Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:46:26
aleksandra silvija
aaa kerstin pozna mož župnika??fajn,ja res je super župnik,tak skuliran...štorija..nese vino do mene in mojga ko stojima pred oltarjem se spodbije in reče potiho meni in možu -sem že pijan danes malo...midva pa v smeh,se nisma mogla nehat smejat...pol kao neki molimo on pa tko o družini da bi si jo ustvarila pa plane v smeh in pred vsemi -ah vidva sta to že nardila kaj jst to berem---vglavnem super je blo..pa hvala za pohvale..
Ta župnik je motorist-mi smo pa tudi motoristi, samo brez motorja . Mož je v motorističnem klubu, časa za motor pa enostavno ni. Ko otroci malo zrasejo,....
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:46:54
l.daisy
nya, sem hotela samo sprobat, kako delujejo te kaše... mi imamo vsak dan na štedilniku korenje, krompir, kolerabo, pa po novem še cvetačo... ampak ta mlajši je danes dobil ene pikice po trupu in malo sumim na cvetačo...
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:48:17
Anonimen
ja AS mi je ravno moj razlagal da je motorist..sploh nisem vedla..ima pa vinsko klet pod cerkvijo al kaj že in ko smo dol prišli nam je veselo vino natakal...skoz bsem imela polni kozarec,pol sem ga kr podtaknila naprej,kr ne more bit ura nekaj čez 11 dopoldne jst pa že narolana
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:48:29
alea01
taanikaa, pol je pa bilo ful fajn v cerkvi med poroko
Jaz imam strica, k ije župnik in je tudi mal "odštekan". Če je vnedeljo nogometna tekma prestavi mašo. Je hrvat in gre vsakič na nogometno prvenstvo, naj bo to evropsko ali svetovno. Ko sem se jaz ženila, je somaševal in je držal školjko s prstama in ju slikal medtem, ko je farni župnik rekel, da naj si izmenjava prstana, prstanov pa nikjer . On jih pa slika. In kar med mašo je skakal iz oltarja do naju in naju slikal in čestital in smo se pola kar vsi režali
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:49:36
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
taanikaa, pol je pa bilo ful fajn v cerkvi med poroko
Jaz imam strica, k ije župnik in je tudi mal "odštekan". Če je vnedeljo nogometna tekma prestavi mašo. Je hrvat in gre vsakič na nogometno prvenstvo, naj bo to evropsko ali svetovno. Ko sem se jaz ženila, je somaševal in je držal školjko s prstama in ju slikal medtem, ko je farni župnik rekel, da naj si izmenjava prstana, prstanov pa nikjer . On jih pa slika. In kar med mašo je skakal iz oltarja do naju in naju slikal in čestital in smo se pola kar vsi režali
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:50:09
aleksandra silvija
Če je vnedeljo nogometna tekma prestavi mašo. Je hrvat in gre vsakič na nogometno prvenstvo, naj bo to evropsko ali svetovno. Ko sem se jaz ženila, je somaševal in je držal školjko s prstama in ju slikal medtem, ko je farni župnik rekel, da naj si izmenjava prstana, prstanov pa nikjer . On jih pa slika. In kar med mašo je skakal iz oltarja do naju in naju slikal in čestital in smo se pola kar vsi režali