|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
24.10.2008 11:26:26   
NoviOčka
Pozabil sem še na trenutno najbolj popularne besede - vse možne variante "ne": m-m (odkimavanje), neeej, NE, ni-ni.

Si kakana (smrdi do Kopra)? M-m
Boš jedla? M-m
Boš pupala? Neeeeej!
Karkoli vprašaš ta teden - m-m/neeej/ne...

Katastrofa...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
24.10.2008 11:28:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NoviOčka

Pozabil sem še na trenutno najbolj popularne besede - vse možne variante "ne": m-m (odkimavanje), neeej, NE, ni-ni.

Boš jedla? M-m
Boš pupala? Neeeeej!

Katastrofa...

aha, poznamouser posted image

zvestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse tanartabolš!!!!!

(odgovor članu NoviOčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
24.10.2008 11:38:14   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: NoviOčka

Boš jedla? M-m
Boš pupala? Neeeeej!

Katastrofa...

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi je zelo znano, ja. Samo pri nas je samo ena beseda, kratek in odrezav NE!

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
24.10.2008 11:53:26   
bačko
Noviocka tudi meni je to znano.Pri nas je isto kot pri Rumbi.Jasni in glasni NE!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene to bruhanje ubija.Čeljust me že tako boli in sploh nimam nobene energije.Samo še padla bom v pojsteljo.Groza!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
24.10.2008 11:59:54   
zvesta
Pri nas pa NE sploh ne poznamo. Sicer zna izgovoriti ja in ne, ampak mislim, da si ne ve kaj počet ravno s tem. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
24.10.2008 12:00:18   
zvesta
bačko, naj ti res čimprej mine to obdobje... revica...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
24.10.2008 12:02:04   
siskamiska
Pri nas pa še ne znata rečt ne NE ne JA, edina beseda ki jo oba rečeta je ATA, pa še to poimenujeta s tem vsakogar in vse user posted image . Se pravi jaz ata, ti ata, mi ata vsi ata......user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
24.10.2008 12:10:18   
Freycha
uuu repertoar besed: ne-ne (vmes odkimava, pa jezik ven potisne), ja, mami(š), ati(š), dudi(š) (ta š pride na vsake toliko zraven.....) taja (čaja), kapa, uši (trebušček); adijo, pa-pa (tu obvezno maha zraven), papi (za hrano - lačna), kaka (navadno pove, da se je pokakala, ni pa nujno), luli (lulika), ajo-ajo (spat); auto... auto brrrmmmm, ula (ura), kika (tik-tak).... to je pa menda to user posted image

Potem je pa še ogromno krikov, cviljenja, nerganja in žlubodranja, ki pa ni definirano.... full že govori, samo to so neke njene besede. Ampak skoz pa nekaj melje... ne zna biti tih (hmm le po kom? user posted image )

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
24.10.2008 12:14:29   
zvesta
Pri nas so najbolj pogosto na sporedu ata, mama, teta, tic in dida (dedi)...

drugače pa ponavlja čisto vse in počasi že sestavlja tudi po dve besedi skupaj: Koko pi (krokodil spi), ati am am (ati rad te imam)....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
24.10.2008 12:45:29   
bačko
Prav lepo jih je poslušati, ko se učijo novih besed.Pri nas zdaj rada govori nos, seša (ušesa).Nikakor pa jo ne morem prepričati da namesto ati reče oči.Pa ji skos že od vsega začetka govorimo oči ona pa ati.Pravi srčki so!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
24.10.2008 13:43:19   
Rožica82
user posted image   Zvesta iskrene čestitke za rojstni dan!  user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
24.10.2008 14:33:13   
pupi

Zvestaaaaaaaaaaaaa vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
David je pa pravi frakjr s temi očalčki. Res je car da si dovoli, da jih mora nosituser posted image user posted image . user posted image user posted image  za Domna, tak kot je že ena napisala, David bo pa kar hitro za njim.

Freycha ti si pa prav pridna s tem učenjem, upam, da bom jaz tudi, ker sem se pač samo tolko vpiasala, da ne mečem odvečnega časa vstranuser posted image .

Ste pa pravi frajerji s temi potovanji, midva z mojim pa sma taka lenuha za te stvari. Se pa nisem pohvalila, da gremo 9.11 v Krajnsko gorouser posted image user posted image . Upam, da bo šlo vse lepo skozi, ker gre moja mama ravno takrat(6.11.) na OP kolko in me je strah, da je ne bodo dali prehito domov. Odpovedala pa ne bi rada, ker nisem plačala odpovednega rizikauser posted image . Bomo že nekak!!

Ženske kaj je s kapico, da se tak dolgo ne javi, saj če je normalno rodila, pa bi ja mogla že bit domauser posted image  Sem že prav firbčna kak se majouser posted image .

Glede govorenja. Naja pri vsaki besedi ponovi prve dve črki. Tak, da je medo=me, muca=mi (vačasih prirediuser posted image ), jaz sem končno mama, ker sem bla do zdaj ata, pravzaprav smo bli vsi ata, Fifi=pipi. Sem pozabla povedat, da mamo novo manijo, zdaj niso več reklame zanimive ampak Spominčica Fifi. Mi prinese daljinca in mi kaže, pri tem pa pleše, češ naj ji Pipi naštimam user posted image . Je prav posrečena in ji pač pol urce na dan privoščim vsaj toto bogo Fifiko, če že drugače ne prižigam TV. No govorjenje.... bi se še našla kak beseda, pa se res ne spomnim. Je pa tak kot je že Freycha za Dito napisla non stop nekaj klepeče, najbolj je pošrečena ko pride do mene pa me gleda, včasi se 15cm pred mano postavi in mi nekaj razlaga, jaz pa valda nimam pojma kaj, pa  govorim samo "ja, ja",  "res, kaj ne poveš"user posted image  Cuker mali, pa še take frise poka zraven.

Joj, me je malo zaneslo, kdo pa bral to vse.

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
24.10.2008 14:35:25   
pupi
Kaj pa je narobe, če bo otroček atiju govoril oz. vsaj zaenkrat govori ata. To verjetno bolj za vas ljubljančane ni OK, ker to tam ni IN  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
24.10.2008 15:29:58   
bačko
Pupi meni osebno se lepše sliši oči.Če pa ba govorila ati pa tudi prav.!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
24.10.2008 16:03:37   
kapica
Haj punce!
Evo mene spet malo na liniji, kolikor se da lezeuser posted image . Zaenkrat smo v redu, porodne zgodbe raje ne bom opisovala, da ne prestrasim naish noseckuser posted image . Se je vleklo dva dni, pol  umetni popadki in pol k omaj Nias. Ampak je mali taki cukercek, pa tak je majhen, lep, v lgavnem res ta pravi. Dino se tud lepo navaja, prvi dan je bil mal jokcanja, zdaj pa ga boza in  se mu smeji. Se pa vedno, ko slisi Niasa jokat, tud sam zacne dret.

Jaz sem okej, sivi se kr bolijo, ampak huje se mi zdijo bolecine v trebuhu, zanimivo, da me tolk boli. Tako da sem res semo v lezecem polozaju, pocivam, kaj drugega tako ne morem. Moja mama je tu, poskrbi za vse, tako da vsaj touser posted image . Sicer pa ze kjomaj cakam, da gre navzgor, saj bo z vsakim dlje lazje, ampak trenutno sem se mal nekje doliuser posted image , sploh joske imam se kot kamne.Saj poznate to a ne?

Ko bo situacija mal boljsa, pa sem spet cist z vamiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
24.10.2008 17:21:16   
baja*
zvesta vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca jaaaaa počitnice so! mi jih tud mamouser posted image user posted image
Za bajo pa ne vem, če jih ima, ker je na vrtec prešaltalauser posted image user posted image

o ja, jaz mam tud počitnceuser posted image user posted image  danes je bil zadnji dan vrtca, pol grem pa nazaj v šolouser posted image  po tiho upam, da bo še kera vzgojitlca zbolela, da jo grem nadomeščatuser posted image  malo heca...
siskamiska čestitke tvojima pobalinomauser posted image user posted image

corfu lepo se mejta!user posted image

Rene se je pa prejšnji teden naučil rečt JA - prej je blo pa tud vse po vrsti NE: Me maš kaj rad? neee; A si kaj moj? ne ne ne user posted image  hvala lepa za prijaznostuser posted image user posted image
kapiiicaaa heeeejuser posted image  lepo, da si se javilauser posted image  pa user posted image user posted image user posted image  da boš čimprej v formi... zdaj se pa le nacartajte...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
24.10.2008 17:25:56   
Češnca
zvesta vse naaaajboljšeeeee!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
24.10.2008 17:29:29   
corfu
Kapica!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, naša pobalina sta šla, jaz grem pa malo stanovanje v red spravit user posted image

Mam pa kar mešane občutke, brez Mance še nisem bila toliko časa, ampak ker vem, da babi obožuje in je nanjo navajena se tolažim s tem, da ji bo maksimalno dogajalo user posted image user posted image user posted image  Aljaž je pa itak že navajen in komaj čaka, da jo z babi kam ucvre in izkoristi vse tisto, kar je doma prepovedano user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
24.10.2008 18:32:32   
Freycha
Uuuu Kapica, kak lepo, da si se javila user posted image user posted image user posted image  A tretji bo tudi naravni porod?user posted image

Corfu nič bat, uživali bodo, to ti garantiram user posted image user posted image

jaz sem pa ravno danes razmišljala, da bomo bankrotirali zradi teh robcev, k je tolk prehlajena user posted image  še dobro, da smo jo naučili, da pihne iz noska ven in od sedaj naprej gre res full veliko ven user posted image user posted image user posted image  a so vaši tut tak hudo prehlajeni, da gre smrkelj kar v potokih ven?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
24.10.2008 20:42:48   
zvesta
Nas vlečem gor, preden pademo na drugo stran :)

Madejka in siskamiska.... zgruntala sem ŽK.... meni v Google crome aplikacija ni delala...

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
24.10.2008 20:43:16   
zvesta
Aja...

Pa hvala lepa vsem za čestitke. Rada vas imam. :)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
24.10.2008 20:45:43   
baja*
freycha Rene je že dosti boljši, je že skoraj zdrav. Mu je pa ful teklo iz noska pa smo pridno pucali s fiziološko - če ne bi na lastne oči videla, nikoli ne bi verjela, kakšne porcije se lahko naberejo v tako malem nosku... no, očke smo pa že čisto pozdraviliuser posted image  za Dito en kup user posted image user posted image user posted image  da bo nosek čimprej ok. Super, da že pihne iz noska.
Pa ti? Kako ti gre učenje? A je težka snov?

zvesta kak si preživela dan?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
24.10.2008 20:46:57   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Madejka in siskamiska.... zgruntala sem ŽK.... meni v Google crome aplikacija ni delala...

pa kaj se ve to menite? mi ni nič jasnouser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
24.10.2008 20:57:37   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

zvesta kak si preživela dan?

Baja, čisto običajno oz. še bolj zaposleno skoraj..... Sem vso posteljnino zamenjala in oprala, za v gopsodinjstvo sme sama, ker je moj ves čas v postelji, Izak tudi bolj ali manj name pade....

Ampak je bil kljub vsemu lep dan...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
24.10.2008 20:58:18   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

pa kaj se ve to menite? mi ni nič jasnouser posted image

baja, o eni aplikaciji na Facebook-u... ;)

saj vem, otroci...
user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?