ledenka
|
jutro! en zajtrk sem pojedla (dva kakija, kolk je meni to dobro!), en pa še pride na vrsto - polnozrnat kruh s figovo marmelado čisto zdravje! da o konjskih zrezkih niti ne govorim, pa o brokoliju, to bo za kosilo lara, potem se mi ne splača it čez mejo eh, saj zaenkrat bo... bbpikica, ti svetujem selen+cink od Nordpharm in Evitol, oboje dobiš v Sanolaborju ali lekarni. v DM so bolj slabi tile dodatki. pikovitka, kdaj imaš terapijo, kateri dan? in super za sok mlinček, vidim, da akterke še kar kofetkajo hope, ti jih pa kar nazaj držiš! še pivo skritiziraj, pa bodo naše borke čisto obupane želvica, ti pa kar v hribe, pridna! dejzika, sej boš našla še tatretjo škatlico, ne skrbi ampak italijansko ti gre pa že dobro zarjica, joj, kako mi je žal zate... samo misel na to, da imaš pingvinčkov še kar nekaj, je pa tudi pozitivna pija, hello! kako pri tebi, vse pod kontrolo? tina, lep dan tudi tebi!