|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
19.10.2008 15:33:30   
womanpolice
MIŠKA73-- ni za kaj! vedno sm ti na voljo... kadarkoli... podnevi in ponoči... ti samo pokliči.... iz tistega sela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se... MIŠKA ni problem!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.10.2008 15:56:46   
lana08
Drage moje,
evo mene spet tukaj. Sem končno dobre volje ker grejem user posted image user posted image . Res sem se danes na gk potuhnila v ilegalo, ker sem bila tako slabe volje po obisku sestre. Ampak potem sem dobila v varstvo dve pikici in upam da me ne zapustita user posted image . Od 18 celic se jih je večina oplodila, vendar se niso razvijale tako kot bi bilo treba. Zato sem tudi kljub hospitalizaciji zaradi hiperce dobila dve. Sedaj pa res upam na najboljše.

Gigi, Miška73, Mlinčka in WP res ste simpatične klepetave punce, ampak res nisem zmogla do vas user posted image

Jazzz pojdi k dr.!!!!!!!

Vsem ki navijate kljub temu, da me ni veliko tukaj pa velik user posted image .

Jutri bomo imeli pa user posted image , darilo sem pa dobila že en dan prej user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.10.2008 16:47:42   
gigi1
Miška malenkost user posted image . Sam, da si ti nam dobro user posted image

Lana prav hudo mi je, da te je tako zdelalo. A hospitalizirali so te zaradi HS??? Bogica. Upam, da is dobro.
Te čisto zastopim. Zadnjič sem imela 9 celic, pa na koncu le eno blastocisto in eno morulo. Se spomnim, kolk sem bila razočarana...Koliko pikic je pa sploh počakalo do danes?
No, sedaj imaš user posted image  user posted image  pri sebi in happy face user posted image . Lepo ju grej user posted image

WP še mal pa bo ET in bo vaš priden user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.10.2008 16:53:07 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.10.2008 16:48:57   
gigi1
Lana jutri pa  VSE NAJBOLJŠE user posted image  user posted image  user posted imageuser posted image user posted image  PA ŽE IMAŠ user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.10.2008 17:02:40   
sabsa
Lana user posted image user posted image user posted image . Le varuj obe user posted image user posted image  in nam čez 14 dni poročaj o pozitivnem rezultatu. Dogovorjeno?

Miška73 ti si  pa res prava kokoška. Naj se jih šim več oplodi, vstavijo pa nat ti 2 najboljši. Transfer imaš čey 5 dni, ne? 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.10.2008 17:14:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka vidim, da si že v akciji 100%, kako ti kaj teče čas. Men se ta Suprefact tkooo vlečeeeuser posted image

ja, sem kar zelo v akciji. smo to rundo preskočili superfact. Jemljem samo Menopur, če bo pa potrebno, glede na prvi UZ 8. dan ciklusa, naj bi pa potem jemala še nekaj na C, pa si nisem zapomnila kaj je Reš rekel.

Važno je, da se meni vse fučka, da še ne dojaemam da sem v postopku, da me moj user posted image  nooooro razvaja in, da sem se ga sedajle z mojima staršema malo nacukala s pivom. user posted image  user posted image  user posted image  Ja, prav ste prebrale, sem pila alkoholno pivo in ni bilo nobenih hujših reakcij kot ponavadi (rdečica, srebenje kože,...)

Tebi pa naj hitro mine čas s superfactom, pa naj se akcija na polno začne. user posted image

Lučkica, potem boš pa verjetno tako kot jst jemala Cetrotide.
Drgač pa lučka - poleg arcnij obvezno jajca in pivo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.10.2008 17:20:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Naše punce so po mojem že opravile zadeve in zdaj kofetkajo kje peri Štorkljiuser posted image Upam,da ste vse vesele z razgledom dildokamereuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, so takrat že veselo kafetkale. Čeprav so se prej neki važile, da bojo ob 9h zjutraj že pivo pile.

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo Hope že pijem zelenjavni sok.Ti si pa kot slaba vest .Se prikradeš .....

user posted image user posted image user posted image user posted image Pikovitka, si me nasmejala.

Opisu tridesetletnice sem se tudi nasmejala... user posted image se sprašujem zakaj...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.10.2008 17:21:14   
gigi1
Miška a ne počivaš?

Želvica ma sej te  hormoni me mal frkajo, pa ni hudga...bolj me je mena dajala, ker mi vedno na zdravje seka. Kako se ti počutiš? In kdaj imaš UZ? Nisem na seznamu vidla.

Lučka pa ti UZ? Po riti bom vaju z Želvico. Kako naj navijamo, če sta na pol v ilegali user posted image

Sabsa a si že dojela? user posted image

Jazzzy ???? Mislim nate.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.10.2008 17:29:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana jutri pa  VSE NAJBOLJŠE user posted image  user posted image  user posted imageuser posted image user posted image  PA ŽE IMAŠ user posted image

pod to se lahko samo podpišem, je že Gigi zadela!!!!!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.10.2008 17:30:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

se mi naša Daisy super kravca dela norca iz šarmiranja...user posted image

Jaz da bi se norce delala iz tvojega šarmiranja!? user posted image  Mene si praktično preko neta očarala, si kar predstavljam, kaj znaš u živo naredit! Lepo se upedenaj jutri user posted image   user posted image   user posted image pa v akcijo! Ima da vsi dol padejo. Bom držala pesti.

Mlinčka, ne vem, če sem ti že oprostila tvojo malomarnost od zjutraj, ti se pa spet norčuješ. user posted image user posted image user posted image  Če te pa res zanima, zdaj grem na kolena. user posted image

a res?????user posted image ............moja kravcauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.10.2008 17:34:32   
miska73
Miska73 je v sexy roza šlafroku in štiklih po hodniku paradirala pa smo ji mal družbo delale, pol smo šle pa na kofe. Smo mele mal logističnih težav, ker je bilo praktično vse zaprt in smo se šle še misijo Najdi odprti kafič. Načvekale in narežale smo se, baje smo ble glavna atrakcija tam v čakalnici (WP je poklicno deformirana in je opazila vse firbčne, začudene, malodane zgrožene poglede sotrpink ). Ja nč, tolk v grobem. In drgač?

Če sem pa copate doma pozabla.... Tam pa cela stara porodnišnica nima enih za posodit.
Še dobro, da nisem škornjev do kolen danes obula user posted image user posted image user posted image

A ja, še to za evidenco.
ET imam v petek 24.10.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.10.2008 17:41:14   
miska73
Lana, ti bogi revček. Sam da si ti dobila svoji dve pikici.

Gigi, se že vračam v horizontalo.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.10.2008 17:42:28   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Larči saj enkrat vas moram rr-jevke povabit....sam nas je tolko, jaz mam pa le 8 stolov....user posted image

Bomo pa na tleh.

pa ja, pa iz plastičnih krožnikov boste jedle..user posted image

ja,ja, po tleh v krogu, samo s kruhom golaž iz velike kozice zajemamouser posted image  se toplo priporočam

Daisy, razturaš draga, poliglotka, super mucca, na forumu in pospravlja hkratiuser posted image
Kalina, ju3 cel kup čaka nateuser posted image
Gigi, Wp, Mlinčka, pridneuser posted image user posted image user posted image

Shuki, Abrica, hvala...upam, da mine kmaluuser posted image .Kako sta vedve? Joj, štrudel,mene še nocoj čaka, je tetica povabila, najmuser posted image

Hope, vse mirno?user posted image

Blančica, odlično ti gre telefoniranjeuser posted image  bravouser posted image  navijam za novuser posted image

Zarji, samo da si boljšeuser posted image

Jazz, si klicala Reša, kako se počutiš?user posted image user posted image

Mišek73, supercauser posted image

Lana, čestitam in grejte se lepooooouser posted image upam, da hs mine...vse najboljše za ju3user posted image

Želvica, hi!user posted image

Lubčka vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.10.2008 17:53:12   
lara light
Še ta novička:

Mijavček sporoča: Končno doma...Super se mamo, lep pozdravček!

user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.10.2008 18:31:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Še ta novička:

yes....user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.10.2008 18:55:12   
jazzz27
oj lubice mojeuser posted image user posted image

miska 73...bravo za pridelana jajčka!!! Super vesela sem zate!!! Sedaj pa naj se jih čim več oplodi in da dobiš kar se da največ otročkov!!!user posted image user posted image user posted image  Sem vesela, da ti je šlo vse ok...zdržno!!! Sedaj pa le počivaj!!!

gigi....bravo za folikelčke!!! Držim pesti, da se še lepo razvijejo...pir in jajca!!!!user posted image user posted image

WP...tudi tebi čestitke za folikelčke, lepo papaj jačka in pivce (kljub poklicu)user posted image ....a si imela v prvem postopku isto terapijo???

Evo....moja bolečina je še kar z menoj. Sem pa poklicala svojega G. in mi je dovolil da lahko pojem po dva lekadola....da to je pač normalno, da se razboli in nateče. In velikooo tekočine!!! Če bi se pa slučajno poslabšalo pa naj kar tja pridem, da bolečine nebi bile zdržne! Se kar držim....to je moj drugi lekadol danes...bom probala na minimalni dozi živet. Je pa še rekel, da nima kaj škoditi!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.10.2008 19:05:23   
gigi1
Jazzzy lubica user posted image upam, da te bolečine čimprej zapustijo. Prosim te počivaj in veliko pij.

Mijavček super user posted image  user posted image  user posted image . Uživajte in se lepo cartajte.

Larica hvala za lepe novičke. Uživaj v štrudlu user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.10.2008 19:20:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka vidim, da si že v akciji 100%, kako ti kaj teče čas. Men se ta Suprefact tkooo vlečeeeuser posted image

ja, sem kar zelo v akciji. smo to rundo preskočili superfact. Jemljem samo Menopur, če bo pa potrebno, glede na prvi UZ 8. dan ciklusa, naj bi pa potem jemala še nekaj na C, pa si nisem zapomnila kaj je Reš rekel.

Važno je, da se meni vse fučka, da še ne dojaemam da sem v postopku, da me moj user posted image  nooooro razvaja in, da sem se ga sedajle z mojima staršema malo nacukala s pivom. user posted image  user posted image  user posted image  Ja, prav ste prebrale, sem pila alkoholno pivo in ni bilo nobenih hujših reakcij kot ponavadi (rdečica, srebenje kože,...)

Tebi pa naj hitro mine čas s superfactom, pa naj se akcija na polno začne. user posted image

Lučkica, potem boš pa verjetno tako kot jst jemala Cetrotide.
Drgač pa lučka - poleg arcnij obvezno jajca in pivo.

Ja Cetrotide je rekel, da bom jemala. Hvala miška, da si me razsvetlila, sem bolj slabo poslušala reška. Bom drugič bolj pridna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.10.2008 19:21:06   
sabsa
MIJAVČEK to! Gotovo je vesela, ker je doma. Sedaj pa nas seveda zanima, kako izgledata njena sončka.

Eno vprašanje za punce iz GK LJ. Pri transferju so mi sestre naročile, da če ne bo menstruacije, naj se 21.10. ob 7.30 oglasim pri njih, da dam kri in naj s seboj prinesem veljavno napotnico. A katera ve, za kakšno napotnico gre? Za tisto, ki smo jo dobile za ivf postopek, ker jaz sem to pustila pri sestri Blanki? Hvala za odgovor

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.10.2008 19:21:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lučka pa ti UZ? Po riti bom vaju z Želvico. Kako naj navijamo, če sta na pol v ilegali user posted image

Ja 1. UZ imam v sredo 22.10. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.10.2008 19:21:49   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Še ta novička:

yes....user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.10.2008 19:23:19   
lučka 25
lana, bravo za user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Zdaj ju pa lepo grej in še naprej lepo počivaj.

jazzz, upam da se pri tebi vselepo pomiri, da ne bo več teh bolečin.

miška, še tu čestitam za 13 jajc.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Si res prava kokoška. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 19.10.2008 19:24:03 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.10.2008 19:34:28   
Abra
Lana user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image lepo ju grej in naj ti prineseta lep plusek! Hiperca bo tuki ziher koristila user posted image vmes pa vseeno pazi nase. Jutri pa vse najboljše!

Gigi, se ti zdi, da ŽE zapravljam user posted image meni se pa zdi, da mi že malo voda v grlo teče user posted image imam samo še tri mesece pred sabo, pa novoletni prazniki so vmes ... za pohištvo bo kar kriza. Še kak teden in bo treba naročit user posted image

Lara, si bolje? Že misel na štrudel spravi v dobro voljo, kajne? user posted image

Mijavček user posted image user posted image uživajte in lepo se cartajte

Jazz, jutri NUJNO kliči Reša, če bo še hudo. On ima s tem več izkušenj, kot tvoj G. Je navajen, da ga punce kličejo ob vsaki uri, tudi sredi noči in to včasih za res brezvezne zadeve. Ena ga je enkrat klicala, ko je dobila zvečer M in ni vedla al naj pride že naslednji dan po špike al naj še en dan čaka ... ga je klicala malo pred polnočjo ... naj ti ne bo zoprno, za take namene nam da mobi.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.10.2008 19:40:37   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

MIJAVČEK to! Gotovo je vesela, ker je doma. Sedaj pa nas seveda zanima, kako izgledata njena sončka.

Eno vprašanje za punce iz GK LJ. Pri transferju so mi sestre naročile, da če ne bo menstruacije, naj se 21.10. ob 7.30 oglasim pri njih, da dam kri in naj s seboj prinesem veljavno napotnico. A katera ve, za kakšno napotnico gre? Za tisto, ki smo jo dobile za ivf postopek, ker jaz sem to pustila pri sestri Blanki? Hvala za odgovor

Sabsa ne rabiš ničesar in nobene napotnice, ker si bila na GK. Za naprej ti bodo pa itak sestre povedale.

Ti pa povem, da moraš biti tam ob 7:30 in boš čakala na izvid do cca 12.00, tako da si raje plan naredi kako boš čas porabila.

Gigi, WP, Mlinčka, čestitam kokice!!!

Miška, čestitam za jajčka!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.10.2008 20:00:47   
zarja1
Netka kje hodiš? Nič se ne javiš zadnje dni.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?