womanpolice
|
LUČKA25, NOKES IN NAVIJAČICE... HVALA VAM... TKOLE nekakako je bilo danes: Jaz: "Se opravičujem, ampak moram vas opozorit na moje prešvicane noge, da ne boste skup padla; sm bla namreč v nočni in si ne morm kaj.. zelo smrdijo" Pintarjeva: "ah,sej ni tko hudo... Kaj pa delate?" jaz: "policistka sm..." itd. Potem se začne naštevanje, in sicer: ENDOMETRIJ; iz 13 mm se je zmanjšal na 9 mm ; ne vem zakaj. A lahko katera pove, zakaj pride do tega, in če je to kaj narobe... DESNO in LEVO: VSE OD 19 - 21mm, SAMO TRI SO 16mm ; JIH JE PA DVANAJST VSEH SKUPAJ. Ker imam danes še eno nočno, se me je Pintarjeva usmilila in je rekla, da se moram spočit pred punkcijo, in je rekla tkole: "Danes še eno terapijo (Menopur, Suprafact), jutri NIČ UZ-ja (bodo dovolj zrastle), jutri pa STOP INJEKCIJA, v sredo, 22.12.2008 PUNKCIJA (me je že malce strah)" Ja, ste imele kr prav... Danes sm 12. dan Menopurja... Videla sm Mlinčko, Žiži in Miško73. Žiži, MLinčka in jst smo šle kofetkat (najbolj glasne) in mislile na Miško, da punkcija neb bla tolk boleča... Ja, nč, grem si dat injekcijo, potem pa ninča nanča, saj je zvečer še ena nočna (in ta nočna ni bila mirna... še podaljšat bi morala, pa sm se zmenila, da sm prej odšla)... Za odgovor glede endometrija pa vas lepo prosim, če mi lahko odgovorite... Hvala vam... Zlate ste... Nočko! p.s. se javim, preden grem na šiht... lp
|