|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
19.10.2008 8:42:46   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Aja paše to sem pozabila povedat da me tale zdrava prehrana mal skrbi.user posted image Že tako nimam kakšne hude teže 54kg visoka sem pa 170, in zelo hitro tudi zgubim kilograme. Nebi rada zgubila na teži ker je že zdaj Reš nekaj jamralotem da je včasih treba jest. user posted image Ampak jaz res veliko jem sam ne vem kam pol to izgine, če se pa začnem res te zdrave prehrane držat bo pa sploh kriza. Ker men vse na prebavo vpliva, pojem mine 15 do 20 minut in hajd na WC. Polnozrnate stvari mi pa sploh pospešijo prebavo, pa bučno olje, pa zelje, pa grozdje, pa lešniki pa vse kar je na osnovi paradižnika.

BBpikica naj te glede prehrane nič ne skrbi. Enkrat sem že eni napisala, naj se ne sekira, da bi še bolj shujšala. Sama sem imela 178cm in 56kg, kar je še mnogo večja razlika od tvoje. Diete pa sem se držala kar 1 leto, od tega nisem nič shujšala, le zredila 1kg. Pred dieto sem pa jedla vso svinjarijo, nič zelenjave, zelo malo sadja, ogromno fast fooda, cvrtja, izključno izdelke iz bele moke in ogromno sladkrij, saj sem bila prepričana, da so kile problem za mojo takrat nepojasnjeno neplodnost, pa glede na to, da pravijo, da so potrebne maščobe da se stimulacija s hormoni sploh absorbira, jaz pa brez podkožne maščobeuser posted image . No pa sem se vseeno temeljito lotila diete, ampak tu je potrebno delat s pametjo, če nočeš shujšat, saj moraš pojest veliko več omega 3 maščob, ki ti bodo pomagale, da ne shujšaš, hkrati pa pripomorejo k boljši absorbciji stimulacije, ješ sestavljene OH in ne navadnih, ješ proteine... Bolj boš hotela jest svinjarijo, da bi se zredila slabše bodo lahko celice, saj pri nekaterih ljudeh ves ta sladkor slabo vpliva na jajčne celice (slaba presnova sladkorja) in če imaš ti vedno nezrele, degenerirane celice ali zelo malo celic,  FSH pa je v meji normale, potem je velikokrat ravno to problem, seveda pa ni nujno. Nekatere lahko še vedno jejo vse kar jim pride pod roke, ampak ljudje smo si različni in presnova tudi.
Polnozrnatih izdelkov ne rabiš jest, jaz jih v zadnjem postopku nisem, saj sem popolnoma izključila pšenico, za katero nekateri pravijo, da je tudi strup za celice. Imaš riževe, ajdove, pirine, brez glutena testenine, pa še kake bi se našle, torej izbire imaš veliko. Kruh si lahko sama pečeš iz moke, lahko si kupiš pirin, ajdov, rženi kruh, vendar tu pazi, da niso preveč puhasti, ker potem že vsebujejo veliko bele moke. Torej bolj je kruh trdi na otip bolj je rženi in boljši je (ne po okusuuser posted image ).  Pojej vedno veliko kaše (prosene in ajdove, te nasiti, drži težo, imat aveliko proteinov in zelo malo OH. Paradajz pa itak ni zaželjen v dietiuser posted image
Za WC se pa jaz sploh ne sekiram, že od kar pomnim grem 2-6x na veliko potrebo čez dan, če je treba, je trebauser posted image , tudi zdaj v nosečnosti nisem bila niti 1 dan zaprta, ravno obratno grem min 2-4x na dan. S kakanjem gredo tudi strupi iz telesa, gredo seveda tudi hranilne snovi, vendar če se držiš diete (ki ni narejena za hujšanje), ki je zelo bogata s hranilnimi snovmi, te nima kaj skrbet, da jih telo ne bo dovolj absorbiralo.

Zdaj sem tu napisala cel roman, ki je marsikomu odveč, ampak mogla sem, saj kar nekaj punc zmotno misli, tako kot sem jaz sprva. sem pa vseeno tako na simpl in kratko napisala, da si je nujno potrebno v primeru telesne suhljatosti, kaj več prebrat o tej stvari, da ne bi res prišlo do še večje shujšanostiuser posted image . Ne se čist zanašat na vse kar je napisano na mišek dieti, naučiti se je treba poslušat svoje telo in še kaj prebrat na googlu ali v kaki knjigi.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
19.10.2008 8:45:50   
tihoupanje
bbpikica.....preberi o "sindromu prepustnega črevesja"........

Če tvoje črevesje ni sposobno posrkati hranilnih snovi?!?!?!ČE?!?!?.....potem moraš nekaj ukrepati......

Srečno...pa ne zamerite, ker sem slučajno skočila k vam na kuffe ..user posted image user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.10.2008 8:46:30   
pikovit
Dobro jutro punce in Mlinček.

Naše punce so po mojem že opravile zadeve in zdaj kofetkajo kje peri Štorkljiuser posted image Upam,da ste vse vesele z razgledom dildokamereuser posted image .

Abra sem videla,da gledaš sobice.Ti dam en link,samo je pa v Italiji in niso toliko poceni.No ja sama preceni.

Naša Sisy ima pa danes prvič v življenju 3 spredaj.Čestitke user posted image user posted image user posted image
                                  user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.10.2008 8:46:40   
sonček33
Mlinček - bravo zate! Super si!

Pija - že sijem.  Za kosilo bo goveja juhica, potem greva jaz na masažo, on v savno. Po tem pa najbrž kar kam zavijeva na drugi del kosila.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
19.10.2008 8:49:47   
Hope2
Ti mlinček, super moški siuser posted image , že to, da pišeš o svojih izkušnjah, o svojih strahovih, mislih..... je super zadeva, saj če me ženske rečemo kaj našim partnerjem, velikokrat samo zamahnejo z roko, češ babje čenče, če glih vidimo, da v sebi prav trpijo strahuser posted image . Sploh ne razumem zakaj so eni tako "možati", da ne upajo ali nočejo pokazat čustev. Moj je vedno ostal hladen ko špricer, pol ko je pa vse mimo odšlo, pa mi je zaupal, da je bil živčna razvalinauser posted image . Z mlinčko bodita še naprej tako zaljubljena in naj vama že v tem postopku obrodi saduser posted image user posted image vajine ljubezniuser posted image .

Vsem današnjim akterkam veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.10.2008 8:51:32 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.10.2008 8:51:03   
pikovit
Evo Hope že pijem zelenjavni sok.Ti si pa kot slaba vestuser posted image user posted image user posted image .Se prikradeš .....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.10.2008 8:52:49   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image Držim pesti za jutrišne akterke!!user posted image
Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

Držim pesti da so dober opravle, če so že končale in kofetkajo.

Vsem želim dobro jutro in lepo sončno nedeljo.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.10.2008 8:55:20   
zarja1
Dobro jutro moje srčice......

sam tolk za info....al sem jaz svetsko čudo al pa se je mojemu telesu čist zmešalo. Abra, dokler ješ estrofem +utrogestan naj ne bi krvavel. Novička! Še dans zjutraj sem konzumirala tak in ttak omenjeno, pa sem lepo krvavet začela. Krvavitev ne samo da je boleča je tud "pekoča" bo pravi izraz. Mi lahko ktera pove kaj pri hudiču vse to pomeni?

Shuki si se nasončla? Dans je še en tak dan, s glih za take stvari..

Larči si si kaj lepega kupla?

Arneja miss you..javi se...pa Mismis je tud poniknila...se vidi, da je user posted image  doma...

Lučka jaz že navijam zate!!!!!!!!

Pikovitka helov, kako?

Sonček 33 vidim, da se ti Štajerska dopade. Skoz mamo tolk sončka.

Želvica kaj novega?

Baci še čist malo....

Jazzz upam, da si bolje in da počivaš.

Lana držim pesti dans, boljš je blo da si šla not, magari za tri dni, si verjetno zarad tega tud na ET dans bolj sproščena in pomirjena. Hiperca pa je taboljša za vgnezditev. Držim pesti!!!!!

Hope ti si tud taka suhica.....no zdaj maš že lep trebušček...user posted image

BBpikec to je malo čudno, kaj se tebi s prebavo dogaja...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.10.2008 8:56:25 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.10.2008 8:56:06   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo Hope že pijem zelenjavni sok.Ti si pa kot slaba vestuser posted image user posted image user posted image .Se prikradeš .....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , saj zato več ne bom šla na vaša srečanja, ker pol se ne morete sprostituser posted image , si vidla zadnjič našo marjetico, je skoraj uvenelauser posted image user posted image . Drugače pa zgleda, da še samo malo, pa me več ne bo pred škatlo, sem včeraj cel dan predihavala. Me je tak prestrašilo, da sem popoldne še letela torbo pripravtuser posted image . Zdaj me je streznilo, da se ne bo zgodilo drugo leto ali čez 10 let, temveč kmaluuser posted image . Še zdaj ne morem verjet, da nam je uspelo in bomo kmalu ujčkaliuser posted image .  In potem boste mirne, sproščene in ne bo več slabe vesti, ki bi vam dihala za ovratnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
19.10.2008 8:57:41   
pikovit
No pa še nekaj za SISY da se boš lahko malo nasmejalauser posted image :

Kako prepozneti tridesetletnicouser posted image

- Njeni najboljši prijateljici sta frizerka in kozmetičarkauser posted image
-Obnaša se kot desetletnica,oblači kot dvajsetletnica,videti je pa kot       pedesetletnicauser posted image user posted image
-Puder zajema kar z žlico
S seboj ima vedno posebno torbico z kozmetičnimi pripomočki proti gubam.
-Na knjižni polici ima pravo zbirko knjih o dietah in razgibavanju.Nobene še ni niti odprlauser posted image
-Tole zdej verjetno bere in se smeje-seveda,saj odlično opisuje njene prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sisy malo za res in malo za hec.Lepo praznujte.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.10.2008 8:59:57   
Pija76
Hope2 tud ko boš ujčakala pridi mimo nas da nam podeliš kakšen dober nasvet, nam dvigneš moralo, povrneš upanje!

Pikovit hello, kako smo danes?

Kje so akterke?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.10.2008 9:02:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovitka helov, kako?

Helou tudi tebi.Sem Hope zagledala gor in me je slaba vest zapopadlauser posted image .Sem si šla takoj zelenjavni sok narest in vitaminčke jest.Drugače sem pa kulll.Me je mož v petek peljal na večerjo v Manno(mislim,da se tako napiše).Tako dobre hrane še v življenju nisem jedla.Drago je pa kot žafran.Namreč imela sva obletnico najinega skupnega obstojauser posted image (15 let)Sva skupaj žulila in drgnila šolske klopi.Ja ja šolska ljubezen.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.10.2008 9:05:05   
zarja1

Pikovitka helov, kako?

Helou tudi tebi.Sem Hope zagledala gor in me je slaba vest zapopadlauser posted image .Sem si šla takoj zelenjavni sok narest in vitaminčke jest.Drugače sem pa kulll.Me je mož v petek peljal na večerjo v Manno(mislim,da se tako napiše).Tako dobre hrane še v življenju nisem jedla.Drago je pa kot žafran.Namreč imela sva obletnico najinega skupnega obstojauser posted image (15 let)Sva skupaj žulila in drgnila šolske klopi.Ja ja šolska ljubezen.user posted image

za 15-ko ni nič predrago......čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.10.2008 9:06:27   
zarja1
Shuki prosim naredi ta seznam, mene je že trikrat ven zabrisalo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.10.2008 9:06:37   
Hope2
Zarja a si estrofem jedla na 8 ur? Če si, se bolj redko zgodi, da priteče, ni pa nič čudnega. Saj vidiš, tu na tem forumu smo vse čudne in fenomeni oz kot ti praviš svetsko čudo. Z leti in z postopki, boš videla, da se ti bo ob istem sto različnih čud zgodilouser posted image . Kot je mlinček rekel, so ti postopki tako nepredvidljivi, taka neznanka, da je najboljše če se samo prepustiš. Če bo bolečina huda, se kar pejdi pokazat, drugače po po estrofemu in progesteronu imaš lahko obilnejšo krvavitev, saj ti kar fajn odebelita sluznico in je to potem potrebno vse ven izločit. Če so pa močne bolečine prisotne in krči, bi pa lahko tudi pomenilo, da se je mogoče kaka pikica vgnezdila in propada. SS namreč nobena tableta ne more zadržat, je ena zelo fajn punca že 2x splavila (krvavela) po pozitvnem testu in je bila na estrofemu in progesteronu. Zato je tudi fajn, da se naredi krvni test, saj se tam vidi ali se je sploh kaj vgnezdilo ali nič. Ne pravim, da se je tebi tudi to zgodilo, sem dala samo primer, da vidiš, da se dogajajo kljub tabletam krvavitveuser posted image .user posted image user posted image

Trebušček je zdaj res zaobljen, pa tudi +12,+13 kilc mamo tudi več. Zdaj pa se kar naenkrat vse pozna in se vse prime na rituser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.10.2008 9:07:25   
DaisyE
Guten morgen. Naših kofetarc še ni nazaj iz UZ? Mlinko, upam, da te bo vsaj poklicala, da nam boš lahko poročal, ker preden bodo tele danes domov prišle, bo verjetno že čas kosila.

Abri hvala za pomoč. Včeraj sem ostala pri dveh škatlah, v torek jih grem iskat, potem bom pa malo potipala, kako jim kaže. Saj zdaj ko mam gugl translejterja, lahko navsezadnje tud v fabriko mail pošljem. user posted image user posted image user posted image

Pikovitka, vidim da te tažlehtna drži. Hja take smo, ko enkrat 30 dosežemo tolk z veseljem sprejemamo še ostale, a ne?

Mlinko, če smo krave premagali, bomo pa še neplodnost! Mala malca. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.10.2008 9:07:42   
zarja1
Naša Sisy ima pa danes prvič v življenju 3 spredaj.Čestitke user posted image user posted image user posted image
                                 user posted image

Sisy vse najlepše!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.10.2008 9:09:47   
zarja1
Hope to SS ne bo, je bil test negativen. Sem pa jemala na 8 ur. Sam naj dans še kr jemljem naprej al naj raje neham?

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.10.2008 9:12:59 >

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.10.2008 9:10:01   
Hope2

Pikovitka helov, kako?

Kako lepouser posted image user posted image . Čestitke za obletnicouser posted image in ob taki lepi obletnici vama želim da jo okronata z user posted image user posted image .

Tudi sisy tebi Vse najboljšeuser posted image user posted image in za darilček user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.10.2008 9:10:45   
DaisyE
Sisy, čestitke tudi od mene. Po tridesetem nam gre samo na boljše. Jaz ful uživam, bi bla kar še enkrat rada 30 stara. user posted image user posted image user posted image

Hope...user posted image user posted image user posted image  Sem bla čisto fertik, a ne? Sem hotla kar miš vprašat, če ma kaj zelenjave, da začnem zdravo živet v tistem trenutku. Še sreča, da je pir za folikle dober, sem ga lahko z mirno dušo pila. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.10.2008 9:11:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Trebušček je zdaj res zaobljen, pa tudi +12,+13 kilc mamo tudi več. Zdaj pa se kar naenkrat vse pozna in se vse prime na rituser posted image

pa kaka je baba brez vredu ritiuser posted image ??????user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
19.10.2008 9:16:25   
Hope2

Hope to SS ne bo, je bil test negativen. Sem pa jemala na 8 ur. Sam naj das še kr jemljem naprej al naj raje neham?

Če se ne motim si ti v LJ in imate tam krvni test a ne?. Kdaj ga imaš? Upanja najbrž ni nobenega za pozitivni test in ti ga niti nočem vlivat . Če bi imela šanso krvnega testa jutri, bi šla najprej na krvni test in potem nehala. Če bi pa se do jutri fajn vlivalo, pa bi tudi z jutrišnjim dnem nehala s tabletami.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
19.10.2008 9:18:48   
pikovit
O ste se prebudileuser posted image

Ja Dejzi ta žlehtneuser posted image
Pija evo kar gre nam,zdele pripravljam zelenjavo,pa mi je peteršilja zmanjkalo.Ga grem na vrt nabrat.
Zarja hvala tiuser posted image Evo zdaj je kar je.Gremo novim zmagam na proti.Na juriš,na juriš.
Hope tudi jaz že komaj čakam, da prijoka dte ven.In sem tolk srečna,da ti je ratalo.Še vedno imam tvoj mail pospravljen in prav spomnim se dneva ,ko sem ga prebrala.Skakala do stropauser posted image user posted image .

A so se naše akterke že kaj javile al še vedno kofetkajo?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
19.10.2008 9:19:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Jaz ful uživam, bi bla kar še enkrat rada 30 stara. user posted image user posted image user posted image   No s temle si pa vse povedalauser posted image user posted image .

Hope...user posted image user posted image user posted image  Sem bla čisto fertik, a ne? Sem hotla kar miš vprašat, če ma kaj zelenjave, da začnem zdravo živet v tistem trenutku. Še sreča, da je pir za folikle dober, sem ga lahko z mirno dušo pila. user posted image user posted image user posted image A ti veš, da jaz tudi pira ne podpiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
19.10.2008 9:20:18   
pikovit
Evo zdej grem pa na vrt.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?