Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
No vidte, pa boste ekspresno hitro na 3 delu. Uradno. Seveda z našo pomočjo. Eh, pupe, tole je blo samo malo za popestritev večera. A se niste nič nasmejale, al ste jokale?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:51:43
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex smo pa istočasno pisale samo men gre bolj počas
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:51:51
|
|
|
|
Nasara88
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex nasara ne obremenjuje se, ti ne greš nikamor sem mislila, da me bodo junijke dol napodile. sem šla malo prijateljem v stiski pomagat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej ste govorile o vodi - jst sicr dojim, sam mu vsak dan skuham čaj, sicr ga ne pije, ampak za vsak slučaj - no, mi mamo britta vrč, pa dam to vodo še prekuhat - nobenih delcev, nč kamna - v glavnem sm zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:52:17
|
|
|
|
lex
|
jaz sem pa malo žalostna ko se naša pikica noče na glas nasmejat, začne kar kašljat. Ful se rada smeji,samo ne na glas. una dva sta bila pa tolk hitra , tak se mi zdi, da je v vsem kak teden zadaj
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:53:43
|
|
|
|
Nasara88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No vidte, pa boste ekspresno hitro na 3 delu. Uradno. Seveda z našo pomočjo. Eh, pupe, tole je blo samo malo za popestritev večera. A se niste nič nasmejale, al ste jokale? itka, da smo se če pa ti pravim da je pri nas dostikrat tako pestro in potem hitro maraton usekamo pa na nov del preidemo kaj šele, če bi naša gesla poznale, potem bi se še ve nasmejale
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 sej zato. moja pa tvoj - ko neki ni ok, je takoj alarm in akcija. zihr ne bi pil pretoplo, don't worry. btw - a se ne da zablokirat takih a***, k smetijo tle gor po nepotrebnem? Seveda se da. pritisneš in voila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:54:21
|
|
|
|
dzanika
|
nya jaz mu tut za vsak slučaj čaj kuham pa ga tudi ne pije.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:55:29
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex jaz sem pa malo žalostna ko se naša pikica noče na glas nasmejat, začne kar kašljat. Ful se rada smeji,samo ne na glas. una dva sta bila pa tolk hitra , tak se mi zdi, da je v vsem kak teden zadaj Naš Tian se na glas smeji ob najbolj čudnih stvareh, facah, če se samo normalno pogovarjamo z njim se ne bo na glas smejal, treba bit zraven malo blesav, da se on smeji
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No vidte, pa boste ekspresno hitro na 3 delu. Uradno. Seveda z našo pomočjo. Eh, pupe, tole je blo samo malo za popestritev večera. A se niste nič nasmejale, al ste jokale? itka, da smo se če pa ti pravim da je pri nas dostikrat tako pestro in potem hitro maraton usekamo pa na nov del preidemo kaj šele, če bi naša gesla poznale, potem bi se še ve nasmejale No vidiš. Končno vidim eno, ki je zadovljna nove družbe. no, sej na 3 delu ne bom smetila, mogoče vas bom spet proti koncu priganjala na 4 del.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:56:55
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No vidte, pa boste ekspresno hitro na 3 delu. Uradno. Seveda z našo pomočjo. Eh, pupe, tole je blo samo malo za popestritev večera. A se niste nič nasmejale, al ste jokale? itka, da smo se če pa ti pravim da je pri nas dostikrat tako pestro in potem hitro maraton usekamo pa na nov del preidemo kaj šele, če bi naša gesla poznale, potem bi se še ve nasmejale če bi naša gesla poznale, bi kar tu ostale
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 sej zato. moja pa tvoj - ko neki ni ok, je takoj alarm in akcija. zihr ne bi pil pretoplo, don't worry. btw - a se ne da zablokirat takih a***, k smetijo tle gor po nepotrebnem? če se ti zdi, da smetim , ali da sm afna me lahko zablokiraš - sm pa hotla sam mal z vami počvekat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:57:24
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ma kaj teb ne paše didlinaa no, pol pa pokaj dol, delat tisto kar moraš delat, pa ne trati časa tle no. matr lunica, pusti, škoda besed..če se hočejo obnašat kot 10 letnice, pa naj se se razume a ne, Didlinaa? Kaj maš pa ti za ene probleme z mano? Mi tukaj prepletamo prijateljstva, ti jih pa razdiraš. joj, pa kak se ti ljubi no
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:57:37
|
|
|
|
dzanika
|
Nič punce pridno načvekajte še te dve strani jutri vas pa preberem. Grem počasi spat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:57:49
|
|
|
|
lex
|
glugluglu pa lahko delam ne vem kaj pa se še ne zna. sicer je zadnjič rekla, da ni panike, samo ko je tak fajn poslušat te prve glasne smehece. Včeraj sem alino prav namerno žgečkala, da sem se pol z njo smejala. ko majo tak lep smeh- otroški
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, gesel pa res ne rabim, zakaj? Če bi mela kakšno željo bi vas že vprašala, vljudno seveda. Sej se da lepo pogovarjat. Itak ste čveke taprave.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 22:58:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika nya jaz mu tut za vsak slučaj čaj kuham pa ga tudi ne pije. Sej pol ga pa jst pijem IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: lex jaz sem pa malo žalostna ko se naša pikica noče na glas nasmejat, začne kar kašljat. Ful se rada smeji,samo ne na glas. una dva sta bila pa tolk hitra , tak se mi zdi, da je v vsem kak teden zadaj Naš Tian se na glas smeji ob najbolj čudnih stvareh, facah, če se samo normalno pogovarjamo z njim se ne bo na glas smejal, treba bit zraven malo blesav, da se on smeji Pri nas je tud tko - pa ko sebe vidi v ogledalu, se krohota
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 22:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
nakitomičiči neki se luki oglaša, bomo vidli kaj bo. sem šla v sobo in se mi zdi da me je gledal, al pa spi s priprtimi očmi. nimam pojma, se bo pokazalo. mojcek ne sekiraj se... nima smisla. smejanje na glas. lex bo hitro brez skbi. poskusi bit res fejst debilna, naš se smeji SAMO atiju, meni nikoli (enkrat samo do zdaj).. jaz lahko pokam frise, sam nisemtko smešna, moj pa sam zraven pride in neki reče in ta mali v smeh.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 23:00:00
|
|
|
|
dzanika
|
Ah ne bom sploh več komentirala tole z junijkam. nya ne ti ne smetiš pač je pa bolj odveč tukaj Didlinaa ker misli da ima smisel za humor pa še zdaleč ni tako. Če bi nas večkrat brala bi vedela kaj je smisel za humor.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 23:02:07
|
|
|
|
lex
|
jaz ga nobenmu nisem kuhala, moji so bolj na vodi in soku joj sem sezdaj spomnila:sva v soboto kuhala sok, dragi je do 3h zjutraj zraven čepel, da bi otroci imeli domač sok, zdaj ga pa samo ati pije (jaz si ga ne upam, ker je grozdni, niti ga nimam rada - alina je pa samo nos zavihala). je ati rekel, da nikoli več (ga je on hotel kuhat,jaz sem itak rekla da ga ne bom,ker nimam časa)
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 23:02:39
|
|
|
|
glugluglu
|
nič jaz grem spat gremo delat polnjene šampinjone z binglovim oljem, če bo uspelo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 23:03:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 21.10.2008 23:03:44
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No vidte, pa boste ekspresno hitro na 3 delu. Uradno. Seveda z našo pomočjo. Eh, pupe, tole je blo samo malo za popestritev večera. A se niste nič nasmejale, al ste jokale? Natiiiii, a si nas ti prišla malo jezit sem gor??? Boš šla hitro spat, če ne bo jojjjjjjjjj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2008 23:03:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?