|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 21:47:31   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Pupi a nam imaš ti tud kej za povedat????
Nekam sumljiva si mi user posted image

Neuser posted image . Pa kolko jaz vem moraš user posted image , če hočeš zanosit ne user posted image user posted image user posted image .

to pa sploh ni res!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.10.2008 21:47:56   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Pa še to je, da bi rada imela dost otrok... kaj pa čem pol čakatuser posted image

Kolko je to dosti?

Midva z bratom se tudi fuuul razumema, jaz umrem brez njega!! To je eden izmed največjih razlogov, da bi še imela enega otroka, zaradi sebe niti ne tolkouser posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.10.2008 21:48:16   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ti si meni še bolj user posted image user posted image user posted image

glede česa?

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.10.2008 21:48:31   
madejka
Siskamiska user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.10.2008 21:49:02   
pupi

Neuser posted image . Pa kolko jaz vem moraš user posted image , če hočeš zanosit ne user posted image user posted image user posted image .

to pa sploh ni res!

No ženska, ki lahko po naravni poti zanosi, že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.10.2008 21:49:20   
madejka
Pupi 5user posted image user posted image Moj je zaenkrat pristal na 4... kar je 1 več kot ga je hotel laniuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.10.2008 21:50:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Freycha ja pa tud dost je od staršev odvisno kolko nardijo, da bi se bolje razumela... po moje. Poznam pa brata in sestro, ki sta 1 leto narazen in se videt ne mortauser posted image Samo so pa starši ful razliko delaliuser posted image

s tem se strinjam ja. Sploh kar se tiče razlik

sem se ravno zadnjič pogovarjala s kolegi, koliko razlike se še vedno dela med otroci. Pa tega full ne razumem.... če so tvoji otroci, imaš pomoje rad vse, od prvega in zadnjega..... Samo eni očitno niso tako naštelani user posted image

ena moja prijateljica..pa ravno zaradi  tega neče imet več..ima eno pupo....kerp ravi, da je stoposto sigurno, da ne bi mogla imeti obeh enako rada....tak da sej je logično po eni strani...jst jo razumem...ona pač najbolj zase ve....
Jst sem se tudi sekirala glede tega, sploh zdej ko znajo hormončki ponagajat...ampak upam, da bo enakovredno razporejena ljubezen med obadva....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.10.2008 21:52:56   
baja*

Eh babe, prave steuser posted image  spadam med bivše in bodoče nosečkeuser posted image  ajvy, smajli je bil pa kr tak zraven, za hec... da ni tak praznouser posted image  pa saj se paše malo hihitat, a ne?user posted image

Rene ima še vedno 7 zobkov... A po dvojkah so na vrsti štirke in šele pol trojke in petke?user posted image
Kak vam pa kaj uspeva umivanje zob? Saj vem, da je že tekla debata o tem, sam vseeno... pri nas je prava katastrofauser posted image  joj, zdaj je šele kriza, ko mu morava dat kapljice v oči - tu zraven se pa dere kot da ga iz kože daješ...user posted image se mi v dno duše zasmili, sam nimaš kaj, če je pa treba...

hvala za pikepoke...

Midve s sestro sva narazen 2 leti in sva se v otroštvu kr naprej nekaj prepirali (in lasaliuser posted image ), ko sva ostali sami (starša sta šla vsak na svoj konec) pa sva se fuuuul zaštekali in povezaliuser posted image  je moja najboljša prjatlca in redki si dnevi, ko se ne bi videli al pa vsaj po telefonu počvekali...

Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.10.2008 21:54:04   
Ajvy
Pupi..midva sva se spoznala dve leti nazaj....potem je naša mati zbolela...potem je bil čas prebolevanja......zdej sem pa 28. let stara in evo.....
Jst sem si vedno misnla ,da bom mlajša ko bom mami, samo niti slučajno nisem dosegla raven zrelosti, ko bi lahko rekla....da bom znala skrbet za nekoga...ker še zase nisem znala kej dosti....
To sem htela povedat pod pozno..ne pravim ,da sem stara......ampak pač tko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.10.2008 21:54:06   
madejka
Joj meni je blo to prvo ful grozno, ko sem zvedla da sem user posted image  user posted image Ker se mi je takoj zdelo, da bom mela Maja zdaj manj rada... čudakinja sem jauser posted image Ampak zdaj se nekakni spremenilo nič... je pa res, da še nimam nekega odnosa z user posted image v trebuščkuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.10.2008 21:55:00   
pupi

Pupi 5user posted image user posted image Moj je zaenkrat pristal na 4... kar je 1 več kot ga je hotel laniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vidiš več bi moralo bit takih, pa nas ne bi blo vedno manj slovenčkovuser posted image user posted image !!

Glede razlik med otroci; tudi mene je malo strah, da bom imela enega rajši, ko drugega, samo se bom s tem ukvarjala kasneje. Mislim, da je v nevarnosti ta drugiuser posted image user posted image user posted image . Mislim, da to vsako mamo prešine in je redko katera taka, ko ma enega rajši od drugega, očitno z njo nekaj ni OKuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.10.2008 21:55:16   
Češnca
baja mi nimamo problemov s ščetkanjem zob. Itak pa nima šans, da mu jih nebi umila, če se še tko pritožuje! user posted image  No, en obdobje se je, zdej je pa spet ok. Si ji mora pa najprej sam, pol pa lohk mami al pa oči "popravta".

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.10.2008 21:56:51   
madejka
Baja glede zobkov... jaz sem mu kupla tako lepo ščetko, ki si jo sam drži. Pa mu najprej jaz spucam pol mu pa pustim, da si še on, pa je ok. Včasih ga pač kaj matra pa ga morm malo zamotit, da mi pusti...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.10.2008 21:57:24   
baja*
aja, to sem še htela rečt, da po moje marsikateri starš zaj*be s tem, ko na starejše otroke prelagajo preveč odgovornosti v smislu, da morjo pazit na mlajšega, pa če si tamali kaj naredi, je kr tastarejši kriv ipd.user posted image

wow madejka, a kar 5? dobra si, ni kajuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.10.2008 21:58:01   
Anonimen

Joj meni je blo to prvo ful grozno, ko sem zvedla da sem user posted image  user posted image Ker se mi je takoj zdelo, da bom mela Maja zdaj manj rada... čudakinja sem jauser posted image Ampak zdaj se nekakni spremenilo nič... je pa res, da še nimam nekega odnosa z user posted image v trebuščkuuser posted image

tole jst tud dost študiram...pa ne tolk, da bi mela Ulo manj rada...sam se mi zdi nemogoče, da maš lohk še koga tolk rad...sej, prej se mi je sploh nemogoče to zdelouser posted image verjetno to pol pride tko, da je provuser posted image ne verjamem pa, da lohk maš vse otroke enako rad.pa ne da imaš enega rajši kot drugega, samo ga imaš verjetno drugače rad.sej, ljubezen itak ni izmerljiva. in otroci so različni. pa drugače je, a je prvi, pa pol vsi naslednjiuser posted image kaj vem....samo če maš rad otroke jih pač imaš rad. in vsakemu daš točno toliko ljubezni, kot je rabi. in na način kot mu sede. se mi zdiuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.10.2008 21:59:09 >

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.10.2008 21:58:27   
Freycha
baja pri nas puncanje spodnjih zobkov ni problem, zgornjih pa ne pusti, pa ne vem zakaj? Ampak glede na to, da skoraj ne je sladkarij, sem vseeno malo bolj pomirjena

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
21.10.2008 21:59:07   
pupi

Pupi..midva sva se spoznala dve leti nazaj....potem je naša mati zbolela...potem je bil čas prebolevanja......zdej sem pa 28. let stara in evo.....
Jst sem si vedno misnla ,da bom mlajša ko bom mami, samo niti slučajno nisem dosegla raven zrelosti, ko bi lahko rekla....da bom znala skrbet za nekoga...ker še zase nisem znala kej dosti....

Aja, ti si pač imela željo prejuser posted image  Vidiš ti imaš občutek, da si začela pozno, jaz pa da sem hitra, tak kot si napisala, saj nikoli ne vemo kdaj je po letih tapravi čas, pravi je ko se tako počutiš. Jaz mislim, da sem se kar obnesla oz. se obnesemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.10.2008 22:00:31   
Ajvy
Baja....mi nimamo problemov z umivanjem zobkov...prvo si jih sama, potem pa še jst oz. moj pofinišira....smo pa na začetku naredili bolj hec s tega....je umivala meni zobke, pa sebi, pa postopoma sem lahko celo jst njej...počasi gre....
Glede kapljic pa vem kako je...samo jst sem si to čist na easy vzela in ni bilo nobene solzice....prvo sem ji razložila kaj bom naredila....potem sem ji pokazala kapljice....pol pa počasi dala v učke....pol sem jo pa polupčkala in ji povedala da je bila zelo zelo pridna punca....

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.10.2008 22:01:49   
Češnca
Nč, šibam jst spat. Itak se nobena z mano ne pogovarja.
Pa, pa!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.10.2008 22:01:52   
Ajvy

meni so se čisto ista vprašanja porajala....pol po temle UZ....pa se je itak vse spremenilo....nč skrbet..to je po mojem normalno...če ne za druzga vsaj za najuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.10.2008 22:02:27   
pupi
Glede pranja zob. Pri nas so tudi vojne, mi to naredimo, pač bolj na ekspres in upam, da se nam to kdaj ne bo obrestvovalouser posted image .

Zdaj pa grem jaz telovadit, tak da ne preveč načvekat, ker moram pol it še malo otroke delatuser posted image user posted image user posted image in vas nimam čas preveč bratuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.10.2008 22:03:07   
madejka
Češncaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.10.2008 22:04:07   
madejka
Ajvy no vsaj za naju je normalno jauser posted image

Pupi no naj vama rata user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.10.2008 22:04:07   
Ajvy

Aja, ti si pač imela željo prejuser posted image  Vidiš ti imaš občutek, da si začela pozno, jaz pa da sem hitra, tak kot si napisala, saj nikoli ne vemo kdaj je po letih tapravi čas, pravi je ko se tako počutiš. Jaz mislim, da sem se kar obnesla oz. se obnesemuser posted image

tako , tako...sem čist zbegano pisala....sem se zbala da me ne boš razumela...user posted image  točno tako.....veš, da se obneseš....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.10.2008 22:04:15   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj vem....samo če maš rad otroke jih pač imaš rad. in vsakemu daš točno toliko ljubezni, kot je rabi. in na način kot mu sede. se mi zdiuser posted image

se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?