netka34
|
Jasen, sončen pozdravček od mene!! Žižek, Zlata moja, bravo za pogum in dobro prestane bolečine!! Vroči Tango nej zdej opravi dobro delo!! Lučka, vse nartabulš nej se ti zgodi do druzga rojstnega dne, sej začelo se je že suuuuper!! Raport od danes... Prof.T je itak d prišel eno uro bolj potem.. Sm bla zgodnja, zato 2. na vrsti....ugotovil je, da sta ratala še 2, tko d jih je zej pravljičnih 7. V velikosti od 14-18. Tko d v pon 27.10. grem nazaj na uz. Ko je končal, sem ga vprašala, pa kako je pa endometrij? Pa on, da zakaj bi pa to rada vedla, pa nej se uležem nazaj, d bo pogledal...pa sm mu rekla, d no, d če ni pomembno, pa nej se ne trudi....Pa on, da kdo hudiča nas to uči, da je end. pomemben?!?! Je bil tko hud, js pa v smehu nazaj, d to sam zato, d vem, kolk jajc bom mogla še požret!! Pol pa on meni, d endo je delux!!! Crkneš, res je faca stric profesor!! Sem si pa tudi prepisala seznam "delavcev" za drugi tedn, tisto ki zanima, nej si shrani.... pon. 27.10 Tomaževič tor. 28.10 Zorn sre. 29.10 Vogler čet. 30.10 Pinter pet in sob Bokal ned. 2.11 Pinter Js se bom pa itak d borila za dr.D-ja!! Vsaj na punkciji... Pozdravček lepotičke moje, pejte mal na sprehod v lepo, jesensko obarvano naravo. Neki lepega je!!! Lavju oooooolll!
< Sporočilo je popravil netka34 -- 25.10.2008 11:01:43 >