|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 22:05:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Nč, šibam jst spat. Itak se nobena z mano ne pogovarja.
Pa, pa!

ti bom jst dala nobena.....sej smo vse visti debati....

lahko noč---

sicer pa je tudi že moj čas....ura teče in nič ne reče...samo zjutraj me glava zaboli ko moram vstatuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.10.2008 22:05:27   
madejka
Češnca pa ne še it!user posted image Daj povej še kaj... kak si????

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.10.2008 22:05:38   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj meni je blo to prvo ful grozno, ko sem zvedla da sem user posted image  user posted image Ker se mi je takoj zdelo, da bom mela Maja zdaj manj rada... čudakinja sem jauser posted image Ampak zdaj se nekakni spremenilo nič... je pa res, da še nimam nekega odnosa z user posted image v trebuščkuuser posted image

nič bat Madejka..... vsaj mene pa zate res ne skrbi, da bi imela koga več in koga manj radauser posted image ..... pa ni važen tisti del več ali manj. Gre za delanje razlik med otroci. Gre za to, da zaradi enega zanemarjaš in pozabljaš na drugega.

se pa to kaj hitro začne dogajati, ko recimo en otrok nekaj trenira, drug pa ne. Pa ne govorim, da nihče ne sme trenirati, samo takrat se hitro zgodi, da gre za otroka, ki trenira več denarja, več časa, več energije in več ljubezni.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.10.2008 22:05:42   
pupi

Nč, šibam jst spat. Itak se nobena z mano ne pogovarja.
Pa, pa!

Češnca ne it!!!! user posted image user posted image user posted image

Dajte se malo družit s Češnco, nouser posted image . Jaz moram it,...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.10.2008 22:07:20   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Joj meni je blo to prvo ful grozno, ko sem zvedla da sem user posted image  user posted image Ker se mi je takoj zdelo, da bom mela Maja zdaj manj rada... čudakinja sem jauser posted image Ampak zdaj se nekakni spremenilo nič... je pa res, da še nimam nekega odnosa z user posted image v trebuščkuuser posted image

nič bat Madejka..... vsaj mene pa zate res ne skrbi, da bi imela koga več in koga manj radauser posted image ..... pa ni važen tisti del več ali manj. Gre za delanje razlik med otroci. Gre za to, da zaradi enega zanemarjaš in pozabljaš na drugega.

se pa to kaj hitro začne dogajati, ko recimo en otrok nekaj trenira, drug pa ne. Pa ne govorim, da nihče ne sme trenirati, samo takrat se hitro zgodi, da gre za otroka, ki trenira več denarja, več časa, več energije in več ljubezni.....

Pa če je en bolj bolan,kot drugi... mogoče se motimuser posted image  Poznam primer,..

Zdaj pa res moram it, nehajte!! user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 21.10.2008 22:09:21 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.10.2008 22:07:22   
Freycha
češnca, kaj pa je zdej to? user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.10.2008 22:07:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj vem....samo če maš rad otroke jih pač imaš rad. in vsakemu daš točno toliko ljubezni, kot je rabi. in na način kot mu sede. se mi zdiuser posted image

se strinjam

mah ja....bomo vidli..pa vam pol povem......
NAjbolj mi gre na živce, ko zdej kaki reče TArji...jah zdej boš pa ti na stranski tir odpadla...pol se mi pa itak srce zlomiuser posted image

a sem čudna????

jst upam ,da se bomo imeli vsi radi, se veliko objemčkali....kdaj pa kdaj skregali in se šli na živce...v glavnem da bomo ena normalna familija.....user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.10.2008 22:07:58   
Češnca

Čudno - tečna in čist preveč občutljiva. user posted image user posted image  

Je moj čist v montažo enih lučk padu in se mu še ne spi - jst pa brez njega ne morem. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.10.2008 22:08:34   
madejka
Freycha ja no, vsaj to pa res mislim, da bi dala vsakemu otroku možnost... pa finance gor al dol, bi že zgurali. user posted image Tak zdaj pravim.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.10.2008 22:09:26   
Ajvy

maja...pa sej kolkr Pupi prav, al pa če je bolan.....
težko je težko....samo upam ,da ne bomo na tej poti....ker ne bi rada nikogar zapostavljala.....še najmanj pa lastne otroke....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.10.2008 22:09:40   
Freycha
pupi če je en otrok bolan se mi zdi, da je že čisto druga kategorija. Seveda pa ne pomeni, da se zdravega otroka da na stranski tir.

Mi je pa ravno danes ena razlagala, da ima njena znanka dve hčerki. Ta mlajša je manekenka, lepotička, pametna, super in naj, ta starejša je pa nesposobna, debeluška in ne vem kaj še vse user posted image  To mene fuuulll žalostiuser posted image  kako je lahko ena princeska, druga pa črna račka?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.10.2008 22:09:53   
siskamiska
Jaz pa mislim da ima mati dovolj veliko srce da ima lahko vse otroke enako rada. No vsaj zase vem da bom imela vse enako rada. Med temi dvemi ne delam razlik, oba imam enako rada.

Ajvy mistake.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.10.2008 22:10:11   
Ajvy

Je moj čist v montažo enih lučk padu in se mu še ne spi - jst pa brez njega ne morem. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.10.2008 22:10:12   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kaj vem....samo če maš rad otroke jih pač imaš rad. in vsakemu daš točno toliko ljubezni, kot je rabi. in na način kot mu sede. se mi zdiuser posted image

se strinjam

NAjbolj mi gre na živce, ko zdej kaki reče TArji...jah zdej boš pa ti na stranski tir odpadla...pol se mi pa itak srce zlomiuser posted image

a sem čudna????

jst upam ,da se bomo imeli vsi radi, se veliko objemčkali....kdaj pa kdaj skregali in se šli na živce...v glavnem da bomo ena normalna familija.....user posted image

nč nisi čudna! Tko si tud jst vse skupi predstavljam!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.10.2008 22:10:42   
Freycha

aha, vidim, da je še en čudak na tem svetu, ki ne more zaspat brez partnerja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.10.2008 22:11:05   
Ajvy

pupi če je en otrok bolan se mi zdi, da je že čisto druga kategorija. Seveda pa ne pomeni, da se zdravega otroka da na stranski tir.

Mi je pa ravno danes ena razlagala, da ima njena znanka dve hčerki. Ta mlajša je manekenka, lepotička, pametna, super in naj, ta starejša je pa nesposobna, debeluška in ne vem kaj še vse user posted image  To mene fuuulll žalostiuser posted image  kako je lahko ena princeska, druga pa črna račka?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
21.10.2008 22:11:05   
madejka
Češnca user posted image te še vedno služba najeda?

Ajvy meni gre to tud na živce. Je rekla zadnjič teta: ti se kr smej Maj, ko ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
21.10.2008 22:11:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ajvy mistake.

škoda...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
21.10.2008 22:12:04   
Freycha

Jaz pa mislim da ima mati dovolj veliko srce da ima lahko vse otroke enako rada. No vsaj zase vem da bom imela vse enako rada. Med temi dvemi ne delam razlik, oba imam enako rada.

se podpišem pod tole user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
21.10.2008 22:12:35   
Ajvy

Ajvy meni gre to tud na živce. Je rekla zadnjič teta: ti se kr smej Maj, ko ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image

A veš, da bi jo jst po mojem kar počla.....tolk sem občutljiva na to temo....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
21.10.2008 22:12:52   
madejka
Iiii lejte babe kaj sem našla: 20.6.2007
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, kje bos pa ti imela se pri tvojih otrockih cas da mislis na mene tule na forumu in z mano cvekat. ne mi nekja obljubljat ,cesar ne bos mogla drzat

Jaz pa res nikoli ne lažem, se pa včasih zmotim.  Ma, sedaj se nisem.

Zakaj se pa bojiš prevzeti obveščanje? Sej ne bo bolelo.

A ne da drži besedo tale naša Rumbauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
21.10.2008 22:13:07   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

se strinjam

a sem čudna????

nč nisi čudna! Tko si tud jst vse skupi predstavljam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
21.10.2008 22:13:41   
Anonimen

Češnca user posted image te še vedno služba najeda?

tašća je zanč prjavla tako, da mi je minilouser posted image

ula, ti boš zdej bolj naša, k mami nebo več mela časa zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
21.10.2008 22:14:40   
Ajvy

se podpišem pod tole user posted image

kolkr kera...a veš kake razlike delajo mamice med dvojčki...dol padeš....
zate , pa ne dvomim v to, da si eno veliko user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
21.10.2008 22:14:41   
madejka
Ulla kaj???user posted image user posted image user posted image Pa da jo okol uhe zažgem!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?