Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
BTW: od kada smo promenili jezik komunikacije Daaaaaaaaaaaaaaaa. Aaaaaaaaaaaaa. I taman mi pomalo ide .
< Sporočilo je popravil Mič II -- 18.10.2008 22:12:03 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa če me Baki ne šljivi 5% Skoz mu se "namećujem", da me povabi kam, pa nič. Jaz imam srečo, pa se kar na igrišču srečava.... Ihhhh, evo še bolj me srce boli... Pa daj povej vsaj za katero igrišče se gre, da se grem še jaz tja kaj poigrat. Ma, tu, u blizini...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:12:37
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II BTW: od kada smo promenili jezik komunikacije Daaaaaaaaaaaaaaaa. Aaaaaaaaaaaaa. I taman mi pomalo ide . Ma super ti ide !!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:13:08
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ajde darling turi pitanje... Sta kazes na pravo? Koje pravo? Mislim, da misli na pravo= jus.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ajde darling turi pitanje... Sta kazes na pravo? Koje pravo? Studij, studij prava. Bi bio za me?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:13:40
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa daj povej vsaj za katero igrišče se gre, da se grem še jaz tja kaj poigrat. Hm... imam ja ideju kako da se to igras ako zelis predlog:) BTW: od kada smo promenili jezik komunikacije????? AAAAAaaaaa? Odkad se Marogica vratila sa igrališta
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
dozvolite da predahnu i malo se lazu, da na ovom svetu i lepih stvari ima... OK? Misek... volim te!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:14:26
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek BTW: od kada smo promenili jezik komunikacije????? AAAAAaaaaa? Odkad se Marogica vratila sa igrališta
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:14:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa če me Baki ne šljivi 5% Skoz mu se "namećujem", da me povabi kam, pa nič. Jaz imam srečo, pa se kar na igrišču srečava.... Ihhhh, evo še bolj me srce boli... Pa daj povej vsaj za katero igrišče se gre, da se grem še jaz tja kaj poigrat. Ma, tu, u blizini... Čijoj blizini??
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
da na ovom svetu i lepih stvari ima... Kos prisla na Bled :). Ili kad Misek stigne do Marburga . Nemojte se smijat, ali smisan je ovaj Jezek....opusta :):
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:16:17
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Studij, studij prava. Bi bio za me? A zasto ne bi?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Odkad se Marogica vratila sa igrališta Danas sam na jednome predavanju iz prava (ali nije pravo ) naucila, da je sve igra. Zainteresiralo me, u prvih pet minuta. Taman citam sta sam zapisala.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:17:01
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark dozvolite da predahnu i malo se lazu, da na ovom svetu i lepih stvari ima... OK? Misek... volim te! U jebo te!!!! Nemoj da mi muz ovo vidi !
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:17:14
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ajde darling turi pitanje... Sta kazes na pravo? Koje pravo? Studij, studij prava. Bi bio za me? A što ne bi bio?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa če me Baki ne šljivi 5% Skoz mu se "namećujem", da me povabi kam, pa nič. Jaz imam srečo, pa se kar na igrišču srečava.... Ihhhh, evo še bolj me srce boli... Pa daj povej vsaj za katero igrišče se gre, da se grem še jaz tja kaj poigrat. Ma, tu, u blizini... Čijoj blizini?? Pa mojoj.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A zasto ne bi? Hmmmmmmm. Sta ja znam. Previse svega, previse triba sidit (ali staram se i sve bolje mi ide ). I ipak se pitam, u ove godine.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:17:44
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Odkad se Marogica vratila sa igrališta Maroga moze po svoje pa iza svake druge nek ubaci "bre", pa ce biti sve ok
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark dozvolite da predahnu i malo se lazu, da na ovom svetu i lepih stvari ima... OK? Misek... volim te! U jebo te!!!! Nemoj da mi muz ovo vidi ! Da. Povlačim laž!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:19:15
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Odkad se Marogica vratila sa igrališta Danas sam na jednome predavanju iz prava (ali nije pravo ) naucila, da je sve igra. Zainteresiralo me, u prvih pet minuta. Taman citam sta sam zapisala. Igra.... zanimljivo u pravi nije ono sto bi trebalo da procitas kada citas, vec ono sto moze proizaci iz onoga sto citas, a nije nije bas vidljivo.... ak me uopce razumjete sto ocu kazati
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A zasto ne bi? Hmmmmmmm. Sta ja znam. Previse svega, previse triba sidit (ali staram se i sve bolje mi ide ). I ipak se pitam, u ove godine. A zašto bi ti da studiraš pravo? Jel nemaš školu?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:20:23
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hmmmmmmm. Sta ja znam. Previse svega, previse triba sidit (ali staram se i sve bolje mi ide ). I ipak se pitam, u ove godine. Ako mogu ja u moje godine, mozes i ti u svoje Ionak si piletina!!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
vec ono sto moze proizaci iz onoga sto citas, a nije nije bas vidljivo.... ak me uopce razumjete sto ocu kazati Ono između?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:21:08
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da. Povlačim laž! Gotovo sad.. izdao si nas ...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hmmmmmmm. Sta ja znam. Previse svega, previse triba sidit (ali staram se i sve bolje mi ide ). I ipak se pitam, u ove godine. Ako mogu ja u moje godine, mozes i ti u svoje Ionak si piletina!! A koje su to godine?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 18.10.2008 22:22:06
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II vec ono sto moze proizaci iz onoga sto citas, a nije nije bas vidljivo.... ak me uopce razumjete sto ocu kazati Ono između? bas tako, ona tumacenja koja na prvi pogled nisu prepoznatljiva ali dobro dodju kad zagusti...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?