|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
23.10.2008 21:18:08   
madejka
Zvesta tebi mora nekaj tole štekat, ker drugač je ful simpluser posted image
V Inboxu bi se ti mogle pokazat moje ponudbe pa daš gori levo Prihvati! Maš kaj od tega?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
23.10.2008 21:18:19   
Ajvy
Madejka....a je možno, da je preveč zaspan...kadar je TArja preveč zaspana..spi tako kot ti opisuješ Majevo spanje.....

PUnce..nekaj vas moram vprašat...pa brez zamere....krivite hormone....a ve namerno spustite moj post, al pač ni nič za pokomentirat?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
23.10.2008 21:19:48   
siskamiska
Madejka katere pa papirje pa rihtata zdej?

čestitke tvojemu za roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa super za mami da gre jutri domov.

Freycha meni delajo normalno.

No moj prvorojenec je pa danes dobil očala. Ne me sprašvat kakšen zgleda z njimi ker mi je ful smešen, se ga bom mogla pošteno navadt. Sem bila pa presenečena nad njim, namreč najpej se je malo upiral z nošenjem, kasneje ja pa kar zalavfalo, tako da upam da ne bo večjih težav z nošenjemuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
23.10.2008 21:20:33   
madejka
Ajvy se opravičujem, dans sem res ful na hitro prebrala in sem vmes že pozabla vse kar sem misla komentirat. Sem pa razmišljala kak to, da sta si dosadne s Tarjo? Kaj je spet doma?

Freycha aja mi tud mamo bano in v bani nedrsečo podlogo.

Pupi ja saj vem, da je, saj bomo stisnili zobe... pa ne dve leti nooooo!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
23.10.2008 21:21:45   
madejka
Siskamiska mah vsa dovoljenja, ki so tam (in bila so že vsa) so stara 20-30 letuser posted image Pa je treba nekaj na novo, pa novo lokacijsko pa tako...
user posted image za očalarja malega!user posted image Sliiiikco!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
23.10.2008 21:22:38   
madejka
Aja pa Ajvy hm... nisem še pomisla da bi bil preveč zmatran... kak pa naj vem kdaj je preveč, če pa vedno nori dok ne pade?user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
23.10.2008 21:22:59   
siskamiska
Ajvy jaz priznam da imam kratkoročen spomin ki seže max 2 posta višje.
Ti je pa vse oproščeno zaradi hormončkov seveda user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
23.10.2008 21:25:48   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta tebi mora nekaj tole štekat, ker drugač je ful simpluser posted image
V Inboxu bi se ti mogle pokazat moje ponudbe pa daš gori levo Prihvati! Maš kaj od tega?

ja, vse tvoje ponudbe vidim, klikam prihvati, pa me ne j.e.b.e pet posto. In pol ko poteče ponudba, mi zraven piše Nedovoljno sličica.

Tudi ko se trudim tebi kaj ponudit, ne morem.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
23.10.2008 21:26:22   
Ajvy

Ajvy se opravičujem, dans sem res ful na hitro prebrala in sem vmes že pozabla vse kar sem misla komentirat. Sem pa razmišljala kak to, da sta si dosadne s Tarjo? Kaj je spet doma?

ne ne...samo ni bil najin dan...ena bolj zoprna kot ta druga.....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
23.10.2008 21:26:42   
zvesta
Ajvy, oprosti, jaz nič namerno ne izpuščam. Ne se čutit zapostavljeno.

Ma, ponavadi nekaj preberem, pa že v glavi sestavljam odgovor, pa zraven še naprej berem, pa pol vse ali zamučkam ali pa kaj spustim.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
23.10.2008 21:27:16   
Ajvy

Aja pa Ajvy hm... nisem še pomisla da bi bil preveč zmatran... kak pa naj vem kdaj je preveč, če pa vedno nori dok ne pade?user posted image user posted image

meni samo to pade na pamet..ker kolkr pravim...točno opisuješ TArjo kako spi, kadar je preutrujena.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
23.10.2008 21:34:09   
zvesta
Evo, sem dokončala, kar sem nameravala še danes naredit, zdaj pa v posteljo.

Lepo klepetajte še naprej.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
23.10.2008 21:34:14   
rumba
madejka, mi smo boljši. Anej je sicer še imel vročino, a je začel jesti.user posted image  Julija pa že prav lepo koraka. Zdaj, ko je končno skužila, kako to gre, se več ne ustavi.user posted image
Freycha, meni tickerji normalno delajo.
Ajvy, user posted image  nosečka ta prava. Jaz te komentiram, oz. komentiram vsako, če le imam vsaj kaj približno pametnega za napisat. user posted image user posted image
siskamiska, slikco!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
23.10.2008 21:34:57   
rumba
zvesta, nočko!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
23.10.2008 21:35:42   
baja*
čer

ajvy če sem odkrita, jaz včasih samo zato nič ne napišem, ker pozabim, kaj vse sem že htela pokomentitrat al pa nimam dosti časa, pol pa mam tak filing, da bi nekatere zamerile... se je že dogajalo, da je bla kera malo užaljena... Jaz v glavnem mirne vesti rečem, da nobene ne ignoriram namerno. Včasih čisto nič ne komentiram... napišem sam kak smo mi al pa vprašam kaj... odvisno do volje in časa...
no evo, pa sem te komentiralauser posted image user posted image

siskamiska jaz si sploh ne predstavljam, da bi mogla Reneju dat očala, ker bi jih mel 2 sekundi... če sploh... tudi kapa je pri nas mission imposibleuser posted image držim pesti, da vam rata.

madejka super za mamo, da pride domuuser posted image  pa čestitke tvojemu za RDuser posted image

...hmmm, kaj sem še hotla komentirat... ne vem večuser posted image  - vidiš ajvy, tak pri meni to zgledauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
23.10.2008 21:36:01   
pupi
Ajvy ti si mene tudi zadnjič spustla skozi, ko sem te vprašal, če je pri vama s Tarjo zalaufalo z jabolčnimi krhli in sem čakal, da mi odgovoriš in zato nisem komentirala na tvojih postov.......................... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NEEEEEEE da ne boš ki res mislila, da je tak. Mene tudi več krat ignorirajo, res da ti redko, pa se ne sekiram, verjetno so pri tebi res hormoni kriviuser posted image user posted image . Se opravičujem, če nisem nič pokomentirala.

Madejka kaj sta (res da v skrajni sili) dve leti proti celemu življenju. Midva sma renovirala  eno leto, pa še vedno ni konecuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
23.10.2008 21:36:35   
madejka
Rumba jeeeee user posted image user posted image user posted image Bravo za oba tvoja škrata!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
23.10.2008 21:38:03   
pupi
Šiškamiška kaj pa pravi drugorojenec na bratova očala user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
23.10.2008 21:39:16   
rumba

Rumba jeeeee user posted image user posted image user posted image Bravo za oba tvoja škrata!user posted image user posted image

Hvala!user posted image
Na Julijo sem pa res zelo ponosna.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
23.10.2008 21:39:25   
madejka
Ja pupi si menda vprašala, kaj so našli pri mami... glede oči nič še, še bo šla na preiskave ampak ji ne bo treba ostat not. Glede drevenenja obraza pa so krivi izrastki na hrbtenici, ki pritiskajo na živceuser posted image user posted image Ampak to se ne da pomagat, razn z neko pirino blazino je lažje spatuser posted image To je to...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
23.10.2008 21:40:01   
Freycha
evo, men tut zdej normalno dela user posted image

mamo doma excel 2007, za potrebe faksa pa rabim 2003, pa so bile prave kolobocije, pa je vse čudno delalo user posted image

evo, zdej pa malo z vami poklepetam, pa malo za 15. obletnico valete, ki jo organiziram naredim, potem se grem pa učit user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
23.10.2008 21:40:04   
Ajvy
Hvala punce za odgovore....sem jih rabla....hvala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupi...neroden mi je bilo priznati, da sem pozabila na tvoj recept s krhljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
23.10.2008 21:42:34   
baja*
aja, že vem, kaj sem še htela rečtuser posted image

madejak jaz sem tud najprej pomislila nato, da je mogoče Maj preveč utrujen. Če dam Reneja prepozno spat, je isto - samo premetava se, pa bluzi in jamra, dokler se ne začne dret. Včasih mi deluje čisto zbujen ko ga dam spat, potem pa vseeno ful hitro zaspi...

rumba super za Anejauser posted image  pa bravo Julijiuser posted image
zvesta nočkouser posted image

...jaz tudi odhajam za danes...

nočkouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
23.10.2008 21:43:57   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pupi...neroden mi je bilo priznati, da sem pozabila na tvoj recept s krhljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa boga Tarjauser posted image

Madejka, samo, da ni kaj hujšega.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
23.10.2008 21:44:15   
siskamiska
Pupi drugorojenec je orto užaljen ker mu ne pustim da mu jih meče dol user posted image .

A si me predstavljate kako zgledam ko hobotnica ki umika roke tamalima stran od očal da mu jih ne vržeta dol user posted image

slikca....mal počakte da potegnemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?