5ra_28
|
Pozdravček, Zdaj sem potrebovala res dolgo, da sem prebrala cel vaš čvek od vikenda, ker cel vikend nisme bila na netu. V bistvu sploh ne rabim brat knjig, če pa imam RR. Količinsko je enako, izvem pa tudi vse. Pri nas je spet sonček, spala pa sem skoraj do 10h! Mislim, da je naša sašša zdaj že drugič mamica, tokrat dvojčic! Čestitke! Ali pa bo vsak čas! Zverinica, kaj si nista videv menjali tel. številk??!! Informiraj nas, ko se ti javi. Jaz sem bila v soboto na rojstnem dnevu našega dvoletnika (jaz mu pravim pol nečak, ker je od bratranca sin, z bratrancem pa sva skupaj gor rastla, kot da mi je brat. Nečakov pa nimam, ker sem edinka, tako da ni noben prikrajšan. ). Joj, so bili ti otroci smešni . Pa kako so si različni, predvsem po karakterju. Se prav pozna razlika med tistimi, ki hodijo v vrtec in med tistimi, ki so doma z babicami, mamicami. Po družabnosti, mislim. Tisti, ki ne hodijo v vrtec, so se bolj držali za sebe ali pa pri nogah mamic in babic. Za otroke je bila torta in mal sladkega in slanega + sokci, za starše pa mal alkohola. No, jaz sem spadala med 'otroški meni'. . V nedeljo dopoldan pa sem še mal risala po moji steni, zdaj sem pa že res proti koncu. Popoldan pa sva šla z mojim na rojstni dan k tašči. Me je kar začel križ bolet, po tolkih urah sedenja. Pa me je njihova soseda (15 let) vprašala, če mali že kar brca??!! Počasi bo že veni brcal. Kaj pa otrok ve??!! Tudi jaz sem prala nekaj novih cotk (od četrtkovega šopinga v C&A), sam zdaj še je previjalna komoda prekrita, zaradi pleskanja. Tako da, komaj čakam da bo vse tip top zloženo in pospravljeno. Glede cotk...kako smešno, da se bolj ohranijo oblačila iz H&M, ki so dosti cenejša, kot pa iz BC, kjer so dražje. Saj boljše da je tako. Tista, ki sem jaz dobila, so vsa iz H&M, pa so še vsa lepa in pisana, čeprav so za starost enega leta. Martka...ti si spraševala za nakazan denar (pomoč ob rojstvu). Denar dobiš nakazan 15. naslednji mesec po vlogi. Link za izračun porodniške pa je tukaj: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp Vrtnica..super, da so ti upoštevali željene mesece za porodniško. Nama je uspelo, a??!! Otika...drevo je super in veliko, sploh pa paše, ker je pohištvo narvno, barve lesa in to... Jaz sem včeraj moje poslilala tudi z gsm-om od mojega. In ko pride iz službe, bom tud prpopala slikce gor. Julika..kaj so te babylove plenice kaj posebnega??? So to bombažne ali za enkratno uporabo???? Kje pa se jih da kupiti??? Ker jaz prvič slišim za njih. Blackcoffee... zdaj pa si dlaa v peto prestavo,a ??? Bravo. Pa saj je užitek pripravljat, a ne??? Za mojo nagledano posteljico sem vam v četrtek napisala, da sem jo najprej videla v BC, potem so imeli akcijo par dni kasnej, potem pa sem ugotovila, da jo imajo v Pikapoki pod redno ceno ceneje kot akcijsko v BC. No, zdaj bom pa še direkt v Lip Poljčane poklicala, če se da tam direkt naročit ali le preko dobaviteljev. A ve katera?? Pa da še tam slišim ceno. V glavnem, ta teden bo naročena!! Komaj čakam! Pa da jo potem moj sestavi. Uh, bo lepo. Včeraj sem pa sem se odločila, da še ne bom rodil na rok.... Eno pohištvo (no, barske stolčke za kuhijno) še imava naročene v Avstriji v Grazu, rok dobave prvi teden decembra. In ker imam jaz rok 6. decembra, sva se do zdaj vedno z mojim pogovrajala, da bo on šel sam po njih. Včeraj pa sem rekla, da bova šla kar oba, da še jaz takrat ne bom rodila! Je moj rekel le, '' a tako si se odločila?? no, pol pa fajn''. Lep dan, Sašša, tebi pa vso srečo!!!!!!!!!!!!