|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
23.10.2008 12:04:38   
Anonimen
ekola, sem si zmesla testo za tortilje, sem sicer hotla koruzne narest, sam nimam nč mokeuser posted image tko da bodo kr pšeničneuser posted image pa za salso sm si pripravla, počasi vre zdaj tamle in šprica frdaman paradajz po ploščicahuser posted image
zdej morm pa še nadev, tunin, samo nimam glih pojma kak bom to skombiniralauser posted image sem gledla po netu, pa nič prepričljivega našla, po moje bom dala kr tuno, pa malo sira, pa eno konzervo neke mehiške tune mam, iz lidla, morm odpret, da vidim če je užitno, pa bom še to vmešalauser posted image pa začimbe....impro uglavnemuser posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.10.2008 12:05:30   
Anonimen
A_R jst mam en bodi 92user posted image bi bil prej men prov, kt Uliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.10.2008 12:40:49   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

A_R jst mam en bodi 92user posted image bi bil prej men prov, kt Uliuser posted image user posted image

eh ne user posted image bodije ma 72 al kolk je...majčke ima pa 92 user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.10.2008 12:56:33   
Češnca
user posted image  kolk so si različni naši srčki po velikosti! Pa kako lepiiiiii so!!! user posted image user posted image user posted image

Tko, zdej pa šibam v razred! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.10.2008 13:00:34   
zvesta
Evo.... Jaz imam spet same bolnike doma. Mali je tečen, ker mu je dolgčas, tastari pa tečnari in jamra, ker je bolan.

A se mi bo scufalo počasi?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.10.2008 13:38:30   
Rožica82
za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.10.2008 13:59:30   
Freycha
Uuu zvesta, to sem jaz imela dva al tri tedne doma user posted image  ja, to je pa za scufat se tiuser posted image user posted image  Zato sem jih naslednji teden kar same pustila doma, jaz sem šla pa v službo, da sem imela mir pred njima user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.10.2008 14:11:20   
zvesta
Freycha, saj jaz se tolažim s tem, da sem samo še jutri na bolniški. Upam...

pa tak sem mela splanirano, da bova jutri zvečer z mojim nekam šla, zdaj pa je user posted image na bolniški. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.10.2008 14:45:34   
*maja
Punce hvala za vse čestitke user posted image .
Zvesta upam da tale bolnica doma čim prej mine user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.10.2008 15:13:05   
zvesta
*maja, hvala....

Če ne mine, bom začela te viruse streljat. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.10.2008 15:33:08   
pupi
joj maja, jaz sem ti pa pozabla čestitat včeraj, so sori. Zato pa danes vse naj, naj!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Brala (bom zvečer) vas ne bom rada bi samo nekaj delila z vami,........... ne nisem noseča user posted image .

Kaj ste mogoče gledale včeraj na A kanalu oddajo Mali vrageci, je bila ena družina ful lep primer delanja razlik med otroci, Jaz nisem mogla verjet, da je mama rekla, da enega izmed otrok nima isto rada kot drugih dvehuser posted image . No na koncu se je vse lepo uredilo, ker drugače tega ne bi dali na TV user posted image .
Danes pa sma ble z Najo v Europarku v igralnici, pa je bla družinica z 2,5 let in 9 mesecev starima sestricama, jaz sem jih požirala z očmi, kaka lepa družinica pa obema otrokoma so se enako posvečali. Starša sta bla neverjetna, res. Mislim, da se je treba potrudit, da en otrok pač ne izvisi in ta dva starša se definitvo sta.  Vem, da je blo o tem že veliko napisanega samo sem mogla to podelit z vami, ker so me res navdušili.

Lepo bodite...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.10.2008 20:48:35   
rumba
Ćer!
Da nas ne vrže na drugo stran.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.10.2008 20:52:12   
pupi
Rumba čer!

Kje pa ste vse, celo popoldne vas ni na spregleduser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.10.2008 20:56:53   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Rumba čer!

eh, čakale smo, da nas prebereš, da pol skup nadaljujemo user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.10.2008 20:58:04   
Ajvy
moj je prišel ves utrujen in prehlajen iz službe, tak da je šel spat....midve s Tarjo sva se pa igrali...sam je bilo full bedno k je bla ena bolj zoprna od ta druge...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.10.2008 21:00:59   
madejka
Heeeeej babike!

Jaz sem pa dans delala!user posted image Kak je pasalo spet malouser posted image Samo sem en malo zmatranauser posted image user posted image

Pupi ti bom kr tu gor odgovorila, ker se mi ne da na ZSuser posted image Jaaaaaaa gremo! Samo naslednji tedn... tega je že koncuser posted image Pa lahko tud prej (okol 10h, 11h), saj naš ati bo čisto srečen, če bo malo sam domauser posted image

Sanekova ki si? Kak si somajčica moja??? Tebi bi že morale slabosti minit al?

Freycha pridna si, da se učišuser posted image

Siskamiska se za včeraj user posted image

Zvesta daj menjaj mi ŽC!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.10.2008 21:02:49   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Rumba čer!

eh, čakale smo, da nas prebereš, da pol skup nadaljujemo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.10.2008 21:04:18   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi ti bom kr tu gor odgovorila, ker se mi ne da na ZSuser posted image Jaaaaaaa gremo! Samo naslednji tedn... tega je že koncuser posted image Pa lahko tud prej (okol 10h, 11h), saj naš ati bo čisto srečen, če bo malo sam domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo malo prej mi javi kdaj vam paše!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
23.10.2008 21:08:35   
madejka
Pupi veš da bom. Če pa ta tedn je bil norišnicauser posted image Mami v bolnici, ati sam, dragi je skoz za neke papire za bajto okol letal (pa je šele začetekuser posted image )... vsi smo bli leteči.

Pa zdaj mi je Maj spet rabil 3/4 ure, da je zaspaluser posted image Ko bi vedl kaj je temu otroku. Zaspan tak, da gledat  ne more, a po pojsli se je treba obračat kot da je ventilator... Pa ponoči se mi je zbujal skoz pa jokal pa jamral spet. Kak naj vem, kaj mu je???
Saj vem, da me nobena ni nič vprašala, sem se mogla skašljat.user posted image

Aja pa moj dragi ma dans 30 let!user posted image Pa mami gre jutri domov!user posted image Da še lepe novice povem!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
23.10.2008 21:08:53   
madejka
Rumba kak ste vi?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
23.10.2008 21:15:40   
Freycha
sam eno vprašanje.... a vam tickerji normalno delajo? meni se kar konstantno kažejo tickerji in je vse čudno razvlečeno in prikazano user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
23.10.2008 21:16:41   
madejka
Freycha meni vse normalno delauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.10.2008 21:16:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta daj menjaj mi ŽC!user posted image

Se matram že 3 dni, pa ne gre. user posted image Ali pa en znam.user posted image Ali pa domnevam, da imam zaenkrat premalo sličic. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.10.2008 21:16:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sam eno vprašanje.... a vam tickerji normalno delajo? meni se kar konstantno kažejo tickerji in je vse čudno razvlečeno in prikazano user posted image

ja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.10.2008 21:18:02   
pupi
Evo Zvesta sem prebrala zdaj pa res navalite user posted image .
Madejka čestitke dragemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za mamiko, da gre domov. In kaj so odkriliuser posted image  Se že veselim drugega tedna!!!! Glede hiške, pa tako, kako leto, če ne bo šlo skozi pač dve, bote stisnili zobe pol pa je to za ceeeeeeeeeelo življenje.user posted image user posted image

Sem danes Najo stehtala in ima oblečena 11,8 kg user posted image . Pa saj ni tak hudo user posted image .

Freycha tudi mi imamo podlago, da ne drsi pa nimamo bane. Sem pa zaradi tega zelo žalostna, ker ko sam kupovala tuš kabino sem jaz hotela ono z globokim dnom in moj ni hotel, zdaj pa mamo user posted image  in ne moremo otroka kopat, se pa tuširamo. 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?