|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
19.10.2008 9:21:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Hope to SS ne bo, je bil test negativen. Sem pa jemala na 8 ur. Sam naj das še kr jemljem naprej al naj raje neham?

Če se ne motim si ti v LJ in imate tam krvni test a ne?. Kdaj ga imaš? Upanja najbrž ni nobenega za pozitivni test in ti ga niti nočem vlivat . Če bi imela šanso krvnega testa jutri, bi šla najprej na krvni test in potem nehala. Če bi pa se do jutri fajn vlivalo, pa bi tudi z jutrišnjim dnem nehala s tabletami.

Ne sem v MB, jutri pa imam krvni test. Pol bom pa še dans to jemala.
Šla bom tja da se zmenim za naprej.

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.10.2008 9:24:03   
Hope2
user posted image user posted image user posted image pikovitkauser posted image user posted image user posted image tako se že jaz vidim, ko mi ti sporočiš veselo novičko. Se mi zdi, da sem te dni še bolj živčna kot ti, vsak dan pomislim nate, gruntam kakega kuščarja ti naj spečem al kako žabo skuhamuser posted image , da vse skupaj malo pohiti, ker s tolkimi postopki se mi že prav smislišuser posted image . Pišuka noben si ne zasluži tolk neuspehovuser posted image . Ampak imam zelo veliko upanje v vajuuser posted image user posted image in vajine user posted image user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.10.2008 9:27:23   
lara light
Bom štartala v Dejzinem stilu: Buon girono ragazzi!user posted image

Kako ste lepe moje? user posted image
Lučka, kako grejo špikice, mislim nate večkrat...si srce, veš,name nikoli ne pozabišuser posted image
Mah Zarjica, nič pametnega nisem našla, nobene lepe pletene majice, nobenih elegantnih hlač. Potem sem vzela le ene sive tople elastične za pod eno krajšo oblekco bodo prav prišle, pa spodnje perilo sem neki nabvla...ti? nisi šla, a ne? Kakšen je bil golaž? Kje pa dobiš divjačino? Sigurno imaš veze v lovski družiniiuser posted image  In sicer, kako te krvavitve? Ni še prav M, kajne? Jaz še upamuser posted image
Pa hvala za uno o riti, mi prav sedeuser posted image

Mlinček, uauu, lepo je brati kaj se skriva v moški dušiuser posted image ...od srca vama privoščim, da končno pride ta težko pričakovana srečauser posted image

Hope, se popolnoma strinjam, prehrana dela male čudeže.user posted image  Še malo do konca za vaju..juhuuser posted image

Lepotičke, sem malo dol včeraj in danes, ne gre mi za jest, sitna do konca, noge me bolijo, stopala...slabo in zelo malo spim. Upam, da bo danes boljše.

Navijam za aktere!user posted image

Vsem eno fantastično nedeljo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.10.2008 9:32:27   
DaisyE
Aha, za tega gospoda Praštala moram še napisat, kaj je blo v Mladini. Tale dečko, ki je pisal članek, je očitno že nekaj let želel, da bi ga nekdo "ukrivil". Če jaz prav razumem, gre tule za to, da te tile bioenegetiki lahko spravijo v stanje v katerem potem on premika tvoje telo na daljavo. Avtor članka je kao hotel to raziskat, ker je bil skeptik. Najprej mu je bilo rečeno, da tega z njim ne bodo naredili, potem so pa vseeno in je bil čisto fasciniran. V nadaljevanju opiše kako zgledajo terapije pri Praštalu, so skupinske in trajajo ene štiri srečanja, se mi zdi. Nekaj je bilo o tem kaj govorijo ljudje, nekaj o tem, kaj je povedal Praštalo, nekaj o tem, kaj je sposoben vsak sam naredit s svojo voljo, čisto na splošno, o ceni ipd.

Vprašala sem pa glih zato, ker vsi vemo, da se lahko stvari slišijo dobro, potem pa popolnoma drugače izpadejo. Hvala na odgovoru.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.10.2008 9:37:15   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
A ti veš, da jaz tudi pira ne podpiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa v user posted image  Nisem več samo uvela, sem kar posušena. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.10.2008 9:39:51   
DaisyE
Buon giorno lara. user posted image user posted image user posted image  Bo boljše.

Mlinko a maš že kaj novic?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.10.2008 9:46:18   
želvica99
Zarja upam da tečka čimprej vzame pot pod noge, se realizira, če že mora in pol gre za dolgouser posted image velja za tebe. No za mene pa obratno, naj se čimprej pojavi me že par dni zvija, da pol prešaltamo iz suprefacta na gonal.

Včeraj je blo v hribih prav luštno samo hladno pa, kouser posted image . Tko, da smo se pol malo ob pečki on čajčku greli.

Helov Lara, a tebe pa spanje matra, poskus kakšne domače čajčke pred spanjem (če seveda že nisi). Sicer si pa zdaj lahko privoščiš tudi dremanje čez danuser posted image

Kako je zgledalo v šopingu punce, včeraj ste res navalile na trgovine. Jest si zadevo predstavčjam tkole:

user posted image

Pa seveda eno user posted image  za vse, ki ste danes v akciji.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.10.2008 9:47:25   
bbpikica
Želvica hvala za napotke pri dopolnilih k prehrani bom šla v ponedeljek v DM in Muller pa bom probala poiskat kaj pametnega
Hope lepo si tole napisala hvala. Jaz celic sicer nimam deformiranih in se vse oplodijo samo jih je malouser posted image , saj jaz že tako jem kar zdravo hrano. Rada imam zelenjavo in enolončnice hamburgerje in podobno pa ne vem če sem jedla petkrat v življenju. Sladkarije vključno s čokolado sem zmanjšala že nekaj let nazaj, kavo čaj in sokove pijem tako nesladkane, tudi jabolka sem se navadila jest. In prav imaš res je treba prehrano prilagodit svojemu telesuuser posted image
tihoupanja zakaj bi ti zamerle če si skočila k nam na kofe? Kar se pa mene tiče je pa vsak namig koristen. Ampak je z mojim črevesjem vse bp, samo prebavo imam tako hitro.
sisy vse naj naj za RD

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.10.2008 9:57:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Mah Zarjica, nič pametnega nisem našla, nobene lepe pletene majice, nobenih elegantnih hlač. Potem sem vzela le ene sive tople elastične za pod eno krajšo oblekco bodo prav prišle, pa spodnje perilo sem neki nabvla...ti? nisi šla, a ne? Kakšen je bil golaž? Kje pa dobiš divjačino? Sigurno imaš veze v lovski družiniiuser posted image  In sicer, kako te krvavitve? Ni še prav M, kajne? Jaz še upamuser posted image

cel dan sem bla več al majn v bajti. Smo zakurle kamin, se nabasale s kosilom, začvekale....pa je bil že večer. Ja pri lovcih mam veze, samo sem divjačino kupla oz. mi jo je bratec v Grazu.
Glede M, ne ni še prav, je bolj roza barve, sam me neki preveč peče, prav tak grozno neprijeten občutek. Mam kr dekco preko zavezano-je boljš.

Tebi pa so se slabosti začele. Bogec. Saj bo minlo. Tak veš, da sta pikeca ok, da rasteta, se razvijata in že kažeta prve roge mamici.

Objemček...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.10.2008 9:59:55   
Grethy
Kaj se tebi to dogaja, Zarja ??????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.10.2008 10:00:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja upam da tečka čimprej vzame pot pod noge, se realizira, če že mora in pol gre za dolgouser posted image velja za tebe. No za mene pa obratno, naj se čimprej pojavi me že par dni zvija, da pol prešaltamo iz suprefacta na gonal.

Draga ti bosta ziher Shuki in Larči kako mantro napisale.....meni sicer ni takoj pomagala, niti bel kostim za provokacijo, ...user posted image user posted image user posted image . Želim, da se čimprej ulije in da Gonal naredi bogato zalogo celic.

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.10.2008 10:01:22   
Grethy
A je kdo kej mojo sosediko Blančko opazu kje ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.10.2008 10:03:37   
DaisyE
A ste vsi ful pridni?
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz rabim malo časa za organizacijo, pa bom zato raje še en kufe.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.10.2008 10:04:59   
ledenka
jutro! en zajtrk sem pojedla (dva kakija, kolk je meni to dobro!), en pa še pride na vrsto - polnozrnat kruh s figovo marmelado user posted image  čisto zdravje! da o konjskih zrezkih niti ne govorim, pa o brokoliju, to bo za kosilo user posted image

lara, potem se mi ne splača it čez mejo user posted image  eh, saj zaenkrat bo...

bbpikica, ti svetujem selen+cink od Nordpharm in Evitol, oboje dobiš v Sanolaborju ali lekarni. v DM so bolj slabi tile dodatki.

pikovitka, kdaj imaš terapijo, kateri dan? in super za sok user posted image  

mlinček, vidim, da akterke še kar kofetkajo user posted image

hope, ti jih pa kar nazaj držiš! še pivo skritiziraj, pa bodo naše borke čisto obupane user posted image

želvica, ti pa kar v hribe, pridna!

dejzika, sej boš našla še tatretjo škatlico, ne skrbi user posted image  ampak italijansko ti gre pa že dobro user posted image

zarjica, joj, kako mi je žal zate... samo misel na to, da imaš pingvinčkov še kar nekaj, je pa tudi pozitivna user posted image

pija, hello! kako pri tebi, vse pod kontrolo?

tina, lep dan tudi tebi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.10.2008 10:05:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A ste vsi ful pridni?
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz rabim malo časa za organizacijo, pa bom zato raje še en kufe.

O ti ma-ter, kje si pa dobila vse te "merkuce" pridne delavne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.10.2008 10:05:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kaj se tebi to dogaja, Zarja ??????????????

o ooooooo Grethyka.......pa kaj jaz vem, meni se zdi da nikol ni vse ok. Te pridelamo preveč celic, te hiperca, te čaki na otroke 5 mesecev, te ni ovolacije, te ni rdečke, te ne dela laboratorij, te pa še ta minus...zdaj pa še kr neki krvavitve......NISEM PO JUS-u....

Bom vida kaj sledi. Draga daj ti meni povej, če je Maco možn dobit v kakem prašku, men so te tablete prevelike.....jih težko dol pogoltnem...ko mali otrok..si jo mečem iz enga kota v drugega.. 

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.10.2008 10:05:33   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

cel dan sem bla več al majn v bajti. Smo zakurle kamin, se nabasale s kosilom, začvekale....pa je bil že večer. Ja pri lovcih mam veze, samo sem divjačino kupla oz. mi jo je bratec v Grazu.
Glede M, ne ni še prav, je bolj roza barve, sam me neki preveč peče, prav tak grozno neprijeten občutek. Mam kr dekco preko zavezano-je boljš.

Tebi pa so se slabosti začele. Bogec. Saj bo minlo. Tak veš, da sta pikeca ok, da rasteta, se razvijata in že kažeta prve roge mamici.

Objemček...user posted image

Zarji, super sobota je bila to. Res si super gostiteljica!user posted image  Upam, da mine pekoče, da gre user posted image  stran....bodi lepo, rti, kiss!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.10.2008 10:06:08   
ledenka
oj, gretka draga, ti si pa zgodnja! direkt iz šihta?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.10.2008 10:07:39   
DaisyE

Ne, blančke pa že neki časa ni blo tu. Bo treba kako provokativno debato začet s kakimi pametnimi, da jo bomo na plano zvlekle. user posted image user posted image user posted image

Če jo boš vidla, jo lepo pozdravi in povej, da čakam na srečanje v Celju.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.10.2008 10:09:26   
zarja1
Ajsi to pa bo res zdrav jedilnik dans. Naš je pa tako lepo prosil za pohanega piščanca, da nimam srca tega mu ne naredit. Pa saj malo džank fuda ne škodi...ne?user posted image

Larči saj enkrat vas moram rr-jevke povabit....sam nas je tolko, jaz mam pa le 8 stolov....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.10.2008 10:10:30   
zarja1

Ne, blančke pa že neki časa ni blo tu. Bo treba kako provokativno debato začet s kakimi pametnimi, da jo bomo na plano zvlekle. user posted image user posted image user posted image

Če jo boš vidla, jo lepo pozdravi in povej, da čakam na srečanje v Celju.

Blančka je mene ta petek prišla potolažituser posted image ...je vedno tu nekje, sam piše malo manj...

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.10.2008 10:10:30   
DaisyE

Larči saj enkrat vas moram rr-jevke povabit....sam nas je tolko, jaz mam pa le 8 stolov....user posted image

Bomo pa na tleh.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.10.2008 10:11:31   
zarja1

Bomo pa na tleh.

pa ja, pa iz plastičnih krožnikov boste jedle..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.10.2008 10:13:03   
ledenka

Bomo pa na tleh.

pa ja, pa iz plastičnih krožnikov boste jedle..user posted image

vsaj s pomivanjem ne boš mela dela user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.10.2008 10:13:30   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dejzika, sej boš našla še tatretjo škatlico, ne skrbi user posted image  ampak italijansko ti gre pa že dobro user posted image

Pa pravijo, da neplodnost nič dobrega ne prinese. Jaz bom še poliglot ratala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?