Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 in sama si rekla, da greš marsikomu v nos in se z marsikom ne razumeš. le zakaj? verjetno je z vsemi nekaj narobe, samo s tabo ne drugega zsja ne bom objavla upam pa, da je zadnji. lahko ga pa sama če upaš. Lej, saj verjetno veš ne, da greš tudi ti marsikomu v nos? Mislim, če tega ne veš, potem si res mal čudna..... ampak zakaj pa? Verjetno zato, ker imaš svoje mnenje in se marsikdaj kdo s tabo ne strinja, kajne? A se boš šla zaradi tega spreminjat, da boš vsem ugajala? Lej, sama se tko prokleto trudiš, da ne bi drugim ugajala, sama mi pa sedaj to očitaš? Res te ne razumem. In jaz se zavedam, da vsem ne morem ugajati. To, da nekomu nisem všeč ni moj problem. In res se ne sprašujem zakaj..... dokler imam okoli sebe toliko ljudi, ki me imajo radi ZATO, ker sem taka, kot sem.... toliko časa me ne skrbi. In na Julijkah nismo punce, ki bi bile že prej prijateljice, ampak so nas naši sončki združili. To pa še vedno ne pomeni, da se moramo razumeti med sabo, kajne? Zato se res ne sekiram, če obstaja par julijk ali pa par RR-ovk, ki me ne marajo........ pa saj to bi ti veliki ljudmorznež morala vedeti, kajne? lej, mene je zmotil predvsem tvoj nivo in način komunikacije ker meni ne moreš očitati, da sem v enem samem postu bila žaljiva, tudi karkoli sem kdaj ti rekla na to temo, je bilo zelo spravljivo, pa še mal na hec obrnjeno, čeprov je to taka tema, k hitro do ostrih besed pripelje. drugače pa niti ene žal besede, za razliko od tebe mislim....in jaz sem obsodila tvoje dejanje, da je neodgovorno. ne ti, kot oseba. pač pa tvoje dejanje. oz. početje, da smo natančni nobenih obsodb in vtikanja v značajske poteze in lastnosti, v kar si ti čisto divje vrgla, mislim no......pojma nimaš kdo in kaj sem jaz. sori. in zdej usipaš drek po meni, da sem taka in taka, ma daj, ne da se meni na tak nivo spuščati. res ne. zato sem tud oni ZS objavla, ker to mi je pa resnično poden. takele stvari pisat. kr neki. ker o čisto vsaki stvari se da komunicirati na nežaljiv način. pa se lahko še tako nestrinjaš, se da da to nestrinjanje izrazit na nekem nivoju.
|