Abra
|
Dobro jutro! Gigi, upam, da je punkcija že za tabo Punce na uz, je blo vse črno? Pikovit, boš ti imela pol vse terapije že pred postopkom? Je pa res odštekan, meni je bil ravno zato ql. Madona, s to kopeljo imaš pa tut dela ... dobra si Supermucca zdaj imaš vso municijo Krucefiks, a tut ob sobotah je taka zgodnja ura Zvezdica, Liam te je že za medota začel trenirat da ne bo pol prevelik šok Arneja, torej je klomifenček padel čajčkov jaz nisem nikoli pila, si pa mislim, da če se ene stvari lotiš, jo moraš resno vzet. In če pravi vsak dan, je treba vsak dan, drugače najbrž ne bo pravega efekta. Pija, kaj pol ni zelje padlo? Se ti danes še lušta Sosedje so pa dragi ko porka sej je res luštno ... imajo še eno drugo linijo, na daleč cort, od blizu pa tko diletantska izdelava, da je joj, cene pa še vedno Kajsica, mislim nate. Imam občutek, da rabiš malo odklopa, ne pa pozabit, da smo zate vedno tuki. Malo te pa vseeno objemam Lara, pupa nč ne počiva včeraj je še comp parkrat brcnla, sem ga komaj v rokah zadržala kavčanje z rač. v naročju ji že gre na živce Kaj boš danes počela, če imate tako lepo vreme? Zarja, si pa res spet bogica s t to naj že gre Sabsa, vse to je normalno. Kupi si raje kak magnesol, kot se preveč z buscopani filat. Nam bosta sončka danes kaj posijala ? Naredite si lep dan!
< Sporočilo je popravil Abra -- 25.10.2008 9:52:51 >
|