|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
23.10.2008 22:28:11   
Češnca
punce jst mam pa en veeeeeeliiiiiiiiiiiiik problem: kako naj svojga sina prepričam, da sem mami in ne teta. user posted image  Mislm, sej ve, da sm mami - pokaže name, sam reče mi pa teta. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
23.10.2008 22:28:37   
madejka
Kaj je nardil Domen, kaj je nardil???

(mater, še sama sebi sem dans sitna s temi neumesnimiuser posted image )

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
23.10.2008 22:28:56   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba moj je tud na prtisu pa torrentbytesu pa mojblink.com. Samo meni bolj na izi tam dol vlečt ker vse dobim... od nanizank že par ur po relizu!user posted image

Siskamiska user posted image user posted image user posted image Ma ne vem če žirek že lulauser posted image user posted image

A res? Tako hitro? Uau!user posted image
Ja, ja, žirek že lula.user posted image  Kar sprijazni se.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
23.10.2008 22:29:45   
rumba

Babe sem sem tak nasmejala, je ena na nosečkah napisala, da je bil njen prvi porod GROZOVITIČENuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
23.10.2008 22:29:52   
madejka
Češnca jaz ti težko pomagam,  ker mene kliče nanauser posted image user posted image pa tud pokaže, kje je mami pa reče mami, samo kliče me pa nešto kao nana (bolj podobno saši kot mamiuser posted image )

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
23.10.2008 22:30:28   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

punce jst mam pa en veeeeeeliiiiiiiiiiiiik problem: kako naj svojga sina prepričam, da sem mami in ne teta. user posted image  Mislm, sej ve, da sm mami - pokaže name, sam reče mi pa teta. user posted image

Teta? Bodi srečna, ti vsaj spola ne fali, jaz sem pa tata.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
23.10.2008 22:31:33   
rumba

Kaj je nardil Domen, kaj je nardil???

(mater, še sama sebi sem dans sitna s temi neumesnimiuser posted image )

Ne smem jaz.user posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.10.2008 22:32:19   
Češnca

Češnca jaz ti težko pomagam,  ker mene kliče nanauser posted image user posted image pa tud pokaže, kje je mami pa reče mami, samo kliče me pa nešto kao nana (bolj podobno saši kot mamiuser posted image )

Ja, sej če ga kdo vpraša, kje je mami, pokaže name. Ko mu rečem, naj ponovi mami, reče teta. user posted image  Pa kliče me tud tko. Ko pridem ponj, teče k meni in se dere teta-teta. Sam drugač pa ful govori in ful dobr zvoke/glasove ponavlja.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.10.2008 22:32:20   
madejka
Rumba mah zgleda da res, pa še veliko lula, ker sem skoz na wcju pa malo pijemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
23.10.2008 22:33:41   
siskamiska
Mislim da je naš Domen shodu user posted image user posted image . David ga oponaša, ampak njegova hoja zgleda bolj tko kot Fredi Miler pleše tist njegov bugi vugi user posted image

No pa zadnjič sem rekla da še ne plezata na postolo a ne? Sta začela poskušat in jima najprej ni ratalo gor prilezt, Domnu zato ker je bil še preštorast, David je pa še premajhen. In sta se falota takoj znajdla in sedaj potegneta likalno desko izpod postle in stopta nanjo, potem pa takoj hop gor na postlo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.10.2008 22:33:57   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Teta? Bodi srečna, ti vsaj spola ne fali, jaz sem pa tata.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.10.2008 22:34:52   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Mislim da je naš Domen shodu user posted image user posted image . David ga oponaša, ampak njegova hoja zgleda bolj tko kot Fredi Miler pleše tist njegov bugi vugi user posted image

No pa zadnjič sem rekla da še ne plezata na postolo a ne? Sta začela poskušat in jima najprej ni ratalo gor prilezt, Domnu zato ker je bil še preštorast, David je pa še premajhen. In sta se falota takoj znajdla in sedaj potegneta likalno desko izpod postle in stopta nanjo, potem pa takoj hop gor na postlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaka frajerja!!!user posted image user posted image user posted image Bravo Domnu! Prave brihte sta!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.10.2008 22:35:36   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful sem vesela za tvoja dva čmrla!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.10.2008 22:35:41   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  Domen!!! Čestitke. David bo pa pol tud zdej zdej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.10.2008 22:38:00   
rumba
Res ne vem, kako jih navaditi poklicati mami. Sej ve, kdo je mami, reče mi pa tata. Jo popravim, da jaz nisem tata, pač pa mami, ona me pa gleda direkt v oči in se dere taaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaa.user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mogoče ji je pa všeč, ker ve, da me napačno kliče.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.10.2008 22:39:31   
Češnca
jaaaaaaaaaaa, rumba. Anžej je isti! Uf, sm si oddahnila! user posted image

Pa kje ste zdej vse???

< Sporočilo je popravil Češnca -- 23.10.2008 22:42:01 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.10.2008 22:42:41   
rumba
Tukaj.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.10.2008 22:43:45   
madejka
Moj možek bo vsako sekundo doma, tak da jaz pičim počasi...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.10.2008 22:44:32   
rumba
Si že neki časa govorim, da bi bilo fajn it kak dan malo prej spat, pa se sploh ne poslušam.user posted image  Kot bi govorila steni.user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako naj bom bolj prepričljiva?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.10.2008 22:45:26   
rumba

Nočko!user posted image
Jaz sem pa sama. Itak.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.10.2008 22:47:03   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Nočko!user posted image
Jaz sem pa sama. Itak.user posted image

in zakaj me potem ne povabiš na večerjo ????? user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.10.2008 22:47:12   
Češnca
ok madejka. Lepo se imejta!

rumba jst zdej splo ne maram bit sama, včasi mi je blo pa prov fajn... Dons je CSI NY, če te zanima. Men ne bo uspel dočakat, šibam, bom še mal brala preden zaspim. Nočko!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.10.2008 22:48:44   
Češnca

ok madejka. Lepo se imejta!

rumba jst zdej splo ne maram bit sama, včasi mi je blo pa prov fajn... Dons je CSI NY, če te zanima. Men ne bo uspel dočakat, šibam, bom še mal brala preden zaspim. Nočko!

h mi neki slabo prime... se opravičujem za napake!

Še enkrat: sladke sanje!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.10.2008 22:51:38   
rumba
Nočko, Češnca user posted image
siskamiska, če pa se nisem upala prav nikogar spustiti v stanovanje, ker ne vem, kaj za eno reč ima Anej. Mogoče bo še vodovodar bruhal.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.10.2008 22:53:27   
rumba
Eh, vidim, da me ne bo nobena brcnila od mize, moj drugi jaz pa že orto kriči, naj se dam v malo bolj horizontalni položaj in spustim manj svetlobe v glavo........... malo me že meša.user posted image user posted image

Nočko vsem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?