|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 12:26:01   
corfu
Bačko, nama je Aljaž "ratal" po osmih mesecih, Manca pa po dobrem letu.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
21.10.2008 12:27:19   
corfu
Če bo pa prej pa toliko boljše, samo mislim, da bo morala prej kakšem Klomifen pojest user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
21.10.2008 12:27:39   
bačko
Corfu pol pa je zgleda na Igu tako ozračje, da hitro prime!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
21.10.2008 12:28:43   
Freycha
corfu, kaj modrega?

še vedno me vso tole faše frocovje ne gane user posted image user posted image  hecam se

samo me pa vseeno ne zamika user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
21.10.2008 12:29:40   
bačko
Freycha a ti si vedno si želela imeti samo enega otroka?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
21.10.2008 12:30:53   
Anonimen
midva sva na Uli delala skor dve leti...v drugo je pa tudi ratalo predčasnouser posted image

freycha, a si vsaj prah pobrisala iz mireneuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.10.2008 12:31:37 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.10.2008 12:37:21   
madejka
Joj pri nas je pri Maju šlo v prvo, na tem pa niti nisva uspela kaj dost delat pa se je že prijeluser posted image user posted image user posted image Lucky meuser posted image Ne, res, je to en blagoslov... ampak me je pa obakrat šokiralo!

Bačko jaz tud Maja skoz dvigujem... ne gre drugač, sploh ko sva sama doma.user posted image

Corfu pa saj ne morš tak kalkuliratuser posted image Kaj pa če bo takoj, pol boš mela pa premalo razlikouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.10.2008 12:40:15   
bačko
Madejka katero kremo proti strijam uporabljaš?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.10.2008 12:41:05   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj pri nas je pri Maju šlo v prvo, na tem pa niti nisva uspela kaj dost delat pa se je že prijeluser posted image user posted image user posted image Lucky meuser posted image Ne, res, je to en blagoslov... ampak me je pa obakrat šokiralo!

Bačko jaz tud Maja skoz dvigujem... ne gre drugač, sploh ko sva sama doma.user posted image

Corfu pa saj ne morš tak kalkuliratuser posted image Kaj pa če bo takoj, pol boš mela pa premalo razlikouser posted image

Kalkuliram zaradi prevelike razlike, če je manj nič zato, še boljše user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.10.2008 12:42:54   
corfu
Freycha, kako, da sta se res odločila za enega, pač težko razumem, ker imam sama skoz neko potrebo po še user posted image user posted image  sicer omejeno količino user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.10.2008 12:43:08   
madejka
Bačko nobene še.user posted image Pri Maju sem mela pa od Babylove (DMovo torej), pa nisem dobila ene strije po trebuhu. Zato pa 100 po prsihuser posted image

Corfu ja no pol pa ni problema!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.10.2008 12:44:39   
bačko
A tako! Jaz pa bom mogla kako kupiti.Pri Žani sem se mazala z eno kremo ki sem jo kupila v lekarni in mi ni nič pomagala.Moram si kupiti eno tako ki pomaga!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.10.2008 12:45:23   
Anonimen
kar se dvigovanja tiče - kaj pa najuser posted image naj mi kdo razloži, kako boš ne-dvigoval en let starega otrokauser posted image

aja, sem se glih spomnila, je v povezavi z dvigovanjem...moja teta je mela taprvega sina sama....fotr je odmaglil, ga ni blo, nobenga ni imela u bistvu, da bi ji karkoli pomagal. in ko je bil sinek star nekje 1 leto, je bila operirana na slepiču, valjda strogo prepoved dvigovanja in so ji dali otroka v rejouser posted image ker pač ni blo nikogar drugega...tam pa je fantek fasal neko virozo, z drisko in bruhanjem in po dveh dneh umrl zaradi dehidracijeuser posted image user posted image katastrofa...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.10.2008 12:48:37   
bačko
Ulla ta je pa kruta!Boga tvoja teta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.10.2008 12:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ulla ta je pa kruta!Boga tvoja teta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja, ona je pa res svašta doživela...no, u bistvu ni prava teta...mrzla teta, al mala al kok se reče....od mami sestričnauser posted image teta pač...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.10.2008 12:52:43   
madejka
Pa daj Ulla no....user posted image Grozaaaaaaaaaaauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.10.2008 12:56:48   
bačko
Zdajle bom pojedla govejo juhico potem pa grem malo počivat.Moram izkoristiti ko Žane ni doma!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.10.2008 12:57:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Freycha a ti si vedno si želela imeti samo enega otroka?

ne tri user posted image  po tem zombiju z imenom Dita pa sem rekla, da bo en čisto dovolj user posted image user posted image user posted image  joke user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.10.2008 12:58:57   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Freycha, kako, da sta se res odločila za enega, pač težko razumem, ker imam sama skoz neko potrebo po še user posted image user posted image  sicer omejeno količino user posted image user posted image

po pravici povedano? Ti povem na kavi, ko pridemo v vaše konce čez slab mesec user posted image ..... o tehtnih razlogih ne razlagam kar javno, ker ljudje to različno sprejmejo..... pa v končni fazi je to čisto najina stvar user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.10.2008 13:00:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

po pravici povedano? Ti povem na kavi, ko pridemo v vaše konce čez slab mesec user posted image ..... o tehtnih razlogih ne razlagam kar javno, ker ljudje to različno sprejmejo..... pa v končni fazi je to čisto najina stvar user posted image

aha, amoje vprašanje je pa kr spregledalauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.10.2008 13:00:54   
bačko
Freycha ti sama najbolj veš ali hočeš še enega ali ne.Jaz sem si vedno želela dva.Punco in fanta.Vsaj upam, da bo zdaj fantek.No če bo punčka nič hudega samo da bo zdravo!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.10.2008 13:01:11   
siskamiska
Punce prosila bi vas za pomoč če katera ve in sicer:

- koliko točk dobi otrok za vrtec če ima stalno prebivališče tam kjer bo šel v vrtec
- koliko pride cena otroške osebne izkaznice

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.10.2008 13:02:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Punce prosila bi vas za pomoč če katera ve in sicer:

- koliko točk dobi otrok za vrtec če ima stalno prebivališče tam kjer bo šel v vrtec
- koliko pride cena otroške osebne izkaznice

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

pri nas je tko, da majo prednost otroci iz občine. koliko točk točno, pa pojma nimam.

za osebno pa tud pojma nimam, pa ni dolgo, kar sma jo dala delatuser posted image 14€ se mi zdiuser posted image

ma ful sem ti v pomočuser posted image se mi zdi, pojma nimamuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.10.2008 13:03:24   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Freycha, spoštujem vajino odločitev, sm firbec pač user posted image user posted image

no še odgovor Ulli podaj...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.10.2008 13:05:29   
bačko
Siskamiska osebna izkaznica mislim da je 13,16 eura.Nisem 100 %!Za točke glede vtrca pa ne vem!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?