|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 19:43:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Želvica me ne bomo kr tak obupale. Nič bit slabe volje. Glej bo že držalo, da je v vsakem slabem nekaj dobrega, čeprav tega en čas v vsaki krutosti ne vidimo. Jaz ne bi spoznala vas srčic in verjetno ne bi cenila tolk ljudi okrog sebe kot jih zdaj. Z mojim si ne bi ratala tolk nerazdružljiva.....in sigurno ko bomo user posted image  ne bomo na ta dosežek gledale kot no fajn, pa smo noseče, ampak kot uresničitev najgloblje v srce postavljenega cilja. Vsaka pot, ki je težka prinese tolk slajši cilj!!!!!!!!

Ljubica si ti vidla kolk lepši so naši ivf/icsi otročkiuser posted image ......pa najboljše starše na svetu dobijo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ne bi mogla bolj napisat, kot si. Tudi sebe vidim v sem kar si napisala (kar se nama je zgodilo in dogaja, ter moja razmišljanja).

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
20.10.2008 19:44:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Zarja nč vrjet statistiki, mene je v prvem postopku na cedilu pustilauser posted image marsikatera pa je uspela, kljub slabšim statističnim cifram. Prstke stran od računalnika, no samo nam se pa kar javljajuser posted image

no, ti je že želvica čisto lepo povedala. Statistika je tu le zato, da nam ni dolgčas in lahko malo računamo.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
20.10.2008 19:45:23   
želvica99
Se strinjam kar se piva tiče. Se mi je tko frajarsko zdelo, ko sem ga v vozek tlačla pred postopkom - pa me mami zaskrbljeno gleda in me opozori, da se ga bom navadlauser posted image ja ja, če še dolgo ne bo ratal se ga bom pa resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.10.2008 19:45:26   
gigi1
Lučka draga ti kar vprašaj. Se že kakšnih 20 let ljubiteljsko ukvarram s tem katera hrana in zelišča so za kaj dobra. Nisem sicer tako podkovana glede naših težav kot nrp Hope, Abra, Ledenka, Šuki...ampak bolj na splošno kaj je dobro za zdravje in določene težave...

Gospodarica user posted image  dans je res en čuden dan. Tud ta nizek sonce ni dober za vse. Je pa boljš kot dež. Saj bo šlo naslednjič. Ti bomo virtualno kinderčokoladko v torbico skrile user posted image

Netkič jaaaa smo že preveč utrjene user posted image  user posted image  user posted image

Želvica res je težek dan, vendar se ne smeš pustit j.bat kakšni depri. Kar naredi si kakšno vročo kopelj, spij kozarček rdečega vinčka, mal se razvajajta pa bo hitro user posted image  prišla. Vem kakšni so občutki...tale s-fact se meni zdi največji strup kar jih jemljemo user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.10.2008 19:48:32   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Daisy - se od včeraj stanovanje šajna?user posted image

Dec je bil zjutraj sam doma, posledice so jasno vidne. Sicer še ni uspel vsega razdejati, ne dvomim pa, da mu bo do petka uspelo. user posted image user posted image user posted image

Paddy in zup2 user posted image user posted image

Dajča, kolk simpatično, da ti je v mejah normale slabo.  user posted image Še malo pa bo drugi UZ... Jaz bom takrat že na Sju. Pa nič bat, ne boš me zamudila, če ne prej bom punim tule pol ko bom v bolniški, predvidevam, da nekje sredi novembra.

Zarja, supersko si tole zrihtala. Kaj to malo šarma naredi. user posted image  Bravo mami!!

Kalina čestitke za tako fenomenalen rezultat. Razturaš!

Vijoličnabunka z imenom gigi, a je že padlo kakšno pivo, al nonstop delaš?

Sonček super za fantka.

Lubenicožer helou user posted image .

Mbd čestitke!

Lučka user posted image  Ti drogerašica. user posted image user posted image user posted image  Saj prav, da je na izi. Še prehitro stresno rata.

Želvi slabo voljo na stran. Kaj pa maš za obupat okol IVFjev. Malo bolj z rezervo jih jemlješ, živiš dalje in pač hodiš, dokler zmoreš. Ko pa ne moreš več, pa tud obupan po moje več nisi. Tole je malo zmedeno napisano. user posted image  Bom že enkrat pogruntala...user posted image user posted image user posted image

Tolk na hitro. Dajte povedat, kdo je že pisal o lekarni Fernetti, da je prestavljena? Krucefix? A se kdo spomni? Na guglovem zemljevidu je še stara lokacija.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.10.2008 19:51:30   
želvica99
Gigi maš prov, tale Suprefact je od user posted image , pa se mi je zdelo, da nimam nobenih stranskih učinkov, da sem kotuser posted image v vodi in evo ga hudička zahrbtnega, me pa po psihi udari, bi ga kr user posted image .Sam sj vidš, da udar tud nazajuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.10.2008 19:52:24   
DaisyE
Kaj ste neki s pirom pogruntale? Da pomaga samo, če ga drugače ne piješ? Ajme meni, pa je šla še ena arcnija za boljše folikle po vodi. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.10.2008 19:52:49   
gospodarica

Srčice jaz mam eno pitanje čist tako statistično bolj. Kolkim je ratalo s pingvinčki? Kr tu gor kar berem ste vse bolj s svežimi dobile +++++++......sem malo štofirla po netu pa vidim, da je uspešnost za več kot polovico slabša....user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš kako ti jaz rečem....sploh ne beri več kaj na netu,bedarija.
res je uspešnost slabša,ampak zaradi tega se ne obremenjuj preveč.če je tista pikica med zamrzjenčki prava se bo ugnezdila pa naj bo kar hoče.uspešnost gor ali dol...
ti povem neki?prejšnji teden ko sem bila pri svojem G in sem mu povedala da mi je reš rekel,da mi je ustavil slab zarodek,mi je rekel tako: punca moja ne obremenjuj se...pred parimi meseci je k meni prišla pacientka(stara 41) češ da so ji na kliniki vstavili ful ful slaba zarodeka ki nista bila za nikamor.pa se je jokala...so ji naredili zadnjo punkcijo,ker je pač že toliko stara.a veš kaj je pa danes?oba zarodka sta se prijela.in danes je noseča....

tako da punce nič se ne obremenjevat.ravno danes mi je ena gospa rekla (je dala to vse skoz,z možem sta šest let hodila na IVF/ICSI)da je treba it v postopek čisto sproščen z mislijo kar bo pa bo...to da se obremenjuješ je najslabše.zato pa vse ki se vam ni izšlo glavo pokonci in veselo naprej...mislit je treba za naprej ne pa sklanjat glavo in se obremenjevat zakaj ni šlo ali zakaj ni uspelo.
ok malo sem vam zabluzla...upam da veste kaj sem vam hotela s tem sporočit?!

lep večer še naprej...dobim frizerko na obisk.se bom začela malo razvajatuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.10.2008 19:53:55   
gigi1
Dejzi mam glih najino tanartaljubšo redečo piksno v roki user posted image .
Mislim, da je za lekarno res pisal Krucefant user posted image

Želvi evo vidiš, sam taprav orožje je treba zbrat za kontraudarec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4584
20.10.2008 19:54:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Zarja, supersko si tole zrihtala. Kaj to malo šarma naredi. user posted image  Bravo mami!!

ja zjutraj sem šla dat kri, pol k frizerju pa nazaj v akcijo. In glej....december bo moj!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
20.10.2008 19:55:58   
miska73
Danes se dan ni začel ravno vzpodbudno.

Zup2, Paddy in Gospodarica user posted image user posted image user posted image

Kalina
   super za user posted image user posted image   in 4 pingvinčke

Zarja, tako je prav, da si polna pozitivne energije in da komaj čakaš, da greš po svoju dečicu.

Netka, Žiži, Mlinčka, kako ste ljubljanske kokice moje. A pridno tolčete pivo in jajčke.

Vaši vpisi pritegnejo bolj kot čik, počasi postajam odvisen! Danes sem skoraj da zamudil v službo....

KruceFiks, user posted image user posted image user posted image a ti si že tudi zasvojen. No nam vsekakor paše tvoja družba.

Sonček, še tukaj user posted image za fantka. Zdaj pa lahko začneš na veliko nabaljat stvari v modrem.

MBD, čestitke za korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ste vredu in da boste čimprej doma.

Gospodarica, ne sekiraj se, če ni šlo v prvo. Men se je šele v tretje posrečilo nardit izpit.

Lučkica, verjetno je prou fajn, da si takole na vrat na nos padla v posotpek, bo šlo verjetno vse mal bolj na izi.

Ancibanci, vso srečo jutri. Pa kej protibolečinskega ne pozabi.

Želvica, tebi želim, da boš čimprej na trdi drogi user posted image Pa probaj odmisliti negativne vpilive. Tule gor najdeš toliko pozitivnega filinga, da se ti res splača tu viset in pojamrat in delit z nami probleme.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.10.2008 19:56:54   
gigi1
Gospodarica se kar podpišem pod tvoje besede. Nič niso zmedene, so zelo na mestu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.10.2008 19:57:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jz mam pa samo tazelene doma user posted image . In ne, ne govorim o hajniju.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.10.2008 19:57:13   
želvica99
Daisy vse sem razumela, nč skrbetuser posted image . Punce ve ste zakon res, brez vas bi človk še res prezgodaj obupal. Kar se pa stanovanja tiče, je moj sicer pedanten, ampak muca oddela svoje - skače iz hiše na dvorišče in nazaj stokrat na dan, ker ona je pač naša caricauser posted image

Punce grem na eno pjačko ven, hvala vam, se javimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.10.2008 19:58:46   
zarja1
pa ja.....sam ven iz svoje kože pa čist ne morem Gospodarica, čeprav vem da maš prav.....Jaz sem že po naravi mal analitika, pa morm skoz mal vse preštudirat.....pol pa enkrat gor, drugič dol.....

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.10.2008 19:59:28   
zarja1

Boško je zakon!!!!!!! Al si slučajno Becksa kupla?!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.10.2008 19:59:55   
gigi1

Uff, moje sožalje user posted image . Pri nas pa tega nikoli ne najdeš user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.10.2008 20:00:34   
miska73

Kaj ste neki s pirom pogruntale? Da pomaga samo, če ga drugače ne piješ? Ajme meni, pa je šla še ena arcnija za boljše folikle po vodi. user posted image user posted image user posted image

Dejzi, mogoče pa pri tistih, ki ga sicer pijejo, pomaga povečanje odmerka na primer na 3x dozo. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.10.2008 20:00:54   
gigi1
Želvi lepo se imej in sprosti se user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.10.2008 20:01:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejzi, mogoče pa pri tistih, ki ga sicer pijejo, pomaga povečanje odmerka na primer na 3x dozo. user posted image

Uuups ta bi bla pa že mal prehuda user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.10.2008 20:03:04   
miska73

Gospodarica se kar podpišem pod tvoje besede. Nič niso zmedene, so zelo na mestu user posted image  user posted image  user posted image

Gospodarica, res si lepo napisala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.10.2008 20:03:52   
miska73
Punce, kaj pa v obdobju med punkcijo in transferjem. Ali je pivo tudi priporočljivo? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.10.2008 20:05:03   
DaisyE
Želvi privošči si!

Jaz grem pa pakirat, ker me čakajo selitve narodov. Jutri (biradaverjelapanemoremveč user posted image ) nama pridejo hodnik rihtat, pa se ne bo smelo po njem hodit, zdaj moram pa resno razmislit, kaj vse človek potrebuje za dve noči od doma.

Aja še za s-fact mi povejte. A začneš zjutraj al zvečer. Sem se hotla na Reškota koncentrirat, ampak mi pogled na režečega se moža tega ni dovoljeval. user posted image user posted image user posted image  Mah saj verjetno je vseeno. Bom začela zvečer, da bo stara zaloga bolj dolgo trajala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.10.2008 20:05:27   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Punce, kaj pa v obdobju med punkcijo in transferjem. Ali je pivo tudi priporočljivo? user posted image

Ne, je pa še zadnji vlak user posted image  user posted image  user posted image . Po ET sam še brezkofeinsko rula user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.10.2008 20:06:10   
DaisyE

Boško je zakon!!!!!!! Al si slučajno Becksa kupla?!user posted image

Če bi bil Becks, ga že ne bi bilo več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?