Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:26:39
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya anaj - sej ni čudno, da tolkrat, če mate pa zajca - ste lahko pol kot zajci poskočna familja ni kej
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saša da bi jst šla kam brez dude...me deportirajo iz centra..ma kje iz centra..iz države!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya ooouuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee lunca ojla ...čao naya,danes,pa ostajaš zvesta nam ......te mam na uču po moje jo vse opazujemo, pa ne upa danes
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:26:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ampak je vzorno glodal banano (igračko od tiny love), j Naš jo tudi obožuje,....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:26:59
|
|
|
|
anaj22
|
oooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj oujeeeeeeeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya ooouuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee lunca ojla ...čao naya,danes,pa ostajaš zvesta nam ......te mam na uču Sem pred maratonom čvekala z auroroo, k ma njen Matic na isti dan rd kot naš.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:27:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
anaj--oooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja saša da bi jst šla kam brez dude...me deportirajo iz centra..ma kje iz centra..iz države!!! jaz jo moram tud zmeraj s sabo imet
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:28:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya ooouuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee lunca ojla ...čao naya,danes,pa ostajaš zvesta nam ......te mam na uču po moje jo vse opazujemo, pa ne upa danes (
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jst da nimam dude zraven,grem v prvo štacuno in jo kupim...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:28:44
|
|
|
|
mtinca1
|
oj čveke! lep pozdrav s strani 183. se vam potem pridružim, ko preletim napisano. sicer se mal bojim, da boste že prej odvihrale do 200, pa še Lana se je začela nekaj bolj glasno oglašat s posteljce. spet še ne spi. zgleda, da se je vrtiljak ugasnil, je na 20 min.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja saša da bi jst šla kam brez dude...me deportirajo iz centra..ma kje iz centra..iz države!!! jaz jo moram tud zmeraj s sabo imet Jst mam dve - eno ma pripeto na slinček, drugo pa mam v torbi - za vsak slučaj Mislim, da je moj prišel
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:29:38
|
|
|
|
anaj22
|
Jaka prav duda moja ta bolš prjatlca, brez nje nikamor če ne je
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 oj čveke! lep pozdrav s strani 183. se vam potem pridružim, ko preletim napisano. sicer se mal bojim, da boste že prej odvihrale do 200, pa še Lana se je začela nekaj bolj glasno oglašat s posteljce. spet še ne spi. zgleda, da se je vrtiljak ugasnil, je na 20 min. nič ne hodi brat za nazaj, rajš nam pomagaj do 200 priti, pa boš potem za nazaj prebirala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam tud vedno rezervno zraven v njegovi torbici moji vložki,v moji njegova duda
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:29:54
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst da nimam dude zraven,grem v prvo štacuno in jo kupim... pri nas bog ne daj da ta mlajšemu ne bi dude vzeli s seboj... krizaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:29:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
lep pozdrav s strani 183. se vam potem pridružim, ko preletim napisano. sicer se mal bojim, da boste že prej odvihrale do 200, pa še Lana se je začela nekaj bolj glasno oglašat s posteljce. spet še ne spi. zgleda, da se je vrtiljak ugasnil, je na 20 Ti se raje kar čveku priključi,..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja saša da bi jst šla kam brez dude...me deportirajo iz centra..ma kje iz centra..iz države!!! jaz jo moram tud zmeraj s sabo imet Jst mam dve - eno ma pripeto na slinček, drugo pa mam v torbi - za vsak slučaj Mislim, da je moj prišel a potem greš tudi ti v akcijo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:30:35
|
|
|
|
mtinca1
|
aja, pa slikce sem pogledala. Taanikaa vsi ste tako luštni, zelo lepa obleka.... Tako da za najlepšo osebo poroke razglašam nevesto, za najlepšega na krstu pa Žana!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst da nimam dude zraven,grem v prvo štacuno in jo kupim... pri nas bog ne daj da ta mlajšemu ne bi dude vzeli s seboj... krizaaaaaaaaaaaaaaa... a ta starejši je pa nima?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:30:44
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny likalnik imam pa jaz tud, nekje v omari A ti tud? Jaz bom popenla kolk se mi kar naprej nabira, se komi enga kupa znebim, je že koš v kopalnici spet nabito poln.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:30:50
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 oj čveke! lep pozdrav s strani 183. se vam potem pridružim, ko preletim napisano. sicer se mal bojim, da boste že prej odvihrale do 200, pa še Lana se je začela nekaj bolj glasno oglašat s posteljce. spet še ne spi. zgleda, da se je vrtiljak ugasnil, je na 20 min. nič ne hodi brat za nazaj, rajš nam pomagaj do 200 priti, pa boš potem za nazaj prebirala ja ti raj zdej čvekaj, boš že pol brala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:31:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jst mam dve - eno ma pripeto na slinček, drugo pa mam v torbi - za vsak slučaj Jaz imam tudi 2. Eno na levi in eno na desni,.... Na sebi,..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 22:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm še tuki - bomo vidli, kake je volje
|
|
|
Z dojenčkom po slabem vremenu.пеперутка16Koliko časa preživi vaš dojenček zunaj v zimskem času?Ne hodimo ven. (
20%)
Pol ure, uro. (
40%)
Nekaj ur. (
40%)
Več kot tri ure dnevno. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!