|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 13:32:54   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Corfu da nisi ti noseča že?user posted image user posted image

Siskamiska ja, samo sva samo dve user posted image tu... ostale pa kr čvekate poleguser posted image

Noseča, zakaj, kako to misliš? Sicer mi res zamuja, ampak je bil test negativen, me pa skoz v želodcu tišči, zgaga...ampak to so živčki

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.10.2008 13:33:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

jst sm se pa zadnjič opogumla in sem si z silkepilom tud pod pazduho zdepilirala user posted image

zakon!

jaz se tudi opogumljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.10.2008 13:36:57   
madejka
Siskamiska trenutno na čveku mislim da sva samo dve user posted image Doh...

Mater ste dobre s tem Silkepilom, jaz sem samo probala enkrat pa se mi je mislo zmešatuser posted image

Corfu ker si zmedena zatouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.10.2008 13:39:19   
siskamiska

Siskamiska trenutno na čveku mislim da sva samo dve user posted image Doh...

aja............................user posted image , zdej pa vse vem

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.10.2008 13:42:16   
siskamiska

Mater ste dobre s tem Silkepilom, jaz sem samo probala enkrat pa se mi je mislo zmešatuser posted image

men je tud bl enostavno z klinco npr, samo mi gre na živce se vsak drug dan brit. Si rajš vzamem enkrat na 3 tedne 1 uro časa zase, se zabarikadiram v kopalnico in se iz medveda Pu spremenim v Šiškomiškouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
21.10.2008 13:42:39   
madejka
Ma daj berem tele naše stare poste iz nosečnosti pa sem čisto zmedena pa ne vem kera je kaj pisala takrat pa kaj zdajuser posted image user posted image Zdaj sem tam, ko je Baja Reneja rodila in smo ble vse v šokuuser posted image Oz. ste ble, mene kar nikjer niuser posted image Nič nisem čvekalauser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2431
21.10.2008 13:46:56   
siskamiska
Madejka beri beri naprej.......naslednja sem jaz user posted image . Jst se pa to ful spomnem k sm bla v bolnici, pa sem mojga prosila če mi sprinta mal vaših postov da sem vidla kaj se kej dogaja, pa ste v 2 dneh naklofale okrog 80 strani user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
21.10.2008 13:49:49   
madejka
Siskamiska sem že mimo tebe... na hitro berem, ker so samo o sexu čvekale
user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.10.2008 13:51:05   
madejka
Aja pa siskamiska čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.10.2008 13:51:14   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh, pa nism te kregala no...user posted image cccc corfuuser posted image
sej tud freyche ne...sej, kaj me pa briga, konckoncev. samo mi pa, odkrito povedano, gredo lasje pokonci ob takšnemuser posted image plus še vse nezdepilirane dlake....sam sej ona to tko veuser posted image

pa mi tut kratko malo dol visi za vse tvoje depilirane dlake user posted image  Zaenkrat je safe sex deloval, pa tudi še deluje.... če pa ne bo, bomo pa takrat razmišljali naprej. Kot vidiš, se kljub vsemu nekaj obremenjujem ravno ne, je pa zagotovo skrajni čas, da najdem neko rešitev do 35. leta... potem sem pa "rešena"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
21.10.2008 13:55:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh, pa nism te kregala no...user posted image cccc corfuuser posted image
sej tud freyche ne...sej, kaj me pa briga, konckoncev. samo mi pa, odkrito povedano, gredo lasje pokonci ob takšnemuser posted image plus še vse nezdepilirane dlake....sam sej ona to tko veuser posted image

pa mi tut kratko malo dol visi za vse tvoje depilirane dlake user posted image  Zaenkrat je safe sex deloval, pa tudi še deluje.... če pa ne bo, bomo pa takrat razmišljali naprej. Kot vidiš, se kljub vsemu nekaj obremenjujem ravno ne, je pa zagotovo skrajni čas, da najdem neko rešitev do 35. leta... potem sem pa "rešena"user posted image

user posted image kot da poslušam petnajstletnico...sori no....a pol k boš noseča, boš razmišljala naprej? kljub tehtnim razlogom, k jih maš, da nočeš otrok in ob tem, da si sama rekla, da bi najverjetneje šla dalet splavuser posted image

in boš rekla, ups, ponesrečlo se je...pa tolk fajn je laufal safe sex...

nezrelo in malomarno.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
21.10.2008 14:25:00   
madejka
Uuuuu spet bo fajtuser posted image

Jaz pa kosilo kuham... zeljna solata, riž in nageci s sladkokislo omakouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
21.10.2008 14:46:35   
corfu
Ne bo fajta, bo samo glasno uveljavljanje mnenj...sicer moram rečt, da se strinjam z Ullo, nekaj je, da nisi zaščiten in si pač puščaš možnost, če bo pa bo...pač, ni planirano je pa zaželjeno. Glede splava...je pač težka zadeva, midva da bi bila sto procentna za samo dva otroka, bi bila zaščitena oz. sem po manci že jedla kontracepcijo, pa sem jo prenehala, očitno zato, ker si želiva še enega.

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
21.10.2008 14:48:17   
Freycha

Ulla vsak po svoje.... jaz tebe pustim na miru, ker totalno famo delaš okoli hrane in kompliciraš v p.m. , pa tudi ti mene pusti kar se mojih zadev tiče, ok? Svoje mnenje si že povedala, več kot enkrat, sedaj je pa že počasi dovolj, ok?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
21.10.2008 14:51:56   
corfu
Punce, kaj boste kupile otrokom za Božička, Novo leto, Miklavža, kar pač praznujete? rabim kakšno izvirno idejo, da se moja piška malo zamoti oz. not pade user posted image  . Rumba, kaj boš kupila, Hani, ona je Aljažev letnikuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
21.10.2008 14:52:51   
corfu
Madejka, izvirno kosilo, kaj nageci so tisti piščančji kroketi?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
21.10.2008 15:05:00   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, kaj boste kupile otrokom za Božička, Novo leto, Miklavža, kar pač praznujete? rabim kakšno izvirno idejo, da se moja piška malo zamoti oz. not pade user posted image  . Rumba, kaj boš kupila, Hani, ona je Aljažev letnikuser posted image

joj, o tem že nekaj časa razmišljam...... pa nekako ne dobim ideje. Naše stanovanje ni baš veliko in imamo že prav problem, kam igrače dajati. V nedeljo sem recimo namignila tastu in tašči, da bi tamali kupila za novo leto ta malo kuhinjo, ker se full rada igra, da nekaj meša v kozarčku in mi daje za probat..... in kaj je tast naredil? včeraj je šel in ji jo je kupil user posted image  Zdej pa res ne vem.....

aja, o tem pa sploh nisem govorila: pred časom (verjetno se še vse spomnite) smo imeli debato s taščo in tastom. pa moram priznati, da tako prijetno, kot sem se imela v nedeljo, se še nisem imela. Čisto nič nista težila, nič nista določala, kaj in kako bo, full smo se normalno menili..... ma res, prav dober občutek no user posted image  Upam, da bo to trajalo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
21.10.2008 15:13:21   
corfu
Moja je dobila to kuhinjo za r.d. ampak ima raje moje lonce in kuhalnice, ima pa rada kocke, pa sestavljanke.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
21.10.2008 15:20:40   
Freycha
Diti se pa kuhinja dopade zato, ker lahko vse razmeče user posted image  Jaz ji pa svojih loncev ne puščam, ker znjimi tak ropota, da po celem bloku odmeva.... pa sem malo čudna, ker sem pač full uvidevna do drugih.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
21.10.2008 15:23:16   
madejka
Corfu ja to so tisti kroketi. In bili so slastni!user posted image

Za praznike pa še ne vem kako bomo... bojo potrebe pokazaleuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
21.10.2008 15:30:01   
bačko
NO jaz sem se lepo na pančkala.Slabo mi je da bom kar znorela.Resnično nič ne smem pojesti.user posted image user posted image user posted image Tako me tišči v trebuhu.Groza!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
21.10.2008 15:34:25   
bačko
Jaz bom Žani za novo leto kupila punčko Annabelo.Je zelo zanimiva punčka.Vidla sem jo v Pikapolonici.Za ostale pa še ne vem kaj jim bomo kupili.Ne da se mi sploh razmišljati še o tem.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.10.2008 16:41:44   
baja*

Ajvy in Ulla fullll ful ful lepe slikce user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz bi bla ravno zarad teh malih radosti lohk skoz noseča, samo bi se mi otrok nabral user posted image .

se ebsolutli strinjamuser posted image user posted image

Kako ste kej ostale nosečke? Pa bivše nosečke? Pa bodoče nosečke? user posted image

fajnuser posted image

jaz sem spet v vrtcuuser posted image tokrat enem drugem... faaaaajn jeuser posted image  ta teden še, pol so pa itak počitniceuser posted image
Rene pa je zboleluser posted image ima zamašen nosek, vnete očke pa še na eno uhico je šlo... smo bli včeraj pri P pa mu je dala antibiotik... tak da smo tud to prvič skasirali... vse je enkrat prvič... na bolniško je pa moj šel, ker jaz enostavno moram izkoristit priliko v.d. vzgojitejiceuser posted image

berem, da ste že pri novem letu... ste pa hitreuser posted image  jaz, ki sem neki veliki planer nisem še niti blizu tamuser posted image user posted image  prehitevateuser posted image

jaz pa še nisem začela z domačim branjemuser posted image  ti ti packauser posted image  zdaj me pa res zanima, a ve to berete stran po stran al se da kar skočit na eno stran? govorim o nosečniškem čveku, če kera ne veuser posted image

fajn se mejte... pa ne preveč jezit vaših user posted image  in user posted image ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.10.2008 16:48:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ulla vsak po svoje.... jaz tebe pustim na miru, ker totalno famo delaš okoli hrane in kompliciraš v p.m. , pa tudi ti mene pusti kar se mojih zadev tiče, ok? Svoje mnenje si že povedala, več kot enkrat, sedaj je pa že počasi dovolj, ok?

no hrana pa res tukaj nima nobene veze, razen da ti da priliko za kontra napaduser posted image
in pač sori, molči o teh stvareh in jih za sebe drži, če se pa javno izpostavljaš s takimi izjavami in to kar naprej, pač valjda lahko pričakuješ kako negativno kritiko na vse skupaj. če se pa zanašaš, da nobena ne bo nič rekla, da se ti pač nebo zamerila....no verjetno imaš prav, večina se tko verjetno strinja z mano, samo so lepo pametno tiho. da ne bo freycha jezna in užaljena. a ne. pri meni pa veš, da to ne gre. zarad mene si lohk užaljena kolkr češ. al pa kar češ. moje mnenje je pač tako. in ker pač sodelujem tukaj, ga mam pravico izrazit. ker če maš ti pravico uletavat s svojimi izjavami, jo mam menda tudi jaz. če se ti pa ne zdi tko, je pa to tvoj problem. ne rabiš pa vlačit in vpletat drugih stvari. o hrani je blo miljon debat.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.10.2008 17:00:47   
bačko
Res je da ima vsaka svoje mnenje.Hvala bogu.
Ulla verjemi da se jaz kar lepo strinjam s teboj in me tega ni strah izraziti svojega mnenja.
No zdaj sem malo bolje ko sem školjko objemala.Lažje mi je v trebuhu.Sem pa že malo sita tega bruhanja in slabosti.Kar zjokala bi se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?