Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:53:30
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Hokejski turnir(slovensko-avstrijski) mojega ta starejšega sinka. Ob 8-ih ogrevanje...nato tekme....Mame pa moramo pripraviti še sendviče in pecivo, pa vse nared za tombolo... Ajoj... kolaci, sto to ne volim da radim.....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:54:19
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Oces reci, pakujes i dolazis za manje od 5 minuta? Ne zaboravi piđame, ako se ti ne vraca kuci poslije Svasta od tebe... sto ce joj pidzame kod Bakfarka.. hallloooo !!??
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:54:27
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Bakfark ovo postaje opasno! Osecam kako se ugrijava atmosfera.................... Tudi meni se tako zdi.... grem počasi raje spat....jutri tako ali tako moramo vstati ob sedmih.. Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam. Pa čekaj malo sad, pa jel si se igrao ti sa njom ceo dan il nisi??? Daj malo dobaci loptu i meni, nemoj da si sad cicija, mislim..nije ti fora.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:54:50
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam. Ok, enega še potegnem , potem pa res grem...ME čaka Sartre v postelji..no ob postelji...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Ssevin se izgleda opasno zaljubila. Ssevine, neće ti smetati moja žena, neće?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:55:46
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Hokejski turnir(slovensko-avstrijski) mojega ta starejšega sinka. Ob 8-ih ogrevanje...nato tekme....Mame pa moramo pripraviti še sendviče in pecivo, pa vse nared za tombolo... Ajoj... kolaci, sto to ne volim da radim..... Ni ja....pri nas peče Pečjak....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:56:40
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Ssevin se izgleda opasno zaljubila. Ssevine, neće ti smetati moja žena, neće? Pa kad ona tebi ne smeta, zašto bi meni?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Oces reci, pakujes i dolazis za manje od 5 minuta? Ne zaboravi piđame, ako se ti ne vraca kuci poslije Svasta od tebe... sto ce joj pidzame kod Bakfarka.. hallloooo !!?? Sutra je nedelja in svi posteni ljudi u jutro spavaju. I za spavanje triba piđama, po nekemu redu. Ili ne ?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:57:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa čekaj malo sad, pa jel si se igrao ti sa njom ceo dan il nisi??? Daj malo dobaci loptu i meni, nemoj da si sad cicija, mislim..nije ti fora.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hokejski turnir(slovensko-avstrijski) mojega ta starejšega sinka. Ob 8-ih ogrevanje...nato tekme....Mame pa moramo pripraviti še sendviče in pecivo, pa vse nared za tombolo... oooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:57:34
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Hokejski turnir(slovensko-avstrijski) mojega ta starejšega sinka. Ob 8-ih ogrevanje...nato tekme....Mame pa moramo pripraviti še sendviče in pecivo, pa vse nared za tombolo... Ajoj... kolaci, sto to ne volim da radim..... Ni ja....pri nas peče Pečjak.... Sad mi je lakse.... Mislila sma za trenutak, da se smao ja tako izvlacim...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine, kad planiraš da se rodiš? Kad ti kažeš, ja sam spremna, pakujem i dolazim. Ssevin se izgleda opasno zaljubila. Ssevine, neće ti smetati moja žena, neće? Pa kad ona tebi ne smeta, zašto bi meni? Prava balkanska žena, vrlo poslušna i prilagodljiva.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam. Ok, enega še potegnem , potem pa res grem...ME čaka Sartre v postelji..no ob postelji... Gdje vam je hokej v Ledeni v MB?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:59:28
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sutra je nedelja in svi posteni ljudi u jutro spavaju. Saj vem, da ne spadam med poštene, nooooo....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Prava balkanska žena, vrlo poslušna i prilagodljiva. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:00:38
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam. Ok, enega še potegnem , potem pa res grem...ME čaka Sartre v postelji..no ob postelji... Gdje vam je hokej v Ledeni v MB? Ja. Od 10. ure dalje so tekme. Pridete mimo?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Prava balkanska žena, vrlo poslušna i prilagodljiva. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Šta fali?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem, da ne spadam med poštene, nooooo.... U never know...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:01:35
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Prava balkanska žena, vrlo poslušna i prilagodljiva. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. I ti ne razumeš?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam. Ok, enega še potegnem , potem pa res grem...ME čaka Sartre v postelji..no ob postelji... Gdje vam je hokej v Ledeni v MB? Ja. Od 10. ure dalje so tekme. Pridete mimo? Eh pa sad, ako ti odgovorim i Ssevin bi mogla tamo da se nacrta. Ko zna kako me zamišlja, sigurno bi sljedilo veće razočaranje kad me vidi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Prava balkanska žena, vrlo poslušna i prilagodljiva. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. I ti ne razumeš? Slabo, slabo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:02:40
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Sad mi je lakse.... Mislila sma za trenutak, da se smao ja tako izvlacim... Jaz pa sem mislila, da sem samo jaz takšna "perfektna" mama...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:02:48
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Daj Marogico ne seri, ni mrdnula da nisi. Budi tu sa mnom, tebe barem znam. Ok, enega še potegnem , potem pa res grem...ME čaka Sartre v postelji..no ob postelji... Gdje vam je hokej v Ledeni v MB? Ja. Od 10. ure dalje so tekme. Pridete mimo? Čakaj zdaj malo, a spet se mislita igrat?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:03:08
|
|
|
|
Misek
|
dragi moji, Laku noc !!!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 23:04:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Eh pa sad, ako ti odgovorim i Ssevin bi mogla tamo da se nacrta. Ko zna kako me zamišlja, sigurno bi sljedilo veće razočaranje kad me vidi. Ni ti potrebno odgovoriti.....se pa sprašujem, kje je tvoj ego? Nekje v kleti, ali kaj?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?