|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
19.10.2008 20:47:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

akvalina, čestitem za punčko!!! user posted image user posted image user posted image

Z mojim sva oba imela občutek, da bo punčka in kot zgleda, je bil pravi občutek...Bravo mi2! user posted image user posted image user posted image

Sam ej, punce res prevladujejo v februarju...bo vse roza...

jjjjjjjjjjeeeeeeeee..roza user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.10.2008 20:48:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Tancy, najboljše, da počakaš do februarjauser posted image  takrat boš 100 procentna. tam

to je pa tudi res.....takrat nauš rabla z aviona dol gledkatuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.10.2008 20:49:06   
witto
Akvi user posted image user posted image user posted image  za punčko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.10.2008 20:52:25   
sunny24
ajvy, super, da je vse v redu!!! user posted image user posted image user posted image  To je bilo tudi nam najbolj važno!

rebeka, sam da je uspelo!!! user posted image   S skupnimi močmi nam hitro uspe!user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.10.2008 20:56:37   
Ajvy
Sunny..ker lep kužek user posted image user posted image user posted image user posted image

(gledala sem v album)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.10.2008 20:58:15   
tanci29
ajvy-a ti si vprašala kaj boste imeli....ja itak da je najbolj važno da je vse ok...

birdy-nisi povedala a si lepo videla in ali ti je bil ušeč 3d...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.10.2008 20:59:36   
sunny24
Ja, to je naša kravčka, Šon...mislim, od none kuža. Je full crtl, pa dober fuzbaler...user posted image user posted image user posted image  

Pa ko se da na zadnje tace in se mi nasloni na rame, se gledava iz oči v oči, pa sam mal manj kot 50 kil ma...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.10.2008 21:04:47   
Ajvy

Ja, to je naša kravčka, Šon...mislim, od none kuža. Je full crtl, pa dober fuzbaler...user posted image user posted image user posted image  

Pa ko se da na zadnje tace in se mi nasloni na rame, se gledava iz oči v oči, pa sam mal manj kot 50 kil ma...user posted image

ne, res je fejst kuža...so mi všeč takšni kužki...samo jst ne morem imet takega kužka ker se bojim velikih kužkov....

Tanci..nismo vprašali koga bomo imeli......user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.10.2008 21:17:38   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-a ti si vprašala kaj boste imeli....ja itak da je najbolj važno da je vse ok...

birdy-nisi povedala a si lepo videla in ali ti je bil ušeč 3d...

Ja, lepo se je vidl, edin mal sem žalostna k mam ful mal na cd-ju. No, pa še enkrat so prtrdil spol, tko da odpadt oziroma zrastet očitno ne more nič več. Je tud G rekla tko. Pa vse je ok, to je pa itak najbolj važn.user posted image
Vidu je pa več moj k jst, sej je včasih k men obrnila sam je pa sama G rekla da ona ma tak monitor gor, da je edin to s tem UZjem narobe k morš prov monitor obrnt da lohk kej pokažeš. Mela sem pa eno iz Velenja, a je bla Lukman, neki tazga mogoče, je rekla da je privatnica, pa še eno hrvatico.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.10.2008 21:18:15   
birdy

Sunny, kera pasma pa je to? Res lep kuža!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.10.2008 21:21:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ne, res je fejst kuža...so mi všeč takšni kužki...samo jst ne morem imet takega kužka ker se bojim velikih kužkov....

Ajvy, zate bi bla pol tale naša kuža, je ogromna ampak pr njej bi pa zgubla strahuser posted image  Mislm, mal je tud moja, čeprov originalno je od tašče, novofudlanka, že ene 12 let stara pa že mal zlo lenauser posted image  Sam tok prjaznega psa pa potrpežljivga pa ne vidš. Kaj Neli na njej zganja pa kaj je od mojga nečak z njo počel je, mislm, da pes tud mrdne ne, ma ne moreš verjet. Še zacvil ne ko jo mala pohodi al pa ko jo jst pohodim, nč. No ja, ma pa čez 60kil...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.10.2008 21:23:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, zate bi bla pol tale naša kuža, je ogromna ampak pr njej bi pa zgubla strahuser posted image  Mislm, mal je tud moja, čeprov originalno je od tašče, novofudlanka, že ene 12 let stara pa že mal zlo lenauser posted image  Sam tok prjaznega psa pa potrpežljivga pa ne vidš. Kaj Neli na njej zganja pa kaj je od mojga nečak z njo počel je, mislm, da pes tud mrdne ne, ma ne moreš verjet. Še zacvil ne ko jo mala pohodi al pa ko jo jst pohodim, nč. No ja, ma pa čez 60kil...user posted image

zna bit...po mojem če bi imela takega kužka od majhnega..bi se znalo zgodit, da bi zgubla strah.....tak pa...ne vem-...
zato mamo mi Neota...ki ima komaj 5 kil....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.10.2008 21:36:43   
Ajvy
Pa kje ste punce..tolk piše kolk vas je gor...pa nč nobena klepetavo razpoložena , al kuko??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.10.2008 21:38:06   
sunny24
birdy, Šon je mešanc med aljaškim malamutom in kraškim ovčarjem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.10.2008 21:43:00   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

zna bit...po mojem če bi imela takega kužka od majhnega..bi se znalo zgodit, da bi zgubla strah.....tak pa...ne vem-...
zato mamo mi Neota...ki ima komaj 5 kil....user posted image

Sej Ajvy, jst sem skoz živela v bloku, prej smo mel pudlco, zdej mamo (oziroma naši majo) pa tibetanskega terierja (ki ni terier, ampak paše pod tibetantske pasme, velka pa približn kt prej naša pudlica, ma sej je v albumu nek tud moja kuža pa njeni mladiči). Tko da šele k sem z mojim začela sem mela prvič stik z velkimi pasmami... Sam ta psička je res vzor prikupnega velikega psa, crkljiva k mejhn kužekuser posted image

Ja, velik nas je gor, sam jst probam vmes mal Sveto pismo bratuser posted image  Ej, stara zaveza je eno živo klanjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.10.2008 21:44:33   
birdy

birdy, Šon je mešanc med aljaškim malamutom in kraškim ovčarjem

A veš da se mi je zdel da mora bit mal kraškega ovčarjauser posted image  Men je pa to najlepši možen pes, bi ga prec mela, sam pravjo da jim moraš kr dost časa posvetit pa vzgoje ker če ne je mende z njimi križuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.10.2008 21:56:32   
sunny24
Ja, s temi velikimi psi je treba mal bolj delat, se mi zdi. Naš je bil v šoli, pa pol se je nona full z njim ubadala...in je res zlat kuža. Uboga vse, pazi hišo, če mu rečeš naj gre po nono, gre v hišo, jo prime z gobcom za roko in jo ven pripelje, pošto prinese-mu jo da pošter kar v gobec...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 22:04:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.10.2008 22:31:09   
sunny24
kolumbo, super za 110 days to go...user posted image

Hm, punce, jst nemško nič ne zastopim, zato naj me ena prosim razsvetli...danes smo pri Puškotu dobile neke vzorčke...eno je intimno milo, kaj pa je uni tonik - gesichts tonic?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.10.2008 22:32:41   
sunny24
Ah, ko prezgodi prtisnem potrdi...

Jst tudi Katjuso pogrešam...le kje se skriva user posted image ...Jo je verjetno šoping včeri full zmartru...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.10.2008 22:49:32   
tanci29
cao kolumbo....

sem našla tortico sem jo naročila v slaščičarni galerija grad...pa še pripeljejo jo...sem jo že enkrat naročila in je bila ful ful dobra...

monsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......prosim ne mi omenjat tega imana.....to je pa zame najbolj neprofesionalno osebje oz. za kar koli se že imajo....ne vem verjamem da so dobri ampak moja izkušnja je neznansko negativna....samo omenim sva imela tam poroko....totra je dobra ampak ne znajo poslušat in na žalost je ta dan samo enkrat, tako da tja sigurno več ne grem.....no po dveh letih mi še vedno dvigne pritisk ampak je že počasi zbledela jeza...tako da mogoče bom pa tam spet za zlato porokouser posted image user posted image

aja plac mamo tudi že rezervirano...pa mami si je včeraj kupila lepa nova oblačilca za ta poseben dan...praznujemo pa naslednjo nedeljo

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.10.2008 23:17:14   
sunny24
Punce moje drage, jst grem pančat, ker sem že full zaspana!

LAHKO NOČKO IN LEPE SANJE!!!!  user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.10.2008 23:25:47   
tanci29
sunny in ostale lahko nočko...

tudi jaz se bom počasi spravla u postlo....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 7:28:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 7:28:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.