Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.10.2008 9:43:31
|
|
|
|
N _ B
|
Dan. IZVIRNO SPOROČILO: N & B ... smo dobili zeleno luč pediatra in gre jutri v vrtec. Na žalost ni bilo z vrtcem nič. Jaka je v noči z nedelje na ponedeljek ponovno dobil visoko vročino. Včeraj popoldan sva bila na pregledu pri pediatru. Kliničnih znakov, razen smrkanja in pokašljevanja ni. Napotil naju je v laboratorij. Krvna slika pa . Povečani levkociti, CRP, hemoglobin le 114 (sp. meja 120)... Očitno se je vse skupaj začelo razvijati v nekaj več. Sicer iz krvne slike ni mogel točno videti ali gre za ponovno virozo ali pa je šlo naprej v bakterijsko okužbo. Kljub vsemu sva dobila AB Zinnat. Ponoči sem ga morala dvakrat celega preoblečt, ker se je prepotil. Sedajle pa se tamle igra in je prav priden. Vročine zaenkrat ni. Izgleda, da je AB prijel in je P pravilno predvideval. Ker, če bi šlo le za virozo verjetno AB ne bi nič pomagal. Jaz sem doma do cca 11-11.30, ko bo šel Jaka spančkat. Potem šibam za par uric v službo. Zdaj pa grem... So čudne vonjave iz Jakove pleničke. Lep dan in čimmanj viruskov v vaši bližini.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.10.2008 11:16:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaka, zdaj je pa res že čas da se pozdraviš Res upam, da bo kmalu bolje... Naš je zdaj že boljši, je pa tudi kuhal do 39, tudi 40, od četrtka do nedelje. Sva ga močila z obkladki vsako noč, ker bi lahko spet krč dobil. No, samo da je zdaj vse ok in gre jutri že v vrtec. Sem res zelo vesela Nekatere ste sicer že opazile , ostalim pa naj povem, da sem ponovno srečka nosečka. Rodila bom enkrat maja. NS imam naslednji teden, takrat bom vedela kaj več. Mi je pa slabo, vrti se mi ,na splošno sem tako slaba kot že dolgo ne. Pa saj bo tudi to minilo, upam da kmalu. Lepo se imejte, polupčkajte svoje malčke pa ostanite zdravi!
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.10.2008 13:08:23
|
|
|
|
Kati81
|
FLASK_A ja čestitke, kok lepo. Me veseli da je Jaka bolje. KAja je pa samo v nedeljo cel dan kuhala, ni in ni padla vročina pod 38.5, skoz je blo nekje okrog 39, pol zvečer okrog 10 ji je pa začela padat in ni nič več narasla, tko da smo šli v ponedeljek normalno v službo, dons sem pa mal prej fertik tko da sem že doma in Kajči pa spi. Nič šibam LP
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.10.2008 19:23:18
|
|
|
|
mentos
|
Flask_a: čestitke, da boste ponovno zibali
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.10.2008 19:45:51
|
|
|
|
ŠpelaP
|
FLASK_A - čestitke za novo nosečnost!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.10.2008 20:47:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
hvala Se sploh ne počutim kot . Če ne bi imela tipičnih znakov, bi šlo to kar mimo mene Sem pa danes Jaka na pregled peljala, ker mi je bil ful čuden in je zdravnica ugotovila, da ima vneta ušesa. Najprej je bila okužba s virusom, sedaj pa je prešlo na bakterijsko okužbo in tako je mali na Hiconcilu do konca tedna. Revež zaradi vnetja ni mogel čez dan nič spat, ker ga je bolelo. Pa je raje racal kot pa počival. Zdaj pa bo menda vse ok, samo da še tega hudiča preženemo.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 15.10.2008 7:35:00
|
|
|
|
Drnula
|
Flask_a čestitam Preden zalaufam z delom še kavica in rr Bolj na hitro, ker zjutraj sem običajno prva in sama in lahko v miru lažje kaj naredim. Uh že nuhalna je tu ... to bo veselo. Midva bova tudi kmalu kaj zrihtala. Moj že kar navija, pa tudi jaz postajam vedno bolj navdušena nad idejo . Kaj pa ve? Neca je včeraj celo noč rogovilila. Ni in ni mogla spat, samo premetaqvala se je , usedla pa spet vlegla pa na kolena pa .... nič ji ni pasalo. Danes pa je zvečer zgledalo da bomo vajo ponovili pa je potem zaspala in spala do jutra lpp
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 15.10.2008 8:12:11
|
|
|
|
KT
|
FLASK_A ČESTITKE Prekrasno ti želim!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 15.10.2008 8:19:16
|
|
|
|
melaverde
|
jutrooo FLASK_A, čestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepo nosečnost in zdravega otroka ti želim.... Ma sem prav vesela, da je spet toliko nosečnic...mi bomo še počakali na vrsto Nena26, lepa kopalnica!! meni je zelo všeč vse kar je drugačno Drnula, imam enake probleme kot ti...luči tudi nam še marsikaj manjka v hiši, pa sva notri od valovega rojstva. najbolj se obremenjujem z lučmi, ker bi rada vse enake (vsi prostori odprti) in take ponavadi stanejoooo upam, da bo prišlo tudi to na vrsto... za bubane !! Mi smo tudi spet v vrtcu ampak Val še zmeraj kašlja mu dajem sirup, pa prsa mu mažem in ne pomaga... kaj pa materina dušica?? zakaj točno se uporablja in kako???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.10.2008 21:49:12
|
|
|
|
Kati81
|
Ja Drnula smo na istem, midva tud počasi razmišljava, da bi spet kaj naštimala, ampak se pustiva presenetit, ko bo bo. Bi pa rada spet imela kako malo bitjece v hiški. K naša nagajivka je že kar velika in kaže veliko zanimanje za dojenčke. Ampak kot pravim ko bo bo. No nam je končno ena 4ka pokukala ven, zato je tudi imela v nedeljo vročino, sam ni pustila pogledat tko da nismo vedeli kaj je. Nič grem spat, lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.10.2008 20:45:29
|
|
|
|
tropical
|
FLASK_A čestitke še tukaj za nosečnost. No jaz vedno prebiram vaš forum, sej sem tudi jaz junijka. Časa nimam veliko, da bi kaj pisala tu gor, ker mi delo, šola in tamali ne pustita. Tamali je v varstvu pri babici in dedku, ko grem v službo. Pred pol meseca sem imela ss tako, da zdaj moram počakati na prvo , bomo lahko delali na babyu nazaj. Žal baby ne bo majski mogoče pa bo kaj avgusta ali bolj pozno. Drgače shodil je pa pri 12 mesecih pa pol. Ali mažeste vaše otročke s čim ko jim izraščajo zobki. Našega zelo boli, ker mu izraščata obe petici spodaj. No zdaj moram pa končati, ker tamali se je zbudil. Drugič bom napisala kaj več. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.10.2008 21:42:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
hvala še enkrat, punce! Joj, upam da bo šlo, me kar skrbi kako bo potekalo vse skup Zdej ko sem začela razmišljat, me vedno bolj skrbi vse skup Ja sej, kje sem imela pa prej glavo ane Kati, ja super da zobki ven rinejo, vsaj veš zakaj vročina. Naš ima že obe petki spodaj, ter po novem obe štirici zgoraj. Je bil pa en tak revež, naenkrat so mu ven lezli trije pari zob- spodnje dvojke ter petici pa zgornji štirici. Najbolj zoprni zobki. Zdaj pa so vsi lepo zunaj in Jaka je pravi mali zobek ko se nasmeje Proti bolečinam sem mu mazala s Calgelom pa Calpol je dobil, če sem se spomnila pa še mal vina po dlesnih. Ampak ni kej, boli vseeno. Lahko nočko vsem!
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:04:10
|
|
|
|
n€na
|
en lep pozdrav moja miška spi jaz pa sem si vzela malo časa, da vas pozdravim in vam potožim najprej tebi FLASK_A čestitke za tvojo novo in pusti se razvajati. Tudi midva z mojim že kar nekaj časa delava na drugem vendar nama enostavno ne rata. Mogoče po novem letu ko se bomo selili in bo manj skrbi. tropical tebi pa in ne obremenjuj se preveč in kot bi mignil bo nova tukaj. Zala ima danes nekoliko vročine in kot je videti jo ima zaradi zobkov, saj ji lezejo ven že zgornje trojkice. Upam da pridejo kmalu ven ker je res boga jaka- ti imaš pa že lep nasmeh, ker imaš že skoraj vse zobke zunaj
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:13:22
|
|
|
|
nky 23
|
lep pozdav po zelo dolgem času! FLASK_A čestitke!!! no naš Kevin sedaj spančka jaz pa sem prišla napisat par stavkov. Vidim da vaši malčki lepo pridno napredujejo, pridno nagajajo mamicam , no tudi naš je pravi mali . Govori še sicer ne, ne vem ali je len ali se mu pač ne da, zastopi več ali manj vse. hvala bogu da je še tako lepo vreme, smo lahko večino časa kar vzunaj... no pa da sa še pokažem malo:
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:23:30
|
|
|
|
n€na
|
nky tvoj kevin je pravi princ, verjetno imate že precej dolgo čakalno listo za neveste Govori še sicer ne, ne vem ali je len ali se mu pač ne da, zastopi več ali manj vse. tudi moja noče nič govoriti, zastopi pa vse, najlažje ji gre od ust oponašanje živali, mama in ata, pa še kakšna teta se vmes najde In tudi mi smo cele dneve zunaj, sploh kadar je tako lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:36:20
|
|
|
|
nky 23
|
ja pri nas je tudi mam, ata, deda, baba, in pa muuuuu tukaj pa se seveda konča... ja res je pravi šarmer z modrimi okami, pa vsaki punčki, ki jo vidi lupčke pošilja in se tako fino smejčka...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:43:23
|
|
|
|
n€na
|
A niso prisrčni ti naši malčki, ki se imajo med sabo tako radi. Zala ima v vrcu enega fantka zelo rada, kar naprej je z njim in se ljubčkata in objemata. Vzg. pravijo da sta najbolj lušna. In tega fantka je hotla Zala prvič v vrcu vsega pogrist in da ni prišlo do incidenta so ji vzg. govorile, da naj mu da ljubčka in od takrat naprj sta nerazdružljiva.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:45:17
|
|
|
|
nky 23
|
ja res so tapravi in včasih kar težko verjamem da je komaj toliko star saj je tako prefrigan, tako pameten, tako oh in sploh ampak je pravi cuker ja...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:48:03
|
|
|
|
n€na
|
meni mi je kar mal žal, da včasih ni bilo take tehnologije kot je sedaj. Jaz Zalo kar naprej snemam, da ji bom lahko pokazala kakšne vragolije je špičla.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:50:14
|
|
|
|
n€na
|
kaj pa vaši škrati kaj jejo takole čez dan? Moja bi jedla samo pašteto, monte in juhice, kaj drugega ji ne gre najbolje.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:50:57
|
|
|
|
nky 23
|
ja mi mamo tudi že dva velika albuma polna in kar nekaj kasetk posnetih, mi že vsi pravijo da pretiravam, pa saj od viška ne boli glava
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:55:27
|
|
|
|
n€na
|
men se to ne zdi nobeno pretiravanje, bo imel vse zanimive dogodke lepo prikazane v filmu in sliki.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 13:59:06
|
|
|
|
n€na
|
grem jaz počasi, da bom imela pripravljeno kosilo, ker se bo zala kmalu zbudila. nky bilo je lepo poklepetat s tabo in oglasi se še večkrat. lep dan
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.10.2008 14:00:26
|
|
|
|
nky 23
|
ja jaz se grem pa za ven zrihtat dober tek!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 20.10.2008 11:43:59
|
|
|
|
n€na
|
dan, mi še vedno nismo nič boljši, sva bile z Zalo včeraj v dežurni in je zdravnica rekla, da ima angino. Mora biti prav zoprno takim malim otrokom, kadar imajo angino, ker je še meni hudo ko ne morem pit kaj šele jesti. V sredo imava kontrolo pri svoji P in bomo videli kako je kaj z angino. Dobili sva Ospen in upam da bo kaj pomagalo. poleg tega, da je imela skozi visoko vročino ji lezejo še zobki ven, ki so že skoraj zunaj. lep dan vsem junijkam in njihovim škratom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?