Shuka
|
Želvica - nič bit slabe volje, zdej nimaš razloga, ko si že v postopku in ne dovoli, da te slaba volja in pesimizem drugih potegnejo s seboj, me smo tle,d a te spodbujamo in ti stojimo ob strani v dobrem in slabem (evo sem te že oženla ). Suprefact pa zna bit mal zahrbten ampak tak je nimaš kej, sam ti se ne daš, ne? Dajamaja - Hvala sem OK, že dva dni me sicer boli na levi in desni strani, sam mine, se mi pa zdi, da pride od tega ker se naša štruca tolk preteguje, tko kot včeraj k sva z mojim gledala nogomet, se mi zdi, da je mel tudi sam nogometno tekmo v trebuhu, je nabijal kot zmešan, očitno je tud njemu ratalo kak gol zabit Tvoj UZ pa tudi počasi prihaja in navijam za gospodarica - hitro na konja in v nov boj, me pa navijat da bo nov boj zmagovalen. in lepo si povedala glede statistike, nekako nobena ni po JUSU zato tud ta statistika za nas ne velja in se nanjo ni prav dobro zanašati. zarja moja - si vidla glede statistike en stavek višje? . Me veseli, da greste ob prvi pravi tečki spet naprej, naj te tokrat ne zajebava kot prej in včeš mi je tvoj optimizem . Kar se pa zmrznjenčkov tiče imam pa jaz svoje mnenje, glede na to, da so to blastociste, ki gredo nekje 5 dan pod minus in da preživijo ledeno dobo, se mi zdijo še močnejši, pravi borčki, no naš je bil, ampak ni vse v zarodku, lohk je on lep pa dober sam če flora v maternici ni prava tud ne more vse sam naredit. Naj bo pri tvojih pingvinčkih in organizmu v drugo vse tako kot mora bit. Daisy(a.k.a. supermuccka) - pol smo si na istem, kar se tiče stanovanjskih huligančkov, sam pol k boš nosečka boš prišla na svoj račun, bo on pospravljal in rihtal stvari, tko da mu boš lahko vrnila milo za žajfo(men se je obneslo) Za Suprefact je pa najboljš vse zjutraj, ker Reško hoče tud kako špiko zjutraj dat poleg UZ-ja pa mu pustimo to veselje . Drgač pa k glih brezkofeinski alko omenjate, da ne boš hodila na šiht pijana pij po šihtu, sej do naslednjega dne se že lohka strezniš kolikor toliko MBD0411 - bravo za NIKCA in vse dobro v bodoče Miška73 - Po ET naj bi se ukinil vsak alko, tud brezkofeinski , čeprov men to ni ratal, sem se pa pol po testu pa odločila, da ga ne žingam več tolk, tko da sem omejila na pivičko dva na teden, mal bi bla prehuda abstinenčna kriza kar ukint z dons na jutr In kaki zajtrk - hvala Ma nisem lih v ilegali sam sem pa mal lena ratala, pa tud predolg ne morem sedet, pol pa tud manj napišem Lučka25 - a pol sta z Boškotom mela včer večer v dvoje, dokler ni tvoj prišel domov, bravo piška, kaj pa flekci, jih ni? . A greva na enga Boškota pika.po - v trebuh se mi zdi, da še najmanj bolijo špike, pa terena je kolkr češ tam, ni treba zmer v isto luknjo nabijat, mal na levo pa pol na desno pa se izmenjavajo pikice in kot je miška rekla špikni se pod kotom in sploh nič ne bo bolelo. Naj ti zdej pikice ne delajo več probleme, k enkrat dobiš grif je vse lažje. mismis - vse najboljše najprej tvojmu kušonu za prvo svečko in po končani šoli bo pes, da se ga vika, kaj? Uglajen, omikan Super Ja jest zdej sploh plavam v plitvini, ker če ne bi bi me trebuh potegnil na dno, bi bla kot sekira. Sploh ne vem kdaj se mi je tak naredil, pa kakšen šele bo WP - zakaj si pa morala v ZD, če si imela vse sestavine doma? Kaj se ne pikaš sama? To je najbolš doma narest v miru, sej je isto kot z vsemi drugimi pripravki, pa še taki nepripravljeni ms se izogneš gigi - jest bi tud jajčka papu jazzzi - če imaš kaj zmrznjenčkov pol ti po ET (če je bil 3 dan) pride pošta v roku tedna dni mogoče kak dan kasneje, če pa se do 5 dne niso obdržali pa pošta sploh ne pride Hedviga - kolk sem se prijetno nasmejala tvoji zgodbici s Francelčkom in Micko , le tako naprej lepo napredujte Kar se pa trebuška tiče je pa čisto normalno, da ti otrdeva od časa do časa, temu se namreč rečejo lažni popadki, ki naj bi bili nekakšna predpriprava na porod (sam nič se ne boj, je normalen proces tko pač mora bit, in to ne pomeni, da boš kmlau rodila). Meni se to ponavadi zgodi zvečer, če ležim na hrbtu, pol se pa samo obrnem na bok in je kmalu bolje. Če te moti, vzemi kako tableto magnezija ali kak Buscopan in bo minilo. Pa sej to se pol celo nosečnost pojavlja. netkica - kako si srčica? Larči - kako si sonosečka, kako kaj slabosti? No sončka spet lepo sijeta