|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 21:21:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Pri Klari, vsaj zaenkrat ni bilo problemov, ko so izraščali zobje, pravzaprav je prvega opazila soseda user posted image . No potem sem pa preventivno kukala v usta, da ne zgrešim ostale user posted image

user posted image user posted image user posted image  

to je superca...jst za vsakega dober vem....user posted image  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
21.10.2008 21:21:42   
corfu
da tisto kar ustvarjaš lahko nekomu zaustiš, da se potem kregajouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
21.10.2008 21:21:43   
Rožica82
Lepo je bilo v vaši družbi in hvala za klepet!! Se bom potrudila bolj redno oglašati.

Lep večer

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
21.10.2008 21:22:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Kaj je prevagalo pri drugi moji nosečnosti user posted image , za tretjo še delam + in - user posted image

če te smem potolažit...ti si že odločena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
21.10.2008 21:22:06   
Ronči
Ronči...jst pravim vse ob svojem času in vsak najbolje zase ve.....
Kako si kaj drugače punca in zakaj si nas zapostavla....te je bilo luštno brat...kako kej tvoja službica....

Gre, kak dan bolje kak dan slabše.. Služba ... se malo pri plači zatakne a vse drugo je ok.
Ma nima kaj pametnega napisat, berem vas redno, vsako jutro obvezno, ko pijem kafe, a da bi kaj napisala...lenoba lena...

Zvečer sem pa ponavadi ob 9 uri že v pojstli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
21.10.2008 21:22:27   
Ajvy

da tisto kar ustvarjaš lahko nekomu zaustiš, da se potem kregajouser posted image

Slovenija je moj doma

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
21.10.2008 21:23:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Ronči...jst pravim vse ob svojem času in vsak najbolje zase ve.....
Kako si kaj drugače punca in zakaj si nas zapostavla....te je bilo luštno brat...kako kej tvoja službica....

Gre, kak dan bolje kak dan slabše.. Služba ... se malo pri plači zatakne a vse drugo je ok.
Ma nima kaj pametnega napisat, berem vas redno, vsako jutro obvezno, ko pijem kafe, a da bi kaj napisala...lenoba lena...

Zvečer sem pa ponavadi ob 9 uri že v pojstli.

sej vem, prav pogrešam kako si nas vedno pozdravla, vsa poskočna .....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
21.10.2008 21:23:55   
Ronči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
21.10.2008 21:24:37   
pupi
Corfu, upam, da se tak mot jaz v enem dnevu odločiš iz, tak kot je že madejka omenla iz "ne še zdaj" na " mogoče pa bi zdaj"user posted image user posted image , pa boma skupaj nosečkeuser posted image user posted image user posted image , da ne bom sama, če se ostalim vsem nekam mudiuser posted image user posted image . Zdaj pa še komentirat za nazaj, se nadaljuje,...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
21.10.2008 21:25:33   
Anonimen

ja, zato je fajn met vsaj dva, še boljš je pa, če so trije ali večuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
21.10.2008 21:26:11   
Freycha
sam res so nas malce te službe zamorile..... mislim, enostavno ni več tolk energije, kot jo je bilo prej......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
21.10.2008 21:27:11   
Ronči
J apa še nekaj.
Fino je če si na forumu malce anonimen, ko pa zveš, da bližnji in malo manj bližnji vedo kdo si, napišeš malo manj, kot bi mogoče, če si popolnoma anonimen, vsaj za znance.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.10.2008 21:27:36   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

.....Zdaj pa še komentirat za nazaj, se nadaljuje,...

kaj si ti Esmeralda, al kaj?user posted image

btw danes si bila opažena user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.10.2008 21:29:03   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

.....Zdaj pa še komentirat za nazaj, se nadaljuje,...

kaj si ti Esmeralda, al kaj?user posted image

btw danes si bila opažena user posted image

Tudi ti si bila user posted image . Nisem ti upala trkat, ker si mela stranko.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
21.10.2008 21:30:17   
madejka
Rožica... mamo zgleda vse približno iste razloge zauser posted image
Meni je bilo fuuuul pomembno, da bo Maj imel družbo, ker ga vsi okoli tak razvajajo(mo) s pozornostjo, da bo še narcisek postaluser posted image Pa midva z bratom se noro dobro razumema in sva samo 16 mesecev narazen. Vedno sva imela drug drugega za podporo in igro in še zdaj je tako, če je treba starše kaj prepričevatuser posted image
Moj bi sicer čakal na redno službo (obeh) in hišo in.... Ampak takrat bova v penziji in tako sva se odločila, ko bo bo,user posted image Pa še to je, da bi rada imela dost otrok... kaj pa čem pol čakatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.10.2008 21:30:54   
pupi

Punce a se vam je kaj prdelouser posted image user posted image user posted image  ko ste bile noseče, men se dva dni prdi za znort, pa nisem nič kaj takega jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič kaj več kot drugače user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.10.2008 21:35:41   
Češnca
Ćer!

U, madonca ste naklofale enih debat... Sm hotla mal pogledat, kaj se na Kmetiji dogaja in me je v hipu minil user posted image , pol se pa še vedve freycha in ulla pričkata. user posted image  Ah, ja, se tud jst ne bom vtikala, sej sta velke punce in se znata same zment - kakorkoli že!

Lepo, da se oglaste tud že dooooolgoooo pogrešane!!! user posted image user posted image user posted image
ronči Klara je pa res mičkena srčica! Daj pokaži nam jo kej. user posted image

Ja, Anžej ma tud 16 zob - ne vem točno kdaj, ker ne pusti gledat, ko mu zobki rastejo in to se je v zadnjem času skoz dogajalo... Se pa še vedno slini in bo zgleda še kaj vn pršlo. user posted image user posted image  Freycha a mislš, da se bo naš res ustavu pr 20? user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Reneja. Baja jst bi šla tud takoj v vrtec! Le uživaj!!! user posted image

ulla a tolk je zgubila mala Ula na kilaži. Ja ti bogica no... A zdej ste zdravi?

Ajvy a pozno? A pol smo že stare al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image  Maš prav, jst sem si tud vedno želela met otročke čim prej, a na žalost prej ni blo prave priložnosti (beri službe).

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kaj je prevagalo pri drugi moji nosečnosti user posted image , za tretjo še delam + in - user posted image

če te smem potolažit...ti si že odločena user posted image user posted image user posted image

menda že kaj več kot to!!! A mamo še eno user posted image  al ne?!? corfu jutr kar po clear blue!!! user posted image

Mi bi tud radi še enega user posted image !!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.10.2008 21:36:41   
Freycha

Tudi ti si bila user posted image . Nisem ti upala trkat, ker si mela stranko.

aja? ko sem jaz tebe videla, si imela telefon na uhi, pa na veliko čvekala user posted image

madejka, midva sva bila pa skoraj 4. leta narazen, pa sva bila ko pes in mačka. Verjetno je res boljše, da je čim manjša razlika.....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.10.2008 21:39:40   
madejka
Freycha ja pa tud dost je od staršev odvisno kolko nardijo, da bi se bolje razumela... po moje. Poznam pa brata in sestro, ki sta 1 leto narazen in se videt ne mortauser posted image Samo so pa starši ful razliko delaliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.10.2008 21:42:07   
siskamiska
Pupi a nam imaš ti tud kej za povedat????
Nekam sumljiva si mi user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.10.2008 21:43:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

ti si meni še bolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.10.2008 21:43:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha ja pa tud dost je od staršev odvisno kolko nardijo, da bi se bolje razumela... po moje. Poznam pa brata in sestro, ki sta 1 leto narazen in se videt ne mortauser posted image Samo so pa starši ful razliko delaliuser posted image

s tem se strinjam ja. Sploh kar se tiče razlik

sem se ravno zadnjič pogovarjala s kolegi, koliko razlike se še vedno dela med otroci. Pa tega full ne razumem.... če so tvoji otroci, imaš pomoje rad vse, od prvega in zadnjega..... Samo eni očitno niso tako naštelani user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.10.2008 21:43:40   
pupi
...nadaljevanje, Esmeralda je spregledalauser posted image user posted image .

Silkepil je zakonuser posted image user posted image user posted image . Jaz se popolnoma strinjam s siskomisko 1x na mesec in je to to. Pazduh si pa ne upamuser posted image . En čas sem intimo rihtala tak user posted image user posted image user posted image , pa je preveč bolelo in smo tudi to opustili, pa vraščanje dlak,...user posted image

Bajauser posted image user posted image user posted image za Reneja
Ajvy so suhe japke delovaleuser posted image  Zakaj sta pozno začela z otroci, katera letnica pa si ti?
Rožica user posted image user posted image user posted image , lepo, da si se javila!!
Ronči in Ulla kaj mate vidve res take drobižeke. Mi kupuje samo 86, včasih celo 92!! Naša baba je v pravem pomenu babe.

Sem htela križanje mnenj med Freycho in Ullo ignorirat, pa ne morem, ker pač taka semuser posted image user posted image  in ker to pač na našem skupnem forumu , ne more nobena izmed nas čez to. user posted image user posted image user posted image da sta malo popestrile Julijke 2007, sem hodla cel dan špehat kakšno bo nadaljevanjeuser posted image user posted image , pa glej kolko se nas je danes oglaslo po dolgem času rekorduser posted image user posted image .

Freycha jaz vem, da ti zanalašč izzivaš user posted image in se ne zaščitiš, ker splava pa 1000000000000% ne boš šla delat!!!!!

Upam, da sem vse zajela kaj sem htela, če katre nisem se naj javiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.10.2008 21:43:51   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ti si meni še bolj user posted image user posted image user posted image

glede česa?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.10.2008 21:45:18   
pupi

Neuser posted image . Pa kolko jaz vem moraš user posted image , če hočeš zanosit ne user posted image user posted image user posted image . Verjemite, da bote prve, no druge ko bote zvedleuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Šolske domače naloge - 5 zlatih pravil
Tako kot odrasli imajo tudi otroci kdaj "slab dan", ko jim je vse odveč in se nikakor ne morejo spraviti k domači nalo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?