|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
21.10.2008 10:22:12   
Čebel@
nelly..........imaš full srečo glede spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz se ene 3x na noč zbudim na hrbtu k me user posted image  nasuva,potem  morem it pa še ne wc..........uživeh v spanju dokler lahkouser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes stopila v 23tuser posted image user posted image user posted image user posted image madoniš kok cajt letiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.10.2008 10:34:57   
Čebel@
sem glihkar dubila odločbo od komisije domov..........in so mi bolniško podalšal do 19.12.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po pa še en mesec pa gremo na porodniško........madoniš bo to hiteruser posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa ste vse........imam spet samogovore..........vas bom zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.10.2008 10:37:22   
sunny24
Jst sem tuki...Fajn to, da so ti podalšali na komisiji. Jst mam pa da 24.11. pol bom pa do porodniške kar dopust kurla, da se mi vsaj mal dvigne povprečje zadnjih 12 plač in bo porodniška kej bujša. Sej porodniška se začne 28 dni pred PDP, ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.10.2008 10:39:02   
Maksi1
Dobro jutro, čvekice.

Ste pa res zgodne za klepet. No, saj je prav.
Jaz se ponoči zbujam samo zaradi wc - ponavadi 3x na noč.

Kljub slabemu vremenu želim vsem en krasen dan. Predlagam, da si privoščimo poležavanje.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.10.2008 10:40:36   
Maksi1
Sunny - da porodniška je 28 dni prej. Je pa fino, da v januarju 2009 izkoristiš vsaj 10 dni dopusta za 2009, ker ti drugače propade.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.10.2008 10:42:11   
Čebel@
sunny..........jaz imam drugač še 10 dni dopusta samo mi bo verjeten zapadu ker sem nekje brala da moreš iti za par dni delat da lahko iz bolniške direktno koristiš dopust........se bom pa pozanimala(bom na kadrovsko klicala)........ja 28 dni prej je pa porodniškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po pa že naši sončki pridejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.10.2008 10:43:16   
Čebel@
maksi kaj potem meni predlagaš.....jaz sem mrzla na tem področju(dopusti)user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.10.2008 10:46:32   
Maksi1
To od dopusta iz bolniške je stvar delodajalca. Se moraš z njim pomeniti. Pri meni ne bodo komplicirali in bom v decembru na bolniški, potem porabim do konca decembra star dopust, v januarju pa bom koristila dopust za 2009 (15 dni). V letu 2009 po porodniški pa bom tako do 30.6.2010 lahko izkoristila še ene 10 dni (kar bo prišlo prav za uvajanje otorčka v vrtec).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.10.2008 10:47:36   
Maksi1
Pa še to:
Na otorčarijah imate primere glede dopusta. Link je Balonchy dala pod seznamom nosečk

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.10.2008 10:48:24   
sunny24
Ma na naši firmi ni panike, nardijo mal okoli zakona, ker pač dela za nosečnice ni. Mam pa 23 dni dopusta 2008, 15 dni prazničnih ur (isto kot dopust), s 1.1.09 pa dobim še 25 dni dopusta za 2009...se nabere ene robe...
Če pa bojo kej komplicirali, bom zahtevala, da grem za 2 dni delat in pol upalim dopust, sej konc koncev sem na bolniški zaradi njih, ne pa zato, ker bi blo z mano karkoli narobe...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.10.2008 10:48:38   
Čebel@
no jaz sem klicala na kadrovsko in čakam da mi vrne klic.........vam bom sporočila kaj mi bo povedala

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.10.2008 10:52:28   
Ajvy
Jutro punce...kako smo kaj !!!!

Glede pojsteljice...mislim ,da je tako kot je rekla petrap....važno da ne prekriva materničnega vratu....

Balonchy...da nauš ti vitaminozo fasala user posted image user posted image user posted image
Hvala za predramitev....ampak če ni kruh, ni haska user posted image

kolumbo...a ti si tudi med firbčnimi??

Vesnozaver...super za dan frej...paše , a ne?? zdej pa hitro noge u luft pa počivčkat.....

Moramo samo še petrop prepirčat, da si ga vzameuser posted image user posted image
Aha..sem vidla da si si privoščila vsaj popoldne frej....

Ja, punce...res smo čveke, ni kej...in to je super....se vsaj kaj dogaja....najhuje je ko prideš na RR, pa vidiš da nikjer nobenga ni....no, samo to se pri nas redko kdaj zgodiuser posted image
Najboljš mi je pa ko špegam k drugim....pa vidm da se o nas pogovarjajouser posted image

Sunny...jutranja telovadba user posted image user posted image
Pri nas pa TArjo nekja meče...ne vem kaj je ot...zapoznela reakcija na vrtec..al kuga..sej ne vem....bogica...samo da jo dam v naročje..pa se pomiri....sam kaj k je v naročju gužvauser posted image
Ja, porodniška se začne 28 dni pred porodom....

Nelly*...super za spanje...sem ti kar malo folšuser posted image

Majchy...super za vstop v 23. teden....user posted image user posted image
Pa čestitke za odločbo...jst se moram tudi zment za dopust, čeprav mam feelig da bom pogorela....

Jst tudi tebi želim lep dan...malo sončka naj pokuka izza te megleuser posted image
Maksi...kaj pa če ga ne morš...ker bo pač prej nastop porodniške??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.10.2008 11:01:00   
Maksi1
Ajvy - mal je zakomplicirano, ampak kot sem že rekla je na otorčarijah dober primer - ker govori o tem, da se potem zmeniš z očkom, da ti končaš dopust za nego in varstvo otroka toliko dni pred 30.6.2010, da pokoristiš cel dopust za 2009. V tem času pa ima on dopust za nego in varstvo otroka (mislim, da imamo porodniške 105 dni in dopusta za nego in varstvo otroka 260 dni). Res priporočam ogled te strani.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.10.2008 11:02:47   
Maksi1
Punce, grem mal pospravit po stanovanju. Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.10.2008 11:03:47   
petrap
ajvy - ja zdaj vsaj popoldne počivam, ker vidim, da pač enostavno ne gre drugače...user posted image ...kaj se pa kaj pogovarjajo o nas, no al pa če poveš kje, pa bom sama prebrala user posted image

majchy - čestitke za 23. teden user posted image user posted image user posted image ...res letijo tile tedni..

glede dopusta je pri nas tud tko, da se da vse dogovorit...jaz bom do porodniške pokurila ves dopust, ki mi pripada...potem pa direktno na porodniško...user posted image ...joj bo fino...še manj kot 2 meseca do dopusta user posted image user posted image user posted image

se pa morm še pohvalit, da se zadnje dni pridno zadržujem vstran od sladkarij in se trudim kar se da veliko pit, da bo na naslednjem pregledu voda in kri tipi topi okej user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.10.2008 11:05:03   
Čebel@
ajvy.........en lep dober danuser posted image

no sem govorila z ženščino s kadrovske.......letošnji dopust mi propade(10 dni),1.1.09 dobim novih 25 dni ampak mi jih v šusu 14 dni spet propade ker bom na porodniški celo leto,1.1.2010 ga pa spet dobim 25 dni+9 dni iz leta 09+kakšen dan za user posted image  in  to je to........ga bom pa lahko večino  koristila preden pridem s porodniške........no bo žeuser posted image user posted image
je pa vsaj neki doberga......takoj po rojstvu dobim čestitko iz službe in darilni paket lumpi,pa še neki everčkov dajouser posted image user posted image user posted image ........to je pa kar okuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.10.2008 11:07:27   
Čebel@
petrap.........končno si začela tud malo počivatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ah sladkarije.....jaz ne morem brez njihuser posted image dobra si da se lohk zadržišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.10.2008 11:10:32   
cati
Dober dan user posted image

Jaz neizmerno uživam v teh dneh ko sije sonček. Če nebi biloteh bolečin v spodnjem delu (hvala bogu niso več tak močne kot so bile) bi biloše lepšeuser posted image

službe in darilni paket lumpi,pa še neki everčkov dajo ........to je pa kar ok

Kje pa dajo to?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.10.2008 11:17:45   
sunny24
majchy, to so pa smotani na vaši firmi...pa da bi teh 10 dni letos pokoristla, pa ni šans al kako? Pa če v letu 2009 pokoristiš 10 al kolk dni (dopust 2009) je vse OK, ti ne more propast... Mal čudno mi je to...

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.10.2008 11:18:55   
petrap
majchy - saj čist zadržim se ne, sam prej sem v šusu pojedla celo milko, pa vrečko bonbonov, zdaj pa si privoščim sam kak košček čokoladice, pa ene par bonbonou user posted image user posted image user posted image ... čist brez pa ne gre...ja super za paket iz službe, so pa res pozorni user posted image user posted image user posted image ... pri nas tudi zberejo neki keša, ponavadi okrog 150 eur ... pač vsak prispeva tolk k hoče...in ker nas je sam ene 15 je to kar okej, a ne? user posted image   aja glede počivanja pa sem ugotovila, da me vse počaka, če kaj ne naredim..tko da sem se odločila, da sedaj bo pač počakalo na mene in možeka, ne sam name in bova skupaj pospravlala user posted image user posted image

cati - dobro da bolečine pojenjajo user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.10.2008 11:26:06   
Čebel@
cati.......fino da je manj bolečinuser posted image user posted image še bolj bo fino ko bojo čist zginileuser posted image user posted image ......mal pomisli kje je lumpi blagovna znamkauser posted image user posted image user posted image
petrap........itak da vse počaka......jaz tisto kar je nujno že nardim ,ne da se mi pa vsak dan sesat in pucat kopalnice
sunny.....to je tolk velika firma da ne grejo nobenemu na roko......je rekla da je tko v praksi in se mi ni dalo pregovarjat ker itak nebi nič dosegla......bom mela pa ko pridem s porodniške 36 dni dopusta kar pa tud ni tko malo........mam pa že zdej ene vrste dopust k sem domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.10.2008 11:38:44   
sunny24
Ja, majchy, sej vem. Na enih firmah je tko, da se nič ne da zment. Naša firma je tudi ena ogromna zadeva (HIT), pa so vsaj tolko, da se da vse zmenit. Jst bom tudi šla zdej en dan, ko nesem bolniški list se zment za dopust-sicer neki smo se že menli, tko, da ne bo problema. Če pa bojo kaj komplicirali, bom teh 23 LD pokurla od 25.11. do konc leta, pol pa s 1.1. upalim še dopust za 2009 in mi ostanejo praznične ure (ki ne propadejo) za po porodniški.

Ja, Lumpi je pa ena taka kvaliteta, da te kar na rit posede...

cati, veš kaj, jst bi tudi sonček mela...Sem ti prov fouš! Super, da je bolečin manj, pa da bi čimprej zginle!!! user posted image user posted image user posted image

petrap, vse počaka! Sam včasih bi rada mela eno čarobno palčko in bi mal zamahnla s kavča in bi blo vse tipi topi pospravljeno, zloženo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.10.2008 11:41:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
kje pa ste vse........imam spet samogovore..........vas bom zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za bolniško tak da uživaj nosečnost in se razvajaj pol bo druga muzikauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ti nas kr zamenjaj če najdeš kje boljše k smo me nam prid povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se tud ponoči sam zaradi WC-ja zbujamuser posted image sem tok jezna pol pa nazaj zaspat ne morem k al moj smrči al pa glasno diha (čas prehladov in takle prehodna obdobja ma vedno težave z dihanjem)

glede lege posteljice je popolnoma vseeno kje je važno je da ne prekriva MV..... tak da ne skrbite tak al tak je pa ta položaj pomemben kasneje tak da uživajte in ne razmišljajte važno da dete brca in se razvija.....

dons mam spet posravljanje v planu včeraj smo pisalno mizo mal odrezal in jo postavli na hodnik tak da mamo zdej v dnevni placa za cele žure in predvsem za prometno ureditev malih avtomobolčkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Florjan se ful veseli dojenčka..... se kr bojim da bo razočaran ko bo videl da je tak maliuser posted image in da se ne more z njim igrat.... kr naprej govori kako bosta letala pa skakala......  včeraj je naredil prvi samostojni premat vam kasneje dam link do filmčka če mi ga rata naložit včeraj ni šlo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.10.2008 11:50:48   
Čebel@
katjuša.........full dober da se  florjan veseli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ste pa takoj reagirale ko sem rekla da vas bom zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image  druge so še manj zgovorne k veuser posted image user posted image user posted image  bom kar še neki časa tuki........vsaj do februarjauser posted image user posted image
sunny.........pa tud če mi dajo samo robčke za rito je bolj kot nič.........pa okol 200 everčkov nakažejouser posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas se ne da nič zmenit ker je preveč nadrejenih in če eden zaštrajka se vse ustavi........je iz velenja prosila če jo lahko prestavijo v celje da se nebi tok vozila da sta se področni vodja in direktor druge enote strinjala,naša direktorca pa ne in se more reva še naprej vozit ne vem kilometrov na danuser posted image user posted image user posted image  ma mal so čudni kle pri nas v službiuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.10.2008 11:54:45   
sunny24
O, je pršla Katjusa nas mal pogledat...Sej verjamem, da si polno zaposlena z rihtanjem pohištva in da uživaš...Ti kar, boš pol nadoknadla za vse nazaj, ko bo vse pošlihtano!

Kaj vse hodiste lulat ponoči...Joj, jst prov nč ne grem, še zbudim se ne, spim ko medo...user posted image  

Edino danes ponoči sem mojga napiz.devala (sorry izrazu) ene pol ure ko je pršu domov sred noči...Ob 16h je šou ven in mi reče pridem hmali...Tko, da je blo kar glasno pri naši hiši sredi noči. In zdej še spi, učeri smo rekla da gremo danes na Obalo, zbudila sem ga že ene 3X ampak ni reakcije...Bujše za njega, da dvigne rit in da sploh gremo dol, k če ne, bo tiha vojna kar neki dni trajala...user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.