mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes jutro tassi, dober zajtrk, hvala! vidim mlinčka, ko špega, pa nič ne napiše, dajmo navijamo za mlinčko, da ji foliklčki zrastejo, pa da vidimo, če si jo razvajal s pivom in jajci! gigi, dajmo, dajmo še kakšen na desni!!!! WP, ti pa itak razturaš, se držiš napotkov in bo kmalu stopka! anci banci, navijam tudi za tvoje folikle! miška73, drži se na punkciji, naj bo obilna in polna dobrih celic za oplodit! lana, lepo sprejmi svoje otroke in jih imej še dooolgo pri sebi! kaj zdaj mlinček, jaz rifrešam, da vidim, če si kakšno modrost z nami podelil, pa nič! ti je dolgčas po mlinčki, a ne? saj pride kmalu!: lučka, kako zdaj pivo? pa nič alergije? ja, d best, boš lahko lepo za svoje foliklčke skrbela! gloria, lepo, da nas prideš pogledat! kak je lupček nikec? priden? ja, itak, cmok-cmok malemu!!! dobro jutro noki, zdej glih kavo pijem in razmišljam kako smo nemočni pri teh zadevah . Lahko samo upamo na dobri zaključek in navijamo do onemoglosti. Mene ponavadi vedno stisne ko se bliža stopka in seveda me drži do konca procesa in napetost se stopnuje do končnega razočaranja. Še vedno me ne izuči in preveč upanja polagam v vsak novi postopek, upam da je ta postopek mogoče tisti, ki nama ne bo prinesel grenkega razočaranja. (no pa spet upam .....) Skratka se prebujam, držim pesti za svojo mlinčko in seveda za vse ostale pupe, navijam , da se vam posreči to kar si želite in da boste potem razvajane in da boste razvajale male .