Anonimen
|
zvesta men je bil pa čist mim film kr neki, pa čist živčna sem bla, k so kr naprej peli pa plesali ne sedejo mi mjuzikli, kaj naj...pa zgodba sama tud čudna rumba men je tud to bruhanje čista groza...me je konc skor zadnjič, k mi je tolk bruhala, sva celo noč na kavču sedeli, ker ni melo smisla jo v kinderpet dajat spat, al pa v najino postlo, ker je sam bruhala nonstop in sem jo pač v naročju držala, pa s povštri sem se fajn obložla, da mi je blo kolkertolk udobno, brisala bruhanje in ji dajala čaj po požirkih...pa srce se mi trgalo zravn...groza sm iz službe drgač, mal sem sesuta...kaj pa vem ti klinčevi kolki, sej ne vem kako se nej naštimam, da bo boljše...kr boli k svina no, tko nekak sem mislila, kt je arijana napisala, o ljubezni do otrok...k vsak je drgačen, pa en mogoče bolj nežen in si do njega bolj zaščitniški, drugače je, drug je pa bolj samosvoj, pa samostojen, pa kr mal siješ od ponosa, k je tak jack, tatret te mogoče mal ob živce spravlja s kakimi forami čudnimi, se sprašuješ od kod se je vzel in čudiš, samo ja...vse maš rad, noro rad, samo ne vem pa če maš vse rad na enak način pa ni nujno to slabo...ker če boš enemu samostojnemu otroku nudil isto količino ljubezni in na isti način kot onemu tanežnemu, ga boš s verjetno dušil...in kontra...
|