|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
22.10.2008 10:10:01   
bačko
Zvesta jaz sem tudi film gledla in mi je bil zelo všeč.Jaz sem ga doma gledala.Res je enkraten film.
Me veseli, da je Izak bolje!user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.10.2008 10:14:21   
madejka
Midva z možkom sva ga tud že gledla in meni je bil fuuul všeč. Mojmu malo manjuser posted image Sta pa šla brat in svakinja gledat v kino pa bratu sploh ni bil všeč... ampak ni vedel, da je mjuzikluser posted image Reveža je skor vrglo, ko so začeli petuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.10.2008 10:18:33   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Midva z možkom sva ga tud že gledla in meni je bil fuuul všeč. Mojmu malo manjuser posted image Sta pa šla brat in svakinja gledat v kino pa bratu sploh ni bil všeč... ampak ni vedel, da je mjuzikluser posted image Reveža je skor vrglo, ko so začeli petuser posted image

ja, moj tudi ni želel iti z mano... takrat, ko sem omenla, da je mjuzikl, je zavil z očmi in odkimal user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.10.2008 10:18:47   
Freycha
nama je bil pa obema všeč.... sploh zato, ker nama je tudi obema Abba všeč.... res fajn film. Pa prav pasalo je ležati na kavču, z dekco pokrita, pa pijačo in jedačo v roki, pa na hišni kino priklopljena. To sva pa namenoma naredila ta teden, ko Dite ni bilo doma, ker si sicer ne privoščiva take glasnosti, kot sva si jo za ta film user posted image user posted image  Pasalo je pa tudi, da sva doma, v domačih cotah, da nisi ves fin, pa se presedaš tam po tistem neudobnem stolu in nimaš kam nog dat (vsaj jaz jih nimam)....

Je pa res fajn film user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.10.2008 10:22:20   
bačko
Jaz sem ga pa kar sama gledala.Žana je spala in sem si privoščila ogled filma.Moj ne mara mjuziklov.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.10.2008 10:26:27   
zvesta
Midva nimava hišnega kina. Zato sem vztrajala pri ogledu v dvorani. Ker je zvok boljši.

Sicer pa moram it zdaj gledat novega Richarda Geer-a (Viharna noč). In pa gledat Madagaskar 2. Komaj čakam.

Ampak me ima, da bi šla mjuzikl v petek še enkrat gledat z mojim. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.10.2008 10:27:56   
Anonimen
zvesta men je bil pa čist mim filmuser posted image kr neki, pa čist živčna sem bla, k so kr naprej peli pa plesaliuser posted image ne sedejo mi mjuzikli, kaj naj...pa zgodba sama tud čudnauser posted image

rumba men je tud to bruhanje čista groza...me je konc skor zadnjič, k mi je tolk bruhala, sva celo noč na kavču sedeli, ker ni melo smisla jo v kinderpet dajat spat, al pa v najino postlo, ker je sam bruhala nonstopuser posted image in sem jo pač v naročju držala, pa s povštri sem se fajn obložla, da mi je blo kolkertolk udobno, brisala bruhanje in ji dajala čaj po požirkih...pa srce se mi trgalo zravn...groza

sm iz službe drgač, mal sem sesuta...kaj pa vemuser posted image ti klinčevi kolki, sej ne vem kako se nej naštimam, da bo boljše...kr boli k svinauser posted image

no, tko nekak sem mislila, kt je arijana napisala, o ljubezni do otrok...k vsak je drgačen, pa en mogoče bolj nežen in si do njega bolj zaščitniški, drugače je, drug je pa bolj samosvoj, pa samostojen, pa kr mal siješ od ponosa, k je tak jack, tatret te mogoče mal ob živce spravlja s kakimi forami čudnimi, se sprašuješ od kod se je vzel in čudiš, samo ja...vse maš rad, noro rad, samo ne vem pa če maš vse rad na enak načinuser posted image pa ni nujno to slabo...ker če boš enemu samostojnemu otroku nudil isto količino  ljubezni in na isti način kot onemu tanežnemu, ga boš s verjetno dušil...in kontra...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.10.2008 10:35:56   
arijana..
Madejka, to so trenutni podatki, kar pa se zobovja tiče jih ima 8 plus vse štirke v izraščanju.

Ta film imava midva tudi v planu za ta vikend.
Mateja 24  za nazajuser posted image user posted image user posted image  z upanjem, da se tudi pri vas stvari obrnejo na bolje. Kar pa se tiče vaše bolezni pa poznam par primerov, ko se je z leti vse uredilo, tak, da veliko poguma.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.10.2008 10:47:20   
bačko
Punce imam eno butast vprašanje!
Ali je možno, da nisem noseča kljub temu da mi je test pokazal pozitivno in da nimam menstroacije in da mi je slabo?Sanjala sem da sem imela pregled pri G in mi je rekel, če ga hecam da sem noseča.Saj vem da so samo sanje samo mene ja zdaj kar malo strah pregleda.Sem butasta, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.10.2008 10:49:22   
Freycha
bačko, če mene vprašaš, s takimi vprašanji in sanjami samo potrjuješ, da si noseča user posted image user posted image

možno je pa vse. Samo raje ne pišem kaj, da ne boš potem čisto zmedena in prestrašena user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.10.2008 10:50:59   
bačko
Si bom raje še en test kupila in ga naredila.Bom videla kaj bo potem.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.10.2008 12:02:06   
Anonimen
user posted image  

nč bat, ni mi hudga....samo smajlija testiram, k mi je svetovenuser posted image user posted image a ni, nouser posted image

ekola, sem šla na en ekspres sprehodek in nabrala koprive za špinačouser posted image pa ful sem jih, sej bo itak konc z njimi, sej ostanejo čez zimo, sam so take čudneuser posted image tko da morm to zrihtat, pa jabke sem si privlekla gor, jih bom pol zrezala pa posušila za krhlje, Ula jih obožuje, pa k nonstop neki teži za jest (user posted image ), bo pač to glodalauser posted image
je pa res čist obsedena, sploh ne sme nič bit na pultu, k sam sitnari, nonstop bi neki mlelauser posted image bohnedaj da vidi banano, goni pol cejt nana, nana, nanauser posted image sej za sadje mi je kul, da ga rada je, samo 5 banan na dan pa tud ne more pojestuser posted image pa zjutraj k se zbudiuser posted image sedi v postelji in se dere njam, njam!! mami njam! njam njam njam!user posted image za crknt...pa tak zgrizek miceni, kt jeuser posted image

user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.10.2008 12:08:03   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no, tko nekak sem mislila, kt je arijana napisala, o ljubezni do otrok...k vsak je drgačen, pa en mogoče bolj nežen in si do njega bolj zaščitniški, drugače je, drug je pa bolj samosvoj, pa samostojen, pa kr mal siješ od ponosa, k je tak jack, tatret te mogoče mal ob živce spravlja s kakimi forami čudnimi, se sprašuješ od kod se je vzel in čudiš, samo ja...vse maš rad, noro rad, samo ne vem pa če maš vse rad na enak načinuser posted image pa ni nujno to slabo...ker če boš enemu samostojnemu otroku nudil isto količino  ljubezni in na isti način kot onemu tanežnemu, ga boš s verjetno dušil...in kontra...

Se absolutno strinjam. Zelo lepo napisano.user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi koprive za špinačo. Obožujem jih, samo odkar sem v LJ, jih zelo redko dobim, samo če mi jih moja mami kaj nabere.user posted image

bačko, naredi še enkart test, da se boš bolje počutila.user posted image
Uni film, mamma mia, al kako že, še nisem gledala, pa me nekak tudi ne potegne.user posted image  Nisem glih anti mjuziklom, mi pa sploh niso všeč take tematike. Pocukrani mi pa slabo delajo.user posted image  Se veliko prej spravim gledat grozljivko.user posted image user posted image  Frik sem, vem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.10.2008 12:08:04   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Si bom raje še en test kupila in ga naredila.Bom videla kaj bo potem.

samo ti clear blue priporočam.... jaz osebno samo temu zaupam in verjamem user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.10.2008 12:09:24   
rumba
Anej je bruhal celo noč, sedaj ima pa ful vročino. Bruhanje se je ustavilo, je pa čisto oslabel. Zdaj študiram, kaj naj mu v želodec spravim, da bi tam ostalo.user posted image
Ulla, kako lepa slikca. Ula je pa cela princeska!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.10.2008 12:09:51   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz bi tudi koprive za špinačo. Obožujem jih, samo odkar sem v LJ, jih zelo redko dobim, samo če mi jih moja mami kaj nabere.user posted image

kako to mislite koprive za špinačo? V špinačo daste še koprive, al kaj?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.10.2008 12:10:59   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kako to mislite koprive za špinačo? V špinačo daste še koprive, al kaj?user posted image

Mestno dekle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te moram malo pohecat. Namesto špinače na enak način pripraviš koprive. Veliko bolj zdravo in super okusno. Njami.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.10.2008 12:11:31   
madejka
Maj jaz sem 3x delala test, vedno z unim ta poceni testom (1 ojro al nekaj takega pride), 2x je pokazal user posted image in enkrat ne... pa je do zdaj vse držalouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.10.2008 12:11:58   
Freycha

Anej je bruhal celo noč, sedaj ima pa ful vročino. Bruhanje se je ustavilo, je pa čisto oslabel. Zdaj študiram, kaj naj mu v želodec spravim, da bi tam ostalo.user posted image

mogoče bi ga vprašala kaj bi rad jedel? Jaz vem, da je mene mami vedno vprašala, ker tisto, kar sem si zaželela je največkrat ostalo notri.....

Se pa prav spomnim, da sem se enkrat s pivom zastrupila (ampak ne, ker ga je bilo preveč user posted image ), pa mi je full juhica z rezanci zapasala, sem si jo naredila..... sem kozlala po njej ko vidra. Nazadnje sem že v prazno, dokler ni prišel še en rezanec ven, potem se mi je pa želodec pomiril user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.10.2008 12:13:17   
madejka
Freycha freychauser posted image Špinača iz kopriv je fuuuul boljša kot ona. No, mogoče je še blitva boljšauser posted image

Rumba bogec mali Anejev! Mogoče prepečenec?

jaz bom pa zdaj eno milko zmazala...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.10.2008 12:13:58   
madejka
No pa dober tekuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.10.2008 12:14:02   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mogoče bi ga vprašala kaj bi rad jedel? Jaz vem, da je mene mami vedno vprašala, ker tisto, kar sem si zaželela je največkrat ostalo notri.....

Se pa prav spomnim, da sem se enkrat s pivom zastrupila (ampak ne, ker ga je bilo preveč user posted image ), pa mi je full juhica z rezanci zapasala, sem si jo naredila..... sem kozlala po njej ko vidra. Nazadnje sem že v prazno, dokler ni prišel še en rezanec ven, potem se mi je pa želodec pomiril user posted image user posted image

O hudo. To je pa ful grozno, takole bruhat do zadnje kaplje. user posted image
Ma, pravi, da ne bi nič. Bom mu probala malo banane prav na počasi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.10.2008 12:14:35   
Freycha
Mestno dekle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te moram malo pohecat. Namesto špinače na enak način pripraviš koprive. Veliko bolj zdravo in super okusno. Njami.user posted image

jah sej sem hotela napisati, da sem mestno dete, da so bile pri nas koprive dobre le za nekoga not potisnit, če ti je šel na živce user posted image user posted image user posted image  To men ne deluje za jest... tko kot regrat ne. Ko zagledam regrat samo razmišljam, koliko psov se je podelalo in polulalo nanj user posted image

jaz sem bolj za zmrznjeno špinačo iz Mercatorja, pripravljeno v roku 5. minut user posted image user posted image user posted image  joke

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.10.2008 12:16:46   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

No pa dober tekuser posted image

sorry, samo sem se res na to spomnila........user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.10.2008 12:17:23   
madejka
Ma ne, saj me ne moti... se še kr bašemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!