|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
19.10.2008 10:56:11   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Daisy, pazi na gugla, včasih hude ven meče user posted image

Slej ko prej bom ziher na mino naletela user posted image user posted image user posted image . Ampak tolk uživam. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
19.10.2008 10:56:32   
zarja1
Zarja, očitno si fenomen user posted image vsaj kolikor sem do zdaj brala .... očitno pa vseeno pride, takrat ko misli, da mora user posted image packa, prejšnji mesec je pa nagajala ... pojma nimam ... Kaj pa, če je kako vnetje, ker te peče?

ja sem tudi sama to študirala.....si že čajčke kuham, bom pa jutri tam za ziher še preverila. Rdečka je pa res prava pujsa ratala, čist sma se skregale. Zdaj naj se spuca, pol pa jo čaka ista usoda kot tehtnico. Podstrešje za vsaj leto in pol.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
19.10.2008 10:56:36   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Glede poročanja bomo mogli pa še kakšno rečt. Če maš mlinkota doma za kišto, se mu pač prek mobitela sporoči, kaka je situacija, ne pa da greste prej še na kufe. Bo treba malo prioritete poštimat! user posted image user posted image user posted image

A bejž, bejž! user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
19.10.2008 10:57:56   
zarja1
Mlinčka bravo za foliklčke!!! Saj bodo zrastli. Počas, a ziher.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
19.10.2008 10:59:16   
zarja1
Abra kolk časa po estrofemu in rdečki si lahk šla po nove user posted image user posted image ? A velja isto, da je en mesec free? A pol so te znova dali na estrofen al so upali na O?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
19.10.2008 11:02:01   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Glede poročanja bomo mogli pa še kakšno rečt. Če maš mlinkota doma za kišto, se mu pač prek mobitela sporoči, kaka je situacija, ne pa da greste prej še na kufe. Bo treba malo prioritete poštimat! user posted image user posted image user posted image

A bejž, bejž! user posted image

Prav uživaš, a ne? user posted image  
No ja, sve se vrača, sve se plača... user posted image

user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
19.10.2008 11:02:10   
womanpolice
LUČKA25, NOKES IN NAVIJAČICE... HVALA VAM...

TKOLE nekakako je bilo danes:
Jaz: "Se opravičujem, ampak moram vas opozorit na moje prešvicane noge, da ne boste skup padla; sm bla namreč v nočni in si ne morm kaj.. zelo smrdijo"
Pintarjeva: "ah,sej ni tko hudo... Kaj pa delate?"
jaz: "policistka sm..."
itd.

Potem se začne naštevanje, in sicer:
ENDOMETRIJ; iz 13 mm se je zmanjšal na 9 mmuser posted image user posted image user posted image ; ne vem zakaj. A lahko katera pove, zakaj pride do tega, in če je to kaj narobe...
DESNO in LEVO: VSE OD 19 - 21mm, SAMO TRI SO 16mm ; JIH JE PA DVANAJST VSEH SKUPAJ.

Ker imam danes še eno nočno, se me je Pintarjeva usmilila in je rekla, da se moram spočit pred punkcijo, in je rekla tkole:
"Danes še eno terapijo (Menopur, Suprafact), jutri NIČ UZ-ja (bodo dovolj zrastle), jutri pa STOP INJEKCIJA, v sredo, 22.12.2008 PUNKCIJA (me je že malce strah)"

Ja, ste imele kr prav... Danes sm 12. dan Menopurja...

Videla sm Mlinčko, Žiži in Miško73. Žiži, MLinčka in jst smo šle kofetkat (najbolj glasne) in mislile na Miško, da punkcija neb bla tolk boleča...

Ja, nč, grem si dat injekcijo, potem pa ninča nanča, saj je zvečer še ena nočna (in ta nočna ni bila mirna... še podaljšat bi morala, pa sm se zmenila, da sm prej odšla)...

Za odgovor glede endometrija pa vas lepo prosim, če mi lahko odgovorite... Hvala vam... Zlate ste... user posted image user posted image user posted image

Nočko! p.s. se javim, preden grem na šiht...

lp

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
19.10.2008 11:02:39   
želvica99
Mlinčka lepo za folikle, so čist ok, saj imajo še čas narast - počasi je boljeuser posted image

Zarja jest mam maco v prašku pa je tako ogabna za pit, da se mi zdijo boljša varianta tablete. Poskus naredit eno finto, pa tablete pojej skupaj s tekočim jogurtom, ker je bolj gost in se pol ne poglabljaš da nekaj trdega požirašuser posted image

jazz kot so rekle punce ti sam poklič, nič se ne obremenjuj, zato so zdravniki, da pomagajo.

Lučka lepo da si na izi, se tud jest trudim odmislit in se mi je zgodilo, da sem se skoraj pozabila špiknituser posted image No upam da me ne bo proti koncu panika.

Daisy a ti si pa kar poliglotuser posted image ja tile postopki nas utrijo in izobrazijo na tisoč načinovuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
19.10.2008 11:05:55   
Abra
SuperMucca, zabaven pa je, ja user posted image
Zarja, jaz sem šla kar takoj v stimuliran postopek. Me je Reš takrat prav presenetil, da gre to tko hitro. Je rekel, da je fajn, ker je bla sluznica lepa, se potem fajn sčisti in naslednjem ciklusu je spet lepo pripravljena ... sem pol tudi zanosila. Kaka je praksa v MB pa ne vem. Zdaj pa res šibam, sej pridem še mal čekirat user posted image
Jazzz, si klicala??

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.10.2008 11:06:06   
DaisyE
Hecno tole z endometrijem WP. Jaz se ne spoznam, ampak mogoče so pa kaj narobe izmerili?

Ja želvi, prave dase smo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.10.2008 11:11:05   
DaisyE
Mlinčkova (čeprav si ne zaslužiš tega laskavega naziva, ker nista poročena in ker se poleg tega tud obnašat ne znaš), v torek grem via Italy. Če ne boš mela kaj delat, vljudno vabljena. Pot nas bo popeljala preko Fernetičev (kjer bo tudi krajši postanek) do Občin (kjer bo tudi krajši postanek) in na kufe. Če hočeš ti lahko pa tudi poslednji pir pred punkcijo častim.

Potrebuješ dobro voljo in mirne živce (zaradi moje vožnje in Italijanov).

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.10.2008 11:11:09   
Hope2
Mlinčka super, da ste tako sproščene bile, je vse pol lažje a ne? Zdaj pa za kosilo še jajčka in piruser posted image

Abra, ja včeraj je bila panika, sprva še niti ne, sva se vsedla na kavo in tortico z dragim in štopalauser posted image . Nekaj jih je bilo na 15 min, ko so prenehali, sva šla naprej šopingirat, pol pa se je spet doma začelo, nekaj na 5 min, nekaj na 20, kokr se jim je sprdnilouser posted image . Še ponoči so me 3 zbudili, zdaj pa vse mirujeuser posted image . Bi raje vseeno še vsaj 2 tedna počakla. In ti izbiraš baje voziček, kako kaže, je težkouser posted image . Jaz sem si najprej določila kaj mi je najpomembnejše pri vozičku (čim lažji, da čim lažje manevriraš z njim, da se da ročaj premikat, da je za malčka udoben) pol še lepota in na koncu še prepričanje moža in voziček je domauser posted image .

Lučka, ja očitno smo kar vse take, pa me ko tolk časa čakamo na ta čudež, še tolk bolj ne moremo verjet. Še ko plusek zagleda katera tu, sprašuje ali je res to to, ali zdravila vplivajo na plus, ali so narobe polulaleuser posted image . Joj, smo smešneuser posted image .

Ajsika kaj pa počneš ti 1 uro v kopalnici sred belga dnevauser posted image . Šibaj ven na sonceuser posted image . Ne skrbi, piva pa jim ne vzamem, ne, ne. Tak hudobna pa nisemuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.10.2008 11:11:13   
Kalina
Oj!

Jazzzi prosim te, da res poklices dr ali se celo zapeljes dezurnemu. Cist za vsak slucaj. user posted image

Juhej, jutri grem po svoje otrocicke, komaaaaj cakam. Me prav zanima kolko jih bo od 11. Verjetno polovico manj, ampak vseeno. Aha, kateri dan potem lahko delam test, ce je ET 5 dan? To glih neznam neki preracunat. Prvic sem imela ET 3 dan, pa sem delala test 13 dan. Sam sem ze ful prej vedla, da sm nosecka, so mi FUL dlesni krvavele, joskice bolele, spikanje itd. Aja a sem jaz vam kdaj povedala mojo zdr. zgodbo? Ne, a ne? No jaz NIKOLI nisem imela M, nikoli ovulacije. Sem cisto neplodna oseba. Hormone mam cist porusene, in ko sem bila v prvem postopku, sta mi Merlo in Res rekla, da se otepata taksnih primerov, ker so res hudo tezki. Ful sta bla skepticna in crnogleda. Ko pa sem jima sporocila, da sem noseca in ko smo se videli, sploh nista mogla skrit svojga navdusenja in sokiranja. Zakaj? Sta rekla, da sta zame mislila, da nikoli nebom uspela. Pa glej ga zlomka, v prvem poskusu. Zdaj bo tudi tako. Jaz to vem. Zato punce moje drage, upanje umre zadnje. Samo morate biti prepricane v to in pricakovati vedno najboljse. user posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.10.2008 11:11:59   
zarja1
WP bravo za folikle!!!!!! Glede sluznice ti pa bodo mogoče po punkciji dali estrofem za debelitev. Nič sekirat!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.10.2008 11:12:21   
DaisyE
Zdaj grem pa pospravljat. Ne boj, mesarsko klanje!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.10.2008 11:14:01   
zarja1
Zarja, jaz sem šla kar takoj v stimuliran postopek. Me je Reš takrat prav presenetil, da gre to tko hitro. Je rekel, da je fajn, ker je bla sluznica lepa, se potem fajn sčisti in naslednjem ciklusu je spet lepo pripravljena ... sem pol tudi zanosila. Kaka je praksa v MB pa ne vem. Zdaj pa res šibam, sej pridem še mal čekirat user posted image

čaki čaki......kaj pa ti je dal? Kr estrofem naprej???????? Joj, da bi šla po tvoji poti......pa lahk sta tud dva gimnastičarja....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.10.2008 11:16:03   
zarja1
Kalina.......nič ne tak študirat. Še nekrat si svoj podpis preberi!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Jaz skoz dobim steklene učke...

Horny Teddy

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.10.2008 11:16:30   
Hope2

Hecno tole z endometrijem WP. Jaz se ne spoznam, ampak mogoče so pa kaj narobe izmerili?

Ja želvi, prave dase smo. user posted image user posted image user posted image

Marjetica se kar spozna user posted image user posted image . Res se lahko zgodi, da so narobe izmerili, celo če 2 ralična merilca merita. To so tanke stvari in preglednost tudi ni glih vedno na višku. Samo poglej ko je otroček ful večji od endometrija in ga vedno drugače izmerijo in pravijo, ne se zanašat čist na te meritve. Glavno je, da je endometrij še vedno v idelanih merahuser posted image user posted image . Jaz se glede tega ne bi sekirala. Vseeno imajo v stimuliranem ciklusu vse pod nadzoromuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
19.10.2008 11:17:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja jest mam maco v prašku pa je tako ogabna za pit, da se mi zdijo boljša varianta tablete. Poskus naredit eno finto, pa tablete pojej skupaj s tekočim jogurtom, ker je bolj gost in se pol ne poglabljaš da nekaj trdega požirašuser posted image

Želvica sem tud s koščkom pizze probala, ker to brez problema v orng kosu pogoltnem, sam tableto pa vn zližem ko zakleto, pol pa muke jezusove.....komi komi...jo čutim dol po požiralniku kak gre težko...user posted image user posted image user posted image Jaz bi raj napitek...saj ne more bit tolk bljek...

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4369
19.10.2008 11:19:23   
Hope2
Kalina, naj te jutri počaka čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo vzpodbudna zgodbauser posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.10.2008 11:23:00   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

čaki čaki......kaj pa ti je dal? Kr estrofem naprej???????? Joj, da bi šla po tvoji poti......pa lahk sta tud dva gimnastičarja....user posted image user posted image user posted image

Tudi mene je mohamed takoj po neuspelem postopku z estrofenom poslal po nove zamrznjenčke. Škodi ne nič, vendar malo dvomim, da te v MB vzamejo takoj naslednji mesecuser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.10.2008 11:25:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tudi mene je mohamed takoj po neuspelem postopku z estrofenom poslal po nove zamrznjenčke. Škodi ne nič, vendar malo dvomim, da te v MB vzamejo takoj naslednji mesecuser posted image .

Hope a tud kr estrofem naprej? Bom vidla kaj bodo rekli glede datuma.....morm mal šarma uporabit...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.10.2008 11:28:32   
DaisyE
morm mal šarma uporabit...user posted image

Jih bo kar pobralo od same lepote. Aja saj res, jaz pospravljam.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.10.2008 11:47:03   
Hope2

Jih bo kar pobralo od same lepote. Aja saj res, jaz pospravljam.... user posted image user posted image user posted image

ti pa si faca marjeticauser posted image user posted image user posted image

Zarja, grem raje jaz zdaj pogledat v moje fajle, da ti kaj narobe ne povem, mi nekdo res sive celice pobirauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.10.2008 11:47:28   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?