|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
23.10.2008 21:44:48   
rumba
Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vsak kdaj pa kdaj rabi več in zato so tile objemči samo zate.user posted image
madejka, fajn, da bo mami lahko doma, malo manj fajn pa za izrastke.user posted image  Držim pesti zanjo, da ji bo kaj pomagala blazina.
Freycha, obletnico organiziraš? Luštno delo. Si našla že dosti sošolcev? Jaz sploh ne vem, kje bi začela, več kot polovico jih nisem videla že od konca srednje šole.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
23.10.2008 21:47:21   
rumba
baja*, nočko!user posted image
siskamiska, a rabiš še kako roko?user posted image  Upam, da bo zanimanje za očala kmalu splahnelo. Kaka pa so očala? Mislim, a se lahko zdrobijo, zlomijo?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
23.10.2008 21:48:36   
madejka
Baja, Ajvy ga bom probala jutri dat prej spat... ampak ko ne vem kolko prejuser posted image

Rumby hvala!

Jaz bi obletnico naj organizirala pomladi... ampak nekak mam občutek, da je ne bouser posted image user posted image Imamo pa večino sošolcev na broju na FB!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
23.10.2008 21:49:01   
madejka
Glej kaj sem napisala Rumbyuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
23.10.2008 21:50:47   
Freycha
šiškamiška slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba, to smo osnovnošolci...... kar nekaj jih je na FB, pa nekaj sem jih nadla preko ostalih (sem presenečena, koliko so ostali povezani nekateri med sabo), nekatere bom pa težko težko našla... ampak sem že obupala nad tem, da bi čisto vse našla user posted image

ajvy jaz te ne ignoriram... sam sem se ukvarjala z lastnimi problemi in butastimi tickerji user posted image

Madejka vse najboljše tvojemu možeku za rojstni dan user posted image  nisem vedela, da je mlajši od mene user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
23.10.2008 21:51:53   
rumba
madejka, a imata z Majem kako večerno rutino? Npr. večerja, pa kopanje, pa malo cartanje in spat.... Pri nas je bilo podobno z Anejem. Ko pa sem se začela strogo držati rutine, kako uro pred spanjem umirjeno, malo zatemnjeno vzdušje, vedno vse ob isti uri, pa se je kar čudežno porihtalo. Tudi ponoči. No, samo ideja....
Evo, kako slabo berem, šele sedaj vidim, čestitke tvojemu dragemu za rojstni dan!user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
23.10.2008 21:52:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Glej kaj sem napisala Rumbyuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
To si moram pa zapomnit, če bom kdaj spreminjala nick.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
23.10.2008 21:54:22   
rumba
Aja, tale FB dela čudeže, a? Jaz ga pa še vedno ne štekam.user posted image user posted image  Sicer zadnje dni res nisem imela neki časa študirat, kako in kaj.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
23.10.2008 21:56:18   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

madejka, a imata z Majem kako večerno rutino? Npr. večerja, pa kopanje, pa malo cartanje in spat.... Pri nas je bilo podobno z Anejem. Ko pa sem se začela strogo držati rutine, kako uro pred spanjem umirjeno, malo zatemnjeno vzdušje, vedno vse ob isti uri, pa se je kar čudežno porihtalo. Tudi ponoči. No, samo ideja....
Evo, kako slabo berem, šele sedaj vidim, čestitke tvojemu dragemu za rojstni dan!user posted image user posted image

Imava rutino ja in to fuuul točno določenouser posted image Točno v tem redu kot si napisalauser posted image Pa saj večinoma pali, ampak ne vedno... pa bi že rada da biuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
23.10.2008 21:57:13   
siskamiska
evo mojga čmrla user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 23.10.2008 22:01:42 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
23.10.2008 21:57:51   
rumba
Tole moram napisat: tako počasi tipkate, da se mi ni ljubilo več sedeti pred računalnikom, sem morala malo na obhod in glej ga zlomka, s police me gleda dupli paket malopridnih jaffa keksov. Tako da veste, ve ste krive!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
23.10.2008 21:58:46   
rumba
Iiiiiiiiiiiiii, David, kako je dober!!!user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
23.10.2008 21:59:06   
madejka
Jafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kak bi jih jedla zaj!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
23.10.2008 21:59:31   
rumba

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Imava rutino ja in to fuuul točno določenouser posted image Točno v tem redu kot si napisalauser posted image Pa saj večinoma pali, ampak ne vedno... pa bi že rada da biuser posted image

madejka, pol so pač zobje krivi!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
23.10.2008 21:59:35   
madejka
I lej ga lej kak je dober! kaki kul okvirji!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
23.10.2008 22:00:07   
madejka
Ja zobje bodo... dans sem jih glih namazala po dolgem času spetuser posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
23.10.2008 22:00:41   
rumba
madejka, a ti jih stišim po gmailu?user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
23.10.2008 22:01:52   
rumba

Ja zobje bodo... dans sem jih glih namazala po dolgem času spetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Res?
Kako je meni to smešno, sej pri nas je isto, če odpovejo vse teorije, so krivi zobje in že mažemo.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
23.10.2008 22:02:02   
madejka
mnjami mnjamiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
23.10.2008 22:02:42   
Freycha
rumba jaz pa sem se zdej tolažila, da sem se mogla malo okrepčati pred študiranjem, pa sem malo pizze pojedla user posted image  pri meni je pa faks kriv user posted image

iiiii šiškamiška kak je kušlih s temi špegelci user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
23.10.2008 22:03:41   
madejka
Evo zdaj sem se spomnila da sem zadnjič spraševala pa mi nobvena ni odgovorila: kaj pride pri zobih za 4 ven??? 3 ali 5???

mene tud ne komentirateuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
23.10.2008 22:04:47   
madejka
Jaz sem pa dans pizzo za malco jedla v službi pa tortice, ki jih je dragi prinesel, čez pol ure pa še kosilo pa pudinguser posted image Pa 3 kave sem dans spilauser posted image Bad mom!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.10.2008 22:06:29   
rumba
madejka, jaz sem že doktorirala iz tega vprašanja, sem ga pa spregledala pri tebi (eh, kaj lažem, ignoriram teuser posted image ). Po teoriji, bo za 4. morale priti 3. Hana je pa prej dobila 5. in so mi celo rekli, da naj bi bil to eden izmed znakov nekih bolezni.user posted image  Kr neki, samo sekirala sem se. Zobozdravnica mi je kasneje razložila, da običajno sledijo trojke, če pa so petke, pa tudi ne bo sonce z neba padlo.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 23.10.2008 22:07:24 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.10.2008 22:07:15   
madejka
user posted image  
zvesta - 24.10.1979

arijana.. - 13.11.1976
mateya24 - 20.11.1983

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.10.2008 22:08:04   
madejka
Ahh zoooouser posted image Hvala za odgovor!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?