Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ja zobje bodo... dans sem jih glih namazala po dolgem času spet Res? Kako je meni to smešno, sej pri nas je isto, če odpovejo vse teorije, so krivi zobje in že mažemo. isto...karkoli je, da ne najdemo vzroka, so pač zobje samo ne vem pa kaj bo pol, k bodo vsi zrastli pubertete še verjetno ne bo za krivit, a ajvy jst dostkrat kej ne komentiram iz večih razlogov - sploh ne preberem, nimam kej pametnega za pripomnit, mi uide iz glave, čeprov sem hotla, se mi enostavno ne ljubi, k so itak že ostalo tolk napisale itd....nič osebnega, velja tud za ostale in evo, zdejle hočem komentirat kak je mali dober z očali, pa se ne spomnem al David al Domen običajno bi tko spustila komentar, zdej pa grem direkt nazaj brat in napisat : David, svetovne očale tko je to rumba a za 4. bi mogle bit trojke k men se zdi da ma petice čisto natečene, ma to bojo ogromni zobje mi je pa smešno, k ma zgoraj eno dvojko ( na desni) pa spodaj eno ( na levi), ostali dve še čakamo dobr res, da jih sam 20 ej češnca, sej mali ma prav sicer je res da si mama, sej to ve, ampak si pa teta tud, a ne jst sem sicer mama al pa mami, atija pa kliče dada, samo kadar je ekstra priliznjena, je ata tko da tud točno ve, samo namerno ignorira no evo, zdej se mi pa počas že ne da več komentirat, grem samo diagonalno preletet bohvekaj kaj pomembnega bom spet falula včeraj smo mel roditeljskega, tok je blo fajn, smo se tok presmejale, vzojiteljici sta res fajni, pa k sta razlagale od otrokov, kok so res carji mali najbolj mi je blo smešno, k sta rekli da so že zdej pogrupirani...in da se točno vidi kateri se ne marajo, pa se skoz neki prcajo in žokajo že zdej...pa za nastop jih pripravljata, en ples si ne predstavljam, samo zdaj pa vem od kod razni čudni gibi, k jih Ula izvaja kar naenkrat tko da vrtec je zakon
|