![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.10.2008 23:07:59
|
|
|
|
HuAnita
|
Huanita, ti mal luštov naredim? Krstila sva luknjo za umivalnik IZVIRNO SPOROČILO: Skabi Eh, midva sva še pri dedovanju parcele, kar se tega tiče.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.10.2008 23:10:24
|
|
|
|
HuAnita
|
Skabi, se mi je kar zataknilo ob besedi luknja zaumivalnik, pa raje ne bom... Aja, dedovala sem pred 2,5 letoma. Capinka gre jutri na izlet. Pa pravi prej; mami veš, ne smemo staršem povedati, ampak Micka je rekla, da ob imela s seboj veliko čokolado za vse otroke. Imena v zgodbi so izmišljena, zgodba je resnična. za znoret, kakšne ideje imajo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.10.2008 23:11:42
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Aja, sem vam pozabila povedati, da se je danes naš nosni park za otroke povečal za še eno pridobitev - wrap(trak) Dydimos(moja frendica bi rekla mercedes med trakovi za nošnjo) Tole je pa direktno oglsaševanje, bi rekla! No, jauz sem bila kregana, ko sem enkrat napisala nekaj o Sv... V bistvu me pa to ne briga, samo poskušam, če znam citirati Huanita, tole ni oglaševanje, ker jaz teh trakov ne prodajam, tega sem si kupila za dušo In je moja osebna last, isto kot da bi ti napisala, da si nabavla nov avto..Kapiš...Citiranje ti je pa bravo uspelo A pol obvladam?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 5:18:18
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Pje, ste naklofale, da sem vas komaj utegnila prebrat. Pridne! IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana sej ene me bojo ubile, sam briga me) Ma, daj..Zakaj bi te katera ubila? Pač, to je tvoje življenje, tvoje mišljenje Samo res, jaz si ful težko predstavljam, da kdo koga obsoja zaradi česarkoli v tej smeri. Saj pa smo vsi odrasli ljudje in samo želimo si lahko, da bi vsak svoje odločitve tako pretehtal. Štekam tudi to, da se ne boš dala sterilizirat. Vseh vrat si pa tudi ni treba zaklenit, a ne . Jaz se po moje tudi ne bom dala, čeprav sem dolgo mislila tako. Me je tisto, kar je Snorči na eni žurki rekla, kar pribilo. Zdaj vam pa postrežem še z enim umotvorom mojega mladiča. Vasja se dere iz kopalnice: Mami, sem žeeee! Sem tak kakal, ko da bi eno rit prtegnu! Mama, rahlo zgroženo: Ha? Kaj si rekel? Vasja, še malo bolj na glas: Sem tak kakal, ko da bi eno rit prtegnu! Mama, še vedno zgrožena: Ja kak stavek je pa to? Vasja, precej ponosno: SLOVENSKI! Kak si ne bi želela še enega takega, no . Kaj pa sem izjavila?! No, to me pa res zanima. Upam, da nisem rekla kaj ultra mega butastega. Ker včasih res kako bleknem, ki ni za nikamor.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 6:52:40
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Skuštrana - zdej sem se spomnila, da mi je zadnjič en razlagal, zakaj za višinske zdeve ponucajo indijance - baje se jim nikoli ne zvrti v glavi, obratno je pa z japonci, ki imajo večina prizadet tale center za ravnotežje in baje da to zaradi tega, ker jih mame, kot dojenčke nosijo v slingih in podobno! A misliš, da je res kej na tem? No, mogoče se gre zato, ker jih one nosijo na hrbtu pokonc (se mi zdi, da so nekak tak naštimani, ko mame delajo). Ja, Mavo, tole je pa stara fora ... nova... TO sem jaz znala rešit še preden sem si poiskala tegale mojega možeka! Ja, draga Skabi, sej men je to čist jasno, sam veš, jaz sem pa en tak čist out primer za mojo šefico - namreč,kdaj hudiča bom porabla tele suplence, če me bo čez poletje direktor spet na borzo vrgu????? Zdej imam sicer pogodbo do konc decembra, potem pa nimam pojma kako in kaj. Sej če bi jih lahko porabla se nebi nič bunla! Pa še sama mi je povedala, da mi lani niso to nič plačali. Še pripadajoči dopust sem mogla skoristit, kaj šele vse te dodatne ure. Zdej pa pišem pa da jim dam vse črno na belem. Pa 10 ur na teden pa tudi ne pride tist mesec, ko si med počitnicami doma, poleg vseh drugih dužnosti (roditeljski, tekmovanja...) E tak ti je to.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 8:18:27
|
|
|
|
Skabi
|
Kakšna noč! M im vneto uho in ga je tako bolelo, da sem mu dala svečko. Prav čudno sem s epočutial 6 letniku svečko v ritko tiščat, ampak nisem več evdela, kaj naj. Kaj date za bolečine tem tavečim? Janeja, Snorlax? Teta Beta, posodim sposojeni MT samo prej moram do njega prit. Žanek, kaj delate drug teden? Šolske počitnice so, pa bi se oglasili kak pozen dopoldan? Če bomo zdravi, seveda.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 8:20:07
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Skabi, se mi je kar zataknilo ob besedi luknja zaumivalnik, pa raje ne bom... Huanita, nič se ni zataknilo, je prav gladko šlo..
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 9:03:05
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Pozdravljene Celjske in okoliške čveke! Tudi jaz sem Celjanka in občasno vržen oko na vaš čvek. Me je že nekaj časa nazaj Jančika vabila,da se vam pridružim, pa si nikakor nisem vzela čas. Sem nekoliko bolj aktivna pri Aprilskih srčkih 08. Sem mamica (kako se lepo bere) 6 mesečne Zare (prvi otrok), ki je pravi srček. Ko vas malo preletim in vidim, da jih nekatere imate več, me iskreno povedano tudi zamika. No, ampak malo bomo še počakali, potem pa veselo na delo. Jančika sem zasledila, da greš na operacijo, vendra nisem zasledila česa. Upam, da ni kaj hudega in ti želim, da bi bilo vse ok.Ti pošiljam za srečo. Sem pa mislila, če boste imeli kaj časa, da se dobimo na kakšni kavici. Kajti tvoj in moj mož se nikakor ne znata spraviti skupaj in nas zbližati. Sej veš moški kot moški. MM ima zdej tako počitnice, tako da imamo čas. Ti samo sporoči kdaj. Drugače pa sem Darjo(vsaj tako se mi zdi), včasih zasledila tudi med Aprilčicami, vendar se pol ni več javljala. A si mogoče pozneje rodila in pobegnila med Majčice? Toliko z moje strani. Se beremo in upam, da malo več javljam. P.s. Kako pa ste kaj aktivne s srečanji? Me (Aprilski srčki) smo imele zadnji srečanje v Celju in je bilo prav fino. Celo v Celjanu je fotka naših malčkov in nas mamic (sem se mogla mal pohvalit). LP
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 9:40:26
|
|
|
|
Jančika_
|
O, bela vrtnica, pozdravljena! Lepo, da si se javila. Kar se tiče operacije - po zadnji abraziji so se mi v maternici naredile brazgotine, ki povzročajo hude bolečine pri menstruaciji in niso primerno okolje za donositev, tako je to treba odstranit, če se še hočem razmnoževat. Dedca se očitno res ne bosta nič zmenila . Jaz grem ravno zdaj med počitnicami v bolnico, tako da se slišimo, ko pridem k sebi. Me se pa zadnej čase tudi bolj menimo kot srečujemo . Včasih smo bile bolj pridne. HuAnita, aleluja, citirat znaš! Jeeeee ! Skabi, jaz si že Kajčiju ne predstavljam več svečko dajat, kaj šele Vasju . Saj pa ti pri 6 letih ne bo Calpola ven pljunil, ali? Žanek, danes sem spet brez avta popoldan .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 10:15:23
|
|
|
|
darja33
|
Halo! Bela vrtnica, ja js sem bla en čas aktivna pri aprilčicah, sam a zdej si še sploh kaj pišeta?! Sem misla da ni to potem več tako aktualno... Pa srečanja so bla do zdej vsa v LJ, pa se mi ni ljubilo do tja. Pa raje se v živo kaj pogovarjam s Celjankami... Tak da če boš kaj naokoli, se jaz (pa še Mavo, Marjana..) špranciramo za Savinjo. Moja Dominčica bo 29.4. 6 mescov stara. Torej je res aprilčica. Pošlji kak telefon na ZS. A zdej imajo aprilčice drugo stran?! Ker vidim da od maja ni nič novga napisano... Punce, pri nas vse po starem. Debata okol števila otrok.. Se pridružujem Ropotuljici. Imela bi 2. Se mi zdi da bi rada še hodla okol sveta (z njima tudi), pa vsako leto sma šla v Grčijo (letos ne...), pa se mi zdi da z večjim ševilom otrok to malce težje počela. Da ne govorim o tem da rada hodim v službo in si želim biti ful fajn mama, pa žena, pa še zdravnica- uspešna. Torej vse bi rada imela. Torej čimveč tudi uživala... Z otročki je seveda vse drugače, ampak mislim da bo šlo. Ne me zdej čist skritizirat, sploh tiste ki jih hočte 6....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 12:30:30
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo,mi smo doma in se že cartamo. Hvala za lepe želje in čestitke.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 12:43:57
|
|
|
|
mavo
|
Oj, mbd, dobrodošla nazaj. Saj še kak teden, pa se nam boš ti tudi lahko že pridružila zunaj. Jaz sem pa imela zdaj obiske, so prišli iz službe našega čukca pogledat. Smo tud mal nazdravli, tako da sem kar malo . No, evo, zdaj se pa lahko še mal nad mano zgražate . Zdaj grem pa pospravit kuhinjo in dnevno, potem pa že novi obiski pridejo. Pa še za na morje moram spakirat Uživajte, pa se po praznikih spet kaj na kavici vidmo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 12:53:18
|
|
|
|
smrček
|
Darja33 imaš ZS. Kar se tiče velike družine: jst s tremi še kr nekako furam, ker sta tavečja dopoldan v vrtcu - prevoze ureja Igor, tako da s tem nimam skrbi. Popoldne pa vedno kaj počnemo, da nam čas hitro mine. Res pa je, da imam srečo, ker so vsi trije pravi zaspančki in ponoči nimamo težav z nespanjem, HB. So pa tudi dnevi, ko so vsi trije tečni in mi tudi kdaj prebije plafon... O četrtem članu zaenkrat še ne razmišljamo resno, mogoče pa kdaj. Z Lukcom sva bila danes v posvetovalnici: dec je velik 63cm in tehta 7 kil na UZ kolkov ga bom pa verjetno kr v sredo peljala, da se (upam) čimprej znebimo širokega povijanja. Pa še nekaj bi vprašala vse uporabnice mirene (pa prosim ne me pošiljat na drug forum, kjer bom izpadla kot totalna nevednica ) Prejšnji vikend sem imela vročino, ki se je zaključila z krvavkastim izcedkom in ende. Sedaj me pa že dva dni boli-špika v trebuhu in včeraj sem imela spet tak krvav izcedek, danes pa nič več razen te špikajoče bolečine Ali je možno, da bom že dobila M (3,5m po porodu), ali pa je z mojo mireno kaj narobe? Vem, da so zapleti z mireno sicer redki, ampak tole mi je res čudn.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 14:30:30
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana sej ene me bojo ubile, sam briga me) Ma, daj..Zakaj bi te katera ubila? Pač, to je tvoje življenje, tvoje mišljenje Samo res, jaz si ful težko predstavljam, da kdo koga obsoja zaradi česarkoli v tej smeri. Saj pa smo vsi odrasli ljudje in samo želimo si lahko, da bi vsak svoje odločitve tako pretehtal. Štekam tudi to, da se ne boš dala sterilizirat. Vseh vrat si pa tudi ni treba zaklenit, a ne . Jaz se po moje tudi ne bom dala, čeprav sem dolgo mislila tako. Me je tisto, kar je Snorči na eni žurki rekla, kar pribilo. O ja, pa poznam take, ki so prepričani, da se je za otroka treba žrtvovat - in to na polno. No, jaz se danes žrtvujem tako, da jih pošiljam v lajf k babici, in to za cel vikend, jaz pa grem zvečer - ker ne bom imela kaj počet - na koncert, jutr bom poležavala, upam, da tud kaj kolesarla, v nedeljo pa na ljubljanski maraton. Tudi to je žrtev, a ne, da jih dam stran in jim pustim, da uživajo po svoje. No, kakorkoli, upam, da mi uspe danes prit na tale koncert: http://www.rockonnet.com/clanek.php?id=2&article=8200
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 15:14:09
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Skabi, jaz si že Kajčiju ne predstavljam več svečko dajat, kaj šele Vasju . Saj pa ti pri 6 letih ne bo Calpola ven pljunil, ali? NE, Calpola ni pljunil ven, pomagal ni pa tud nič BOlečine pri vnetem ušesu so zverinske in mi je šlo samo za to, da mu jih olajšam. Sicer sva pa pravkar od zdravnice, ki me je poučila, da sem mu dala enkrat preveliko dozo (50 mg anmesto 25 mg). Pa tudi tam jih dajo tako velikim. Ker je v čakalnici zakuhal na 39, je takoj dobil eno. Svečke se menda prej resorbirajo in prej učinkujejo kot sirup.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 15:53:34
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Jančika: želim ti vse naj, naj in upam, da boste kmalu po operaciji lahko zibali (mogoče tokrat punčko). Se slišimo, ko prideš ven, da vidim tvoja korenjaka. Najbrž sta že velika fanta. Bo moja Zara lahko izbirala. Darja: ja zdej smo na forumu: dojenček-Aprilski srčki 2008-II.del. Punce so ful fajne. So kar nekaj časa po tistem spraševale zate, pol pa je ena rekla, da si sedaj bolj aktivna pri Celjskih čvekah. Glede sprehodov pa se seveda z veseljem kdaj pridruživa z Zaro. A se samo za Savinjo sprehajate ali tud kje drugje? Jaz sem včasih živela na Trubarjevi in sem non-stop bila za Savinjo, sedaj pa sem v novi vasi in nisem več toliko za Savinjo. Skratka se slišimo. Ti pošljem gsm: št. na ZS. Glede št. otrok: Midva bi tudi imela samo 2. Ne vem se mi zdi, da je ta tempo življenja preveč hiter in se res ne moreš 100% posvečat vsaki stvari (družini, službi, sebi...). Čeprav jaz sem bila totalno navdušena nad porodom in sedaj nad materinstvom, tako da se nikoli ne ve. Mogoče, če bi imela hiško.....No, zdaj pa že malo sanjam. Mogoče pa se mi sanje uresničijo. Čauči!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 16:00:12
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Jančika in Darja imata ZS.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 18:06:32
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi Žanek, kaj delate drug teden? Šolske počitnice so, pa bi se oglasili kak pozen dopoldan? Če bomo zdravi, seveda. Načeloma smo doma, vi kar pridite. Mi imamo vsak dan počitnice . Bela vrtnica, dobrodošla med nami. Glede MT... imam pa jaz tudi enega viška, če ga katera rabi, ji posodim. Aja, imam čisto novi paket kopalnih plenic (11 kom) iz Mullerja, medium (7-13 kg). Če jih katera rabi ji dam. Nam na žalost ne pridejo prav, ker se Nika ne sme kopat v bazenu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 18:17:29
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica O ja, pa poznam take, ki so prepričani, da se je za otroka treba žrtvovat - in to na polno. No, jaz se danes žrtvujem tako, da jih pošiljam v lajf k babici, in to za cel vikend, jaz pa grem zvečer - ker ne bom imela kaj počet - na koncert, jutr bom poležavala, upam, da tud kaj kolesarla, v nedeljo pa na ljubljanski maraton. Tudi to je žrtev, a ne, da jih dam stran in jim pustim, da uživajo po svoje. Sploh nimam besed. IZVIRNO SPOROČILO: mavo Oj, mbd, dobrodošla nazaj. Saj še kak teden, pa se nam boš ti tudi lahko že pridružila zunaj. Jaz sem pa imela zdaj obiske, so prišli iz službe našega čukca pogledat. Smo tud mal nazdravli, tako da sem kar malo . No, evo, zdaj se pa lahko še mal nad mano zgražate . Zdaj grem pa pospravit kuhinjo in dnevno, potem pa že novi obiski pridejo. Pa še za na morje moram spakirat Uživajte, pa se po praznikih spet kaj na kavici vidmo... Grozno! Smo se že zgražali, pa ni nič pomagalo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 18:23:43
|
|
|
|
snorlax
|
Zdaj pa resno. Bela vrtnica, dobrodošla! Mbd, dobrodošla nazaj! Jančika, da mi takoj razložiš, s čim sem te presunila, preden greš v bolnico, če ne me bo razgnalo od firbca! Skabi, kaj pa Lekadol? Upam, da se pozdravite čimprej! Smrček, meni Mirena ni ustrezala. Če hočeš podrobnosti, ti razložim na ZS. Mavo, uživaj na morju. Ropotuljica, držim pesti zate za v nedeljo. I. ne gre, je poškodovana in mora 14 dni počivat. Je ful žalostna. Moje dete že spet spi cel popoldan. Kukulele, spet bomo bedeli do polnoči. Dobro, da sem jutri doma.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 19:18:29
|
|
|
|
snorlax
|
Naty, daj napiši prosim že ziljontič tisti recept za palačinke pri Montinjačkah.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 19:35:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Jančika, da mi takoj razložiš, s čim sem te presunila, preden greš v bolnico, če ne me bo razgnalo od firbca! Mene tudi zanima..Sem se popoldan spomnila in full razmišljala kaj za vraga je to rekla , pa mi ni kapnilo.... Naty, ma, res, kje za vraga jih ti pobiraš Ropotuljica,
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 19:38:23
|
|
|
|
skuštrana
|
Liza ima tudi vneto uho, pa izgleda da ji je že prva doza ab prijela, ker je že full k sebi prišla. Ko bo zdrava pa morava it na ORL na čiščenje ušes, ker ima v njih čepke..Ja, saj sem vedela da ni neubogljiva, ampak samo slabo čuje
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 19:41:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Darja, meni je pa s tamalimi full zanimivo potovat in me tega sploh ni strah..Smo bili letos z dvema, pa bi šla tudi s tremi...Ma, mogoče sem jaz res čisto preveč na easy. Bela vrtnica, dobrodošla
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 19:48:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Jao, babe žabe radovedne . Zdaj gruntam, če je sploh bila Snoči tista, ki je to povedala? No, katerakoli je že bila, bilo je na njeni žurki. In je rekla, kaj je moj ginekolog rekel eni svoji pacijentki, ki se je hotela dat sterilizirat. Ji je rekel, da kaj pa če ji otrok umre in bo hotela imet še kakšnega. In ker poznam en tak primer iz mojega bodočega kraja, sem kar debelo pogoltnila . Hčerko jim je zadela kap pri sedemnajstih, kar zgrudila se je. Zdaj pa imajo še eno punčko, ki hodi v naš vrtec. In vsakič, ko vidim to mamico, me kar stisne in si mislim, ne, ne bom se dala sterilizirat. Ropotuljica , a pol bojo tile fantje nažigali, super! Se spomnim, kako si bila žalostna, ko so poleti odpovedali koncert zaradi vremena, potem je bilo pa sonce . Jaz imam pa tudi ful smolo s koncerti. Laibachi imajo končno spet nekaj novega in evo, koncerta sta v ponedeljek in v sredo, mater jim koncertno. Glih, ko sem jaz v bolnici. Pa še Joe ima dopust naslednji teden, kar se ni zgodilo še v nobenih šolskih počitnicah do zdaj. Midva bova tudi jutri slaba starša. Otroke streseva pri mojih in greva shopping shopping in Graz, pa na večerjo in ZJUTRAJ BOVA SPALA, HAHAHA.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Trebušnjaki.пеперутка16Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?Da. (
0%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (
0%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Ne. (
27%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ni mi prišlo na misel. (
73%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!