BarbaraE
|
Potrebujem vaša mnenja, kako bi ve ravnale na mojem mestu. Včeraj je hčerka (3,5) po prihodu iz vrtca jamrala, da jo boli glava. Nekaj časa je bila še zunaj, potem je pa prišla k meni v hišo, češ da bo šla malo ležat, ker jo boli glava. Sem se kar začudila, ker je drugače zelo zelo živahna punca. In sem sklepala, da mogoče se je pa kaj loteva in sem jo vprašala, kje jo boli. In je pokazala na vrh glave. ker se mi je zdelo čudno, sem jo vprašala, če je slučajno padla v vrtcu. In je povedala, da je. In potem sem jo malo povprašala, kako je padla, pa če je bila vzgojiteljca tam, pa katera itd. In hčerka povedala, da je padla malo preden je oči prišel, pa da je bila tam vzgojiteljica ta in ta, no potem je rekla, da sta bili dve vzgojiteljici. Skratka, sklepali smo, da je padla, vzgojiteljica ni nobena nič povedala. Hčerka je bila pa totalno zaspana, pri kosilu se je kar na moža naslonila. Sploh si ni bila podobna. In sem klicala v ZD, kjer so mi svetovali, da če imamo podatek, da je padla in glede na to, da je zaspana, da naj gremo kar na urgenco, kjer jo bodo pregledali. In tako sta z možem šla tja - pregledali, slikali - vse OK. Hčerko pa je še zvečer glava bolela. Potem sem ji pa dala kar žličko calpola in očitno ji je pomagalo, ker se je čez čas razživela in tudi glava je ni bolela. Danes zjutraj sem se pogovorila z glavno vzgojiteljico, da naj se pogovori s pomočnico, da bi rada vedela, kaj je bilo včeraj popoldan. In me je prej klicala in poveda, da ni bilo NIČ, da je hči spala skoraj do prihoda očeta. Torej? Ali naj povprašam vseeno še to pomočnico vzgojiteljice? Ali je možno, da ima hči tako domišljijo? Kako bi ve ravnale? Smo bili preveč panični? Vse se mi še sedaj zdi čudno. Sem se odločila, da bom še zdravnico klicala, ali je možno, da bi jo zaradi česa drugega (viroza?) glava samo na vrhu bolela. Mah, ne vem več nič ...
|