|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
18.10.2008 20:50:41   
miska73
kaj je to blaga hiperca? (pač vem, da je nekaj z povezavo velik celic...ampak saj jih je ven pobral)

Jazzzi, preberi si znake hiperstimulacije, da vidiš če je kaj povezave.
Kaj več ti pa ne vem pomagat, ker jst še nisem imela problemov.

Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.10.2008 20:52:46 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
18.10.2008 20:54:38   
jazzz27
miska..hvala...mislim, da sem še vedno v prvi skupini, ker mi ni slabo in nimam driskeuser posted image ....
...pa ni mi jasno, da bi se hiperstimulacija še vedno pojavila po ETuser posted image ....

spet se smejim, ker je moj fižol raztresu...pa je že vse po spisku poklicaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...no pa naj bom brez bolečine!!!

Nič pila bom ogromno vode, lulam pa itak vsakih 5 min

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
18.10.2008 20:55:06   
Goldy
bbpikica - midva sva spremenila marsikaj, ukinila sladkor, belo moko, več sadja, zelenjave, jedla matični mleček, e vitamin, Q encim, cink...
Jaz sem si tako izboljšala celice, definitvno.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
18.10.2008 21:08:09   
Abra
Pija, danes sva bla na tvojem koncu, sva sobico gledala, saj veš kje, najbrž? Upam, da bova šli proslavljat user posted image

bpikica, zdravo prehrano. To pomeni, da črtaš sladkorje, belo moko ... vse to, kar piše do punkcije. Za vitamine ti pa tudi piše. Glej Mišek dieta user posted image

Jazz, to je vse še posledica punkcije. Veliko pij, počasi bo minilo. Mene je v 2. postopku tudi kar bolelo, pa na wc sem težko šla. Aspirin ti tukaj ne bi pomagal. Zdaj se pikice gnezdijo in jaz ne bi nič drugega jemala. Sej bo bolje. Če bodo bolečine jutri hude, pokliči Reša. Hiperstimulacija se pojavi tudi po punkciji, malo je tudi dobrodošla, ker pomaga, da se pikice vgnezdijo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
18.10.2008 21:15:32   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jazz, to je vse še posledica punkcije. Veliko pij, počasi bo minilo. Mene je v 2. postopku tudi kar bolelo, pa na wc sem težko šla. Aspirin ti tukaj ne bi pomagal. Zdaj se pikice gnezdijo in jaz ne bi nič drugega jemala. Sej bo bolje. Če bodo bolečine jutri hude, pokliči Reša. Hiperstimulacija se pojavi tudi po punkciji, malo je tudi dobrodošla, ker pomaga, da se pikice vgnezdijo.

Abra...hvala....sem mal zanemarila tekočino danes, mal sem bila preveč na nogah pa imam to bolečino. Moram priznat, da me je včeraj manj bolelo kot danes....ampak saj bo, ko se bo organizem odpočil, bo tudi bolečina manjša.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
18.10.2008 21:25:27   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
bpikica, zdravo prehrano. To pomeni, da črtaš sladkorje, belo moko ... vse to, kar piše do punkcije. Za vitamine ti pa tudi piše. Glej Mišek dieta user posted image

goldy in abra  hvala za pojasnilo, to sem razumela pa sladkor sem tako črtala ženekaj let nazaj ker sem imela črevesne težave, izdelkov iz bele moke razen testenin tudi ne uživam prav veliko, zdaj sem še kavo zmanjšala na minimum to je eno zjutraj in konec, mi je pa ene tri dni skoraj glavo razneslouser posted image . Nebi pa rada pretiravala z vsemi temi dodatki. Zato me zanima katere je pametno dodajat.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
18.10.2008 21:34:51   
bbpikica
Aja paše to sem pozabila povedat da me tale zdrava prehrana mal skrbi.user posted image Že tako nimam kakšne hude teže 54kg visoka sem pa 170, in zelo hitro tudi zgubim kilograme. Nebi rada zgubila na teži ker je že zdaj Reš nekaj jamralotem da je včasih treba jest. user posted image Ampak jaz res veliko jem sam ne vem kam pol to izgine, če se pa začnem res te zdrave prehrane držat bo pa sploh kriza. Ker men vse na prebavo vpliva, pojem mine 15 do 20 minut in hajd na WC. Polnozrnate stvari mi pa sploh pospešijo prebavo, pa bučno olje, pa zelje, pa grozdje, pa lešniki pa vse kar je na osnovi paradižnika.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
18.10.2008 21:55:02   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image Držim pesti za jutrišne akterke!!user posted image
Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

Pod tole se kar podpišem user posted image user posted image user posted image
Gospodarica žal mi je da se ni izšlo kot smo ti želeli drži se user posted image user posted image user posted image
Sabsa čestitke in mirno in srečno naprej user posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim pa en lep pozdravček in lep sobotni večer

Sem vas na hitro malo preletela in si bom kar tole sposodila.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
18.10.2008 21:55:03   
sonček33
PIja - o hvala res je, kar praviš. Sem čist zabluzila!!!!!! Itak Buscopan je po testu.
Jazzz se opravičujem!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
18.10.2008 21:55:19   
Tina1
bbpikica pol si pa ti tko k moja svakinja k ma pr cca 165-168cm od oka 42kg. Poje pa vsaj še 1x tok k jz. Njej se nikjer nč ne pozna, panč ne paz na hrano, pa bi se full rada zredila pa ne gre. Če se pa že zredi za kg, pa vriska da se bajta trese. Jz pa če pojem na dan mal več OH se mi pa takoj pozna kg al pa dve.
Kok daleč pa di v postopku?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
18.10.2008 22:08:08   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

bbpikica pol si pa ti tko k moja svakinja k ma pr cca 165-168cm od oka 42kg. Poje pa vsaj še 1x tok k jz. Njej se nikjer nč ne pozna, panč ne paz na hrano, pa bi se full rada zredila pa ne gre. Če se pa že zredi za kg, pa vriska da se bajta trese. Jz pa če pojem na dan mal več OH se mi pa takoj pozna kg al pa dve.
Kok daleč pa di v postopku?

Jo čist razumem ker je to čist groza. Oboje je groza. Jaz sem zadnjih deset let kar tle nek med 50 in54 kg ampak prej je bla pa katastrofa pa so me tud na anorksijo suml pa take. Ja tko je to ene je strah da bomo shujšale druge pa da se bojo zredile.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
18.10.2008 22:18:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Ravno sem lulala in rezultat je .... +. Nosečka sem. Saj ne morem verjeti. Saj je test relevanten 12. dan, ne? Uporabila sem cb test, kjer piše, da testno konico v urinu pomoliš samo 5 sekund, jaz pa sem jo kakšno sekundo več. A lahko zaradi tega pokaže drugačen rezultat? Utrogestan tudi ne vpliva na rezultat, ne? Sem čisto zmedena. Kar ne morem verjeti.

Tooooo, imamo novo nosečko. Bravo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
18.10.2008 22:18:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka vidim, da si že v akciji 100%, kako ti kaj teče čas. Men se ta Suprefact tkooo vlečeeeuser posted image

ja, sem kar zelo v akciji. smo to rundo preskočili superfact. Jemljem samo Menopur, če bo pa potrebno, glede na prvi UZ 8. dan ciklusa, naj bi pa potem jemala še nekaj na C, pa si nisem zapomnila kaj je Reš rekel.

Važno je, da se meni vse fučka, da še ne dojaemam da sem v postopku, da me moj user posted image  nooooro razvaja in, da sem se ga sedajle z mojima staršema malo nacukala s pivom. user posted image  user posted image  user posted image  Ja, prav ste prebrale, sem pila alkoholno pivo in ni bilo nobenih hujših reakcij kot ponavadi (rdečica, srebenje kože,...)

Tebi pa naj hitro mine čas s superfactom, pa naj se akcija na polno začne. user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.10.2008 22:18:40   
lučka 25
kajsica, pa to j noro. Samo, da je z dragim vse v redu, pa z italjanoma naj se tudi vse uredi. To pa je šok. Znaki podobni M pa naj raje napovedujejo user posted image , ker za to me navijamo. user posted image  user posted image  user posted image

mismis, pa je bilo res čutiti potres včeraj ponoči. user posted image  user posted image  user posted image

nokes, kako kaj tvoj buši, je kaj žurke v njem ali pa kakšno razgibavanje?

zarja, danes je že boljši dan, a ne? Tvoj medi je tak cuker, skoz lubčke tala.user posted image  pa še to, ti si res mojstrica kuhanja, prava gurmanka.user posted image user posted image user posted image

kalina, samo, da je počutje boljše. Pa kar naprej še lepo počivaj.

gospodarica, ne vem kaj naj rečem, lahko te samo user posted image

daisy, upam da dobiš Menogon. Pa saj ga gotovo že imaš, si že zrihtala. A ne?

ajsi, kako kaj dete?

WP, vidva kar z optimizmom naprej, pa na user posted image  računajta.

Shuka, kako kaj moja sokrajanka? Jaz sem se danes podla na Čepulje pod Joštom, pa malo naokoli uživat na sončku. Pa na eno kmečko pojedino smo šli.

lara, mi je tako lepo videti tvoj tiker z dvema zajčkoma. user posted image

Abra, prijetno nabiranje vse potrebne robe za user posted image . Vrjamem , da j užitek.

mlinček, čim manj stresa, čim več užitka pa je v življenju vse lepše. user posted image  Pa svojo user posted image  pozdravi.

pija, kako si kaj? Uživaš v vikendu? Si nekaj omenjala sladoled? Mmmmmmm, to je nekaj zame.user posted image

bbpikica, ti je glede prehrane svetovala že Goldy in se jaz tudi strinjam z njo in ti priporočam vse kar je napisla.

Tina1, enako je pri meni. Samo da se malo spozabim pri hrani, se mi že pozna.user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.10.2008 22:18:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. user posted image

Tudi jaz user posted image in ravno, ko sem opoldne šla po časopis v trgovino sem mislila iti tja na njihovo famozno kavo, pa se pogret na sončka in v miru prebrat novičke, sem se spomnila, da se zna zgodit, da spet kak dripec stari uleti pa sem šla raj kar domov in si doma naredila kakav, pojedla zraven krof in prebirala novičke, čez okno pa me je sonček grel.

A si se že spomnila kam bi starega dala?user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne, še zdaj ne vem kam bi ga dal. user posted image  user posted image  pa upam, da nama naslednjič ne bo spet moril, popestril, ...karkoli že na najinem naslednjem kofetkanju.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
18.10.2008 22:19:05   
lučka 25

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
18.10.2008 22:24:25   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

user posted image

...jaz tudi,jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.10.2008 0:31:33   
Nikita***
Zarja in Gospodarica user posted image user posted image user posted image

Sabsa, naj bo mirno in srečno teh 36 tednovuser posted image user posted image user posted image

Ostalim pa nočkouser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.10.2008 7:15:24   
tassi1
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.10.2008 7:18:51   
tassi1
SEm glih vstala,ker moram user posted image narediti za nečakinjo,pa se mi še ne da!Navijam za vse danes in lep dan vam želim

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.10.2008 7:35:28   
nokes
jutro tassi, dober zajtrk, hvala!

vidim mlinčka, ko špega, pa nič ne napiše, dajmo navijamo za mlinčko, da ji foliklčki zrastejo, pa da vidimo, če si jo razvajal s pivom in jajci!user posted image user posted image

gigi, dajmo, dajmo še kakšen na desni!!!!

WP, ti pa itak razturaš, se držiš napotkov in bo kmalu stopka!

anci banci, navijam tudi za tvoje folikle!

miška73, drži se na punkciji, naj bo obilna in polna dobrih celic za oplodit!

lana, lepo sprejmi svoje otroke in jih imej še dooolgo pri sebi!

user posted image

kaj zdaj mlinček, jaz rifrešam, da vidim, če si kakšno modrost z nami podelil, pa nič! ti je dolgčas po mlinčki, a ne? saj pride kmalu!:

lučka, kako zdaj pivo? pa nič alergije? ja, d best, boš lahko lepo za svoje foliklčke skrbela! user posted image

gloria, lepo, da nas prideš pogledat! kak je lupček nikec? priden? ja, itak, cmok-cmok malemu!!!user posted image

nokes

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.10.2008 7:47:39   
Pija76
Dobro jutro,

danes pa tud pr nas nismo spali. Dan bo zgleda krasen user posted image .

Abra mislim, da vem kje sta lahko gledala sobico! Ne vem pa zakaj nista na kavo prišla. Verjetn sta se mimo peljala pa vidla kakšen gradbišče imamo user posted image . No naslednjič se kar lepo oglasita! Da bi proslavljali, ja ene urže bova pa menda že našli user posted image .

Lučka a tebi je dal pa samo Menopur? Fajn - to pomeni da boš kmalu zmagala! Pa bravo za dragega!

Sonček boš sijala danes? Kaj boš kuhala? Pr meni goveja juhca že skoraj eno uro vre user posted image , pa piščančji paprikaš bo danes in nekaj zraven, to še ne vem kaj, pa solata.

Nokes hello kako pupa in turist?

Pozdravček vsem.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.10.2008 7:54:59   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jutro tassi, dober zajtrk, hvala!

vidim mlinčka, ko špega, pa nič ne napiše, dajmo navijamo za mlinčko, da ji foliklčki zrastejo, pa da vidimo, če si jo razvajal s pivom in jajci!user posted image user posted image

gigi, dajmo, dajmo še kakšen na desni!!!!

WP, ti pa itak razturaš, se držiš napotkov in bo kmalu stopka!

anci banci, navijam tudi za tvoje folikle!

miška73, drži se na punkciji, naj bo obilna in polna dobrih celic za oplodit!

lana, lepo sprejmi svoje otroke in jih imej še dooolgo pri sebi!

user posted image

kaj zdaj mlinček, jaz rifrešam, da vidim, če si kakšno modrost z nami podelil, pa nič! ti je dolgčas po mlinčki, a ne? saj pride kmalu!:

lučka, kako zdaj pivo? pa nič alergije? ja, d best, boš lahko lepo za svoje foliklčke skrbela! user posted image

gloria, lepo, da nas prideš pogledat! kak je lupček nikec? priden? ja, itak, cmok-cmok malemu!!!user posted image

dobro jutro noki, zdej glih kavo pijem in razmišljam kako smo nemočni pri teh zadevah user posted image . Lahko samo upamo na dobri zaključek in navijamo do onemoglosti. Mene ponavadi vedno stisne ko se bliža stopka in seveda me drži do konca procesa in napetost se stopnuje do končnega razočaranja. Še vedno me ne izuči in preveč upanja polagam v vsak novi postopek, upam da je ta postopek mogoče tisti, ki nama ne bo prinesel grenkega razočaranja. (no pa spet upam .....)

Skratka se prebujam, držim pesti za svojo mlinčko in seveda za vse ostale pupe, navijam user posted image , da se vam posreči to kar si želite in da boste potem razvajane in da boste razvajale male user posted image  .

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.10.2008 8:13:48   
želvica99
Mlinček kako lepo je slišat, da ste tud moški tko zavzeti in dajete maksimalno podporo. In predvsem, da razmišljate podobno kot me. Upajmo, da bomo vsi enkrat zmagovalciuser posted image

Jazzz te še zmeraj vse boli? Javi kaj, kako se počutiš.

Lučka a ti se ga pa kar malo nacukalauser posted image , včasih prav paše mal odklopa, se tud men dogaja. Kdaj pa naj bi imela približno ET, glede na to da greste direkt (te variante ne poznam).

bbpikica ti še jest napišem kaj jem od prehranskih dopolnil: q10,cink (samo zadnji mesec), matični mleček (kapsule iz DM), chlorella (alge, naročiš po internetu), pijem pa čaja cimet in cimet-ingver, po nasvetu Zarje sem ga kupla v Mullerju (firma yogi tee).

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.10.2008 8:29:20   
mlinček
No pa pišimo mal, da bo hitreje minilo in da bodo pupe prinesle novice, ki jih vsi čakamo.

Hmmm, tko kot sem že napisal nam ostane samo upanje in želja, velika želja zaključiti neko poglavje v življenju in začeti novo, ki prinaša nove vesele in grenke trenutke in prinaša našemu življenju smisel in nam nalaga nove, lepe odgovornosti.

No pa še mal stihov, da obudimo pesniško otožnost.

Upanje, kaj je to,
želja, ki v meni tli,
življenje najino,
sreča mi naklonjena ni.

Upam,
po sreči v pogledu tvojem,
upam,
po življenju novem,
upam,......
upam,......
upam.

Vse kar imam,
v tebe polagam,
vse kar lahko dam,
za srečo tvojo dam,
vse kar ljubim,
vse kar vidim,
vse kar čutim,
za trenutek sreče v tvojih očeh ljuba moja, dam. 

Hmmmm, več pa mi sedaj možgančki ne dopuščajo, sem preveč navijaško in čakajoče razpoložen.

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?