|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
21.10.2008 21:45:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

joj babe skos sem gor pa vas komaj folgam brati. Sam danes nas je pa res ogromno. Sigurno je še pol junijk zraven. 

In verjetno besno klofajo na svojem forumu. Grem malo prečekirat...

Velikokrat zasledim nosečko majo zgoraj napisano, pa nikoli nič ne napiše user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.10.2008 21:46:30   
dzanika
GR kaj je blo s tvojo pupo da je bla na 100% kisiku? Prav bogica zgleda. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.10.2008 21:46:36   
Anonimen
ja neboglasnica te postelje so... da ne bi slučajno otroci pobegnili al kaj. kot v zaporu, nič ljubkega, nič nežnega.

uf kaj pa je bilo tvoji ani?

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.10.2008 21:48:01   
glugluglu
te posteljice so imeli še ko sem bila jaz mala in enkrat v bolnici, sem bila glih tolk stara že, da se te grozne postelje iz bolnice spomnim, teh rešetk. brrrr, groza.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.10.2008 21:48:01   
nanka
Glugluglu, ravno tebe rabim, ker vem da imaš Aventovo termo torbico. Sem jo tudi jaz kupila pa me zanima kako vročo vodo daš v torbico in kako dolgo drži temperaturo. Če bi dala noter ,malo bolj toplo ali je po eni uri ravno prava za hranjenje? Moram še preizkusit pa še nisem, lenoba.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.10.2008 21:48:55   
neboglasnica
Ok, tam vse mirno, so na 170 strani in še druga drugi pravijo, da se naj ne obremenjujejo z nami. Saj res, če se imamo pa tak fajn, ko klepetamo, namesto da bi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.10.2008 21:49:52   
Anonimen
nanka jaz mam eno torbico, pa je kr larifari, pa me res zanima kako aventova greje. če dam notri žarečo vodo, ravno prevreto, zdrži max 2 uri. kar ni nič sploh pa ne smem dat tak vroče, kaj pa če bi otrok prej jedel, pa se ne bi dalo ohladit. jaz dam še v folijo stekleničko, pa nič ne pomaga

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.10.2008 21:52:21   
Anonimen
No, ker ravno razglabljamo o zdravnikih, sem se še nečesa spomnila. Od malega pediatrinja je rekla, da zaenkrat mi ni treba dajati AD3 kapljice, ker je imel krče ter da ima očitno dovolj D vitamina in še full veliko smo na soncu.
Potem pa me v razvojni vpraša, če jih dajemo in rečem da ne in da je pediatrinja rekla, da ima dovolj vitamina D.
In kar mi je najbolj smešno pri teh zdravnikih je, da en drugega spodkopavajo.
Ta v razvojni je namreč zavila z očmi in prav cinično pripomnila: " ja kako pa ona to ve, da ima dovolj D vitamina?" In sem ji rekla, da po tem, ker se mu mečava zelo lepo zapira in sonce itd. itd. . No v glavnem, tok imajo napolnjen ego, da ne morejo, da ne bi en drugemu hodili v zelje in druge prepričevali v repo.

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.10.2008 21:52:35   
Anonimen
ma jaz pa ne grem prej spat zato, ker sem že večkrat poskusla, pa ne morem. pol pa ležim tam po urco in v luft gledam, pa se premetavam, zgleda se mi je telo navadlo.

če bi že šla spat, bi šla okol 11, sam kaj ko se mali zbudi urco-dve kasnej in nisem pol sposobna ga niti nahranit. tak da raj počakam prvo rundo in sem budna do 00.30 pa ga nahranim in pol še mal spima. tak razdeljeno spim vsaj 5-6 ur na noč in zaenkrat mi je dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.10.2008 21:53:55   
159lila
glugluglu-Sven je bil en smučarski skakalec,ki mi je bil ful všeč pa še ime mi je super.
jih je pa tukaj pri nas že kar nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.10.2008 21:54:19   
nanka
Lunica saj to mene moti, ker kaj pa če hoče slučajno jesti po eni uri, voda pa vrela? Edina varianta je da kupim vodo za dojenčke, ki je ni potrebno prekuhati, pa malo mešam. Slabše pa je če se shladi, ker je nimaš kje pogreti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.10.2008 21:54:57   
Anonimen
lila a si vidla vprašanje. s ksenci naju zanima, če si ti tista reva iz celjske porodnišnice? no sej če si vidla najini slikci pol se naju tak spomniš. midve sva dost čvekali.

nanka, sam če mešaš, si spet na istem. sranje je s temi flaškami. a se res ne da nardit termovke, ki bi vodo obdržala TOČNO tako (ok ajd stopnja dve gor dol) kot si jo dal notri?? in to vsaj 3 ure.

lej če bom mela kej časa, bom jst nardila tako termovko in jo patentirala. uf to bi bli milijoni user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 21.10.2008 21:56:24 >

(odgovor članu 159lila)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:55:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.10.2008 21:55:42   
Inigo
lila- jaaaaaaaa, hannevald!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.10.2008 21:56:36   
Inigo
u ti mater... še sam 8 strani pa smo konc! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.10.2008 21:56:41   
nanka
Lunica jaz delam enako, ker če zaspim se komaj zbudim, zato jo raje počakam tam okoli 23 pa kar v spanju nahranim. Naša je pridna in hodi spat ob 19.15.
Zdaj grem pa pod tuš, da bom pripravljena za  dr. Hausa.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.10.2008 21:58:28   
Anonimen
nanka meni je najhujše se zbudit tole prvo rundo zvečer in pa zjutraj. vmes sem pa lahko 3 ure budna, pa bom funkcionirala. se bojim, da ko bo srček spet spal, pa jst ne bom več navajena.

a si sploh zamišljate, kak bi blo da greš ob 11 spat in se zbudiš zjutri ob 9??

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:59:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4793
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:59:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.10.2008 21:59:31   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Obljubila sem slikice moje pipike male. Evo, igralni kotiček, ki ga uporabljamo namesto ležalnika.

user posted image

user posted image

iiii, to pa mora bit ful fajno, pa še rahlo jo lahko posedeš.user posted image user posted image
kje si to kupla?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.10.2008 21:59:32   
Anonimen
nanka jaz mam eno torbico, pa je kr larifari, pa me res zanima kako aventova greje. če dam notri žarečo vodo, ravno prevreto, zdrži max 2 uri. kar ni nič sploh pa ne smem dat tak vroče, kaj pa če bi otrok prej jedel, pa se ne bi dalo ohladit. jaz dam še v folijo stekleničko, pa nič ne pomaga

Jaz imam zdaj tak sistem, da zavrem vodo in jo dam v termovko. V stekleničko dam malo ohlajene vode in ko je čas za obrok, dolijem vročo iz termovke in je ravno pravšnja temperatura. Samo še dodam mlečni prah in je pripravljeno.
Tako prakticiram ponoči. Če pa kam gremo pa v termovko dam toplo vodo in je tudi ravno prave temperature, ko jo uporabim. 

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:59:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.10.2008 21:59:58   
neboglasnica
Naša Ana je bila stara leto in pol, ko ji niso in niso postavili prave diagnoze. Začelo se je z obiskom pri dežurnem zdraniku . vnete očke in ušesa, dobimo A. V torek pregled pri njeni P, takoj stran A, nima vnetih ušes. V četrtek jo mož ponovno pelje k P, dobi močnejše svečke. V petek jo pregleda druga P, nič. Čez vikend je bila moja pupa čisto že apatična, še nasmejala s eni več. Ko je svečka prijela, je bila pol ure tako tako, drugače je samo ležala. V pon popizdim (sorry, še danes me pogreje) in jo spet odpeljem k P. Že sestre v sprejemni so rekle, da je bogica. Začuda me takoj vzamejo naprej. Izmerijo kisik v krvi - 86 %. Takoj pokličejo taksi in via pediatrija. Pripeljem se tja, PLAČAM 1000 sit, greva noter, izpolnjujem obrazce, ko ji sestra ponovno izmeri kisik. Pa reče: gospa, boste potem pisala, gremo!!!!!! S kisikovo bombo tečemo po stopnicah....in ena sestra modruje, da bodo posledice ne možganih. Še danes ne vem, kako sem uspela z ANo v naročju, objokana, pritečt do drugega nadstropja. Potem pa kot v filmu: zavesa, 4 sestre, 3 zdravniki in 7 injekcij. MAla tudi jokati ni mogla, saj je imela samo še 83% kisika v krvi. Skratka za nameček me še naderejo, kje hodim toliko časa, da bi jo čez dve uri v krsti odnesla. Halo??? PA slikanje pljuč: kako je stala sama pred rentgenom, s tistim zaščitnim oklepom okoli ledij, groza...

Vam prilepim eno kasnejših fotk - parira s tistim linkom glede petk za male pupe.

user posted image

user posted image

user posted image

Tole je pa meni ena najljubših fotk!

Neposredna povezava do sporočila: 4798
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 22:01:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.10.2008 22:01:40   
Anonimen
angelina sej v termovki se obdrži, jaz nardim tut tak, da mam vročo vodo v termovki, v steklenički pa točno začrtano hladno vodo, da ko dolijem je prava temperatura. midve se menima o onih torbicah veš, ko so za ven. da daš notri eno stekleničko. in da bi steklenička ostala topla. oziroma vsebina. pa ne gre user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?