10.2008 19:49:25   
*pikijakob*
Zoja Aiken vse naj naj

user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?