pupi
|
Zvestaaaaaaaaaaaaa vse najboljše !!!!! David je pa pravi frakjr s temi očalčki. Res je car da si dovoli, da jih mora nosit . za Domna, tak kot je že ena napisala, David bo pa kar hitro za njim. Freycha ti si pa prav pridna s tem učenjem, upam, da bom jaz tudi, ker sem se pač samo tolko vpiasala, da ne mečem odvečnega časa vstran . Ste pa pravi frajerji s temi potovanji, midva z mojim pa sma taka lenuha za te stvari. Se pa nisem pohvalila, da gremo 9.11 v Krajnsko goro . Upam, da bo šlo vse lepo skozi, ker gre moja mama ravno takrat(6.11.) na OP kolko in me je strah, da je ne bodo dali prehito domov. Odpovedala pa ne bi rada, ker nisem plačala odpovednega rizika . Bomo že nekak!! Ženske kaj je s kapico, da se tak dolgo ne javi, saj če je normalno rodila, pa bi ja mogla že bit doma Sem že prav firbčna kak se majo . Glede govorenja. Naja pri vsaki besedi ponovi prve dve črki. Tak, da je medo=me, muca=mi (vačasih priredi ), jaz sem končno mama, ker sem bla do zdaj ata, pravzaprav smo bli vsi ata, Fifi=pipi. Sem pozabla povedat, da mamo novo manijo, zdaj niso več reklame zanimive ampak Spominčica Fifi. Mi prinese daljinca in mi kaže, pri tem pa pleše, češ naj ji Pipi naštimam . Je prav posrečena in ji pač pol urce na dan privoščim vsaj toto bogo Fifiko, če že drugače ne prižigam TV. No govorjenje.... bi se še našla kak beseda, pa se res ne spomnim. Je pa tak kot je že Freycha za Dito napisla non stop nekaj klepeče, najbolj je pošrečena ko pride do mene pa me gleda, včasi se 15cm pred mano postavi in mi nekaj razlaga, jaz pa valda nimam pojma kaj, pa govorim samo "ja, ja", "res, kaj ne poveš" Cuker mali, pa še take frise poka zraven. Joj, me je malo zaneslo, kdo pa bral to vse.
|