|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
19.10.2008 12:33:58   
DaisyE
O blanči helou!!!!!! Kar se tiče droge, če boš v samoplačniškem, si jo kar naroči na fernetičih, majo pa malo krize. Jaz sem jo naročila prejšnji teden, ampak so zaradi pomanjkanja samo eno škatlo dobili. Eno sem pol še drugje zvohala, eno pa še bom. Je pa fajn, ker se mi ne mudi silno. Najboljše, da greš takoj, ko ti bo ate dal recept v akcijo, če ga pa že maš, pol si pa sploh na konju.user posted image

Fajn zrihtaj v nedeljo.

Kar se pa mojega pospravljanja tiče, poslužila se bom reka: Tudi počasi se daleč pride. user posted image user posted image user posted image  Posesano mam že. Kaj veste, kakšno presenečenje vaš čaka, ko se naslednjič javim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
19.10.2008 12:34:10   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, a si ti maco v tem ciklusu jemala?
Po estrofemu sem jaz šla v drugi postopek, spet menopur in diphereline, pingvinčkov ni blo več user posted image Drugi dan M je padla prva špika.

ne nisem. Ste mi tko svetovale, pa sem vas ubogala.user posted image
Sem mislila, da si šla po zamrznjenčke. Ne v Mb ni variante, da dobiš kr datum pri naslednjem ciklu za KOMPLETEN postopek. Jok brate!!!!! Tud veze ne pomagajo. Samo za pingvinčke pa po moje glih ne bi smel bit problem, glede na to da maš glih  1x UZ, pol pa kr ET. Bom poročala. Pekoč učinek že pojenja-uvin čaj je zakon!!!!!!user posted image

Ja, pri Rešu je vse bolj ekspres, pa lani je imel še dovolj postopkov. Z zamrznjenčki ti pa res ne bi smeli komplicirat, kar zateži jutri user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.10.2008 12:34:49   
gigi1
Še vedno berem... Matr ste načvekale...

Vesela novička

Miška73 ima 13 lepih zdravih celic user posted image  user posted image  user posted image . Čestitke naši QQŠki user posted image  user posted image  user posted image . Ni bilo prehudo. Na koncu je res bolelo, vendar pravi, da se je dalo preživeti. Več bo sama poročala čez par urc.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.10.2008 12:35:38   
obayifo

ja please.....morm mal tud to probat....

loh jo kupiš tut v avstriji, lahko tut pečeš z njo... evo recepte :  http://www.maca.co.at/kochen-mit-maca-puder.html

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.10.2008 12:36:50   
DaisyE
Bravoooo miška!!!!!!!!!!!

Žižetka tebi pa čestitke k vmesnemu rezultatu.

Stanovanje me kliče....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.10.2008 12:37:23   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

user posted image sej se mi je zdelo. O maci se premalo ve, kaj se pol s stimulacijo dogaja. Pol si samo na klomifenu. Na GK predišejo tudi pri IUI menopur ali kaj podobnega, seveda manjšo dozo. Mogoče bi blo še to za poskusit?

mogoče, čeprav Reš pravi vedno, da kr dobr reagiram, ponavad mam po 2 f, ampak vedno samo na levi... če bo pa prilka, ga bom pa vprašala, kako bi blo s tem

mogoče bi zaradi FSH prišla do boljših celic user posted image na kateri strani so folikli pa tko ni važno. Lahko tudi stopka kak dan kasneje, da so celice bolj zrele. Reš daje navadno kar zgodaj stopko.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.10.2008 12:38:33   
Abra
Miška user posted image user posted image user posted image jupi, še ena za v jato user posted image naj se zdaj še tko lepo oplodijo!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.10.2008 12:39:04   
zarja1

Zarja, a si ti maco v tem ciklusu jemala?
Po estrofemu sem jaz šla v drugi postopek, spet menopur in diphereline, pingvinčkov ni blo več user posted image Drugi dan M je padla prva špika.

ne nisem. Ste mi tko svetovale, pa sem vas ubogala.user posted image
Sem mislila, da si šla po zamrznjenčke. Ne v Mb ni variante, da dobiš kr datum pri naslednjem ciklu za KOMPLETEN postopek. Jok brate!!!!! Tud veze ne pomagajo. Samo za pingvinčke pa po moje glih ne bi smel bit problem, glede na to da maš glih  1x UZ, pol pa kr ET. Bom poročala. Pekoč učinek že pojenja-uvin čaj je zakon!!!!!!user posted image

Ja, pri Rešu je vse bolj ekspres, pa lani je imel še dovolj postopkov. Z zamrznjenčki ti pa res ne bi smeli komplicirat, kar zateži jutri user posted image

saj mi to edino preostane, se mi naša Daisy super kravca dela norca iz šarmiranja...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.10.2008 12:40:14   
obayifo

mogoče bi zaradi FSH prišla do boljših celic user posted image na kateri strani so folikli pa tko ni važno. Lahko tudi stopka kak dan kasneje, da so celice bolj zrele. Reš daje navadno kar zgodaj stopko.

mogoče....
vedno na levi... zgleda, da desni počasi že penzijo tolče...
stopko mi je pa prejšnjič dal malo prepozno, je en F že počil... imam pa navodila iz Graza, da naslednjič dam stopko 30ur pred IUI in ne 36 kot je običajna praksa

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.10.2008 12:40:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi

Miška73 ima 13 lepih zdravih celic user posted image  user posted image  user posted image . Čestitke naši QQŠki user posted image  user posted image  user posted image .

BRAVO Mišek!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.10.2008 12:41:09   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Abra - včeraj sem se pasla po TEJLE strani.user posted image

Sem se jaz tut že user posted image vse mi je tko pocukrano, se trudim, da ne bi blo preveč, ker bo na koncu itak ratalo user posted image
Temu ni moč ubežati, se mi pa zdijo cene malce nižje kot pri nas, ne?user posted image

Kaj pa vem, veliko tega, kar iščem, tuki sploh ne prodajajo. Italijanske stvari so pa najbrž kar cenejše. Če boš kupovala ita. voziček se ti bo najbrž kar splačalo dol zapeljat.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.10.2008 12:43:41   
Shuka

Želvica sem tud s koščkom pizze probala, ker to brez problema v orng kosu pogoltnem, sam tableto pa vn zližem ko zakleto, pol pa muke jezusove.....komi komi...jo čutim dol po požiralniku kak gre težko...user posted image user posted image user posted image Jaz bi raj napitek...saj ne more bit tolk bljek...

zarji, jaz si vsak dan zjutraj dam eno žličko mace v prahu, eno žličko suhga p.kvasa, deci nar.soka in deci vode, fajn zmešam, pa gre..

hmmm, sam prašek si morm še nabavit...
Jaz sem jedla maco v kapsulah v katerih je bil prašek, se pa da samo prašek dobiti, sam jest sem jo naročala v ameriki, če želiš ti dam link pa si poglej?user posted image

ja please.....morm mal tud to probat....
Evo jaz sem jo naročala preko TE strani.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.10.2008 12:45:40   
Abra

mogoče....
vedno na levi... zgleda, da desni počasi že penzijo tolče...
stopko mi je pa prejšnjič dal malo prepozno, je en F že počil... imam pa navodila iz Graza, da naslednjič dam stopko 30ur pred IUI in ne 36 kot je običajna praksa

a šit.. za IUI je pa najbrž vseeno, če se da stopko prej, če so plavalčki dobri, tko dovolj dolgo zdržijo in počakajo da folikli počijo. Bolje kot obratno.

pa,pa pupke, zdej moram pa it. user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.10.2008 12:46:00   
zarja1
Shuki moj hvala, pa Obi za recepte tudi....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.10.2008 12:47:48   
zarja1

jaz tudi grem počasi, da se mi kosilo ne zažge........user posted image user posted image user posted image
Shuki tebi bom pa v porodnišnico poslala štrudl-OBLJUBIM!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.10.2008 12:49:26   
Shuka

Abra - včeraj sem se pasla po TEJLE strani.user posted image

Sem se jaz tut že user posted image vse mi je tko pocukrano, se trudim, da ne bi blo preveč, ker bo na koncu itak ratalo user posted image
Temu ni moč ubežati, se mi pa zdijo cene malce nižje kot pri nas, ne?user posted image

Kaj pa vem, veliko tega, kar iščem, tuki sploh ne prodajajo. Italijanske stvari so pa najbrž kar cenejše. Če boš kupovala ita. voziček se ti bo najbrž kar splačalo dol zapeljat.
Bi hotla tašči mal gnara prišparat, je pa res, da kar vidiš morš tud sprobat, v roke prijet, tko da si samo ogledujemo zaenkrat, pa včeraj sem se pasla po Ikei......vse bo melauser posted image user posted image user posted image
Pa TELI so mi tud simpatični, sej tega je tolk, da ne veš kje začet. Si morš res meje pa kriterije postavit.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.10.2008 12:50:21   
Shuka

jaz tudi grem počasi, da se mi kosilo ne zažge........user posted image user posted image user posted image
Shuki tebi bom pa v porodnišnico poslala štrudl-OBLJUBIM!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image Prav se že veselim user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.10.2008 12:56:16   
mlinčka
Bravo, Miška, pridna koka!!! user posted image user posted image user posted image

Si se kar načakala, a ne? Je blo vse črno na hodniku dans. Ko prideš k sebi pa le poročaj. A si našo lano08 kje zvohala? Se je kar v ilegalo dans vrgla, verjetno se nas je kar mal ustrašla user posted image .

Dejzi, stanovanjce sija? Šokiraj nas z napredkom user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.10.2008 13:07:40   
DaisyE

se mi naša Daisy super kravca dela norca iz šarmiranja...user posted image

Jaz da bi se norce delala iz tvojega šarmiranja!? user posted image  Mene si praktično preko neta očarala, si kar predstavljam, kaj znaš u živo naredit! Lepo se upedenaj jutri user posted image   user posted image   user posted image pa v akcijo! Ima da vsi dol padejo. Bom držala pesti.

Mlinčka, ne vem, če sem ti že oprostila tvojo malomarnost od zjutraj, ti se pa spet norčuješ. user posted image user posted image user posted image  Če te pa res zanima, zdaj grem na kolena. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
19.10.2008 13:40:10   
mismis
Miška, čestitke za dober pridelek, sedaj pa počivat, da boš v petek lahko sprejela otroke.

Lana, upam da si dobila dve najlepši pikici user posted image user posted image user posted image

Evo jaz pa bila sedaj pri tašči na kosilo, zdaj grem s kužonom na sprehod, popoldne pa k moji mamci na tortico. Ja ni kaj, prav fino nam je...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.10.2008 13:50:09   
DaisyE
Evo babole, all set! SuperMucca še enkrat preseneča, najbolj samo sebe! Sicer zdaj od tule vidim, da sem pod kuhinjsko mizo naredila več sranja kot koristi, ali ipak, z malim je treba bit zadovoljen.

Vidim, da ste vse na sončku, zato vas pozivam, da uživate še zame, miš, ti pa uživaj ob torti. Jaz grem zdaj na teren, cote prat, se tuširat in relaksirat.

Se beremo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.10.2008 14:24:44   
gigi1
No pa sem...verjetno sem že pol pozabila...

Gospodarica user posted image user posted image user posted image  vseeno ostaja majhno upanje v ponedeljek.

Jazzzyka moja draga. Upam, da si poklicala Reša in da se stvari uredijo user posted image user posted image user posted image

Zarja še dobro, da se greš jutri pokazat. Nimam nobenih izkušenj z estrofemom in ti ne znam nič svetovat. 

Lučka pivička brez flekcev user posted image  user posted image  user posted image  bravo draga. Zdej si pa zmagala. Zgleda teli hormončki nate res dobro uplivajo.

Dejzika 
- user posted image user posted image kolk sem se nasmejala zdravilu onebox, no pa pospravljanju tudi user posted image  

Hope
kaj bi mi brez tebe user posted image . Upam, da boš s tapravim dihanjem še malo počakala.

Kalina naj bo sedaj isto kot prvič user posted image

Pikovitka
čestitam in nič hudega, da sta zapravljala. Saj taka obletnica ni vsak dan user posted image
Sisy - user posted image

mlinček še dobro da te imamo. Včasih res ne vemo, kaj se našim dragim mota po glavi.

Larči upam, da te slabosti ne bodo dolgo trajale.

Ajsi enako bova papale za kosilo.

Lana kam si se skrila danes? Sem te klicala po hodniku, pa se ni nobena odzvala user posted image . Upam, da si lepo sprejela svoji pikici.

anci.banci a nisi imela danes UZ? Kje si? Poročilo prosimo.

Abra kako si mi ti? Vidim, da že nabavljaš user posted image

Šuki draga ti pa tudi? Prav lepo je brati, da sta že v pripravah user posted image

Nokica draga a že fejst bracata?

BBpikica jaz sem tudi takoj po prejšnjem postopku črtala belo moko in sladkor. Upam na dobre rezultate.

Glorija draga user posted image  hvala. Upam, da se krči kmalu nehajo. Lupčka tebi in Niku.

Pija moja ti pa kar že ob 7ih župo kuhaš. Zakaj ne moreš spat? Si mi dobro?

Miška kaj pri vas dogaja, razen potresov v bližnji okolici in šetanja kužona?

Sej vem, da sem pol pozabila...morda tudi kaj zamešala. Tale moj menopurni EMŠO me fejst daje user posted image

Lep dan prav vsem (zahvala gre seveda Sončku1user posted image in Sončku2 user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.10.2008 15:18:21   
želvica99
Bravo mišek za celiceuser posted image user posted image user posted image

Zarja mislim da se maca tud v Sloveniji dobi, grem mal pobrskat. Men jo je en frend zrihtal, če ne najdem, ga bom poklicala kje on nabavlja (se pogovarjamo kot največji dilerjiuser posted image ).

Jazzz si že klicala Reškota, kako je s tabo?

Gigi helov, ja težka je tale s hormončki. Men se še ne pozna, sem šele v meniuser posted image , ko se bom spreminjala v kokoško bo pa verjetno hujeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.10.2008 15:24:46   
miska73
Sam tolk, da se javim. Pa grem nazaj počivat.
Danes je bila na GK razprodaja...
Najprej so obdelali punce, ki so bile za ET,
potem pa šele nas za punkcijo.
Potem jim je vmes še instrumentov zmanjkalo, pa smo še malo več čakale, da so jih razkužili.
Na vrsti sem bila potem čisto zadnja.

Bolelo sicer je, ampak se je dalo prežvet. Posebej zadnje tri iz levega jajčnika sem hudo čutla.
No ven grede sem se že prismejala.
Še bolj pa sem se smehljala, ko so mi povedali, da sem pridelala 13 jajčec.
Prava kokoška sem ni kej.

Hvala punce vsem za navijanje in za čestitke.
Še posebej pa se moram zahvalit WP user posted image Žiži user posted image in Mlinčki user posted image , ki so me podpirale na licu mesta.
Smo tako veselo čebljale tam na hodniku.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.10.2008 15:32:16   
womanpolice
SHUKA.... Pismo, a sm narobe napisala? ja, potem pa že 22.10.2008 punkcija user posted image user posted image user posted image

Hvala punce še enkrat za navijanje!!!

MIŠKA73... Sva že čebljali po telefonu, pa naj bo še bolj uradno... bravo kokoška user posted image user posted image user posted image user posted image pivo in jajca so se obrestovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE... JA, kot vidite, že bedim in to že debelo uro... spala sm 3 ure in pol, pa NE MORM spat zarad te svetlobe (imava žaluzije) in hrupa (sosedi delajo nove hiše). Potem pa še vmes helikopter je bil tko nizko in mi je moj pravil, da je v naših koncih morala biti spet ena huda prometna al pa kakšna druga nesreča, saj je policijski helikopter pristal pri ZD. Upam, res, da ni kaj hujšega...

NO, moj mi je rekel: "ajde, stara, greva posodo pomivat.!" Pa sm mislila, d abo in pomil in kosilo mi skuhal.. nč od tega... no, vsaj tle bo boljše po punkciji in transferjem, ko me tko razvaja kot da bi bila že prava user posted image . Še v trgovini mi po transferju ni pustil dvignit 10 daguser posted image . Komaj čakam... Pa še stanovanje bo moral generalno očistit, jst bom pa ležala in ga gledala... vsaj enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DAISY... Vidiš recept kdaj ti ni treba pospravljat? ti kr svojmu reč, da si bla na transferju (si v sanjah mu vzela spermo), in boš videla kak bo vse čisto...user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE, grem zdaj posodo pomivat, potem kosilo narest (rižota s piščančjim mesom), potem pa bom probala še malo zaspat, drugače bom v službi res koma... (delam od 23.00 do 5.00 ure)....

Pa tko lepo vreme je zdajle zunaj... user posted image user posted image user posted image

p.s. se kasnej še tipkamo pred službo..

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?