|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
19.10.2008 8:03:48   
sunny24
Jutro!

Zdej sem si lepo zajtrk nardila (nutela na kruhu) in moto GP gledam...pol se grem pa naštimat in šibnemo v LJ.

Sem danes full slabo spala...moj je pršu ob 5h, pa sem se zbudila in do zdej sploh nisem upala več zaspat...bom popoldne ku en zombi že...user posted image

Ajvy, super, da je Tarja prvič lulala na kahlco!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.10.2008 8:09:44   
mala*
Sunny morgen!!!Jaz sem tudi slabo spala, sem se parkrat zbudila me je neki v trebuhu žokal pa sem zdaj ugotovila da je možno da je že naš mali bebi tok močan da me boksne do take mere da se prebudim????vsaj upam da je bilo krivo to...user posted image user posted image

Ja pri nas tudi poje Moto GP, pa pol itak F1...oh ja, desci...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.10.2008 8:10:21   
mala*
Ja zajtrk- jaz bom pa kar na Petrolu en rogljičćek topel vzela ali nekaj podobnegauser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.10.2008 8:15:04   
sunny24
mala, pomojem je to bil lih vaš user posted image ...ni kej, vsak dan so bolj močni in bolj nabildani, pa še kick boks trenirajo in pol je tako, da te ne pustijo spat...user posted image

Ah, sej moj spi, jst gledam moto GP...in itak navijam za Rossija (zmiri)...user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.10.2008 8:45:48   
Čebel@
dobro jutro!!!!!
bravo za tarjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
use ki mate preglede pri puškotu,vam želim da res maksimalno uživate v gledanju vaših čmljčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

pevijalno bova pa midva naročila v BC-je 160evrčkov

sem tko slabo spala.....sem sanjala da je user posted image  nehov brcatuser posted image user posted image user posted image  in sem pol se ulegla na hrbet in čakala in ni bilo nič........no par minut nazaj me je pa naboksov za vse nazajuser posted image user posted image user posted image  sem tak panik da če predolgo ni čutit user posted image  že naganjam panikouser posted image  zgleda samo da je naš user posted image  lenušček in se mu ne da migatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.10.2008 8:45:50   
sunny24
To, Rossi je zmagu (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), zdej pa lahko grem!user posted image

Punce, lep dan vam želim in se tipkamo kaj popoldne!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.10.2008 8:46:35   
Čebel@

sunny.........varno pot in uživejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.10.2008 9:45:28   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   ?      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image  22.10./6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)       user posted image   7.11.
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 68   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 13
user posted image  = 9
 user posted image  = 47

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26  

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 19.10.2008 9:47:26 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.10.2008 9:46:24   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.10.2008 12:18:05   
akvalina
dobro jutro!

Ajvy_ čestitke za tarjouser posted image user posted image user posted image , a se midve dons vidva a ne (ti si ob 16ih jaz pa ob 17ih naročena pr pušenjaku! A boš sama al pride tvoj s tabo??? jaz bom imela mojga s sabo ker ni mogu z mano na nuhalno!!!user posted image

Balonchy_jaz si samo želim punčko, kaj pa imamo pa še ne vemo ker se noče pokazat, mogoče bo pa danes pušenjak kej vidu.user posted image user posted image user posted image  Vseeno hvala ker si mi vpisalauser posted image  sej jaz mislm da tud bouser posted image user posted image .

Lp tudi vsem ostalimuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.10.2008 12:23:31   
Shuka
Ojla,

vse ki imate danes UZ-je pri Pušenjaku, naj vam trenutki lepo minejo ob gledanju vaših srčkovuser posted image

Balonchy - ti si pa res tolk pridna s temi seznamčki user posted image

Pupe izkoristite te lepe sončne trenutke pa lepo nedeljo vsem skupaj.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.10.2008 16:52:18   
sunny24
Dan punce!
Mi2 smo nazaj iz LJ, smo se nagledala naše žabice in smo ugotovili, da bomo meli punčko...user posted image ... Ko sem tatu povedala, da bo punčka, je reku, naj čestitam artistu (mojemu dragemu), k je punčko nrdu...user posted image  

V glavnem, blo je full dobro, tam sem bla enih 45 min, full je bla aktivna, pa vse je OK-kar je ta glavno!!!!!!!!!!!Pa neka darilca smo dobili (kremice), pa da nismo ble punce ženje in lačne so tudi poskerbeli...

Mislim pa, da sem vidla Tanci in birdy...  Sta me obe neki sumljivo gledale, sam nismo vedle, če smo ta prave...user posted image   Drugače, jst sem tista, k je sedela v čakalnici, mela sem roza majco, očala...

Zdej pa bom šla h noni, da ji grem pokazat čudež tehnologije...

Aja, pa če mi rata, bom slikico obrazka prlimala v album...user posted image   Upam, da boste kej vidle oz razbrale...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.10.2008 17:10:22   
claud
sunny24- čestitke za user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno bomo mele kr velik punčk februarjauser posted image

Jst sem se dons mal naužila sončka in svežega zraka, ampak na žalost sama, ker moj dragi dela.....namest tistga sodelavca k si je pa vseen prvošču očetovski dopust, čeprav je mogla žena sama rodit,ker je to pač njeno delo....zdj pa sploh ni z njo ampak fuša nekjeuser posted image ...user posted image user posted image ta me je tok razkuru s tem.....

Kako pa ste kaj vi preživele tole sončno nedeljo?

Upam da je z vašimi sončki vse lepo in prav in da ste uživale ko ste jih gledale dons- tiste ki ste ble pri Pušenjaku!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.10.2008 17:20:45   
Maksi1
Ayvi - tvoja Tarja pa je res pridna punca!
Cloud - še enkrat hvala za recept. Zelo dobro je to tvoje pecivo. V trenutku ga je zmanjkalo.
Sunny - čestitke za lep ogled žabice. Zdaj boš pa lahko oblekce kupila tudi v roza barvi. Uživaj. Se pa verjetno ne poznamo, ker sem jaz bolj jutranji tip in kazinojevcev ne poznam dosti. Na bolniški pa sem, ker imam visok pritisk. Malo mi bo hudo bit skozi doma, ampak saj bo samo 2 meseca. Potem pa bo že počasi dopust pred porodniško. Moram pa pohvalit tvojo izbiro pohištva od Alplesa - full je lepa previjalna.
Mala - sem vesela, da si dobila nekaj praktičnih nagrad, sem pa navijala zate in res škoda, da nisi zmagala.
Majchy - glede brcik se ne sekirat, boš tudi ti v kratkem vsa prebrcana. Veš, na zadnjem pregledu pri moji gin. sem ji razlagala, da sem žalostna, ker nisem nobene brce začutila, že naslednji dan pa je otroček pokazal kaj zna.
Katjusa - včeraj ste pa imeli konkreten šoping. Lepe stvari ste izbrali.

Lepo nedeljo vsem! Uživajte.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.10.2008 17:30:19   
witto
Ojla, tudi jast sem že doma. Na uz, je bilo vse ok, delal mi je Pušenjak. Naj povem, da se je ta naša dečva spremenila v fantka user posted image .   Sem  kar obstalauser posted image  . Ampak sem vseglih presrečna......user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak, žal mi je, ker ko je končal delat uz, mi je hotel naredit cd, in je prišlo do tehničnih motenj, in  nas je vprašel ali imamo usb, pa smo ga dali, in je posnetke gor naložil.......... ampak mi tega,  ne moremo odpretuser posted image user posted image user posted image  Sunny254, tebe sem pa videlauser posted image . Jast sem bila v modrih kavbojkah in beli majčki. Sedela sem poleg revij, pa nisem vedela kdo je kdouser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.10.2008 17:48:29   
claud
witto-čestitke za user posted image .....

user posted image user posted image user posted image super za naše punce....ravno prej sm napisala da prevladujejo user posted image , tko da bojo fantki še kako dobrodošli...user posted image user posted image ....

Kako pa to da ne morte odpretuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.10.2008 18:30:16   
tanci29
hallo bejbe...

no da se še jaz javim...

najprej ajvy čestitke za kahlico---jupiiiiuser posted image user posted image user posted image  oz. sem narobe napisala čestitke Tarji za kahlico...user posted image user posted image user posted image

no mi smo si tudi fino ogledali našegauser posted image ...samo na žalost smo bili na enem uz kjer ni bila tako dobra slikica...ampak je vse ok in so si dali zelo veliko dela s srčkom ker si študentke nikakor niso mogle predstavljat kako držat in premikat tisto stvar da dobijo lep pogled...moraš btit pa res stručko da vse pravuiln regledaš...no vse je ok...obrazka nam tudi ni hotel pokazati ker je skozi rokice gor držal-a...malo sva vseenio videla in je isti kot je bil erik na 3d...spol...me je vprašal če vemo za spol sem rekla ne pa pravi želite vedt pa sem rekla ne...pa pravi ena zraven joj še dobro da sem bla tiho...pa vprtešem a se lepo vidi...in je rekla z jaja z avijona se viduser posted image user posted image ...moj prav če se vid z aviona pol je ziher fantek...jest pa nisem ziher ker sem gledala pa nisem nobenga bingnla vidlauser posted image user posted image ...ampak sem karakter kaj da me ni zamikalo da bi mi povedali...se pustimo presenetit...sem bla pa pri enem Hrvatu....

no z birdy sva se naklepetali...mislim pa da sem videla tudi malo ampak ni bila preveč zgovornauser posted image ...brez zamere...

sunny-tebe pa če sem videla potem ko sem šla sem res pokukala notr v čakalnico ampak se nažalost ne spomnem nobene...jest sem mela lila pulover ...

lep večer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
19.10.2008 18:46:26   
tanci29
witto-čestitke za user posted image ...verjamem pa da je čudno da zveš da nosiš drugi spol kot si mislila....joj mora bit kar zanimivo...

men tudi niso posneli ker nekaj ni delalo sam sem se zmenila da mi pošljejo po poti...upam da naujo pozabli

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
19.10.2008 18:55:03   
petrap
ojla

sam da se na hitro javim...vas berem jutri in tud kaj pokomentiram...danes smo še malo uživali na sončku...je hitro minilo...zdajle tast peče kostanj, tko da bova šla z mojim dol...pol pa še mal pocartat se, pa počivat, ker bo spet nov delavni teden...

čestitam vsem za preglede...user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
19.10.2008 19:14:47   
witto
Tanccy29,  zdej je šel moj k enenmu kolegu ko obvlada računalnik, pa bomo videli, ali se da kaj naredit. Ker po moje so kakšne zaščite dor, da se  nemore odpret

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
19.10.2008 19:27:58   
sunny24
tanci, sej jst sem v bistvu tvojega moža najprej prepoznala, pa pol sem šele tebe...Sem te vidla lih ko si šla mimo čakalnice in si not pokukala.

witto, sej se te spomnem, ampak si hmali šla notr ko smo mi2 pršla, ne al smo bla še zuni na hodniku ko si šla not? Ker pol sva mi2 okupirala prostor zravn revij...
A fantka boste meli? Lepo! Čestitam!!! user posted image  user posted image user posted image    Čeprav verjamem, da je kar šok, ko ti neki napovejo, pol pa kontra. A tebi so punčko na nuhalni al na morfo napovedali?

Punce, upam, da dobiste posnetke oz da vam rata odpret. Aja, pa meni je UZ delala ena angležinja in je ona v bistvu učila naše G...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
19.10.2008 19:32:01   
tanci29
sunny-ja je hodil pred manouser posted image user posted image ...a maš ti rjave lase take mal valovite nekje do ramen...mal se mi bistri spomin...tista angležinja je bla super...jest sem bla zraven nje na naslednjem uz...mi je bli malo žal da nisva k njej padla da bi moj malo bolje razumel

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
19.10.2008 19:35:03   
witto
Ne, vidva sta prišla, midva sva pa šla ene 10 min. zatem notri. Punčko so nam  pa napovedali na morfologiji,24.9. tako, da sedaj sem res malo user posted image . Ampak je moj rekel, da se je lulček videl iz avijonauser posted image , da je bil lulček večji od nosekauser posted image . Sedaj imam v četrtek spet kontrolo, pa bomo še enkrat pogledali, sicer pa bo februarja  itak jasno kaj bo, a ne ? Tebi  sunny, pa čestitke za user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
19.10.2008 19:35:15   
sunny24
Ja tanci, tista sm ja. Pa še gledala si me...user posted image Sej če ti kej pomaga, me poglej v albumu...OK, sam na sliki sem brez očal...
Ja, tista ženska je res super. Vse je pogledala v nulo in si full čas vzela. Me je takoj na začetku vprašala, če hočem vedet spol, pa sm rekla da je in sam mal je pokukal in je izstrelila: Its a girl... user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
19.10.2008 19:40:37   
sunny24
witto, pa sej mogoče se spomnem, kira si... Upam, da si ta prava, da te ne mešam s kiro drugo. user posted image  

Ja pa itak da je tatko ponosen, ko se je sineku vidu lulek z aviona, no...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.