lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Lučka, ti pa že kar na špikicah ? Kaj nista bila najprej za novembra z atom zmenjena? Bla, pa je rekel, da ne bomi nič čakal, da potem pridem šele konec nvembra na vrsto, on pa bi si decembra raje vzel malo dopusta, ker tako in tako jih na koncesijo nima več, samo samoplačniško pa ne bo delal. In tako je prišlo, da sem že v akciji. Še dobr, da sem ga v sredo klicala, ko sem imela 1. dan , da smo takoj naslednji dan štartal. Zato pa sploh še ne dojemam, da sva spet v akciji in sem vsaj bolj na izi. paddy jazzz, samo da si boje. Pa kar lepo še naprej pridno pij. Vidiš, pri emni je pa drugače, vsak dan popijem 3-4 litre tekočine, včasih še več. Drugače me pa glava začne bolet. kajsica, naj ostane belo, na testu pa naj se pokaže debel +. anci banci, bravo za folikle in stopko. Jutri pa naj bo polno jajčk, da bo imel Reš veliko dela. kako pa je s punkcijo v Postojni, ti je pa dajamaja čisto lepo povedala. zup2 gigi, kako si? Ti imaš vedno tako dobre nasvete za razne čaje in podobno. Hvala. Si moram še jaz zapomnit, če bom kaj rabila. Lana, vse naj naj za rojstni dan sonček, bravo za , zdaj pa hitro urejat sobico za fantka. Pa dobro, da je masaža pasal, samo da je imel žurko ponoči pa malo manj. Gospodarica, žal mi je, da je prišla v vsej svoji veličini. Moram ti pa čestitat, da si se odločila, da greš delat izpit za avto. Kako si opravila vožnjo? Pa še to, sem zelo vesela, ker si tako pozitivna. netka, a ne jajca in pivo rulajo. jaz tudi prakticiram to in kar računam na dober UZ v sredo. Imampa jaz malo manjšo dozo kot ti, "samo" 3 praške. kalina, bravo za , lepo jih grej in čuvaj. Pa še 4 zamrznjenčki te čakajo. Bravo! zarja, prav fino je slišat, da gresta decembra lahko po nove . Potem pa ma da uspe. Kruce Fiks, ja tu nas je kar nekaj exklomifenka, pa nas lahko kar tu vprašaš, da ne boš begal sem in tja. WP, vidva danes kar z užitkom . MBD, bravo za Nika! pija, kako si kaj ti? Se je tempo v službi umiril, a je še kar na polno? Pri nas bo pa november nor mesec, potem pa še december. Bo polno dejavnosti dopoldan, popoldan, s starši, otroki, pa še seminarji.
|