birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja, to je naša kravčka, Šon...mislim, od none kuža. Je full crtl, pa dober fuzbaler... Pa ko se da na zadnje tace in se mi nasloni na rame, se gledava iz oči v oči, pa sam mal manj kot 50 kil ma... ne, res je fejst kuža...so mi všeč takšni kužki...samo jst ne morem imet takega kužka ker se bojim velikih kužkov.... Tanci..nismo vprašali koga bomo imeli...... Ajvy, zate bi bla pol tale naša kuža, je ogromna ampak pr njej bi pa zgubla strah Mislm, mal je tud moja, čeprov originalno je od tašče, novofudlanka, že ene 12 let stara pa že mal zlo lena Sam tok prjaznega psa pa potrpežljivga pa ne vidš. Kaj Neli na njej zganja pa kaj je od mojga nečak z njo počel je, mislm, da pes tud mrdne ne, ma ne moreš verjet. Še zacvil ne ko jo mala pohodi al pa ko jo jst pohodim, nč. No ja, ma pa čez 60kil... zna bit...po mojem če bi imela takega kužka od majhnega..bi se znalo zgodit, da bi zgubla strah.....tak pa...ne vem-... zato mamo mi Neota...ki ima komaj 5 kil.... Sej Ajvy, jst sem skoz živela v bloku, prej smo mel pudlco, zdej mamo (oziroma naši majo) pa tibetanskega terierja (ki ni terier, ampak paše pod tibetantske pasme, velka pa približn kt prej naša pudlica, ma sej je v albumu nek tud moja kuža pa njeni mladiči). Tko da šele k sem z mojim začela sem mela prvič stik z velkimi pasmami... Sam ta psička je res vzor prikupnega velikega psa, crkljiva k mejhn kužek Ja, velik nas je gor, sam jst probam vmes mal Sveto pismo brat Ej, stara zaveza je eno živo klanje