Abra
|
Dobro jutro! Vidim, da ste kljub nedelji že čist aktivne, jaz sem pa na sonček počakala Tassi, kak kraljevsi zajtrk danes Lučka, važno, da si sproščena to je že pol postopka Pija, pa ti si neverjetna. Kdaj že juho kuhaš jaz se še v postli obračam včeraj se nama je mudilo naprej, sva bila tam šele ok.12, vidva pa najbrž že pri kosilu. Vidla pa nisem nič, mi ni kapnilo, da se s ceste tudi vidi Mlinček, šic stran s slabimi mislimi, samo na plusek se skoncentriraj bpikica, sem vedla, da ti bo Hope vse napisala Ti kar njo poslušaj in uspehi bodo ziher tu po vitamine pa raje v lekarno, so bolj kvalitetni pikovit, hitro link sej so pr nas tut svinjsko drage, sploh če kake lepše gledaš, pa da niso pocukrane do vrha .... sem pa toliko zavlačevala, da že voda v grlo teče... moj bi rad, da bo še letos vse porihtano ... sej jaz tut Zarja, očitno si fenomen vsaj kolikor sem do zdaj brala .... očitno pa vseeno pride, takrat ko misli, da mora packa, prejšnji mesec je pa nagajala ... pojma nimam ... Kaj pa, če je kako vnetje, ker te peče? Hope, kaj praviš, se bo kmalu začelo sporoči, da ti bomo pomagale dihat. Zdaj že obvladamo Daisy, pazi na gugla, včasih hude ven meče če si prišla do dveh škatel, boš tudi do tretje Sisy, vse najboljše! Lara, Gorico sem jaz pred dvemi tedni pregledala ... res sama žalost, nimaš kaj kupit. Misliš, da so se ti slabosti začele? Držim pesti, da ne oz. da bodo vsaj mile. Jazz, pokliči Reša! Zdaj je ziher že konec s punkcijami in ET. Ti bo že on povedal, kaj je najbolje. Zato pa imaš njegov mobi!!! Današnje akterke, sem zdej ful dolgo brala, pa še nobenega poročila Jaz se grem pa malo pedenat, pospravil je že včeraj, jaz pa sem skoraj vse perilo oprala in zložila.
|