|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 20:19:09   
corfu
naša Manca ima tudi osem zob user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.10.2008 20:25:57   
Rožica82
Čer!
Nisem skrivnostna ampak mi je tak lepo vas spremljati, ste ko ena družinica in mi je nerodno se vmešavati.
Drugače smo v redu, naša gospodična ima  že 16 zob, navihana je pa kot vsi julijčki.

Lep večer še naprej

Pa da ne pozabim: vsemuser posted image iskrene čestitke, Kapici pa veselo cartanjeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.10.2008 20:26:00   
corfu
Vau, odprla 100 -tkouser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.10.2008 20:27:16   
corfu
Rožica82, da te ne bi po riti user posted image , ti se kar veselo javljaj in pokomentiraj, zmenjene!?user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.10.2008 20:31:51   
Freycha
ja, res znamo biti one big happy familly user posted image user posted image

Rožica lepo, da si se javila user posted image user posted image  Pa res lahko bolj pogosto. Več, kot nas je, bolj je zabavnouser posted image

corfu čestitkam za ta dosežek user posted image  sam jaz imam občutek, da si ti res noseča user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.10.2008 20:33:26   
siskamiska
Corfu user posted image user posted image user posted image  za 100-tko. Pa en nasvet-pejt še po en test, pa kr začni gledat opremo za otroško sobico user posted image user posted image user posted image . Držim pesti da bo pokazalo user posted image user posted image .

Ulla in Freycha gmah dajta!!!!!!!!user posted image

Baja user posted image  za Reneja. Ne vem pa kam spadaš ti? Med nosečke, bivše nosečke al bodoče nosečke?? user posted image

Madejka kaj pa piše na polovici strani 125? user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.10.2008 20:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

in sama si rekla, da greš marsikomu v nos in se z marsikom ne razumeš. le zakaj? verjetno je z vsemi nekaj narobe, samo s tabo neuser posted image

drugega zsja ne bom objavlauser posted image upam pa, da je zadnji. lahko ga pa samauser posted image če upaš.

Lej, saj verjetno veš ne, da greš tudi ti marsikomu v nos? Mislim, če tega ne veš, potem si res mal čudna..... ampak zakaj pa? Verjetno zato, ker imaš svoje mnenje in se marsikdaj kdo s tabo ne strinja, kajne? A se boš šla zaradi tega spreminjat, da boš vsem ugajala? Lej, sama se tko prokleto trudiš, da ne bi drugim ugajala, sama mi pa sedaj to očitaš? Res te ne razumem.

In jaz se zavedam, da vsem ne morem ugajati. To, da nekomu nisem všeč ni moj problem. In res se ne sprašujem zakaj..... dokler imam okoli sebe toliko ljudi, ki me imajo radi ZATO, ker sem taka, kot sem.... toliko časa me ne skrbi. In na Julijkah nismo punce, ki bi bile že prej prijateljice, ampak so nas naši sončki združili. To pa še vedno ne pomeni, da se moramo razumeti med sabo, kajne? Zato se res ne sekiram, če obstaja par julijk ali pa par RR-ovk, ki me ne marajo........ pa saj to bi ti veliki ljudmorznež morala vedeti, kajne?

lej, mene je zmotil predvsem tvoj nivo in način komunikacijeuser posted image ker meni ne moreš očitati, da sem v enem samem postu bila žaljiva, tudi karkoli sem kdaj ti rekla na to temo, je bilo zelo spravljivo, pa še mal na hec obrnjeno, čeprov je to taka tema, k hitro do ostrih besed pripelje. drugače pa niti ene žal besede, za razliko od tebeuser posted image mislim....in jaz sem obsodila tvoje dejanje, da je neodgovorno. ne ti, kot oseba. pač pa tvoje dejanje. oz. početje, da smo natančniuser posted image nobenih obsodb in vtikanja v značajske poteze in lastnosti, v kar si ti čisto divje vrgla, mislim no......pojma nimaš kdo in kaj sem jaz. sori.

in zdej usipaš drek po meni, da sem taka in taka, ma daj, ne da se meni na tak nivo spuščati. res ne. zato sem tud oni ZS objavla, ker to mi je pa resnično poden. takele stvari pisat. kr neki.

ker o čisto vsaki stvari se da komunicirati na nežaljiv način. pa se lahko še tako nestrinjaš, se da da to nestrinjanje izrazit na nekem nivoju.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.10.2008 20:42:39   
Freycha
Šiškamiška imaš prav - Baja, kam si sebe uvrstila? v katero kategorijo nosečnic?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.10.2008 20:53:01   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Seznam kofetkaric za naslednji meeting, torek 29.05.07 ob 12.00, lokacija zaenkrat še neznana 

- Rumba
- Simi27
- Siskamiska
- *Maja
- GabiW
- Anja7
- Jelenche

PUNCE RABIM PREDLOGE ZA LOKACIJO!!!!!!!!

NO DEJMO AKCIJA

Siskamiska tole pišeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.10.2008 20:53:06   
Ajvy
Večer....

Ulla...hude slikice...sej pravim..čudo tehnologijeuser posted image user posted image user posted image

Siskamiska...superca za spanje.....me veseli, da ti dasta take majhne počitnice user posted image user posted image user posted image

Corfu....veselim se z vama ob vajini odločitvi....super se mi zdi user posted image user posted image user posted image
veselo na delo.....user posted image user posted image user posted image

Za novoletna darila se bova midva zapeljala do Toys`r Us....rada bi šla enkrat tja pofirbcat.....kaj točno, pa še ne vem...jst bi ji full rada kupila kuhinjico...sam ne vem če bo šlo??

Mislim ,da je ena imela težave s plini...samo ne vem katerauser posted image

Bačko ...jst si mažem trebuh z aventovim oljčkom proti strijam...ampak bolj zato, ker me potem trebuh ne srbi, kot pa to da verjamem, da ne bo strij...jst pravim, če ti je namenjeno , ti je namenjeno.....

Sočustvujem s teboj glede slabosti....ampak naj te tolaži dejstvo da mine ....

Freycha...a da je tak kriza glede mirene....ja, kaj nam pa potem preostane res...razen gume?user posted image
Upam, da se ti vse pozitivno razreši. da boš lahko mirna....

Jst tudi upam, da bo tole s tastjem trajalo.....user posted image user posted image user posted image

Baja....super da tako uživaš v svojem delu....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image držim pestke da antibiotik prime in da Rene ozdravi

Debata Freycha..Ulla...jst se ne bom vmešavala, ker se mene ne tiče.....

Rožica...kako lepo da si se malo javla...mislim ,da bi se lahko večkrat user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.10.2008 20:53:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Šiškamiška imaš prav - Baja, kam si sebe uvrstila? v katero kategorijo nosečnic?user posted image user posted image

a veš da sem se tud jst v to zapičla, ker je bil en tak smajli zraven napopan....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.10.2008 20:56:10   
madejka
Rožica peekola 16 zobuser posted image user posted image user posted image Kero zobovje je to? Vse do štirk? Mi imamo 12 pa čakam, kaj bo zdaj začelo ven it, trojke al petkeuser posted image Anžej mislim da ma tud 16 ne?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.10.2008 20:57:07   
Freycha
še dobro, da jih je le 20user posted image  sicer bi jih nekateri vaši malčki imel že 25 user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.10.2008 21:02:54   
Ronči
Klara ima 6 zobkov, pri 15 mesecih ima tam ene 70 cm, 8,5 kil...

Ja, mičkena...

Nosi še vedno št.74.

Pa pravijo, da se ne splača kupovat majhnih številk...ja sure, ma še par bodijev 68, he, he.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.10.2008 21:08:26   
madejka
Ronči pa saj ti si tud bolj mičkena ne? Kolko se spomnim, smo se enkrat menleuser posted image

No pa fajn da sem s seznamom malo potrucala tiste, ki se drugač ne javite! JAVLJAJTE SE BABE!!! To je ukaz!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.10.2008 21:10:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Ja, mičkena...

Nosi še vedno št.74.

Pa pravijo, da se ne splača kupovat majhnih številk...ja sure, ma še par bodijev 68, he, he.

naše čudo tudi še nosi 74user posted image je sicer že dosegla neverjetnih 9500g, pa je zdej ob tej virozi ji padla teža nazaj na 8800guser posted image sem jo gledla zadnjič, k je stala v banji čisto naga in sem se kar zgrozila...mi je zgledala že skor kt uni afriški otročki...sam trebuh pa očkeuser posted image

zob ma pa 10...so ji zdej vse štirice naenkrat(!!!) zrastle...ludnica....user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.10.2008 21:11:08   
Rožica82
16 zob ma res ampak ne me vprašat kako je bilo, ko jih je 7. naenkrat ven rinilouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.10.2008 21:12:55   
Ronči
Res je, ampak je tak mali škratek user posted image , vsak me vpraša, tako majhna pa že hodi user posted image .
Navihanosti ji pa ne manjka. Ma sej so vsi pri tej starosti pravi navihančki!!

Vendar si ne predstavljam imet še enega otroka, čeprav me včasih kar zamika (ampak res samo za minutko) ko berem o novih nosečkah, je pa skoraj sigurno, da bo Klara edinka.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.10.2008 21:13:18   
Rožica82
punce, kaj je pri vas novih user posted image prevagalo da ste ponovno zanosile?

Midva sva na tem, da bi in ne bi (razloge prosim?)

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.10.2008 21:13:35   
Freycha

Ja, mičkena...

Nosi še vedno št.74.

u madonca, to je pa res drobceno bitjeuser posted image user posted image  

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.10.2008 21:15:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82

16 zob ma res ampak ne me vprašat kako je bilo, ko jih je 7. naenkrat ven rinilouser posted image user posted image user posted image user posted image .

o hudo....to pa je moralo biti boleče....bogica.....mojemu nečaku jih je 6 lezlo naenkrat ven...vem kako je njegova mamica govorila, da je bilo grozno....

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.10.2008 21:16:56   
Ajvy

Res je, ampak je tak mali škratek user posted image , vsak me vpraša, tako majhna pa že hodi user posted image .
Navihanosti ji pa ne manjka. Ma sej so vsi pri tej starosti pravi navihančki!!

Vendar si ne predstavljam imet še enega otroka, čeprav me včasih kar zamika (ampak res samo za minutko) ko berem o novih nosečkah, je pa skoraj sigurno, da bo Klara edinka.

Ronči...jst pravim vse ob svojem času in vsak najbolje zase ve.....
Kako si kaj drugače punca in zakaj si nas zapostavla....te je bilo luštno brat...kako kej tvoja službica....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
21.10.2008 21:18:36   
Ronči
Pri Klari, vsaj zaenkrat ni bilo problemov, ko so izraščali zobje, pravzaprav je prvega opazila soseda user posted image . No potem sem pa preventivno kukala v usta, da ne zgrešim ostale user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
21.10.2008 21:18:59   
corfu
Kaj je prevagalo pri drugi moji nosečnosti user posted image , za tretjo še delam + in - user posted image

Da bi imel sin družbo, se pravi čim manjšo razliko user posted image , saj je na momente težko ampak ju je tako lepo videt, ko se objameta, pa lubčkata, pa tud stepeta, pa ko tako lepo skrbita en za drugega...ko sem pomislila, ko bova z mojim enkrat preminila, bosta imela en drugega, se pravi družino, ne ostane sam...kaj jaz vem tako imam v glavi, pač nikakor ne bi mogla imet samo enega, ne znam razložit user posted image , ker je lepo videt svoje potomce, da me bo nekdo rihtal, ko bom stara in betežna user posted image  joke

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
21.10.2008 21:20:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82

punce, kaj je pri vas novih user posted image prevagalo da ste ponovno zanosile?

Midva sva na tem, da bi in ne bi (razloge prosim?)

midva sva si želela male razlike zato sva že od začetka prakticirala brez zaščite....no, čist na začetku sva še kao neki pazila....potem pa ...ko bo bo...pol pa je bilo jasno..ko me je u mrzlo sobi začelo kuhat, da se nekaj dogaja....
RAzlogi za:- torej mala razlika
               - za Tarjino družbo (češrav nekateri pravijo da je to skrajno neumen razlog...ampak to je to)
               - čas ....z vsakim dnem se staram in ker sva pozno začela....(itak se prej niti poznala nisva), sva želela pohiteti....

to je bilo nekako tako......

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Šolske domače naloge - 5 zlatih pravil
Tako kot odrasli imajo tudi otroci kdaj "slab dan", ko jim je vse odveč in se nikakor ne morejo spraviti k domači nalo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?