|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
19.10.2008 10:14:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Larči saj enkrat vas moram rr-jevke povabit....sam nas je tolko, jaz mam pa le 8 stolov....user posted image

Bomo pa na tleh.

pa ja, pa iz plastičnih krožnikov boste jedle..user posted image

vsaj s pomivanjem ne boš mela dela user posted image  

Se mi že dopade!!!!!!! Kdaj pa?user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
19.10.2008 10:17:14   
ledenka
grem v kopalnico, bejbe, se vidimo čez kako uro! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
19.10.2008 10:18:13   
lučka 25
tassi, hvala za zajtrk. user posted image  je bil dober.

nokes, ja nič ni bilo alergije n pivo. Dobro, a ne? To a pomoje odklop naredi in dobra družba. Smo se tako smejali, da ni blo kaj. Ja, tudi s starši se ga da nacukat.user posted image  user posted image  user posted image

mlinček, si tak kot moj dragi. Samo, da on v prvem postopku ni kazal teh znakov, sedaj pa je tako pozoren, pa skrbi ga kako sem si dala inekcijo, da nisem pozabla ( v prvem postopku mi iih je on ker tam zadaj nisem mogla tako dobro nacilati), pa ves je nestrpen,... Ti kar upaj, računaj na uspeh ker pozitivno razmišljanje je v postopku veeelik plus.

želvica, a veš da nič ne vem kdaj bo kaj, samo za 1 UZ. Ker to rundo nič ne računam, se prepuščam toku, poti ki jo bo začrtal ata Reš. Sem zelo na izi, ra neverjetno.

Sisy, vse najboljše. user posted image  user posted image  user posted image  

Sonček, dobro se razvajajta. Sem bom šla naslednji teden tudi jaz na Bled razvajat, na masažo.user posted image

Pikovit, pridna pridna. Ubogaš hope in piješ zelenjavni sok. Jaz sem pa za zajtr jajčka na oko.user posted image  A vidva sta tudi že 15 let skupaj. Midva pa imava to obletnico decembra, sva tudi skupaj žulula srednješolske klopi. Ga skoz hecam, da ko sva začela, da je bil še več mlečen, nič kosmat, kot en majhen fantek, zdaj pa.....user posted image  user posted image  user posted image

zarja, a ti pa imaš sedaj že krvavitve. Pa pečejo? To pa res ne vem zakaj? Upam, da ti bo lahko katera druga pomagala. Pa hvala za navijanje. user posted image

Hope, se je pa res že zares začelo. Saj dokler se ne pripravlja na akcijo, kar ne moreš vrjeti. Moja svakinja je tudi taka, še kar ne more verjeti, da jima je uspelo in da bo čez 1 mesec že sigurno zibala.

Daisy, detektivski posel ti pa leži. Kar tako naprej. A ja, saj res. Ti si super krava. user posted image

lara, jaz tudi mislim nate. Tebi raste trebušček z user posted image  user posted image , meni p bo kmalu. user posted image  Pa da boš naslednjič bolje spala. user posted image   user posted image

ledenka, imaš pa že cel jedilnik za danes. jaz pa še ne vem kaj bova jedla za kosilo.user posted image  Moram še malo domišljijo vklopit.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
19.10.2008 10:25:00   
DaisyE
Mlinko, any news? user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
19.10.2008 10:27:25   
mlinčka
Evo, evo, že pišem. Pišuka, človk tud zadihat nima cajta! user posted image user posted image user posted image

Bom tole kar poslala, da si lahko zdej cajt za poročilo vzamem. To be continued...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
19.10.2008 10:28:05   
DaisyE
O, dobro jutro lučka! Ja, moram še italijanom to povedat!
Evo, po italijansko je super krava super mucca. user posted image user posted image user posted image  Mater to se pa sliši....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
19.10.2008 10:30:22   
DaisyE
končnoooooooooooooouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.10.2008 10:32:42   
Hope2

A ste vsi ful pridni?
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz rabim malo časa za organizacijo, pa bom zato raje še en kufe.

A zdaj se mi pa maščuješ in mi milo za žajfo vračašuser posted image .  Evo, zdaj pa mam jaz slabo vest. Sem pa danes dala prat cutike od malčkauser posted image in za danes bo to dovoljuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
19.10.2008 10:34:21   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

A ste vsi ful pridni?
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz rabim malo časa za organizacijo, pa bom zato raje še en kufe.

A zdaj se mi pa maščuješ in mi milo za žajfo vračašuser posted image .  Evo, zdaj pa mam jaz slabo vest. Sem pa danes dala prat cutike od malčkauser posted image in za danes bo to dovoljuser posted image

No, pol si že več naredila kot jaz. user posted image user posted image user posted image  Ampak saj pravim, moram si najprej vzet čas za organizacijo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
19.10.2008 10:35:20   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Jazzz te še zmeraj vse boli? Javi kaj, kako se počutiš.

user posted image user posted image

želvica..še vedno....me je kar groza...levi jajčnik in dol proti češplji...včeraj zvečer sem na žalost morala vzeti lekadol, in šeenega danes ob 4ih zjutraj, ker nisem mogla spat. Potem pa me je oblila vročina in sem se zbudila vsa mokra....zdaj pa si ne upam vzet nobenga več tableta!! Punce kaj lahko naredim???

sonček33...zakaj se opravičuješ? user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
19.10.2008 10:36:32   
DaisyE
Jazzzz, če bi ti znala pomagat, bi ti, tako pa na žalost nimam pojma. Mogoče bi pa Reškota poklicala? Upam, da bo čimprej minilo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
19.10.2008 10:37:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

želvica..še vedno....me je kar groza...levi jajčnik in dol proti češplji...včeraj zvečer sem na žalost morala vzeti lekadol, in šeenega danes ob 4ih zjutraj, ker nisem mogla spat. Potem pa me je oblila vročina in sem se zbudila vsa mokra....zdaj pa si ne upam vzet nobenga več tableta!! Punce kaj lahko naredim???

Jazzz niste dobile navodila, da se morate v takem primeru nujno pri G zlasit? Če je tolk hudo bi jaz šla,no če se ne da potrpet. Sam da ne bo pol kaka štala. Jaz skoz predolg čakam.

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
19.10.2008 10:37:26   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

A je kdo kej mojo sosediko Blančko opazu kje ????

Ne, blančke pa že neki časa ni blo tu. Bo treba kako provokativno debato začet s kakimi pametnimi, da jo bomo na plano zvlekle. user posted image user posted image user posted image

Če jo boš vidla, jo lepo pozdravi in povej, da čakam na srečanje v Celju.

Kdaj pa ima operacijouser posted image , a ni rekla, da bo enkrat ta čas šlauser posted image . Vijola pošat javi se in poročajuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
19.10.2008 10:41:35   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Evo, evo, že pišem. Pišuka, človk tud zadihat nima cajta! user posted image user posted image user posted image

Bom tole kar poslala, da si lahko zdej cajt za poročilo vzamem. To be continued...

Orkaduš mlinčka, jaz moram it pospravljat. Sem dolgo upala, da se bo samo kaj naredilo, ampak se očitno noče....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
19.10.2008 10:43:17   
jazzz27

Jazzz niste dobile navodila, da se morate v takem primeru nujno pri G zlasit? Če je tolk hudo bi jaz šla,no če se ne da potrpet. Sam da ne bo pol kaka štala. Jaz skoz predolg čakam.

ne na žalost nisem dobila nobenega navodila!! Kaj dejansko ti lahko G pomaga? Trpim že, samo je občutek tak, kot bi bila non stop na punkciji!! Edino to me tolaži, da nimam slabosti, bruhanja in driske. Upajmo, da se ne pojavi.....pa še zmeraj me grozno boli ko grem lulat....upam, da to ne vpliva na user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
19.10.2008 10:44:17   
DaisyE

Orkaduš mlinčka, jaz moram it pospravljat. Sem dolgo upala, da se bo samo kaj naredilo, ampak se očitno noče....

....bom pa vsaj vedela, kdo bo kriv.....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
19.10.2008 10:45:33   
Hope2

Točno tako, če je nevzdržno pot pod noge in al na urgenco ali v center oz vsaj poklicat. drugače pa lahko 2-3 lekadole poješ. Samo če je kaj narobe, boš lahko s tem samo prikrila, tak da je bolje hude bolečine prečekirat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
19.10.2008 10:45:45   
DaisyE
jezzy, Reškota poklič! Če ne drugega, ti lahko vsaj pove, kaj bi to lahko bilo, al ti pa pove, kaj lahko vzameš, da bo boljše.

Pa še glih prava ura je. Pa saj si ti pri Reškotu, a ne?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 19.10.2008 10:46:56 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
19.10.2008 10:48:57   
Hope2

Sam ti, ko si taka super kravca, super muccauser posted image user posted image , ti to ne bi smelo delati probleme, samo švrc narediš in se že vse svetiuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
19.10.2008 10:49:48   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sem pa ne seže moja super moč!

Mlinčka user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
19.10.2008 10:50:08   
mlinčka
No, tko: Ta velk ma 18mm, ostali pa še bolj zadi capljajo (15, 14 pa manjši), zato v torek spet UZ. Gigi ga ma v sredo, WP pa jutri stopko (bejba je čist divja - en cel bataljon 21mm) - jajca pa pir, ni kej!

Miska73 je v sexy roza šlafroku in štiklih po hodniku paradirala user posted image  pa smo ji mal družbo delale, pol smo šle pa na kofe. Smo mele mal logističnih težav, ker je bilo praktično vse zaprt in smo se šle še misijo Najdi odprti kafič. Načvekale in narežale smo se, baje smo ble glavna atrakcija tam v čakalnici (WP je poklicno deformirana in je opazila vse firbčne, začudene, malodane zgrožene poglede sotrpink user posted image ). Ja nč, tolk v grobem. In drgač?

Aja! Tale moj Mlinček tud mene vedno bolj preseneča. Da ne boste mislile, da je v vsakodnevnih situacijah oz. debatah tkole odprt in sposoben izlivat dušo. Mislim, da so bolj al manj vsi nekako narejeni po principu skrivanja čustev in ne govort o počutju in občutkih. Ga kar dostkrat s tem v zvezi sekiram, ker se bojim, da ga bo požrlo, če ne bo o tem govoru pa ne gre. Hvalabogu, da je našel vsaj ta način, da lahko o tem debatira in se "puca". user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
19.10.2008 10:50:16   
Abra
Dobro jutro!
Vidim, da ste kljub nedelji že čist aktivne, jaz sem pa na sonček počakala user posted image
Tassi, kak kraljevsi zajtrk danes user posted image
Lučka, važno, da si sproščena user posted image to je že pol postopka
Pija, pa ti si neverjetna. Kdaj že juho kuhaš user posted image jaz se še v postli obračam user posted image včeraj se nama je mudilo naprej, sva bila tam šele ok.12, vidva pa najbrž že pri kosilu. Vidla pa nisem nič, mi ni kapnilo, da se s ceste tudi vidi user posted image
Mlinček, šic stran s slabimi mislimi, samo na plusek se skoncentriraj user posted image
bpikica, sem vedla, da ti bo Hope vse napisala user posted image Ti kar njo poslušaj in uspehi bodo ziher tu user posted image po vitamine pa raje v lekarno, so bolj kvalitetni
pikovit, hitro link user posted image sej so pr nas tut svinjsko drage, sploh če kake lepše gledaš, pa da niso pocukrane do vrha .... sem pa toliko zavlačevala, da že voda v grlo teče... moj bi rad, da bo še letos vse porihtano ... sej jaz tut user posted image
Zarja, očitno si fenomen user posted image vsaj kolikor sem do zdaj brala .... očitno pa vseeno pride, takrat ko misli, da mora user posted image packa, prejšnji mesec je pa nagajala ... pojma nimam ... Kaj pa, če je kako vnetje, ker te peče?
Hope, kaj praviš, se bo kmalu začelo user posted image sporoči, da ti bomo pomagale dihat. Zdaj že obvladamo user posted image
Daisy, pazi na gugla, včasih hude ven meče user posted image če si prišla do dveh škatel, boš tudi do tretje user posted image
Sisy, vse najboljše!
Lara, Gorico sem jaz pred dvemi tedni pregledala ... res sama žalost, nimaš kaj kupit. Misliš, da so se ti slabosti začele? Držim pesti, da ne oz. da bodo vsaj mile.
Jazz, pokliči Reša! Zdaj je ziher že konec s punkcijami in ET. Ti bo že on povedal, kaj je najbolje. Zato pa imaš njegov mobi!!!

Današnje akterke, sem zdej ful dolgo brala, pa še nobenega poročila user posted image
Jaz se grem pa malo pedenat, pospravil je user posted image že včeraj, jaz pa sem skoraj vse perilo oprala in zložila.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
19.10.2008 10:51:06   
zarja1
Jazzz lahko da si kakšno vnetje fasala, od punkcije in ET...ker kr fajn šarijo po nas, ko tolk celic ven spunktirajo pol pa še not pikece vstavljajo. Jaz sem pri HS tako vnetje zravn fasala, pa so mi dali uradno točno to zaobrazložitev. Idi se rajši pokazat....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
19.10.2008 10:53:36   
Abra
Mlinčka user posted image user posted image sej bodo še zrastli user posted image kar naj gredo lepo ziher, pa počas.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
19.10.2008 10:54:40   
DaisyE
Pridne ste mlinčka, pridne. Vsaj kar se foliklov tiče. Glede poročanja bomo mogli pa še kakšno rečt. Če maš mlinkota doma za kišto, se mu pač prek mobitela sporoči, kaka je situacija, ne pa da greste prej še na kufe. Bo treba malo prioritete poštimat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?