|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POTREBUJEM POMOČ
20.10.2008 14:15:22   
paradis
Punce pozdravljene.

Pred časom sem se obrnila na vašo pomoč, jo pa potrebujem tudi tokrat. Ali pa vsaj kakšen nasvet. O moji težavi (beri  nočni mori) , lahko preberete na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3101634&mpage=1). Z familijo - možem in 7.5 mesečno hčerko zaenkrat še bivamo v bajti mojih staršev. Ta pa sta nevzdržna. Nebom pisala kaj vse se dogaja, saj sem nekaj napisala že v prilepljenem linku. Nevem kaj naj. Z možem (30let oba) zgubljava živce. user posted image Če najina punčka zajojka in joka par minut, se takoj pred vrati oziroma v naši spalnici pojavi moj foter. Da popuser posted image . Ta želi najino hčerko vzet, ne glede, če je čas za spanje!!! Seveda male v nobenem primeru ne dava!! Moti naju vtikanje, sva že povedala, vendar ne zaleže. user posted image Mati se nenehno sprašuje kaj punčki delava user posted image da tako joče. Kot da je edini otrok, ki joka. Seveda je zaspana, spati noče in je cmerava ne glede, če se z njo igrava, jo cartava, nosiva, ... Vsakič govorita kaj naj in kaj naj ne. user posted image Kot da bi bil njun otrok in ne vnučka. user posted image
Kaj naj jima povem, da mi nebosta vsaki; layila po sobi, ko mala yajoka. Res ve; nimam idej, saj ni; od tega ne yale\e.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POTREBUJEM POMOČ
20.10.2008 14:16:36   
Doll
Odselita se na svoje

(odgovor članu paradis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2008 14:17:03   
paradis
Sem opayila komaj sedaj da mi namesto [umnikov in [e nekaterih besed ri[e ynakce. Kako to popravit. user posted image

(odgovor članu paradis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2008 14:18:46   
paradis
IZVIRNO SPOROČILO: Doll

Odselita se na svoje

Ni mo\nosti. Sva v majhnih dolgovih, ki jih je potrebno najprej re[it, pa [ele potem. To bo pa ynalo trajat [e par mesecev.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 14:18:50   
Anonimen

Odselita se na svoje

Ja. Sploh ne vem kaj še čakatauser posted image

(odgovor članu Doll)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 14:20:15   
Doll
Poglej vse se da.Sta še mlada oba lahko delata.Torej  dolgove poplačat in na svoje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 14:21:08   
fricka
Ah, saj mine. Mi živimo s tastom in je počel isto. Pa zraven skoz nergal, da je najbrž zbolela. Pa je minilo. Ko bo večja in bo jasno pokazala, da hoče samo tebe, se bo že umaknil.

(odgovor članu paradis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 14:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paradis

Odselita se na svoje

Ni mo\nosti. Sva v majhnih dolgovih, ki jih je potrebno najprej re[it, pa [ele potem. To bo pa ynalo trajat [e par mesecev.

Stisnta mal mesec dva, poravnajta dolgove, magari prodajta tist za kar sta se zapufala in pejta. Do takrat se pa postavta zase in za otroka. Ključavnco na vrata. Pa mal se zase potegnt-na glas.

(odgovor članu paradis)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 14:32:01   
paradis
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Ah, saj mine. Mi živimo s tastom in je počel isto. Pa zraven skoz nergal, da je najbrž zbolela. Pa je minilo. Ko bo večja in bo jasno pokazala, da hoče samo tebe, se bo že umaknil.

Vsakič ko joče, postanem nervozna ravno zaradi tega, saj vem da se bo spet nekdo pojavil v sobi in pametoval.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 14:33:43   
Anonimen
no jaz sm mela sicer opravka s taščo kar je bolj za j.... kot pa z lastno mami,lepo jima povej da tkole ne bo šle več naprej in da če ne bosta nehala tako težit in rinit v vajino življenje se bosta odselila in vnukinje ne bosta več videla.
jaz mojga tamavčija nisem dala tašči v roke in potem nismo mel tople vode in se mi je snel in ji povedala da tko se to ne gre.
Povej jima da ne morta nase mislit vendar morata na tvojo hčerkico kar pomeni da ona že ima starše pa če jima je prav ali ne.Sedaj si na vrsti ti da opravljaš "poklic" mame ki si ga dobila s tvojo pikico če pa boš rabila pa pomoč pa veš kje sta in ceniš da se boš lahko nanju obrnila in če to ne sprejmeta potem se bosta preselila.
Probi jima tako razložit da če vama ne bosta dala miru da živite kot svoja družinica potem jima dej ultimat,s tem ne mislim da boste čli iz dans na jutr drugam ampak tok da se bosta zavedala da sta pomislila tudi na to možnost in če imata ful rada svojo vnukinjo mislim da bi potem morala priti do nekih kompromisov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 14:33:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Vsakič ko joče, postanem nervozna ravno zaradi tega, saj vem da se bo spet nekdo pojavil v sobi in pametoval.

Ključavnice nimate?

(odgovor članu paradis)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2008 14:34:05   
paradis
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Odselita se na svoje

Stisnta mal mesec dva, poravnajta dolgove, magari prodajta tist za kar sta se zapufala in pejta. Do takrat se pa postavta zase in za otroka. Ključavnco na vrata. Pa mal se zase potegnt-na glas.

Bo treba ukrepat ja, samo mož je mnenja, da nam nebo zneslo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2008 14:35:17   
Anonimen

Odselita se na svoje

Bo treba ukrepat ja, samo mož je mnenja, da nam nebo zneslo. user posted image

Saj ne rabita graščine.
Majhno stanovanje, po možnosti v kkšni hiši(so ful cenejša), mal pazit na izdatke(kupovat sam kar je nujno).....pa bo.

(odgovor članu paradis)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2008 14:36:33   
paradis

Ključavnice nimate?

Imamo, samo se mi zdi noro zaklepat. Takrat bo spet ogenj v strehi, zakaj za user posted image se zaklepamo v njuni hiši. To mi je podmoljeno velikokrat pod nos. Se počutim prav nezaželjeno, medtem ko je sestra za mamo carica, nerglede, da ne pozna bontona, čeprav je diplomirala itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2008 14:44:57   
Anonimen
glede ključavnic se strinjam da bi bil spet ogenj v bajt,kaj pa če bi se res enkrat probal pogovorit samo vi 4?a pa to mate ločen vhod?

(odgovor članu paradis)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2008 14:52:27   
paradis
Ne hiša ima 2 etaži in v njen nas živi 6 oseb (starša, sestra in pa mi trije). Imamo samo eno sobo, no spalnico to pa je tudi vse. Kuhinja in ostalo je skupno. Je pa na voljo še kakšna sobica (saj sta jo bila mojadva pripravljena odstopit, ampak po pogojem, da je nebimidva z možem preurejala. Seveda bi želela midva opremit po svoje z novejšo najino opremo, vendar niu šanse, da bi lahko staro posteljo komu oddali. Mora bit not in pika, pa če služi kaj ali ne. Seveda je postelja exstra velika in za ostalo opremo ni več prostora. Tak da v bistvu nebi bilo not nič našega, zato sva jo odklonila in imamo pač samo to malo špajzasto spalnico oz dnevno v enem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2008 15:33:46   
fricka
Samo ne bodi živčna. Otrok to čuti in še bolj joče. Poskušaj biti mirna. Saj bo bolje, boš videla.

(odgovor članu paradis)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.10.2008 15:46:56   
zinkazi
ppred nekaj minutami sem na www.radostbivanja.org v forumu pod svetovanje staršem spregovorila o otroškem joku. Srečno!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.10.2008 16:08:55   
ronja
pojdite čim več ven, da ju ne bo treba gledat, mala se bo zmatrala v parku in bo doma hitreje zaspala, ti se boš sprostila. Ko pridete domov, zakleni vrata in daj gor listek: "Ne moti!" Potem pa bodi čisto mirna in se ne sekiraj, vsaj ne tako, da bi to otrok videl/čutil, kaj bo. Verjetno bo mala bolj mirna, če boš ti mirna in bo tako manj jokala, ap se bo cikel zavrtel v drugo smer.

čim pa boste lahko, seveda spokajte na svoje!

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.10.2008 17:12:10   
tanikaa
Jaz bi se na tvojem mestu 150% vrgla na iskanje službe. Bilo kaj. Tudi izven svojega foha. In če že zdaj živite na teh 9-ih kvadratih, potem vam bi bila kaka garsonjera pravi mali grad in oaza miru. Pismo, rada mam komfort ampak mir pa še raje. Zato si čim prej najdi službo, potem magari garsonjero in pakujte od teh čudnih ljudi. Saj potem še vedno lahko dobiš službo v svojem fahu in počasi potem lahko greste tudi v večje stanovanje. Pazi, da te to najedanje staršev ne bo stalo zakona.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.10.2008 17:12:13   
karmy
vidva imata samo sobo v bajti? trije člani in ena mala soba? pa saj niso resni no... za ene 350€ pojdite pa si najamite garsonjero, bo saj večja od tiste sobe...

aha se spomnem tvoje prejšnje teme ja, ki sem jo tudi komentirala, toliko punc ti je dalo ideje kaj naredi, potem si pa kar potuhnila, naredila ( zgleda ) nisi nič, zdaj po 2 mesecih pa spet prosiš za pomoč user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 20.10.2008 17:27:04 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.10.2008 17:22:35   
Anonimen
Kaj naj jima povem, da mi nebosta vsaki; layila po sobi, ko mala yajoka

Da se bos odselila in to zelo kmalu.

Verjamem, da ti ni fajn; ampak ce bos samo jamrala, se ne bo nic spremenilo na bolje.

(odgovor članu paradis)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
20.10.2008 18:28:27   
paradis
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

aha se spomnem tvoje prejšnje teme ja, ki sem jo tudi komentirala, toliko punc ti je dalo ideje kaj naredi, potem si pa kar potuhnila, naredila ( zgleda ) nisi nič, zdaj po 2 mesecih pa spet prosiš za pomoč user posted image

Res je! Premalo časa, bi pa lahko vsak dan napisala kaj novega v zvezi odnosi, ki jih sploh ni. user posted image NIsva ukrepala nič, razen pogovora, ta pa ne zaleže. Sem pa že zgoraj napisala, da zaenkrat opcije o garsonjeri ni. Seveda iščema rešitev, vendar je trenutno ne najdeva. Takoj ko bo mogoče, pa sigurno spakirava, saj hčerke ne želim v takem, okolju vzgajat.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.10.2008 18:30:30   
paradis
Problem je glede službe, tudi če jo najdem (jo je težko v našem okolišu in pa danasšnjih časih, res pa je da imma izkušnje, tak da bo to ena prednost, vendar pol ni varjante za malo. Kdo jo bo pazil? Ni šanse da jo pustim doma. Mož pa ima nestalen del. čas. 

(odgovor članu paradis)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.10.2008 19:14:25   
Netopirčy81

Problem je glede službe, tudi če jo najdem (jo je težko v našem okolišu in pa danasšnjih časih, res pa je da imma izkušnje, tak da bo to ena prednost, vendar pol ni varjante za malo. Kdo jo bo pazil? Ni šanse da jo pustim doma. Mož pa ima nestalen del. čas. 

Glej, vse se da če se hoče. Jest se bom mogla vozit 70 km deleč na šiht, s tem, da bom zjutraj mogla tamalo vozit v varstvo k naši mami oz. tašči. Itak, da bi rada delala kje bližje, da bi bila več z otročičkom, vendar enostavno ne dobim, čeprav stalno iščem in iščem. Sem pa vesela, da službo sploh imam.
Glede varstva-lahko poiščeš kako gospo, ki na domu pazi otroke...

< Sporočilo je popravil Netopirčy81 -- 20.10.2008 19:15:02 >

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu paradis)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?