|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
23.10.2008 11:13:01   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.

user posted image

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.10.2008 11:15:11   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)          08.10.       LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)       11.11.           PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. user posted image ?, št. user posted image ?)      

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)         26.10.        
user posted image Mici7(28let)               (št.  user posted image 1,št.user posted image 0 )        17.11                      

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št. user posted image 1,št.user posted image 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)          11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                Trst
user posted image Artičoka                       (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št. user posted image 3,št.user posted image 2 )                 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          28.10          MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)          05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          04.11.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )              03.11          LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.       LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           29.10.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           26.11.                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )         23.10.   SG
user posted image klavdyk                          (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )          30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         3.11.,    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         30.10     MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)            13.10               
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)            22.10., user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           06.10                 
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           28.10.,   LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )         03.11.  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           28.10.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          03.11.,  PO
user posted image Patrica                           (št. user posted image ?,št. user posted image ?)
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)          27.10     LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
user posted image olea                                (št.user posted image ?,št. user posted image ?)
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)                                        
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. user posted image 2,št. user posted image 0)             06.11  NM                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)                                    

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 74                     

TRENUTNO NAS JE: 83 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.10.2008 11:24:34 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.10.2008 11:28:41   
*nana*
Jutro al že dan,

tut jaz sem ena izmed tistih srečk nosečk, ki je imela v prvo porod čist na easy. Spakirala sem torbico in šla na dan poroda na pregled v bolnico ter bila brez popadkov odprta že 3cm, da ne bi prišlo do kakšnega vnetja in ker je D-day tudi bil že tu so mi dali umetne poadke, ker svojih nisem imela (niso tako hudi kot nekatere strašijo-se da preživet) in v eni urci rodila. Res, da moj fantek ni bil velikan 48,5cm in 3120g. Vsem tistim, ki boste prvič mamice pa toplo priporočam knjigo IZZIV PORODA, je stara knjiga kot Peca, a napisana na izkušnjah porodnic. Meni je vliva veliko poguma in sem bila 100% sproščena pri porodo, kar je pomagalo, da mišice na zakrknejo in porod poteka hitro ter tudi user posted image ne trpi.

Jaz imam voziček HARTAN. SEm prvič delala celo znanost iz tega in hotela imeti popln voziček, voziček, ki ima vse. Bila v vseh mogočih trgovinah doma in v tujini, a na koncu, če me vprašate niti nisem zadovoljna z njim. Voziček mora imeti tiste funkcionalnosti, ki jih potrebujete in ne vso dodatno šaro. Največja prednost je, da lahko košaro obrneš proti sebi ali pa vstran, sploh potem, ko je že velik - pomaga pri soncu, vetru in temu ali hoče otrok gledat mamico ali je navdušen nad okolico. Pa kolesa-za kakšen teren ga rabite?Jaz imam trikolesnika z vrtljivm sprednji kolesom, ki je vedno zablokiran. Če bi bila doma v mestu, bi mi prišel prav, na deželi pa ne. Itd....

Nmag....bi potebovala kakšen nasvet kako vzgojiti priden otroke. So morda tu krivi geni?user posted image Mi imamo doma pravega malega gusarja. Star je leto in pol in vse suče okrog prsta. Sigurno pa bo šel po sledeh Humarja, ker vse povsod zleze in se včasih celo zapleza. In nič ne uboga.....aaaaaaa....

Moj pregled je prestavljen na 27.10 in upam, da bo vse OK.

LP,Nana.

P.S. JernejaV.....midve pa se poznava user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.10.2008 11:36:15   
april09
Moja mat namreč zdej tamalga pumpa da če bomo mi imeli še enga dojenčka, da bo on kar prešel v pozabo, da se bomo itak vsi dojenčku posvetili ipd.

in ti ga se peljes k njej??? tole res ni lepo, ze tko imajo starejsi velikokrat probleme s sprejemanjem, ker dejansko niso vec edini, ampak da se podpihuje nekdo to user posted image  Joj, jaz bi znorela, da ce se enkrat slisim kaj tazga, ne vidi vec ta male. Ma grozno no, da to pol dela tvoja mama. Saj moja ima tud take, da me vcasih kap, ampak tok dales (še) ni sla. Sva pa ze bili na tem, a bo po moje al pa ne vidi do nadaljnejga vnukinje.

pravijo, da se ljubezen mnozi ne deli .. user posted image  je pa vcasih kar mal tezko si predstavljat, kako imas lahko se nekoga tok rad kot prvega otroka. Ampak verjetno je otrok otrok in so custva enaka user posted image  se mal pa bomo videli a ne user posted image  

se 2 tedna pa grem v 5 mesec user posted image user posted image  kok gre cas hit..

zoja - kako pa si imela popadke? jaz 15 ur mojih ne bi zdrzala user posted image  

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.10.2008 11:38:13   
sonček85
lepa porodna mala zgodba,in seveda bo vse ok na pregledu-kak le razmišljaš ,da ne bo.Saj smo pozitivke in bomo pozitivke ostale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.10.2008 11:40:42   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: april09

se 2 tedna pa grem v 5 mesec user posted image user posted image  kok gre cas hit..

joj kako ti velja  ,naša pikica je pa jutri stara 14t-jupi ,no po NS pa sem že danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.10.2008 11:40:56   
*nana*
Slabe izkušnje iz preteklosti ....

Ja, ja bo OK in aprila bodo zasijali novi sončkiuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.10.2008 11:56:06   
sonček85
no to mi je pa že bolje všeč da tako govoriš.Sami sončki bodo posijali v koncu marca(zgodnji porod),v aprilu,konec aprila,začetek maja(pozni porodi)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.10.2008 12:21:21   
nmag
Recept za pridne otroke,mogoče kaj v genih,drugače pa več jih je bolj so pridni,naučijo se deliti,čuvati en na drugega ..no saj se tudi skregajo med samo in to velikokrat,samo se hitro pomirijo in so zopet najboljši prijatelji,če enega ni skoz sprašujejo kdaj pride,kje je,če je kdo bolan tudi sami pomagajo in sploh starejši mi še iz šole včasih pošlje sms,kako je s tistim,če je bolan,res so včasih mali vragci,so pa zelo skrbni en do drugega.Res pa je,da se sama zelo veliko ukvarjam z njimi in se ves svoj čas z njimi,mož ima tak posel,da ne more,jaz pa lahko ni mi težko in to se ti obrestuje,sedaj bo še bolje,ker bom pustila službo.Imam pa vse enako rada,samo mogoče imaš z vsakim svoj odnos,ker so si tudi otroci različni,naprimer moj drugorojenec rabi vseskozi spodbudo tudi v šoli,če ne ni nič,prvi tega ni potreboval in tudi hčerka je ne,pa zato nimam nobenega bolj ali manj rada.Vedno mogoče ni kot v pravljici,samo če v nekaj veliko vložiš in si pridobiš zaupanje,se ti obrestuje za celo življenje,med nami ni skrivnosti,vse mi povedo pa čeprav včasih tudi kaj slabega,samo vse se da rešit z ljubeznijo prav vse.
Joj sem se razpisala,lp vsem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.10.2008 13:07:03   
urnebes
Ja, je prav, nmag, ti imaš  največ izkušenj. Nekatere ženske so rojene matere. Jaz vem da to nisem. Saj ne da nimam svojega otroka rada, seveda ga imam. ampak še vedno se počutim nelagodno npr. pred drugimi otroci. Enostavno sploh nimam talenta za se z njimi ukvarjat. S svojim imam čisto poseben odnos, ki je pristen in vse. Ampak je moj bejbi in npr. sploh si ne predstavljam kako bi v vrtcu delala.

April09, jaz bi najraje prekinila VSE stike s starši. Problem je v tem, da mali ima šolo blizu njih in potem lahko gre peš domov, še ko sem jaz v službi, in potem ga grem vsak dan tja iskat. No, saj enkrat se bo tudi to uredilo, pa če tudi guznem od napora!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.10.2008 13:22:28   
Pat74
Najbrž se ljubezni ne da merit količinsko, zato pravzaprav ne morem reči, da imam eno hči raje kot drugo. Vem, da imam rada obe. Res pa je, da zagotovo nimam z obema čisto enagega odnosa, saj je ena starejša in druga mlajša. Starejša potrebuje več vzpodbude in pohvale, ker je drugošolka, in se mi zdi še kako pomembno, da se razvije v samozavestno osebo. Tamala pa zaenkrat rabi več lubčkanja in božkanja, pa tudi kakšno vzgojno, ker 3-letniki že znajo dodobra uveljavljati svojo "trmasto" voljo. Na žalost je mogoče res, da se s kakšnim otrokom bolj "zaštekaš", ker ti je karakterno bolj blizu - zato nekako sedaj, ko imam sama že 2 in čakamo 3., bolj razumem, da človek lahko nezavedno dela razlike med njimi, a ne način tega imam rad, onega pa ne.

Nmagporod je bil obakrat sprožen s predrtjem mehurja in umetnimi.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.10.2008 13:37:59   
sonček85
jupi k men pa pride danes zupancdam:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.10.2008 14:18:07   
malcekvita
moja mami in oči sta toliko navdušena nad tem, da bosta stara starša, da sta me zadnjič klicala iz trgovine z otroško opremo in sta mi naštevala, kaj vse bosta kupila za vnučka/o, od postelje do sedežka za hranjenje, pa še in še, da bo vse pripravljeno, ko pridemo k njim na obisk user posted image . Sem ju morala kar malo bremzat, da ne bi tam zapustila celega premoženjauser posted image .
Moja mami je proti temu, da se med otroci dela razlike. Zadnjič je bila kar malo huda na mojo teto, ki kaže veliko več ljubezni do mlajše vnukinje, kot do starejšega vnučka. Moram rečt, da se je tudi meni zasmilil, ker je bil vidno žalosten user posted image  zaradi tega, saj je bil ON do lani njen ljubljenček.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.10.2008 14:27:46   
mišk
Moj porod: Je bil pospešen s predrtjem mehurja. Rodila sem dve uri po prihodu v porodno sobo. In tudi v materinsko knjižico so mi napisali, da je porod trajal dve uri. Meni se je zdelo, kot da je blo vse skupaj 15 minut.user posted image  Imela pa sem epiduralno. Še vedno so bile prisotne rahle bolečine, le tistih hudih, ki te vlečejo skupaj ni bilo več. Umetnih popadkov nisem imela.
Od kar pomnim me je bilo zelo strah poroda. Zato sem se tudi odločila za epiduralno. Ob njeni pomoči sem bila v porodni sproščena, tudi smejali smo se. Kljub vsemu, pa me je tudi v drugo zopet strah poroda.user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.10.2008 14:29:35   
jernejav
Lep dan želim... Nana sem videla da boš rodila v SG, ampak kaj več pa se mi trenutno ne svita....ti pošljem ZS.

Jaz pa grem jutri k svoji osebni zdravnici, ker me že nekaj dni grozno srbi koža po vsem telesu, pa tudi takšni mali izpuščaji se mi delajo, sem sprava mislila da mogoče od kakšne hrane ampak res pazim da pojem veliko sadja in zelenjave, ter se izogibam vsem stvarem ki bi vsebovale konzervanse...bomo videli.... sam da bo z user posted image  vse ok.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.10.2008 14:33:11   
mišk
Stari starši: Moja mami pa ati sta tud čist obsedena z mojo hčerko. Že par mesecev preden sem rodila sta mi kupila kupček oblekic, ati ji je kupil voziček, pa tudi sedaj ji mami nonstop kupuje od oblekic, igrač, plenic, adaptiranega mleka, frutkov,... Ma vse. Nama z možem ni treba, vsaj za oblečt, ničesar kupt. Sploh je ne morem ustavit. Uživa v tem. Zelo sem jima hvaležna, a včasih me je že kar mal sram...
Moževi starši jo imajo tudi zelo radi, a pri njih že prej niso bili navajeni nekih obdarovanj. Hvala bogu, ker drgač bi bla ta mala že razvajena, da bi kar piskala.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.10.2008 14:56:22   
Pat74
Stari starši - moja mami je super, ker mi res veliko pomaga, za druge pa tega ne morem napisat, ker bolj ali manj nimamo stikov (sploh z mojim očetom in nonom). Vsi so namreč ločeni. Tašča je pa tudi bolj hladna in obremenjena s svojimi zdravstvenimi težavami, pa za otroke tudi nima "filinga", ja me prav zanima, kakšen bo spet njen komentar, ko bo zvedla, da čakamo 3. Nikoli namreč ne bom pozabila, kako je letela takoj prvi dan v porodnišnico, se prepričat, da nisem njenemu sinčku slučajno obesla "gnilo jajce" user posted image - pa je naša Eva čista tatova kopija. Pa moj možek, je bil tudi moj prvi in edini, kar pa zanjo ne bi mogla trdit. Sej ste lahko razbrale, da jo mam kar mal v želodcu, zato jo najraje sploh ne vidim.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.10.2008 14:57:47   
BrinaBA
*nana* - tudi jaz tudi priporočam knjigo Izziv poroda in tečaj Eve Kuhar - tiste, ki ste iz LJ (če še obstoja)
jaz sem prvič rodila v 1,5 h, drugič pa 10 min po prihodu v porodno (naravno, brez vsega, ni bilo časa user posted image )

Urnebes - načeloma imaš vedno vse otroke brezpogojno rad, ampak na žalost če hočeš ali nočeš delaš razlike (pa se zelo trudiš., da jih ne bi). Je pa res, da je moj starejši prvi vnuk in bo pri babici vedno ostal prvi in glavni (to mu včasih tudi pomaga, ko ima izpade, da mami skrbi samo za tamlajšo...) Kaj hočemo - tako je to...

lp

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.10.2008 15:36:32   
nmag
Pat74,tudi jaz imam tako taščo,ker sem prvega rodila predno sva se poročila mi je rekla,da sem **** in speljala njenega sina v zakon z otrokom,od takrat sva zdržala še par let z njo,potem pa je moj mož prekinil stike z njo,ker je bila obupno žleht,sedaj imam že nekaj let mir,ostale tri in tudi tega ,sploh ne pozna in tako bo verjetno ostalo,midva pa se imava rada tako kot pred 16 leti,mogoče še bolj.
Moja dva pa sta zelo uredu,pa živimo skupaj v hiši,vendar vsak zase,pomagata kadar res rabim,jih pa ne izkoriščam,ker rada naredim vse sama,imata pa sedaj 6 vnukov,aprila 7,brat ima 2 in ne delata razlik,razen,da je trenutno moj najmlajši dedijev ljubljenček,se zna prikupit.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.10.2008 17:55:47   
sonček85
zupancdam:zelo luštkano pupo imaššššš ,lahko si zelo ponosna nanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.10.2008 18:24:45   
zupancdam
Ojla, končno doma, sem bla pr sončeku na obisku, o kako fajn je blo!

Ja, sej sem ponosna na svojo Laro, pa kako, ko je taka mala zverca, moj srček, saj boš tudi ti kmalu imela svojo srčico ali pa srčeka v naročju oz. me vse bomo imela kmalu v naročju največjo srečo, naše sončke!
Jaz svojega poroda ne bom opisovala, ker se mi zdi da sem ga že nekaj časa nazaj, drugače pa kar se tašč pa mamic tiče, jaz svoje mamice ne zamenjam za nič na svetu, sma kot sorodni duši, res je najboljša, pa ne da se hvalim, sem imela samo njo in mi je ona celo življenje vse nudila, mi bila prijateljica in vse in vem da ji nikoli ne bom mogla poplačat vsega!
Tašča pa kokr kdaj, enkrat zlata, drugič pa.... no ja, se kar da shajat, je pa hudič ko smo vsi v eni hiši oz. midva sva na vrhu in včasih sem vesela da je tako, velikokret pa si želim da bi bili sami! Pa saj vedno so problemi, nobena stvar ni popolna in idealna!
Toliko za enkrat, otroci kličejo, čAO

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.10.2008 19:08:06   
sonček85
ja res je bilo fajn,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

starši-stari starši:moja mami je tudi zakladek kar se pa tiče tašče sem pa že tako pisalauser posted image user posted image kokr kdaj .kot vrme popiha enkrat super,enkrat ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.10.2008 19:44:24   
sonček85
zupancdam:potem sem ti pa pozabila pokazati in razložiti tisto za tedne ko sva se minili.Pa sej se kmalu vidma pa ti razložm.papa in lahko noč vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.10.2008 7:14:24   
Pat74
Dobro jutro vsem!

Upam, da tale megla v Ljubljani čimprej izgine, pa da se sonček prikaže.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.10.2008 8:04:07   
zupancdam
Tudi od mene dobro jutro vsem, ki že pridno delate, kot tudi zaspankam!
Tako čudno megleno vreme je, upam da bo kaj sončeka.
Moja kolegica mbd-oktoberka je že doma iz porodnišnice, če katero zanima si lahko pri oktoberkih 2 del, prebere njeno porodno zgodbo, mene je ful ganila, vsak porod je drugačen, jaz bi si kar želela imeti takšnega!
No, lepo pozdravljene zaenkrat!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.