|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
17.10.2008 17:57:44   
arabela*
pandica, fajn feštajte še jutriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.10.2008 22:04:56   
botrca
Oj,

se vam lahko še jaz pridružim na tem forumu? Sem tudi mariborčanka oz. iz Zg. Kungote (pa saj je to blizu). Imam sina Jana, ki je decembra 2007 rojen.

Jaz bi tudi prišla na srečanje če bi prej videla ta forum. Dajmo se zmenit pred prazniki da se nekje dobimo in malo počvekamo.

Grem zdaj spat,

lahko noč

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.10.2008 22:37:51   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica, fajn feštajte še jutriuser posted image

Hvala user posted image   veš, da bomo.

Upam na lepo vreme, danes je bilo tak gnilo, ne?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
18.10.2008 10:16:21   
Vrtnica79
Jutro, še tukaj nas rešim tik preden pademo na drugo stranuser posted image .

Pandica, sonček je, upam da vam roštiljanje uspe!

Botrca dobrodošla še tukaj!

In ostale- ste že zdravi vsi bolančki?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
18.10.2008 11:21:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Oj,

se vam lahko še jaz pridružim na tem forumu? Sem tudi mariborčanka oz. iz Zg. Kungote (pa saj je to blizu). Imam sina Jana, ki je decembra 2007 rojen.

dobrodošla, botrca user posted image

Napiši kaj več o vama, pa kako slikico pripopaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.10.2008 13:15:17   
kekec in mojca
Botrca, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Naš bolanček nam je včeraj zvečer pripravil prijetno presenečenje, čisto lepo pokakano pleničko, danes pa je spet samo obarvana. user posted image Pomislila sem, da morda nima virusa, ampak da je kriva kakšna hrana... jajca recimo, ki sem jih jaz jedla (slednja tudi meni povzročijo drisko, ampak samo, če jih jem pečena na oko, kar sem jih dejansko jedla) ali pa antibiotik. Saj ne vem, če bi mu ga še dajala. Zdravnica je rekla 10 dni... in to bo jutri.

Glede jajc pa sem tudi v dvomih, da so kriva, predvsem zato, ker bi po moje imel drisko le en dan, ne pa skoraj cel teden. Pa predvidevam, da bi se na njih pojavila tudi kakšna kožna reakcija. Ne vem, nisem medicinec, samo razmišljam. Trnuljčica, mogoče boš ti kaj več vedela o tem?

Nič, grem zdaj Bubi gnjavit okol antibiotika. Še dobro, da sva prijateljici. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.10.2008 15:53:40   
koala
K&M jaz osebno sem zagovornik da se AB da do takrat ko reče zdravnik, čeprav mi je 10 dni dosti. No, jaz bi dala do konca.

botrca dobrodošla!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.10.2008 16:22:14   
botrca
Hvala vsem za dobrodošlico.

Vidim da ste ene bolane, user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje za malčke pa user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image .

Kaj še naj povem o nama. Sem srečno poročena točno leto in 2 meseca, imava sina Jana ki bo 8.12.2008 pihnil prvo svečko. Živiva v hiši njegovih staršev, ločeno nadstropje. Sem 77. letnica, ek. tehnik trenutno brez službe. Če katera ve za kako naj mi pove.

Rada bi tudi vas malo bolj spoznala pa mi še ve napišite kaj več o sebi in svoji družini. Lahko tudi na ZS.
Bi vas pa rada tudi spoznala ste za to da ponovite srečanje z enim članom več? Kdaj? Predlagajte kje in kdaj.
Grem Janu naredit kosilo, potem pa še ne vem kaj bom.

mejte se.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.10.2008 17:01:21   
arabela*
botrca, dobrodošla med namiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.10.2008 18:21:35   
Vrtnica79
Bom pa kar tu napisala...............

Botrca a velja še za ponedeljek od 10 v Astorijiuser posted image  Se lahko še ostale pridružite in bomo spet malo čvekale

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.10.2008 21:41:35   
kekec in mojca
Žal, mislim, da pri nas do takrat stanje še ne bo boljše. Tako da nas spet ne bo.

Tudi ta teden naš veliki Kekec ostane doma.

Botrca, a ti si hodila na SEŠ?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.10.2008 22:07:02   
Vrtnica79
K&M škoda, pa upam da se čimprej pozdraviteuser posted image .

Koala, joj sem ti zadnjič ponujala one kapsule NeoVin ( al kak se že reče). Kaj boš prišla da ti jih zraven prinesemuser posted image

Pandica, moj bodygard(user posted image user posted image user posted image - saj veš zakaj) ti prideš?

In ostale seveda vabljene. Frutka, da neboš spet spregledalauser posted image , Willma ajde dojdi še ti, , Janey maš avtouser posted image , Trnjulčica ti tak lahko z Čmrliko prideš- jaz jo sploh neupam več vprašatuser posted image , Saraya- pa ne mi rečt da boš še spala takrat, upam da še nisem kere pozabila.

Neposredna povezava do sporočila: 837
18.10.2008 22:11:03   
botrca
Vrtnica79 velja za ponedeljek v astoriji ob 10h, če bo pa mrzlo bova pa noter, prav?
Vabljene tudi tiste ki imate čas.

Kekec in Mojca nisem hodila v Mb na SEŠ.

Grem spat, jutri pa nadaljujem z delom po stanovanju, mi ni več ker sem ravnokar jedla.

user posted image lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 838
18.10.2008 22:40:21   
*bubi*
Nič, grem zdaj Bubi gnjavit okol antibiotika. Še dobro, da sva prijateljici

Kaj pa te muči? Sem šele zdaj videla. Kot je koala napisala, boljše je dat do konca, lahko več škode narediš, če prekineš.

Neposredna povezava do sporočila: 839
18.10.2008 22:42:49   
*bubi*
Če prav razumem, nisi sigurna, če je rotavirus user posted image  Baje da ima driska nek značilen vonj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 840
18.10.2008 22:44:31   
*bubi*
Jaz za ponedeljek trenutno ne morem obljubit. Toliko stvari bi morala naredit, da se mi že malo user posted image , pa se kar ne lotim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.10.2008 23:55:25   
Pandica
Hello user posted image

Zalina zabava je tudi danes uspela  user posted image user posted image user posted image  

Joj, imam zdaj polno rit vsega tak, da danes pa ziher nem zdaj več tu pred rač. jedla Nutelle user posted image  user posted image  
Smo na roštilju pekli in še narezek, pa pecivo in torta, proti večeru pa smo še pekli zunaj ( no moški del ) ženske smo ble not na toplem user posted image kostanje. Tak, da smo še pol jedli pečene kostanje in pili mošt, njami user posted image
Zalica je dobila spet full daril, 3 trenerke, pa kapo, zoknčke, pa Cicibanove roza full lepe copatke, iz belega zlata zapestnico in še eno srebrno. Itak, če pa je bila danes glavna. Kako je bila pridna čez dan, samo zvečer pa sma spet imeli borbe za spanje.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.10.2008 0:02:05   
Pandica
botrca   dobrodošla user posted image  

Vrtnica79   ja, ja, vem zakaj sem tvoj bodyguard user posted image user posted image samo mi je ob 10h absolutno prehitro, pa še parkirat nimam kje, če se dobimo v / pred Astrorijo. No, razen v modri coni, tam pa je tak drago za plačat, če imaš dlje časa tam avto user posted image
Kje bi lahko pustila / parkirala avto, da je zastonj? Ker verjetno bom itak šla v pon. kaj v mesto, ker ima sestra roj. dan takrat in ji morem it nekaj kupit. Razen, če ji nem dala kr keša user posted image

Če pa nimam idej.

user posted image   Kaj naj kupim moji sestri za darilo za roj. dan, ki ima že polno rit vsega? user posted image
Pa, da ni predrago, ker sem zdaj res broke, pa še 30. okt. ima moja mami roj. dan.
Tak, da te pa še tak morem njej. Joj, ta oktober, vse sem imela na kupu, zame je še hujši mesec kot december, ko je parkelj, pa božiček, pa novo leto, pa....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.10.2008 0:03:06   
Pandica
K&M   kak sta mala2?

Saraya  kak pa ste kaj vi?  Vidim, da sta z malo taki zaspanki kot mi2 z Zalo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.10.2008 0:36:12   
arabela*
ponedeljek??
Mi imamo ob enajstih posvetovalnico,tako da se user posted image ne bomo udeležiliuser posted image

Smo pa že kar zdravi.

Grem zdaj malo počivat,če bo mala spala,se beremo jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.10.2008 10:12:50   
Čmrlika
Danes moja user posted image Taja praznuje pol svečke! user posted image  Joj kako čas beži, pol leta je okrog.

user posted image Draga najina princeska, ati in mami ti želiva vse najlepše za pol leta user posted image in ti poveva, tako kot čisto vsak dan, da te imava najrajši na svetu!user posted image

user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.10.2008 10:48:43   
koala
Taja vse naj naj zapol svečke.

Vrtnica bova prišla, ča pa kaj vmes pride, pa ti javim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.10.2008 11:07:54   
kekec in mojca
Taja, vse naj naj naj!

Bubi, ravno včeraj sem razmišljala o tistem vonju, ki ga pri našem nisem zasledila. Torej očitno ne gre za rota virus. Glede antibiotika pa tako - nam je že v torek P rekla, da je tamali zdrav, ampak da moramo AB vseeno jemat 10 dni. V lekarni mi je rekla, da max. 5 - 7 dni. Zato mi ni šlo v račun. Mogoče je pa ta driska ravno zaradi AB. Čudno se mi zdi, da se je pojavila skupaj z vročino in šele 5. dan po jemanju zdravila.

Ne vem, no. Jutri bom vzela vzorec in ga nesla v analizo. Težila bom in težila, da naj ugotovijo, zakaj se gre. Ful me že skrbi, res. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.10.2008 11:08:35   
arabela*
Tajauser posted image za pol svečkeuser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.10.2008 11:17:54   
kekec in mojca
Pandica, ubadava se z enakim problemom. Povej, kaj boš kupila, mogoče bom ponavljala za tabo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......