|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 22:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi zato sem jo jaz začela jest takoj po user posted image , prej pa neuser posted image

Ulla nič ni fajn touser posted image Kot sem rekla, blizu ji ne bi šla... pa naj bo dragi taaaaak užaljenuser posted image

sej jaz ji tud ne grem blizu...pa sama prideuser posted image user posted image user posted image on nima kej bit užaljen, k ga lohk sam nasuvam nekamuser posted image v takih primerih ma da z mano drži, najina družina je prioriteta, ne pa matuser posted image drgač pa lohk kr k njej greuser posted image tuki sem pa brezkompromisna...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.10.2008 22:34:44   
rumba
Uau, nadaljevanje fajtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.10.2008 22:35:20   
Freycha
pupi Elevit se recimo jé tudi v nosečnosti in potem še po porodu, ker ima ogromno vitaminov. Tak da pomoje tudi ni problem, če ješ več kot tri mesece pred zanositvijo. Tisto je le neko priporočilo, kdaj bi bilo fajn začet jest, pomoje pa ni nič narobe, če že full prej začneš.... Moje mnenje! Je pa najboljše, da kakega farmacevta vprašaš....

moja tašča je tudi zamerljiva, samo tu se je pomoje ustrašila, da bi izgubila vnukinjo, pa je raje požrla, pa naju začela upoštevati.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.10.2008 22:37:09   
madejka
Ulla midva sva imela kar nekaj hudih ur zarad tega... ta mali mamin sinek je bil.user posted image Odkar pa sva poročena, sploh pa zdaj, ko so otroci pa morm rečt da je 100% boljše! nima kaj da mrda... s tem se tud on strinjauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.10.2008 22:38:30   
madejka
Po Elevitu mi je blo pri Maju slabo... to sem zdaj prebrala pri nas nosečkah 2007user posted image Se nisem več spomnila. Ampak zdaj jem samo folno pa mi ni slabo.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.10.2008 22:40:17   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pupi Elevit se recimo jé tudi v nosečnosti in potem še po porodu, ker ima ogromno vitaminov. Tak da pomoje tudi ni problem, če ješ več kot tri mesece pred zanositvijo. Tisto je le neko priporočilo, kdaj bi bilo fajn začet jest, pomoje pa ni nič narobe, če že full prej začneš.... Moje mnenje! Je pa najboljše, da kakega farmacevta vprašaš....

moja tašča je tudi zamerljiva, samo tu se je pomoje ustrašila, da bi izgubila vnukinjo, pa je raje požrla, pa naju začela upoštevati.....

Freycha jaz samo, ko slišim za Elevit me zapre user posted image user posted image user posted image . Tak, da bom Elevit prakticirala, ko bom šlo za resuser posted image ! Maš pa prav glede vitaminov po porodu...

Pri nas in pri moji tašči je pač tak, da vse kar jaz rečem je sveto (madejka kaj se to z veliko napišeuser posted image user posted image ), včasih bi blo priporočljivo malo fleksibilnosti.

< Sporočilo je popravil pupi -- 21.10.2008 22:41:50 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.10.2008 22:41:20   
pupi

Po Elevitu mi je blo pri Maju slabo... to sem zdaj prebrala pri nas nosečkah 2007user posted image Se nisem več spomnila. Ampak zdaj jem samo folno pa mi ni slabo.

Jaz sem tudi glede, zaprtja in Elevita, tam prebralauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.10.2008 22:41:46   
Freycha
saj jaz tudi Elevit nisem jemala, ker mi je bilo slabo.... samo teorijo podajam user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.10.2008 22:42:13   
madejka
Pupi pri nas je tud tak... tak da ji včasih kar rečem: kak se ti bo zdelouser posted image Sveto pa se ne piše z veliko, edino če misliš na božanstvouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.10.2008 22:42:32   
pupi

saj jaz tudi Elevit nisem jemala, ker mi je bilo slabo.... samo teorijo podajam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.10.2008 22:43:43   
pupi

Pupi pri nas je tud tak... tak da ji včasih kar rečem: kak se ti bo zdelouser posted image Sveto pa se ne piše z veliko, edino če misliš na božanstvouser posted image

Kaj sta najine tašče kaj v soroduuser posted image  user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.10.2008 22:44:22   
madejka
HJa ne bi rekla...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.10.2008 22:45:24   
madejka
Hja ne bi rekla... ker njene sestre niso tak fajnuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.10.2008 22:50:27   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce a se vam je kaj prdelouser posted image user posted image user posted image  ko ste bile noseče, men se dva dni prdi za znort, pa nisem nič kaj takega jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sorry, ampak mi je tako smešno.user posted image user posted image
Če prav pomislim, hm......... a veš da se mi je.user posted image
Rožica82 je sodelovala pri nas. Ima otročka rojenega na isti dan kot Julija.user posted image  Uau, si se le javila!user posted image
madejka, za seznam ti na zs pošljem sveže podatke..........enkart pač.user posted image
Ronči, kje si pa ti? Lepo da si se spet javila!user posted image
baja*, umivanje zob je pri nas nočna mora. Ne pusti in ne pusti mami pa ne popusti.user posted image  Jo zavijem v brisačo (reče, da se greva palačinko), pol pa ona kriči (vsaj opletati ne more), jaz pa na hitro poščetkam.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.10.2008 22:51:36   
rumba
Pišuka no, sem prilezla do 103, ve še pa kar štepate. Pa kaj ste vse spet noceče?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.10.2008 22:52:02   
Anonimen
jst pakiram počasi...če se bom lahk dvignila iz stolauser posted image user posted image user posted image
madona kak trebuh mamuser posted image jre blo smešno včeraj pri g. , je bla tam ena, bolj suha, pa čisto malo trebuščka...sem mislila da je pač bolj na začetkuuser posted image pa me tam sprašuje, kateri  teden sem, pa pravim da 26. in ona tko ful čudno pogleda in reče da ona isto...pa nč trebuha, taka sem jst bla, ko sem bla 3mesce noseča...pa bolj se mi je poznalouser posted image user posted image pa pravi pol moj, k me je zuni čakal, da je šla ena in po telefonu razlagala, da kok pa to ni pravično, da vse majo tak lepe trebušče, samo njej se nič ne poznauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.10.2008 22:57:24   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jo zavijem v brisačo (reče, da se greva palačinko), pol pa ona kriči (vsaj opletati ne more), jaz pa na hitro poščetkam.user posted image user posted image

uuu to je pa dobra ideja za takrat, ko sva sami doma, pa je treba fiziološko vlivati v nos, pa mi zmanjka rok, da bi jo zadržala user posted image user posted image user posted image

Rumba ti si res ena velika enciklopedija pomoči, idej.... ma vsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.10.2008 22:58:53   
madejka
Rumba tak sem mu jaz fiziološko v nos špricalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.10.2008 23:03:31   
rumba
Sem prišla do konca!user posted image
Priznam pa, da sem zadnje tri strani bolj preletela, ni šlo. Anej mi že celi večer bruha. Ne vem, če ni fasal kako bruhalno virozo.user posted image user posted image  Najprej je pobruhal svojo posteljo, sem ga stuširala, prestavila v Hanino (Hana je še vedno pri moji mami), zdaj je pa še ta cela pobruhana. Zdaj sem samo jogi naokoli obrnila, ga pokrila z nepremočljivo folijo in brisačami, da samo brisače menjavam. Bogec, pa sploh nima več kaj bruhat.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.10.2008 23:04:20   
rumba

Rumba tak sem mu jaz fiziološko v nos špricalauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Julija se je pa že kar navadila na fiziološko, ker jo špricam po 3x na dan.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.10.2008 23:06:11   
rumba

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jo zavijem v brisačo (reče, da se greva palačinko), pol pa ona kriči (vsaj opletati ne more), jaz pa na hitro poščetkam.user posted image user posted image

uuu to je pa dobra ideja za takrat, ko sva sami doma, pa je treba fiziološko vlivati v nos, pa mi zmanjka rok, da bi jo zadržala user posted image user posted image user posted image

Rumba ti si res ena velika enciklopedija pomoči, idej.... ma vsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz te imam tudi rada. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.10.2008 23:08:56   
Freycha
jooooojjjj bogec Anej user posted image  Upam, da res ni kaka viroza in tudi upam, da bo kmalu nehal bruhati user posted image user posted image

Mah mi tudi sedaj v tem času, ko ji skoz iz nosa teče trikrat na dan vlivam fiziološko, pa se ni nič navadila tega. Še vedno se dere kot bi jo iz kože dajali user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.10.2008 23:09:37   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

da kok pa to ni pravično, da vse majo tak lepe trebušče, samo njej se nič ne poznauser posted image

Kot, da bi sebe poslušala, kaj lahko napišem v prvi nosečnosti, če še eno načrtujemuser posted image user posted image ?

Babike lepo bodite, spet je blo taaaaaaaaak fajn z vami čvekat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.10.2008 23:11:18   
pupi
Joj rumba sem čist spregledal, pa zdaj vidim, ko je Freycha napisala, tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image  za Aneja. Kak pa je ostala 2/3 otrok?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.10.2008 23:13:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Kot, da bi sebe poslušala, kaj lahko napišem v prvi nosečnosti, če še eno načrtujemuser posted image user posted image ?

Babike lepo bodite, spet je blo taaaaaaaaak fajn z vami čvekat user posted image .

nič bat, v drugi onsečnosti je navadno trebuh velik... sam, da te ne bomo  potem poslušale, kako se buniš, da imaš prevelik trebuh user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?